Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163106 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7500 -: Март 17, 2011, 01:48:50 am »
Добре, ще се старая занапред.
Много благодаря за отговора!!!
А дали може да се разбере по картата дали с този приятел ще поддържам връзка още дълго време, т.е. след септември, когато отиде да следва? Ако остава до мене - да, но никога не се знае какво може да се случи, а това е човек, на когото наистина много държа.

мисля, че ще останете приятели и занапред, защото неговия сигнификатор- юпитер е в твой 11-ти дом, в абсолютно точен съвпад с твоя сигнификатор- меркурий..луната също е важна- в твоя трети и негов девети дом, лъв..той е важен за теб, защото с него успяваш да изкажеш чувствата си и да утвърдиш личността си, а за него ти си като приятел, с когото нищи някакви философски идеи, които го обогатяват и разширяват възприятията му..
за трайността би трябвало да се гледа и сатурн- в случая е във везни, знака на взаимоотношенията, така че и това сочи към отговор -да, ще запазите отношенията си за дълго време..ако разчепкам мястото на сатурн по домове- за теб е на к6, за него на к12..това може би показва, че той ще се отдалечи в пространството, ако замине за Велико Търново, а за теб общуването ще бъде ежедневно, като навик..все пак сатурн е ретрограден и се връща към 5-ти и 11-ти дом, съответно, така че края на цялото нещо е добър- забавления и приятелство..нема'а'се'пуашиш.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Veselin

« Отговор #7501 -: Март 17, 2011, 03:24:11 am »
мисля, че ще останете приятели и занапред, защото неговия сигнификатор- юпитер е в твой 11-ти дом, в абсолютно точен съвпад с твоя сигнификатор- меркурий..луната също е важна- в твоя трети и негов девети дом, лъв..той е важен за теб, защото с него успяваш да изкажеш чувствата си и да утвърдиш личността си, а за него ти си като приятел, с когото нищи някакви философски идеи, които го обогатяват и разширяват възприятията му..
за трайността би трябвало да се гледа и сатурн- в случая е във везни, знака на взаимоотношенията, така че и това сочи към отговор -да, ще запазите отношенията си за дълго време..ако разчепкам мястото на сатурн по домове- за теб е на к6, за него на к12..това може би показва, че той ще се отдалечи в пространството, ако замине за Велико Търново, а за теб общуването ще бъде ежедневно, като навик..все пак сатурн е ретрограден и се връща към 5-ти и 11-ти дом, съответно, така че края на цялото нещо е добър- забавления и приятелство..нема'а'се'пуашиш.. ;)
Yeeeah!
Много ти благодаря за отговора!!! :clap:

*

Vision

• 3523
« Отговор #7502 -: Март 17, 2011, 05:10:42 am »

Yeeeah!
Много ти благодаря за отговора!!! :clap:

първо се увери че е верен, после благодари.. ;)

..цветя и бонбони не пием, нали знаеш... :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Veselin

« Отговор #7503 -: Март 17, 2011, 12:46:39 pm »
Първите три реда със сигурност са верни, а за останалите 4 само времето ще покаже. Дай Боже, да не помете катаклизъм никого от двама ни!  ;D

« Отговор #7504 -: Март 17, 2011, 09:39:41 pm »
Според вас ще приемат ли дъщеря ми на ясла?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7505 -: Март 17, 2011, 09:42:55 pm »
Мисля , че ДА! :blink:
Ще я приемат....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7506 -: Март 17, 2011, 10:16:37 pm »
Мисля , че ДА! :blink:
Ще я приемат....
Дано, Благодаря!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7507 -: Март 17, 2011, 10:20:00 pm »
Луната е без курс, ако гледаме планетите от септенера.
Иначе има сходяща опозиция с Нептун.
Щерката е по 5 дом, а яслата по кой дом гледаме?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7508 -: Март 17, 2011, 10:23:29 pm »
Луната е без курс, ако гледаме планетите от септенера.
Иначе има сходяща опозиция с Нептун.
Щерката е по 5 дом, а яслата по кой дом гледаме?  :-\

