Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164766 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7460 -: Март 14, 2011, 01:31:47 am »
Ще спечеля ли от покер?
Срещата е след по-малко от час и още не е късно да не инвестирам излишни средства  ;D
Та има ли надежда да спечеля  :P

Любима игра.... :wub: Сериозно ли си падаш по покер? :o

Ще спечелиш...играй!

http://vbox7.com/play:69edb409
 :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #7461 -: Март 14, 2011, 01:36:08 am »

Ще спечелиш...играй!

Дааа, обичам хазарта  :yahoo:

Супер поздравче, сега ще се надъхам и след малко отивам да им обера паричките на момченцата  ;D

:88:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #7462 -: Март 14, 2011, 01:38:32 am »

Ще спечелиш...играй!

Ооооо....,ще посетим тогава един готин женски турнир..../ще ти кажа кога/.... :wub:

Късмет! :wub:

Дааа, обичам хазарта  :yahoo:

Супер поздравче, сега ще се надъхам и след малко отивам да им обера паричките на момченцата  ;D

:88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #7463 -: Март 14, 2011, 01:56:41 am »
Тц,няма да спечелиш.Залагай умерено :lol:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #7464 -: Март 14, 2011, 07:39:17 am »
Станах на второ място  :P Отгоре съм  :mellow:
Последните двама, с които останах на масата са със слънца в овен и риби.. на овена му взех чиповете, но на рибата не успях  ;)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

missKapriz

« Отговор #7465 -: Март 14, 2011, 04:22:31 pm »
Значи ли,че не си спечелила ?
Колко човека играят -в смисъл какво е да си на второ място?Това са важни подробности-ако не те затруднява обясни.Искам да видя къде в хорара се вижда второто място.На мен ми се стори,че няма да спечелиш,но и няма много да изгубиш-за това казах залагай умерено ;DНе разбирам от тази игра,признавам си,но хорара си е показателен,та ми се иска да го разчепкам докрай

*

Марая

• 28287
« Отговор #7466 -: Март 14, 2011, 06:50:37 pm »
Станах на второ място  :P Отгоре съм  :mellow:
Последните двама, с които останах на масата са със слънца в овен и риби.. на овена му взех чиповете, но на рибата не успях  ;)

Къде беше турнира? :rolleyes:
Щом си отгоре е супер!
Радвам се?
Тексас ли играхте? :rolleyes:  :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #7467 -: Март 15, 2011, 04:35:03 am »
да, тексас..
5 човека.. разбрахме се предварително - 70% за 1во място, 30% за второ..
Водолея/асц. стрелец/ направи 4 пъти ре-бай.. /супер оптимист/.. сигурно щеше и още, но определихме време до което може да се ребайва..

*

Марая

• 28287
« Отговор #7468 -: Март 15, 2011, 08:16:02 am »
да, тексас..
Водолея/асц. стрелец/ направи 4 пъти ре-бай.. /супер оптимист/.. сигурно щеше и още, но определихме време до което може да се ребайва..

Той ли е пръв?! :rolleyes:

« Отговор #7469 -: Март 15, 2011, 04:19:21 pm »
да, тексас..

Алооууу! Сатурн в първи! :angry: - питащия крие нещо. Като са се уговорили предварително, първия не взима всичко, а втория има шанс да си върне част от залозите.  :umnik:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Veselin

« Отговор #7470 -: Март 16, 2011, 05:06:47 am »
Да напусна ли сегашната си работа или не? В момента не съм намерил друга работа, но от сегашната имам много здравословни проблеми, плексит, болки в ставите... А и на работа си имам страшно много проблеми. Досега едва издържам това положение, а лекарите ми казаха вече, че при този начин на живот каквито и лекарства да взимам, пак не биха имали кой знае какъв ефект.  :(
Лошото е, че никой друг у нас не работи, а нашите са пенсионери вече.
А сега пък и с тая опасност да достигне България радиоационен облак от Япония, не знам дали ще е добре да продължа да пътувам.
По принцип обмислям да подам едномесечно предизвестие за напускане в края на месеца, но се колебая много все още...
Можете ли да ми дадете съвет? Какво казва астрологията в този случай?
Време на задаване на въпроса: 15 март 2011 23:05
място: Пловдив
« Последна редакция: Март 16, 2011, 05:40:48 am от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #7471 -: Март 16, 2011, 05:38:21 am »
Само да добавя: въпросът, който зададох, е изключително сериозен. Мисля за това вече месеци и се боя да не взема внезапно и неправилно решение. Ще съм безкрайно благодарен на всеки, който се отзове на молбата ми!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7472 -: Март 16, 2011, 05:40:53 am »
Сложи астрокомска карта, ако обичаш.
Някои нямаме възможност в момента да построяваме карти и да ги постваме във форума.
Дай готова карта и ще я видиме.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #7473 -: Март 16, 2011, 05:41:12 am »
По Кох или Плацидус?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7474 -: Март 16, 2011, 05:41:42 am »
За мен по Плацидус, а който иска да гледа Кох.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7475 -: Март 16, 2011, 05:41:50 am »
Само да добавя: въпросът, който зададох, е изключително сериозен. Мисля за това вече месеци и се боя да не взема внезапно и неправилно решение. Ще съм безкрайно благодарен на всеки, който се отзове на молбата ми!

Имам една голяма молба към теб....
Посочи ми в коя тема и къде има твоя натална карта....

Тук не е зле да се постави карта....,а аз не мога в момента...

Какво значи това:"Мисля за това вече месеци и се боя да не взема внезапно и неправилно решение."

*

Veselin

« Отговор #7476 -: Март 16, 2011, 05:45:56 am »

Имам една голяма молба към теб....
Посочи ми в коя тема и къде има твоя натална карта....

Тук не е зле да се постави карта....,а аз не мога в момента...

Какво значи това:"Мисля за това вече месеци и се боя да не взема внезапно и неправилно решение."
Това значи, да не реша примерно внезапно да напусна работа, без да му мисля много, а да се окаже лошо решение. Понеже все пак от това би пострадало цялото семейство.  :(
Но пък се както се говори, че вече има радиационен облак над Бургас...

Ето я моята карта:

*

Veselin

« Отговор #7477 -: Март 16, 2011, 05:48:22 am »
Ето и карта на въпроса (по Кох, понеже си спомням, че преди като съм задавал въпрос, сте искали карта по Кох):

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7478 -: Март 16, 2011, 05:56:17 am »
Въпреки че на пръв поглед Юпитер очертава оптимистична картина, в един момент може леко да позакъсаш финансово, затова бих те посъветвала да прецениш всички "за" и "против". Но когато рискуваме здравето си, компромисът не винаги е възможен. Също така мисля, че сега е моментът да се оглеждаш и ослушваш за нови възможности, отваряй си широко очите. Търси, подавай сивита, трябва да изскочи нещо и при това неочаквано. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7479 -: Март 16, 2011, 06:01:51 am »
Веселин , не е подходящо времето според мен... :rolleyes:Изчакай! Вселената ще се погрижи за някои неща... :blink: