Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167154 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7400 -: Март 04, 2011, 03:22:00 am »
Човека си гледа работата, а ти ходиш подире му   ;D

Луната ще направи съвпад с Марс, но след като смени дома,
да не ти е колега ?

Ще смени дома, но това няма значение, според мен се гледат аспектите на Луната преди да напусне знака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7401 -: Март 04, 2011, 03:24:04 am »
Е аз се опитвам да не съм толкова консервативна... Дали бих могла да направя и карта на първата среща :blink:

Не, не ми е колега.Той има собствена фирма. Аз работя в друга... И не бих казала, че ходя по него... Да може би не ми се обадил защото наистина има работа, но... :)

Направи карта на първата среща и постави в темата. би било интересно да я разгледаме
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7402 -: Март 04, 2011, 03:29:46 am »
Благодаря  :blink: Като час съм сложила 21:50.Срещата беше в 21:30, но аз позакъснях малко и... Нали за час се слага началото на срещата  ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #7403 -: Март 04, 2011, 03:35:53 am »
Относно коментарите за щяло и не щяло за хорари - това за мен е важно,не е щяло и не щяло,но всеки си го гледа през неговата призма.

ще си изневеря на традицията, за да ти отговоря, защото си твърде млада, дори малка :blink:
и не, не зависи от моята или нечия призма, въпреки многоизмерното проявление на фигурата
задавала съм подобни въпроси експериментално и често говоря от личен опит...
и да, въпросът е не дотам съществен за звездите по отношение на теб, което е видно и от построената карта

добра идея е в този момент да се погледнат бързите транзити в твоята карта, например, но коя съм аз, че да се бъркам в твоята глава :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7404 -: Март 04, 2011, 03:49:36 am »
Благодаря  :blink: Като час съм сложила 21:50.Срещата беше в 21:30, но аз позакъснях малко и... Нали за час се слага началото на срещата  ;)

Уран играе много голяма роля в тази карта - луна, венера и уран в аспект помежду си и в последни градуси, предстои да сменят знак. много неща ще се променят.

Иначе Слънце и Марс в 5-ти дом са те настроили на романтична вълна.

« Отговор #7405 -: Март 04, 2011, 06:09:17 am »
Благодаря  :blink:
В какъв смисъл ще се променят или кое по-точно ще се промени? Той има ли интерес към мен и възможно ли е да стане нещо между нас? ;)

Иначе за мен, харесвам го да  :P

« Отговор #7406 -: Март 04, 2011, 08:48:40 pm »
Относно коментарите за щяло и не щяло за хорари - това за мен е важно,не е щяло и не щяло,но всеки си го гледа през неговата призма.

ще си изневеря на традицията, за да ти отговоря, защото си твърде млада, дори малка :blink:
и не, не зависи от моята или нечия призма, въпреки многоизмерното проявление на фигурата
задавала съм подобни въпроси експериментално и често говоря от личен опит...
и да, въпросът е не дотам съществен за звездите по отношение на теб, което е видно и от построената карта

добра идея е в този момент да се погледнат бързите транзити в твоята карта, например, но коя съм аз, че да се бъркам в твоята глава :blink:

Само не разбрах транзитите по коя причина ги търсим,заради книгата ли?  :-\

« Отговор #7407 -: Март 04, 2011, 10:58:16 pm »
По картата на Izpepelqvashta:
Да, Ласт Кис е много права. Луна в съвпад с Венера и пълен 5-ти дом - ей това е романтика. Въпреки че нямат предстоящи аспекти, Луната и Слънцето (както и У1 и У7, ако го гледаме като хорар) са в приятелски знаци, което би трябвало да е индикатор на добри взаимоотношения. Аспектите на Уран могат да внесат нотка на драматизъм и изненади. Единият от вас може да е по-практично настроен, докато другият - по-романтично, но би трябвало да балансирате това добре. Тук има и една опозиция с развитие - на Юпитер и Сатурн. Сатурн обича да държи нещата в свои ръце, докато Юпитер търси свобода и простор. Може да се наложи да търсите баланс в тази посока. Може да възникнат проблеми, ако единият от вас иска да живее по-свободно, а другият - да го притежава изцяло. Не се ревнувайте много. ;) :wub:

« Отговор #7408 -: Март 05, 2011, 12:09:42 am »
Благодаря за отговора. Мисля, че мен по скоро описва Сатурн в тази ситуация. Но между нас все още и нищ не е станало. По горе бях сложила и карта с въпроса дали ще се получи нещо  :blink:
А в какъв аспект ще са промевните, за които спомена Stella  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7409 -: Март 06, 2011, 10:21:58 pm »
Ооооо, я дай и вълшебната думичка... ;D :P....

Уран е в критичен градус...,а управлява ДСЦ- сиреч него...Предстои промяна на знака....Но тъй като това е Уран...не мога да кажа със сигурност каква ще е съдбата на връзката...При всички положения ще бъде неочаквана... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7410 -: Март 06, 2011, 10:38:53 pm »
Неочакваното от негова страна ли ще дойде или от съдбата? Щото аз очаквам неочакваното да дойде от съдбата...

Малко е сложно да обясня защо от съдбата.

Той е отнесен тип....Има излъчване на самец..,но дали е такъв? :rolleyes:...При всички положения е нестандартен и различен от масата....Вероятно притежава и екстрасензорни качества....
Така ли е?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #7411 -: Март 06, 2011, 10:50:40 pm »

При всички положения е нестандартен и различен от масата....Вероятно притежава и екстрасензорни качества....
Така ли е?

Да, различен е от тълпата! Не знам дали притежава екстрасенски качества, но може и да има в някаква степен.

