Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168264 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #7380 -: Март 03, 2011, 10:21:27 pm »
Като пишеш преди да е свършил деня,май си я получила,но дори и да е така на мен хорара ми казва НЕ

« Отговор #7381 -: Март 03, 2011, 10:22:19 pm »
Ласт Кис, дано си получила книгата!
Луната е или без курс (по класиката), или има само един предстоящ аспект - съвпад с Нептун, но той е по-скоро сигнификаторът на другата страна. Книгата по 3-ти дом би се управлявала от Плутон и/или Марс, по 9-ти - от Венера (ако е презокеанска доставка, 9-ти дом може би пасва повече). И трите планети нямат апликиращ аспект с теб (Меркурий). Но Венера има секстил с Юпитер (У4), което дава надежда книгата да допътува до дома ти. Като цяло бих казала "НЕ". Може би са ти върнали парите. Сега кажи, че греша и много ще се зарадвам!!! :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7382 -: Март 03, 2011, 10:24:05 pm »
Някой иска ли да се поупражнява по хорара ми или да ви кажа резултата?

Не съм гледала картата, но до Понеделник са официални почивни дни,
та  ако я чакаш по пощата - ще почакаш до Понеделник  - 7- ми ;)

(ако е с куриер- някой куриери работят днес до обяд)
Естествени минерали и амулети

*

abroad

• 2187
« Отговор #7383 -: Март 03, 2011, 10:31:01 pm »
Moonlady, тя живее в Испания
LastKiss, да не би да си я получила :blink:

*продължавам да си подкрепям твърдението ;D, че за щяло и нещяло няма смисъл да се задават хорарни

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7384 -: Март 03, 2011, 10:31:11 pm »
В хорара на Целувка Меркурий е сигнификатор на кверента, но той може да се разгледа и като естествен сигнификатор на книгата (печатни издания). Меркурий се намира в заточение, близо до Слънцето и стои в "ръцете" на отсрещната страна (7 дом). Възможно ли е пратката да се е забавила наистина, книгата да не е тръгнала или да се е върнала по някакви причини (Луна в разходящ тригон с ретро Сатурн)? Ретро Сатурн е във 2 дом, да не би да е станало някакво объркване с плащането, да не са го засекли още в тяхната система? Интересно ми е също така в какво състояние ще е книгата, когато пристигне. За нова книга ли става въпрос или вече ползвана, от някоя книжарница на старо?
« Последна редакция: Март 03, 2011, 10:35:20 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #7385 -: Март 03, 2011, 10:38:16 pm »
Да се пробвам и аз, не разбирам от хорари, ама ме кефи да давам изтрещели отговори  ;D
НЕ, няма да я получиш, защото не са ти засекли плащането и защото банковата система вече не съществува  ;) Умря. Парите не са това, което бяха, Светът не е това, което е  :rolf:

Много интересно, че Уран в последен градус на Риби, е в широк съвпад с Юпитер Овен и в опозиция със Сатурн ВЗН и тауквадрат с връх Плутон КЗР. Също е интересен и СЛВ в 0 градуса КЗР.

Хорара може и да не е интересен, ама ... звездите са интересни.
« Последна редакция: Март 03, 2011, 10:43:00 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

missKapriz

« Отговор #7386 -: Март 03, 2011, 10:39:35 pm »
Moonlady, тя живее в Испания
LastKiss, да не би да си я получила :blink:

*продължавам да си подкрепям твърдението ;D, че за щяло и нещяло няма смисъл да се задават хорарни
съгласна!

*

123

• *
  • 230
« Отговор #7387 -: Март 03, 2011, 11:31:18 pm »
Last_kiss и книгата ти - Пък може и да е получиш ... то в тоя интернет, не се знае вече кое къде отива ... по погрешка, може и да дойде при теб, и да я получиш без да  платиш ... дори ... Няма ли да се включиш вече, то ... достатъчно отговори мисля дадохме вече.
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

« Отговор #7388 -: Март 04, 2011, 01:24:46 am »
Благодаря ви за включването! :58:
Относно коментарите за щяло и не щяло за хорари - това за мен е важно,не е щяло и не щяло,но всеки си го гледа през неговата призма.
Книгата пристигна днес и няма значение,че писах преди да е свършил деня,пощите минават до обед.
Ами състоянието на книгата е добро,съвсем мъничко на предната корица ми изглежда ''закачена'',смисъл леко засегната,но иначе е добре,подвързах я,че е с меки корици и ме притеснява.
Внесох парите в банковата им сметка,точно в същата банка,в която имат сметката,при което засичането на плащането би трябвало да е станало бързо.Аз си мислех,че ще пристигне по-бързо,тъй като идва от един съседен град на около 300км.

