Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163966 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7420 -: Март 07, 2011, 03:31:48 am »
Веднъж с една моя астро-приятелка имахме среща и носех предварително направен мой хорар, за да видим как ще се развие въпросът. Тогава картата бе много показателна и аспектите на Луната проработиха като по часовник, само последният й аспект (ако се гледа септенерът) успя да ме изненада, но и той проработи също по часовник, на прибиране в къщи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7421 -: Март 08, 2011, 04:11:40 am »
Уф, хич не е хубава астрологичната обстановка нито за сериозни връзки, нито за покупко-продажби, нито за договорни отношения и въобще за всички въпроси, касаещи 1-7 дом. Няма връзка между господарите на осите Стрелец-Близнаци, Риби-Дева, Овен-Везни, Водолей-Лъв и т.н. Може би само отношения от типа Козирог-Рак и динамиката Сатурн-Луна работят, но като се има предвид, че Сатурн е ретрограден и там нещата стават зорлем.

С преминаването на Уран в Овен и Слънцето ще го последва - това ще даде тласък на връзките от типа "Водолей-Лъв".

С преминаването на Меркурий в Овен ще се разгърнат връзки от типа: Дева-Риби и Стрелец-Близнаци (съвпадът на Меркурий с Юпитер), а за активизирането на връзките от типа "Марс-Венера" ще почакаме до май месец.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7422 -: Март 08, 2011, 04:13:36 am »
Уф, хич не е хубава астрологичната обстановка нито за сериозни връзки, нито за покупко-продажби, нито за договорни отношения и въобще за всички въпроси, касаещи 1-7 дом. Няма връзка между господарите на осите Стрелец-Близнаци, Риби-Дева, Овен-Везни, Водолей-Лъв и т.н. Може би само отношения от типа Козирог-Рак и динамиката Сатурн-Луна работят, но като се има предвид, че Сатурн е ретрограден и там нещата стават зорлем.

С преминаването на Уран в Овен и Слънцето ще го последва - това ще даде тласък на връзките от типа "Водолей-Лъв".

С преминаването на Меркурий в Овен ще се разгърнат връзки от типа: Дева-Риби и Стрелец-Близнаци (съвпадът на Меркурий с Юпитер), а за активизирането на връзките от типа "Марс-Венера" ще почакаме до май месец.

От това ли съдиш? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7423 -: Март 08, 2011, 04:24:34 am »
Предлагам да затворим темата за кратка ваканция, щом времето не е благоприятно за хорари.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7424 -: Март 08, 2011, 04:29:29 am »
Предлагам да затворим темата за кратка ваканция, щом времето не е благоприятно за хорари.  :blink:

За съжаление си права...Имах въпиюща нужда от два хорарни въпроса...,но....по-добре без отговор...отколкото с отрицателен... ;D
Сега е време за отрицания!!! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #7425 -: Март 08, 2011, 04:32:12 am »
Какви отрицания те гонят пък тебе? ;D Отрицанието не е равносилно на това да "няма връзка" между сигнификаторите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #7426 -: Март 08, 2011, 04:33:12 am »
Какви отрицания те гонят пък тебе? ;D Отрицанието не е равносилно на това да "няма връзка" между сигнификаторите.