Той е отнесен тип....Има излъчване на самец..,но дали е такъв? :rolleyes:...

Не съм сигурна дали е отнесен тип. Не съм сигурна и дали има излъчване на самец. Той е много добродушен тип със силно влияние на Стрелец. Не мисля,че е самец, а че е склонен към моногамност.

В смисъл? Виждала ли си го или не?
Силното влияние на стрелец от къде идва....?

« Отговор #7412 -: Март 06, 2011, 10:56:38 pm »
Ако като сигнификатор на мъжа гледаме класическия управител на Водолей, Сатурн, то предстои нещо съдбовно между вас - Слънцето апликира с квинкокс към Сатурн. Ако е Уран - много скоро той ще навлезе в знак, където Слънцето екзалтира. Ако не си го впечатлила още, това ще стане. Луната първо ще направи секстил с твоя У3 Венера - може да ти предстои среща с него в скоро време. После Луната (У12) има квадрат с Плутон (У4) в 5-ти дом - силни емоции, които може да таиш в себе си. После ще направи съвпад с твоя У5 - възможно е да се заформи флирт.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7413 -: Март 06, 2011, 11:13:43 pm »
Това съм аз - Таен агент 007.

;D

Имам хорарен въпрос. Ще стане ли в близките 6 месеца нещо между мен и мъжът, когото назовавам на ум по име?

Казвайте всичко, което ви хрумне и развихрете въображението си.  ;D

Всичко се върти около 8-ми домните въпроси в тази карта - У1 и луната са в 8-ми дом.
Смятам, че отоворът е "не", скоро няма да стане. Луната ще направи опозиция на единия от сигнификаторите на 7-ми дом - Сатурн, но пооследният неин аспект е секстил с Нептун, което граничи с идеализация или заблуда, относно делата на 8-ми дом (Нептун е У8).

Слънцето-господар на питащата следва Уран, но срещата помежду им няма да се осъществи преди Уран да смени знака. А с промяната на знака, ще се променят и условията на квезита.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7414 -: Март 06, 2011, 11:19:28 pm »

В смисъл? Виждала ли си го или не?
Силното влияние на стрелец от къде идва....?

Естествено, че съм се виждала с него на живо.

Влиянието идва от Слънце и още нещо важно в Стрелец.

Ако не си го впечатлила още, това ще стане. Луната (У12) ще има квадрат с Плутон (У4) в 5-ти дом - силни емоции, които може да таиш в себе си. После ще направи съвпад с твоя У5 - възможно е да се заформи флирт.

Аз със сигурност отдавна съм го впечатлила.

Да, тая в себе си силни емоции.

И въпреки това, събдата ще го реши.

В смисъл слънцето е нещо което засяга теб , в картата ти..., а важното в стрелец е луната....
Така ли да разбирам? :rolleyes:

Съдбата си ти! Твоите решения..... ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7415 -: Март 06, 2011, 11:26:38 pm »
Слънцето и Уран (У1 и У7) са в Риби, а разстоянието между тях е 14 градуса. Рибите са подвижни и по правилата на хорарната астрология на ММ след 14 седмици или дни би трябвало да има движение по въпроса. Според мен ще стане нещо, но не знам какво  ;D. На Луната й предстои съвпад с У5.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7416 -: Март 06, 2011, 11:52:53 pm »
Слънцето и Уран (У1 и У7) са в Риби, а разстоянието между тях е 14 градуса. Рибите са подвижни и по правилата на хорарната астрология на ММ след 14 седмици или дни би трябвало да има движение по въпроса. Според мен ще стане нещо, но не знам какво  ;D. На Луната й предстои съвпад с У5.

Тези правила важат докато една от планетите не напусне знака. Т.е. броим градусите до точния съвпад. Но такъв няма да се осъществи (в Рибите, които ти визираш като подвижни), защото Уран ще премине в Овен, преди Слънцето да го е настигнало.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7417 -: Март 07, 2011, 12:04:04 am »

Слънцето-господар на питащата следва Уран, но срещата помежду им няма да се осъществи преди Уран да смени знака. А с промяната на знака, ще се променят и условията на квезита.

Значи твърдиш, че щом Уран смени знака си, отношението на мъжа към мен ще се промени, така ли?

Според теб в положителна или не насока ще се промени? Или не се знае?

Уран си сменя знака след има-няма 10 дни.

Не отношението му към теб, а ситуациите около него ще се променят - Уран го управлява него, а ти го следваш (Слънце), Няма да се осъществи контакт в рамките на знака Риби. Обаче всяка промяната в обстоятелствата ти дава право да повториш въпроса.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7418 -: Март 07, 2011, 02:40:19 am »

Тези правила важат докато една от планетите не напусне знака. Т.е. броим градусите до точния съвпад. Но такъв няма да се осъществи (в Рибите, които ти визираш като подвижни), защото Уран ще премине в Овен, преди Слънцето да го е настигнало.

Стела, правилата трябва да се проверяват. Какъв е проблемът в това, че съм казала горното?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7419 -: Март 07, 2011, 03:23:58 am »
Слънцето и Уран (У1 и У7) са в Риби, а разстоянието между тях е 14 градуса. Рибите са подвижни и по правилата на хорарната астрология на ММ след 14 седмици или дни би трябвало да има движение по въпроса. Според мен ще стане нещо, но не знам какво  ;D. На Луната й предстои съвпад с У5.

Стела, правилата трябва да се проверяват. Какъв е проблемът в това, че съм казала горното?

Няма проблем. Всеки може да си казва каквото си иска.

ПП. Аз съм го проверила това, за да го кажа. Редовно проверявам дали работят правилата и предлагам другите да правят същото.