Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167957 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7360 -: Март 02, 2011, 02:09:46 am »
Според мен отговорът е НЕ, заради това, че Луна няма да направи аспекти с Марс и Венера и ще сключи йвадрат с ПФ. Единствено подкрепящо е апликиращите тригон и секстил със Сатурн и Юпитер.
Какво мислите? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7361 -: Март 02, 2011, 02:16:50 am »
НЕ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #7362 -: Март 02, 2011, 02:19:57 am »
Тригонът и секстилът с планетите в 1 и 7 дом като как ги тълкувате? Те малко ме объркват.

« Отговор #7363 -: Март 02, 2011, 02:23:55 am »
Подобен хорар правих вчера. Картите са почти идентични и въпросът пак беше за съпрузи. :blink:
Оффф поправям се. Мислех, че мъжът пита. Колко съм... Много се извинявам.
Назрява конфликт между тях, така е. Сякаш мъжът (7-ми дом) иска повече свобода и лекота във връзката, а жената се е вкопчила в него. Възможно е и тя да не се е чувствала конфортно в дома си. Венера и Марс нямат аспект в рамките на знаците. Това обикновено е знак, че нищо няма да се промени между тях. Но Венера сменя знака съвсем скоро. Може жената да промени подхода към съпруга си. Луната има само хубави аспекти - помирява Юпитер и Сатурн. Мисля, че тази вечер мъжът ще се върне при нея, но това не изначава, че са се сдобрили окончателно. Не виждам показатели за подобряване на атмосферата между тях засега. :(
« Последна редакция: Март 03, 2011, 01:38:35 am от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #7364 -: Март 02, 2011, 02:25:34 am »
Тригонът и секстилът с планетите в 1 и 7 дом като как ги тълкувате? Те малко ме объркват.

Сатурн в 1-ви дом характеризира питащата и луната (която също характеризира питащата) прави сходящ секстил с него. луната пренася светлина към Юпитер в 7-ми. А, дааааа! Но, Луната е във фиксиран знак, което ме навява на мисълта, че няма да стане до 2-3 дни. Дали?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
« Отговор #7365 -: Март 02, 2011, 02:25:50 am »
Интересен хорар, за който ще мога да дам обратна връзка след 1-2 дена.
Ще спи ли тази вечер при мен в спалнята Х. Х е представен от Марс, а питащата е Венера. Х и Y са съпрузи, които понастоящем не са в дoбри отношения и спят в различни стаи.
Въпросът е зададен от Y.

дали са си легнали вече, да кажа и аз :)

ще спи при нея и ще си изпълни съпружеските задължения, но за него това ще бъде по сатурн, а за нея ще е голямо щастие- по юпитер..горкия човечец.. :P  тъй като марс му се пада в 12-ти дом, може и да не успее съвсем да се представи добре, но щом пък на нея в седми и е юпитер, може и да се сдобрят, въпреки опозицията със сатурн.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #7366 -: Март 02, 2011, 02:31:01 am »
Той е малко тимерут (според мен) ама знам ли, може да е някоя скрита лимонка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7367 -: Март 02, 2011, 02:35:28 am »

Вижън, това горното заради отминалия съвпад Луна/Венера ли си го помисли?
Хорарът е пресен-пресен. Най-много да мръдне с 2-3 минути назад заради моето туткане.

*

Vision

• 3523
« Отговор #7368 -: Март 02, 2011, 02:50:07 am »

Вижън, това горното заради отминалия съвпад Луна/Венера ли си го помисли?
Хорарът е пресен-пресен. Най-много да мръдне с 2-3 минути назад заради моето туткане.

о не, Уран..реших, че ако вече са си легнали, може и да са свършили и тя да ти се е обадила даже..макар че сега пак погледнах..на него му е юпитер в първи и може да му уголеми нещата, а на нея и е сатурн в първи и може да и задържи удоволствието, но и да го засили, така че..отговор по хорара чак утре към обяд.. ;D Уран, извинявай, просто ми е много смешно, не съм пушила трева, ако това се чудиш..но наистина вярвам, че ще се гушкат тези двамата на разсъмване и това няма общо с розовата мъгла.. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7369 -: Март 02, 2011, 02:55:05 am »
на него му е юпитер в първи и може да му уголеми нещата, а на нея и е сатурн в първи и може да и задържи удоволствието, но и да го засили, така че..отговор по хорара чак утре към обяд.

Ооох, падам с тебе вече! :57:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7370 -: Март 02, 2011, 10:20:47 pm »
Давам обратна връзка.
Тц. Не се е прибрал, а тя мисли за развод.  :-X
Мисля, че в момента реагира накърненото и его, но знам ли :(..понякога малките камъчета преобръщат колата.
п.п.Няма други хора във връзката им. Имат приличен стандарт. Поне привидно нещата са ОК.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7371 -: Март 02, 2011, 10:33:30 pm »
Давам обратна връзка.
Тц. Не се е прибрал, а тя мисли за развод.  :-X
Мисля, че в момента реагира накърненото и его, но знам ли :(..понякога малките камъчета преобръщат колата.
п.п.Няма други хора във връзката им. Имат приличен стандарт. Поне привидно нещата са ОК.

То привидно в 89% от семействата всичко е ОК, но под повърхността е друго. Поне познахме, че няма да си легнат.
В хорарната астрология няма лъжа, няма измама.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7372 -: Март 03, 2011, 12:29:59 am »
Но както казват, мнозина семейни проблеми се потушават в кревата.  :blink:
Дано се вразуми блудният съпруг и почука плахо на вратата на брачната спалня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7373 -: Март 03, 2011, 01:38:25 am »
Те се потушават, но не се решават...аз такова "отбиване на номера" не щЪ. :( :( :(

« Отговор #7374 -: Март 03, 2011, 01:38:57 am »
Съжалявам... :(

« Отговор #7375 -: Март 03, 2011, 01:49:44 am »
Айде,един хорар,на който ще ви дам бързо обратна връзка.
Ще пристигне ли утре книгата,която си поръчах?
Платих я в понеделник,трябва да пристигне по пощата.Казаха ми,че веднага,щом засечат плащането,ще ми я изпратят,обаче още я няма.

Не знам книгата по 3ти или по 9ти да я търся?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7376 -: Март 03, 2011, 01:58:35 am »
Не мисля , че ще закъснее....много! Но няма да е утре..

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7377 -: Март 03, 2011, 02:28:14 am »
Благодаря ти,Марая!Дано не си права!Искам я утре  ;D  :wub:
Някой друг ще се включи ли с мнение?  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7378 -: Март 03, 2011, 02:31:27 am »
Давам обратна връзка.
Тц. Не се е прибрал, а тя мисли за развод.  :-X

ee, много ме е яд, значи..колкото повече време минава, толкова по- невъзвратимо става..жалко.. :-\

« Отговор #7379 -: Март 03, 2011, 10:03:50 pm »
Някой иска ли да се поупражнява по хорара ми или да ви кажа резултата?