Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163562 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7580 -: Април 04, 2011, 10:55:16 pm »
Shreya, и в картата за 15:25 и в тази от 1 час по-рано ти си управлявана от Слънце в Овен, а лицето X - от Уран в Овен (или Сатурн във Везни). Ако приемем Сатурн за неин управител, тогава двете наскоро сте имали конфликт (Слънце и Сатурн имат разходяща опозиция). В зависимост от часа на поставяне на въпроса, опозицията попада по оста 2-8 (конфликт на ценности, интереси, финанси) или по оста 3-9 (конфликт на идеи, открита вражда чрез словестни нападки). Луната има разходящ съвпад с ретрограден Меркурий, което може да означава, че проблемът между вас не е започнал сега, а по-скоро става дума за нещо старо, което сега е излезнало на дневен ред. Наличието на Нептун в нейния първи дом може да говори за опити от нейна страна за манипулация. Но не мисля, че тя ще успее да те заблуди, защото Луната е без курс (няма да заформи секстил с Нептун преди той да е напуснал знака). Нейният трети дом се управлява от Марс в Овен, на който му предстои квадратура с Плутон. По-скоро би опитала някакво открито действие, което ще претърпи неуспех (Плутон управлява нейния 10-ти дом).
Прикачвам картата за тези, които искат да се включат.

« Отговор #7581 -: Април 06, 2011, 09:08:49 pm »
Днес на общестевно място се натресох на един човек, който не съм виждала 6-7 години и се скътах. Хич не ми се говореше, а не исках да ме разпитва.

Въпросът ми е - Х. /назован по има/ видя ли ме? Позна ли ме?

Аз съм разходяща от него, което значи, че е не /тук се върнах да се поправя, че това изменя целия смисъл на изречението/ ме е видял, но той е ретрограден - може и да се е почудил дали съм аз.
Вие какво мислите?

« Последна редакция: Април 06, 2011, 09:47:21 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7582 -: Април 06, 2011, 09:35:26 pm »
Според мен не те е видял, гледам Слънце и Уран, а съвпадът между тях е много разходящ. Луната, макар и екзалтирала няма аспект с нито един от двамата. Нептун е в 7-ми дом, мисля, че Х в момента на срещата е бил доста отнесен или е останал заблуден, примерно не те е познал. Да видим и другите какво ще кажат.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7583 -: Април 06, 2011, 09:38:12 pm »
Da, видял те е. :blink:

« Отговор #7584 -: Април 06, 2011, 09:45:33 pm »
Аз гледах като сигнификатори: за мене Слънце, а за него Сатурн ретрограден. Слънцето е разходящо. Може би отговорът е не, не ме е видял/познал.  :rolleyes:

Уран, ти как го свърза с Да? :rolleyes: Заради Уран в началото на Овен ли?

*

missKapriz

« Отговор #7585 -: Април 06, 2011, 10:12:00 pm »
и аз мисля,че те е видял.
Ти-Слънце,Той-Сатурн във взаимно виждащи се знаци.В негов 3 дом.Слънцето току що се е отделило от негов У3-Марс.Марс е на трон по знак-силен,всичко вижда,всичко чува.Сатурн също има достойнства във Везни,но е ретро-може човека да се чувства объркан защо не си му се обадила,или пък просто не е сигурен тили си  не си ли.
Сатурн пък е в твоя 3 дом.
За мен контакт е имало

*

Stella

• 7765
« Отговор #7586 -: Април 06, 2011, 10:21:58 pm »
Днес на общестевно място се натресох на един човек, който не съм виждала 6-7 години и се скътах. Хич не ми се говореше, а не исках да ме разпитва.

Въпросът ми е - Х. /назован по има/ видя ли ме? Позна ли ме?

Аз съм разходяща от него, което значи, че е не /тук се върнах да се поправя, че това изменя целия смисъл на изречението/ ме е видял, но той е ретрограден - може и да се е почудил дали съм аз.
Вие какво мислите?

Х е доста заблеян с този НЕПТУН в неговия 1-ви дом, така че, според мен не те е видял. Дишай спокойно!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7587 -: Април 06, 2011, 10:30:25 pm »
Мноого ви благодаря  :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #7588 -: Април 06, 2011, 10:50:57 pm »
Мноого ви благодаря  :-[

:88:

Ей тези хорари много вървежни днес. В кардинално време - бързи отговори.  "Вие питате-ние отговаряме" :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #7589 -: Април 07, 2011, 06:22:38 pm »
С Луна без курс се съмнявам, че ще дойде днес. Луната е и твой управител, т.е. няма аспекти между У1 и У3 (или У9 за презокеанска поръчка). Дано греша.

« Отговор #7590 -: Април 08, 2011, 02:39:03 am »
Днес мина поредното ми дело и адвоката ме вбеси отново :angry: Изглежда ответната страна ще иска извънсъдебно споразумение.

Въпросът ми е - да/ще  ;D сключа ли извънсъдебно споразумение с Х и У /те са двама наследници/.

По Кох домофикацията остава същата.

Луната ще сключи квадрат с мене и очакваните пари - Венера У1ви и У8ми и това няма да ми хареса в края на крайщата. Луната сключва секстил с Марс - те, което означава, че ще отправят предложение. Предложението ще дойде сравнително бързо - Марс е в кардинален, Луната е в подвижен знак.

Интересно е, че Луната прави първо секстил към Марс /ше бъдат със сериозно намерение да платят/, после квадрат с Венера /няма да ми хареса/ и след това сакстил с Юпитер У3ти  :rolleyes:, който няма връзка с мене.

Мерка е ретро и пак ще бъдат едни излишни маневри. :angry: Дано два секстила са по-тежки от един квадрат за развитието на въпроса, че.....писна на зрителя.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7591 -: Април 08, 2011, 03:01:31 am »
Мисля, че първото предложение може да излезе и от теб или някой покрай тебе, но няма да се приеме добре. След това ще има вариант, който те ще приемат с охота, сякаш се движат към него съзнателно и само чакат момента. Последния аспект между участващите планети в хорара е съвпада на Марс с Юпитер, У7 и У3, затова смятам, че ще има споразумение. Дано то да удовлетворява и теб.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #7592 -: Април 08, 2011, 03:52:27 am »
Да, Кали, възможоно е това да е развитието на въпроса  :rolleyes:, но този път май ще са склонни да се споразумеят. :mellow:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7593 -: Април 08, 2011, 04:18:09 am »
Въпросът ми е - да/ще  ;D сключа ли извънсъдебно споразумение с Х и У /те са двама наследници/.

По-скоро не. Рисковано е да се доверяваш на екзалтирал сигнификатор. Не преувеличавай козовете си. В момента тяхната позиция изглежда по-неизгодна откъм външни обстоятелства, но не всичко е ясно. По-скоро ти ще трябва да играеш по техните правила и на тяхното поле. Венера е в триплицитет и градус на Марс, а освен това Марс приема и диспозитора й. Луната няма достойнства и нищо няма да свърши за въпроса ти. Нейният и на ПФ диспозитор е ретро Меркурий. Нещата са били доста по-благоприятни за теб преди последното дело \Луната е била в Телец\. Сега са се спихнали. Бих те посъветвала да стиснеш зъби и да изчакаш. Остави те да водят играта, но не се съгласявай на споразумение. Чакай да ти се изясни картинката и да излезеш от "екзалтацията".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7594 -: Април 08, 2011, 04:26:01 am »
На мен ми се струва така - ще дойде предложение, ти вероятно ще го отхвърлиш или няма да ти хареса много (затова и не приемай съответно, ти си знаеш там-зависи какво е), но ще има възможност за договаряне и в крайна сметка ще те удовлетвори. Ако до тук те не са ти отправяли такова, вече са го решили и обмислили какво да бъде. Юпитер има връзка с теб като диспозитор на Венера. В допълнение е в негова терма и декан към момента на питането ти. Като естествен сигнификатор също ни вълнува в случая. Изхода дава вид да е добър/4д./, сега си скептична и не ти се вярва, но ще се пооправят нещата-Сатурн като управител е достатъчно стабилен, само дето е ретро, така че ми подсилва усещането за положителен край. Ще има забавяне, докато това се случи, въобще около цялата процедура. Горе-долу си в техни ръце, но и в силна позиция, така че надявам се няма повод за безпокойство.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7595 -: Април 08, 2011, 04:30:20 am »
Благодаря ви, момичета  :blink:

Колко буквално действат лунациите тези дни при мен: последното новолуние съвпад с К9 при мен, а последващото пълнолуние по оста 3-9ти дом съвпад на нат  :sun: :soe: :ura: У1ви и У7ми  :rolleyes:

« Отговор #7596 -: Април 09, 2011, 11:25:12 pm »
Отново юридически хорар  ;D Ретро Мерка ми е движи в 9ти дом  ;D

Да си сменя ли адвоката? Нов адвокат ще ми донесе ли успех?
СФ, 16,54

Аз - ретро Меркурий. Настоящия ми адвокат - По Юпитер и цялата агитка в 7ми дом. Апликиращия ретро Мерк ъкм Юпитер май казва да /да го сменя/, но и отразява факта, че все още не съм решила окончателно. Така е. Очаквам обаждане от ответната страна, което е много вероятно да не дойде. Дала съм си срок да чакам до края на месеца, след което ще проведа разговор с него. :mellow: Разходящата Луна с тях ми показва, че той май се е изчерпал от възможности  :thinking: Луната е без курс, но мисля, че хорара си е радикален.

Разглеждам следващия адвокат като производен 9ти от 7ми. Марс. Марс апликира ретро Мерка и там също се намира ЛФ - ще ми донесе успех.

Айде като тръгна да правя същинсаката маневра ще питам отново. Да видим дали картинката ще е същата.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #7597 -: Април 10, 2011, 04:17:31 am »
Един въпрос - защо девети от седми?
И едно-две предложения из "класиците" - въобще адвокатите са по 9-ти дом [където са въобще всички учени, знаещи хора, но схващани като "каста" - юристи, лекари, преподаватели и т.н.], но твоят адвокат е някой, когото ти си наела да ти предостави някаква услуга, той е личният ти слуга за конкретната работа. Тогава е редно да е по шести дом.
Ако обаче отношенията ви са доверени и го схващаш като твоя най-близък съветник, консултант, секундант и т.н. - е редно да е по твоя втори дом.
За да сравниш настоящ твой адвокат и бъдещ твой адвокат, отношението помежду им би трябвало да е по "братския" принцип - еднаквите обекти с еднакво предназначение и функция са през три дома - тоест следващия ти адвокат ще е или по осми - трети от шести, или по четвърти - трети от втори. Това е по-неопределената ситуация - не те кефи сеташния и мислиш за следващ, но нямаш някой конкретно предвид. Ако адвокат номер две е някой вече ясен и определен конкурент на настоящия ти адвокат - седми от втори или седми от шести.
И последно, ако оценяваш професионалния капацитет на горните двама адвокати - оценяваш есенциалната им сила. Ако обаче те интересува кой е по-подходящ за конкретното дело - гледаш аксиденталните им достойнства. Логиката на това е, че единият може да е пълен галфон, който не може да стъпи на малкото пръстче на другия, но пък да познава съдията или да няма никакви скрупули да му предложи съответната "взятка" и да ти спечели делото.
Тъй, как ти се получават сега нещата? :wub:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #7598 -: Април 10, 2011, 04:49:38 am »
Ми що 7ми? Ми щото блея нещо  ;D

ЯКО!:
1. но твоят адвокат е някой, когото ти си наела да ти предостави някаква услуга, той е личният ти слуга за конкретната работа. Тогава е редно да е по шести дом.
2. За да сравниш настоящ твой адвокат и бъдещ твой адвокат, отношението помежду им би трябвало да е по "братския" принцип - еднаквите обекти с еднакво предназначение и функция са през три дома - тоест следващия ти адвокат ще е или по осми - трети от шести, или по четвърти - трети от втори
[/b].

Имам предвид кой да е следващия адвокат, но той не знае още, така че все едно го няма.

В случая ми допада варианта 3ти от 6ти, защото той работи за мен. В този случай:

*Настоящия адвокат е по Уран/Сатурн ретрограден  - в моя 2ри и опозиция с мен. Определено имаме разногласия. Идвамата сме ретроградни - ще трябва да се изясним и да си поговорим, защото апликиращата опозиция казва отговор - не /не трябва да се сменя/
*Следващия 3ти от 6ти - отново Марс, който се е запътил към Мерка. ;), но и аз го пресрещам /нали той не знае  :P/.
*Дори и да приемем варианта 3ти от 2ри /стрелец/ - Мерка се е запътил в съвпад с Юпитер.
В този смисъл хорара подкрепя втория въпрос - да, нов адвокат ще ми донесе успех.  :-[

Но все пак, Меркурий е ретрограден в този хорар и не мисля, че е мого благонадежден. :-[

Утре не е много подходящ ден за хорари - Луната квадратира всичко в Овен  :-[ :-[ :-[ и ако задам въпроса толкова скоро отново, рискувам да нацеля същите сигнификатори  ;D

Диянче, много ти благодаря. Този хорар е наистина сложен!  :wub: :wub: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7599 -: Април 10, 2011, 05:16:27 am »
Аурорче, с таз Луна без курс какви хорари да гледаме, бе чадо?
Аз търся всички посредници по 6-ти дом. Така съветват и двете американки (Марч и Макевърс)

Диде, според мен съдът е по 9-ти, а противниковият адвокат е по 7-ми дом, където са и откритите врагове.  :-[