Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167954 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7560 -: Април 01, 2011, 05:30:22 am »
Работата се управлява от Марс, който е в критичен градус - условията съвсем скоро скоро ще се променят.
В хорарната стрология е по-добре да не се задава въпрос от типа "или......или".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7561 -: Април 01, 2011, 05:31:28 am »
Преди 2 години работех на това место и напуснах, защото договора не ме устройваше, миналата година ми се обаждаха на няколко пъти да се върна, юни месец отидох на разговор и пак имаше неща в договора които ми предложиха, които не ми харесаха и отказах. Предупредих, че ако искат да се върна там трябва договора да бъде перфектно изпипан, а иначе колектива е чудесен, а работата която вър6а е същата както и сега...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7562 -: Април 01, 2011, 05:36:28 am »
Приятели, много моля, да се включите по този хорар. Въпросът е много важен, става дума за моя приятелка.

Въпросът го задавам аз, вместо нея: " Ще има ли приятелката ми X. дете от приятеля си?

« Отговор #7563 -: Април 01, 2011, 05:39:18 am »
Благодаря, Стела, не знаех, че не трябва да  има \\\"или\\\"...
Направих и карта за утре за 11 часа...

« Отговор #7564 -: Април 01, 2011, 05:47:54 am »
Приятели, много моля, да се включите по този хорар. Въпросът е много важен, става дума за моя приятелка.

Въпросът го задавам аз, вместо нея: " Ще има ли приятелката ми X. дете от приятеля си?

Въпреки, че си я назовала по име, аз се устроих към твоя 5ти дом за приятелката ти. За сега отговорът е Не. Дори и приятелката ти да е по 7ми пак е Не.

Да ви кажа, ако не задавате въпроси, които касаят куспиди на Лъв,Стрелец или Риби отговорът ще е все Не  :-X тия дни. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7565 -: Април 01, 2011, 05:55:50 am »
Благодаря ти, Аурора! Все пак и хорарите се отнасят за близките 2-3 месеца, нали? Можем пак да го зададем след време.

« Отговор #7566 -: Април 01, 2011, 05:58:40 am »
Можем пак да го зададем след време.

О, да, разбира се.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7567 -: Април 01, 2011, 03:23:34 pm »
Благодаря ти, Аурора! Все пак и хорарите се отнасят за близките 2-3 месеца, нали? Можем пак да го зададем след време.

Всяка промяна в обстоятелствата може да бъде основание да се зададе отново въпроса. Например, това че приятелката ти е преспала с нейния приятел още на следващия ден е едно такова обстоятелство.  ;D ;D ;D  Тя астрологичната ситуация няма да се промени чак толкова бързо, но домовете ще са други и планетите сигнифкатори-също.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7568 -: Април 01, 2011, 03:28:54 pm »
И аз съм съгласна с Аурора. Няма да има бременност от този мъж.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

• 2187
« Отговор #7569 -: Април 01, 2011, 07:50:51 pm »
все не идва ред да изровя стари три хорара и поФаля kabala и sunrain за познаваемостта ;D, предвид трудността за предсказване и на хорарните ми ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7570 -: Април 01, 2011, 08:00:02 pm »
Е,хубу,де...ама само с поФала ли,бе душо-)))) Дай да заформим нещо-))) ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

• 2187
« Отговор #7571 -: Април 01, 2011, 08:01:25 pm »
Е,хубу,де...ама само с поФала ли,бе душо-)))) Дай да заформим нещо-))) ;D ;D ;D

ти бонбони, не пиеше, вярно ;D
ма сте ми далече, бе

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7572 -: Април 01, 2011, 08:04:53 pm »
еееееееееееее,далече,далече,колко да е далече.....Време е за купон...последно се събирахме на рождените ни дни и взе да ме стяга за гушата-))))Тук сме и аз,и Сънито, и Вещата,че и Интитуууу....