3-ти от 5-ти... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7509 -: Март 17, 2011, 10:24:50 pm »
Луна без курс не дава утвърдителен отговор на въпроса, но да се надяваме, че някой друг аспект ще проработи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7510 -: Март 17, 2011, 10:33:05 pm »
Сега се замислих и се сетих, че при формулиране на въпроса не е зададен времеви интервал.
Луна без курс може да не означава, че няма да я приемат по принцип, а че в момента на задаване на въпроса това е статуквото. Само предполагам.
Има ли някакъв срок за приемане? Може да се изчака малко и пак да се зададе същият въпрос, но с уточняване на времето кога това трябва да стане.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7511 -: Март 17, 2011, 11:34:32 pm »
Сега се замислих и се сетих, че при формулиране на въпроса не е зададен времеви интервал.
Луна без курс може да не означава, че няма да я приемат по принцип, а че в момента на задаване на въпроса това е статуквото. Само предполагам.
Има ли някакъв срок за приемане? Може да се изчака малко и пак да се зададе същият въпрос, но с уточняване на времето кога това трябва да стане.  :blink:

Вчера подадохме документите и на 30-ти Май ще бъде томболата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7512 -: Март 17, 2011, 11:38:38 pm »
Луна без курс, засега не показва развитие.
Изчакай няколко дни и пробвай пак да зададеш въпроса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7513 -: Март 18, 2011, 03:49:16 am »
Луна без курс, засега не показва развитие.
Изчакай няколко дни и пробвай пак да зададеш въпроса.
Ок, благодаря ти Lillie!

« Отговор #7514 -: Март 18, 2011, 06:31:19 am »
Не съм решила точно кога ще проведа разговора, но ще е след около месец и половина, максимум два: Ще се разсърди ли С., когато ѝ кажа, че се изнасям. Малко смешничко и наивно звучи въпросът, но повярвай ми много ми е гузно и съвестно, че ще се наложи да изоставя настоящата си съквартирантка (ние сме си две и търсихме трети човек). Ако на така поставен въпрос не може да се отговори, ще питам пак, когато наближи събитието.

Момичета, давам обратна врзъзка на този хорар - разговор имаше, С. прие спокойно нещата, нямаме проблеми, благодаря на мис Каприз и Съни, които ми казаха, че развитието ще е благоприятно  още преди няколко месеца  :wub:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #7515 -: Март 22, 2011, 07:54:02 pm »
Имам един въпрос,чийто отговор трябва скоро да дойде и ще дам обратна връзка - Ще излезнем ли в четвъртък с /назован по име/?

« Отговор #7516 -: Март 22, 2011, 08:02:43 pm »
По картата,ако гледам У3 и У9 за среща,тогава Слънцето и Уран са в съвпад,което би могло да значи да.Луната не знам какви аспекти ще направи,като напусне знака  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #7517 -: Март 22, 2011, 08:42:51 pm »
По картата,ако гледам У3 и У9 за среща,тогава Слънцето и Уран са в съвпад,което би могло да значи да.Луната не знам какви аспекти ще направи,като напусне знака  :-\

Ми, то като напусне знака, вече не се гледа. Гледа се преди да напусне знака. тя те управлява теб и е от решаващо значение.
Обаче Сатурн е ретрограден и може да дойде някакво забавяне от негова страна.
Ще изневеря на правилата да гледам въпроса така, както е зададен и ще го гледам както на мен ми идва отвътре (по интуиция).
Първо ти няма как да гледаш на човека по 7-ми дом, защото нямате брак и това, че е назован по име не е достатъчно основание да го отнесем по 7-ми дом. Основанието, което ползвам, е че Луната те издава, а тя е в 5-ти дом. Луната, т.е. ти не си в много изгодна позиция, защото си в падение в Скорпион, но под управление на Марс. Марс съ-управлява 5-ти дом, а Луната прави сходящ тригон с него, така, че има надежда. Отговорът ми е "да", но след известно отлагане и препятствия, срещата ще се състои.
« Последна редакция: Март 22, 2011, 08:49:17 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7518 -: Март 22, 2011, 08:44:33 pm »

Ми, то като напусне знака, вече не се гледа. Гледа се преди да напусне знака. тя те управлява теб и е от решаващо значение.

Да де обърках се,къде ми е главата днеска  :rolleyes: Точно тези не ми е много ясно как да ги идентифицирам,ти какво смяташ по хорара?  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #7519 -: Март 22, 2011, 08:49:51 pm »

Да де обърках се,къде ми е главата днеска  :rolleyes: Точно тези не ми е много ясно как да ги идентифицирам,ти какво смяташ по хорара?  :-[

Допълних си предния пост. Там ще видиш отговора. И разчитам на това да дадеш обратна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