Зависи от търсенето.... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7427 -: Март 08, 2011, 04:34:00 am »
Не се съобразих и вчера като се афектирах, си зададох тихомълком въпиющ хорЪрен въпрос... АС не стига, че се оказа на изгорения път и в последните три градуса на знака, последният аспект на Луната бе с ретро Сатурн (а той управлява дома, свързан с въпроса).  :lol: А имах нужда от потвърждение, не отрицание...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7428 -: Март 08, 2011, 04:38:59 am »
Не става само с търсене! Ти може и да си търсиш, но важното е какво предлага Вселената. Това идва за да подкрепи още веднъж великата теза, че си има време за сеене и време за събиране на реколтата. Не може по всяко време да се реализират всякакви претенции. Ми, хайде тогава да потърсим аспект между Венера и Марс, между Меркурий и Юпитер и между Слънце и Уран (пък бил той положителен или отрицателен)....Може и да се случи някога, но не сега.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7429 -: Март 08, 2011, 04:40:52 am »
Божеее, толкова отдавна не съм си задавала хорарка за мене си, че ако ше трябва да чакам чак до май съвсем ще забравя как се правеше ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7430 -: Март 08, 2011, 04:43:52 am »
Но, всъщност, истински важните за натива въпроси ще си намерят времето и отговора и в най-закучената космическа ситуация. Все някоя и друга рецепцийка по триплицитет, по фас и т.н. ще се намери, за да "радикализира" картата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7431 -: Март 08, 2011, 04:44:10 am »
Не се съобразих и вчера като се афектирах, си зададох тихомълком въпиющ хорЪрен въпрос... АС не стига, че се оказа на изгорения път и в последните три градуса на знака, последният аспект на Луната бе с ретро Сатурн (а той управлява дома, свързан с въпроса).  :lol: А имах нужда от потвърждение, не отрицание...

Научаваш се, кога да имаш очаквания и да не възлагаш напразни надежни. Има такива периоди, които ни учат на търпение и респ. на смирение. И този е един от тях.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7432 -: Март 08, 2011, 04:45:43 am »
Божеее, толкова отдавна не съм си задавала хорарка за мене си, че ако ше трябва да чакам чак до май съвсем ще забравя как се правеше ;D.

Кое как се правеше? Онова, за което трябват двама ли?  :72:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7433 -: Март 08, 2011, 04:47:42 am »

Кое как се правеше? Онова, за което трябват двама ли?  :72:

Е, двама де. Кверента и квезита  ;D.

В нашия случай обичайно кверента и форума, дето да му отговори с Да!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7434 -: Март 08, 2011, 04:48:33 am »
Научаваш се, кога да имаш очаквания и да не възлагаш напразни надежни. Има такива периоди, които ни учат на търпение и респ. на смирение. И този е един от тях.

Кофтито е, че въпросът бе дефиниран за не чак толкова краткосрочен план, а за близките 12 месеца и малко повече. Нищо, ще издебна някой по-благоприятен момент, след като се промени ситуацията в небето. Или след промяна в обстоятелствата. А може и въпросът впоследствие да отпадне.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7435 -: Март 08, 2011, 04:50:48 am »

Кофтито е, че въпросът бе дефиниран за не чак толкова краткосрочен план, а за близките 12 месеца и малко повече. Нищо, ще издебна някой по-благоприятен момент, след като се промени ситуацията в небето. Или след промяна в обстоятелствата. А може и въпросът впоследствие да отпадне.

Сега, собствено погледнато, картата ти си е била всячески и прочия нерадикална. Демек, ни да, ни не. Все едно, че не си питала ич.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7436 -: Март 08, 2011, 04:53:18 am »
Сега, собствено погледнато, картата ти си е била всячески и прочия нерадикална. Демек, ни да, ни не. Все едно, че не си питала ич.

Моите са все нерадикални или с АС в последния градус на знака  ;D, а всеки път си задавам важни екзистенциални въпроси, не алабала питанки.
Звездите не искат да ми говорят.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7437 -: Март 08, 2011, 05:17:36 am »
Интересен хорар, за който ще мога да дам обратна връзка след 1-2 дена.
Ще спи ли тази вечер при мен в спалнята Х. Х е представен от Марс, а питащата е Венера. Х и Y са съпрузи, които понастоящем не са в дoбри отношения и спят в различни стаи.
Въпросът е зададен от Y.

Има развитие.
Блудният син се е завърнал на 3 март.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7438 -: Март 08, 2011, 05:22:53 am »
Сходящият сеКстил на Луната с Юпитер в 7 дом ли е проработил, макар че ги делят по-малко от два градуса?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7439 -: Март 08, 2011, 05:24:10 am »

Моите са все нерадикални или с АС в последния градус на знака  ;D, а всеки път си задавам важни екзистенциални въпроси, не алабала питанки.
Звездите не искат да ми говорят.  :-[

Офффф! вече не знам какво да казвам.  :-\
Таквози жУвотно няма никъде.