*

abroad

• 2187
« Отговор #7573 -: Април 01, 2011, 08:20:41 pm »
лятото ще ви се приближа, по естественому ми се случва ;D

« Отговор #7574 -: Април 02, 2011, 03:35:17 am »
Да се отчета по хорара от вчера....Най/изненадващо ми предложиха 2 позиции с два различни като тип контракти  ... голям майтап...в понеделник отивам в синдикатите да проверя подробностите
 ;D ;D ;D
da dobavq, 4e Venera i Hiron sa mi v syvpad s DC  :blink: a Venera mi upravlqva 2 i 9 dom

« Отговор #7575 -: Април 04, 2011, 04:25:16 pm »
Ще ви помоля обаче: можете ли да ми кажете дали тази година ще му гостувам пак на гости на този приятел, у когото бях досега? Понеже той ми казва, че може би няма да имаме повече такава възможност, особено след като замине да учи другаде.

Поне следващите 3-4 месеца няма да има такава възможност. Сигнификатора ти е ретрограден. Наистина пресреща неговия, но не съм забелязала такива аспекти да водят до положителен отговор. Неговият дом е също с ретрограден сигнификатор и няма връзка с тебе, даже му вървиш в опозиция  :-\

« Отговор #7576 -: Април 04, 2011, 05:48:57 pm »
А защо мислиш, че хорара показва за през следващите 3-4 месеца? Това нали не значи никога?

Защото това е обсега на хорара. Това е краткосрочна прогноза за конкретен въпрос. :blink: Можеш да задаваш въпроса колкото искаш - толкова  ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7577 -: Април 04, 2011, 07:20:54 pm »
Въпроса е зададен от мен за моя приятелка. Има опастност властите да бутнат стоеж на промишлена сграда. Тя е управител на фирмата и пряко отговорна за това.

Въпроса е "Ще бутнат ли властите /както са я предупредили/ стоежа на В?"

17,45 СФ

-------

В. е по Риби - Нептун/Юпитер
Сградата е по 4ти дом, нищо, че е промишлена.
Властите са по 10ти дом.

На пръв поглед Мерка апликира Юпитер и това клони към да, но Луната е по-бърза и ще направи квадрат и с двете планети, който ще изпревари съвпада. Показателно за сторежа е, че Луната се намира в 4ти дом. ЛФ е в 10ти

Все се надявам това да е достатъчно отговора да е НЕ.

Аврора, има ли развитие по този този хорар? Днес случайно го видях и предположих, че е възможно да имаш обратна връзка.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #7578 -: Април 04, 2011, 08:33:10 pm »
Въпроса е зададен от мен за моя приятелка. Има опастност властите да бутнат стоеж на промишлена сграда. Тя е управител на фирмата и пряко отговорна за това.

Въпроса е "Ще бутнат ли властите /както са я предупредили/ стоежа на В?"

17,45 СФ
-------

В. е по Риби - Нептун/Юпитер
Сградата е по 4ти дом, нищо, че е промишлена.
Властите са по 10ти дом.

На пръв поглед Мерка апликира Юпитер и това клони към да, но Луната е по-бърза и ще направи квадрат и с двете планети, който ще изпревари съвпада. Показателно за сторежа е, че Луната се намира в 4ти дом. ЛФ е в 10ти

Все се надявам това да е достатъчно отговора да е НЕ.

Няма да бутнат строежа. Днес е получила документа.  :yahoo:

Извинявам се, че отговарям на въпрос, който не е зададен на мен.

« Отговор #7579 -: Април 04, 2011, 08:43:27 pm »
Веселин, във въпроса си използваш думата "пак", която много добре подхожда на ретрограден Меркурий - твоя сигнификатор. Луната апликира към теб, освен това Меркурий (ти) и Юпитер (класическият сигнификатор на твоя приятел) сте в апликиращ съвпад в неговия дом (11-ти), така че мисля, че ще имаш шанс за ново гостуване при твоя приятел. Ако изберем Нептун за управител на приятеля ти, тогава той е на път да смени знака си, т.е. ще има смяна на обстоятелствата около него (както ти споменаваш в поста си), което пък ти дава право да зададеш въпроса отново. Във всеки случай, смятам, че аспектът на Луната към ретро Меркурий говори за възможност за нова среща. Допълвам още, че Луната и Меркурий в тази карта могат да бъдат разгледани и като управители на третите домове на питащия и приятеля му, съответно, което може да се тълкува като предстоящ контакт между двамата.
« Последна редакция: Април 04, 2011, 10:55:56 pm от Mirabella »