Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167355 Прегледи
*

Veselin

Re:хорарен въпрос
« Отговор #7480 -: Март 16, 2011, 06:06:44 am »
Благодаря много за отговора!!!  :blink:
За съжаление това със здравето ми наистина е много сериозно,вече от две седмици започна и едно силно пукане и в лакътя на дясната ми ръка, а отгоре над дланта, вече като разтворя ръка, за да хвана мишката, много силно ме заболява ръката. От което ми става ясно, че е по-добре да не работя вече подобна работа. Баси, по 12 часа на ден съм седнал, а за мен това си е истински мъчение.
А това с радиационния облак мислите ли, че е сериозно?
« Последна редакция: Март 16, 2011, 06:18:07 am от Veselin »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7481 -: Март 16, 2011, 06:07:55 am »
За съжаление това със здравето ми наистина е много сериозно,вече от две седмици започна и едно силно пукане и в лакътя на дясната ми ръка, а отгоре над дланта, вече като разтворя ръка, за да хвана мишката, много силно ме заболява ръката.
А това с радиационния облак мислите ли, че е сериозно?

Къде го чу? :rolleyes: :rolleyes: :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #7482 -: Март 16, 2011, 06:12:23 am »
Един приятел ми прати запис на новините от днес от Нова тв. Там казаха, че облака може да достигне България до 20 дена. А това за облака над Бургас също ми го каза този приятел, но не разбрах откъде знае това.
Ето и карта по Плацидус:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7483 -: Март 16, 2011, 06:21:12 am »
Съвсем скоро предстои поредното меркуриево ретроградие. Мисля, че тия дни Меркурий навлиза в сянката на ретроградието или вече е навлязъл, скоро ще започне да се усеща по-осезаемо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7484 -: Март 16, 2011, 06:21:28 am »
Напълно съм съгласна с Лили и Марая. Транзитен Юпитер във 2-ри дом ще тригонира натален Юпитер (У10) - добра възможност за намиране на нова работа с по-високо заплащане или повишаване на длъжност на сегашната. Транзитен Уран (У1) е от скоро в Овен - би трябвало да те направи по-активен (включително и в търсенето на нова работа)... Виждат се и колебанията ти, трудностите при взимането на решения - транзитен Сатурн е върху натален У3 Венера, а в хорара ретрограден Сатурн е У3. В хорара Луна ще тригонира съвпада на Меркурий (У10) с Юпитер (У2). Повтаря се темата от транзитите на Юпитер. Както каза Лили, търси активно, би трябвало да намериш по-добра работа и тогава да я смениш.

Това за облака, радиацията и Бургас са слухова, които, предполагам, са пуснати от бургаските аптекари, за да избутат залежали количества йодна тинктура. То на всички е ясно, че тя не се препоръчва за пиене. Има си хапчета от калиев йодид, каквито раздават на населението около Фукушима. Но защитават (щитовидната жлеза) само от замърсяване с радиоактивни изотопи на йода.

« Отговор #7485 -: Март 16, 2011, 06:55:48 am »
Веско, по наталната ти карта

В момента Юпитер ти тригонира стелиума в СТрелец и може лековерно да напуснеш работа и да си мислиш, че ще намериш лесно друго решение, но до 2 месеца той ще влезе в Телец и доста продължително ще стои на квадрат. Затова не бързай. Не търси бързо решение. Транзитен Сатурн е в съвпад с натална Венера У8ми. Докато не тръгне директен /това е юни/ мисля, че няма да имаш добро решение на ситуацията с парите, затова, ако можеш потърпи там.

По хорара ти

Въпросът ти е "да напусна ли работа" - отговорът е "да" - защото ти така искаш У1ви и У6ти е един Марс, но няма да намериш нова скоро. У1ви няма връзка с У11ти следващата работа.

Луната ще направи тригон към Мерка У11ти, но е в първия градус на Лъва и това показва, че може да се намери, но е твърде рано за такова развитие.

Затова, по-скоро както ти каза Лили пускай CV-та и ходи по интервюта, използвай си контактите. Ако можеш си вземи болничен за месец-два. 70% от осигурителния доход е. Не е без нищо, пък после реши. ;)

Успех!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Veselin

« Отговор #7486 -: Март 16, 2011, 11:48:12 am »
Много ви благодаря за отговорите!!!
Това за болничния е изключително трудна работа в днешно време и не знам дали ще стане.
Работата е там, че за мен нещата отдавна са станали нетърпими...
А какво казва хорара за здравето ми? Гадното е, че пътувам всеки ден от Пловдив до София и обратно, а сега повишиха билетите на рейсовете с левче. Аз съм с карта до 6 април вкл. и дотогава не могат да ми искат още пари, но след това... А квартира не съм си намерил, понеже от много време на работата вися на косъм да ме отстранят, но все още нищо не е станало.
Отдавна се чудя дали да не се насоча към друг вид работа, а не към такава, свързана с компютри. Какво мислите по въпроса?
Това за облака силно се надявам да не е вярно, както и властите да не прикриват нещо (както едно време за облака от Чернобил 86-а, когато властите са скрили, а нещата можеха да са по-други, ако бяха предупредили за това навреме).

*

Veselin

« Отговор #7487 -: Март 16, 2011, 12:07:36 pm »
Колкото до намирането на нова работа, знам, че има възможност дълго време да стоя без работа, но не съм сигурен дали няма да ми трябват поне 2-3 месеца, докато положението със здравето ми малко да се подобри, преди да започна нова работа, особено ако е пак в същия бранш. Иначе си имам малко заделени пари, така че поне 3 месеца занапред, ако напусна работа, да имаме семейството.