*

missKapriz

« Отговор #7389 -: Март 04, 2011, 01:31:14 am »
Хубаво,честито,но колкото и да гледам картата не виждам ни един аспект показваш отговор ДА.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7390 -: Март 04, 2011, 01:33:08 am »
А въпросът кога е зададен, не разбрах - преди или след като е пристигнала книгата?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7391 -: Март 04, 2011, 01:35:34 am »
Айде,един хорар,на който ще ви дам бързо обратна връзка.
Ще пристигне ли утре книгата,която си поръчах?
Платих я в понеделник,трябва да пристигне по пощата.Казаха ми,че веднага,щом засечат плащането,ще ми я изпратят,обаче още я няма.

Не знам книгата по 3ти или по 9ти да я търся?

Ласт Кис, страхотен аватар имаш. Съвсем в съзвучие с празника. А моята Моника дали може да мине за Райна Княгиня на днешния ден, а?  :haha:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7392 -: Март 04, 2011, 01:40:07 am »
Айде,един хорар,на който ще ви дам бързо обратна връзка.
Ще пристигне ли утре книгата,която си поръчах?
Платих я в понеделник,трябва да пристигне по пощата.Казаха ми,че веднага,щом засечат плащането,ще ми я изпратят,обаче още я няма.

Не знам книгата по 3ти или по 9ти да я търся?

Ласт Кис, моля те кажи ми мястото, деня и часа на задаването на въпроса, аз построявам картите по Кох. Не е бибо нужно да ги затриваш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7393 -: Март 04, 2011, 01:41:22 am »
А въпросът кога е зададен, не разбрах - преди или след като е пристигнала книгата?  :blink:

Вчера го зададох,преди да е пристигнала книгата.

Стела,ако искаш ще кача картата по кох,вместо ти да я правиш?
Готово е.
Относно аватара ти  ;D ми по-сексуален заряд ми излъчва  :-[ :P

« Отговор #7394 -: Март 04, 2011, 01:49:47 am »
Ласт Кис, много се радвам, че сгреших и ти си получила книгата си! :wub:

« Отговор #7395 -: Март 04, 2011, 01:52:28 am »
Ласт Кис, много се радвам, че сгреших и ти си получила книгата си! :wub:

Не се притеснявай!Благодаря,че се включи!  :kissd:

« Отговор #7396 -: Март 04, 2011, 02:24:58 am »
Мога ли и аз да задам един... Въпросът ми е ще се получи ли нещо (в слисъл връзка) и въобще има ли интерес към мен въпросния човек (назовавам по име)  ;)

Благодаря предварително

*

Stella

• 7765
« Отговор #7397 -: Март 04, 2011, 02:49:31 am »
Мога ли и аз да задам един... Въпросът ми е ще се получи ли нещо (в слисъл връзка) и въобще има ли интерес към мен въпросния човек (назовавам по име)  ;)

Благодаря предварително

ти си доста консервативна - изгряващ Сатурн. Ще се заформи известен флирт - Венера У1 (ти) е в секстил с Юпитер (който е елемент от 7-ми дом), а Луната клони към съвпад с У7 (Марс) и със Слънцето. Според мен отговорът е "ДА", имаш шанс.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #7398 -: Март 04, 2011, 02:54:52 am »
Човека си гледа работата, а ти ходиш подире му   ;D

Луната ще направи съвпад с Марс, но след като смени дома,
да не ти е колега ?
Естествени минерали и амулети

« Отговор #7399 -: Март 04, 2011, 03:00:19 am »
Е аз се опитвам да не съм толкова консервативна... Дали бих могла да направя и карта на първата среща :blink:

Не, не ми е колега.Той има собствена фирма. Аз работя в друга... И не бих казала, че ходя по него... Да може би не ми се обадил защото наистина има работа, но... :)