*

Stella

• 7765
« Отговор #7488 -: Март 16, 2011, 03:41:15 pm »
За съжаление това със здравето ми наистина е много сериозно,вече от две седмици започна и едно силно пукане и в лакътя на дясната ми ръка, а отгоре над дланта, вече като разтворя ръка, за да хвана мишката, много силно ме заболява ръката. От което ми става ясно, че е по-добре да не работя вече подобна работа. Баси, по 12 часа на ден съм седнал, а за мен това си е истински мъчение. А това с радиационния облак мислите ли, че е сериозно?

От същото пренапрежение на дланта страдах и аз, когато работех в една частна фирма и бях затрупана с работа на компютър, включително и пръстите ми почнаха да посиняват и да се подуват на моменти....смених фирмата. Сега пак ползвам компютър, но всичко това престана.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #7489 -: Март 16, 2011, 03:42:21 pm »
Ето и карта на въпроса (по Кох, понеже си спомням, че преди като съм задавал въпрос, сте искали карта по Кох):

Засега не виждам смяна на работа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Veselin

« Отговор #7490 -: Март 16, 2011, 03:43:37 pm »
Може ли само още един хорарен въпрос да задам? Значи, преди една седмица един много важен за мен човек ми каза, че ще ме покани в техния град Кюстендил на 1, 2 и 3 април, обаче ме е страх да не вземе да се разколебае. Работата е там, че може след това да нямаме възможността да се видим повече на живо (макар че се чуваме по скайп почти всеки ден), а на мен много ми се иска да не се откаже от идеята си да се видим. Можете ли да ми кажете дали според вас това гостуване ще се осъществи или има вероятност да се отмени? И дали с този приятел ще поддържам връзка и занапред, особено след септември тази година, когато той смята да ходи да учи във Велико Търново? На мен много ми се иска и занапред да поддържаме връзка и да сме в добри отношения, понеже за мен той ми е най-добрия приятел, но много ми се иска да разбера какво бихте казали по хорара за това?
Време на задаване на въпроса: 16 март 2011, 9:36
място: София
След малко ще пусна и картата.
« Последна редакция: Март 16, 2011, 03:49:15 pm от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #7491 -: Март 16, 2011, 03:47:37 pm »
Ето и картата на въпроса. Предварително се извинявам за въпросите, просто тия дни съм под голямо напрежение и ми се иска да съм сигурен в някои неща.

*

missKapriz

« Отговор #7492 -: Март 16, 2011, 03:58:01 pm »
Weselin,поканата вече факт ли е,има ли уговорка или кога очакваш да ти бъде отправена поканата.Задаваш два противоречиви въпроса Можете ли да ми кажете дали според вас това гостуване ще се осъществи или има вероятност да се отмени?Ако вече има уговорка приемам,че питаш дали няма да се отмени,а ако все още покана твърдо няма,приемам,че питаш дали ще те покани.Моля те да уточниш

*

Veselin

« Отговор #7493 -: Март 16, 2011, 04:00:56 pm »
Значи вече има уговорка, със сигурност. Той ми каза, че в четвъртък, на 31 март ще дойдеш у нас, в петък, събота и неделя ще си при мен. Това със сигурност. Обаче ме е страх после да не се разколебае, ако примерно стане нещо покрай последните събития с Япония. Да не вземе да каже, то сега е опасно да се пътува, и т.н. Понеже има такава вероятност да каже, доколкото го познавам. А пък на 10 април има кандодатстудентски изпит (предварителен) в Търново. А мен ме е страх, че ако не се видим сега, по-нататък може да нямаме възможността да се видим на живо.

« Отговор #7494 -: Март 16, 2011, 04:27:12 pm »
Интересен хорар - Меркурий и Юпитер разходящи - направили сте уговорката. Луната е в 3ти и ги апликира в тригон. Мисля, че е много вероятно да се осъществи.  Веско, не задавай въпрос в стил така или онака. Избираш едно развитие на процеса и питаш. Така ще ти се отговори най-коректно.  ;)

*

Veselin

« Отговор #7495 -: Март 16, 2011, 04:31:12 pm »
Добре, ще се старая занапред.
Много благодаря за отговора!!!
А дали може да се разбере по картата дали с този приятел ще поддържам връзка още дълго време, т.е. след септември, когато отиде да следва? Ако остава до мене - да, но никога не се знае какво може да се случи, а това е човек, на когото наистина много държа.

« Отговор #7496 -: Март 16, 2011, 04:44:35 pm »
Хорара показва развитието на въпроса, който първоначално си задал.  :blink:

*

Veselin

« Отговор #7497 -: Март 16, 2011, 05:09:43 pm »
Хорара показва развитието на въпроса, който първоначално си задал.  :blink:
Да, явно не съм разбрал правилно, за което се извинявам.  :-[

« Отговор #7498 -: Март 17, 2011, 12:27:04 am »
Въпроса е зададен от мен за моя приятелка. Има опастност властите да бутнат стоеж на промишлена сграда. Тя е управител на фирмата и пряко отговорна за това.

Въпроса е "Ще бутнат ли властите /както са я предупредили/ стоежа на В?"

17,45 СФ
-------

В. е по Риби - Нептун/Юпитер
Сградата е по 4ти дом, нищо, че е промишлена.
Властите са по 10ти дом.

На пръв поглед Мерка апликира Юпитер и това клони към да, но Луната е по-бърза и ще направи квадрат и с двете планети, който ще изпревари съвпада. Показателно за сторежа е, че Луната се намира в 4ти дом. ЛФ е в 10ти

Все се надявам това да е достатъчно отговора да е НЕ.

Няма да бутнат строежа. Днес е получила документа.  :yahoo:

« Отговор #7499 -: Март 17, 2011, 01:17:03 am »
Yeah!!! Аурора, много се радвам! Браво! :clap: