Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165585 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7760 -: Май 25, 2011, 12:41:25 am »
Марая, ей тоя стенокардин ме довърши ;D Извини ме, но нали си наясно кои доктори са дежурни по празниците..
Moonlady, личната не си вдига мобилния
Аурора, пия стимуланти от три дни - първо изопринозин (свикнала съм му и не помогна) и сега смених с римантадин - затова си сложих срок до утре ако не подейства антибиотик и това е  ;D
Благодаря ви :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7761 -: Май 25, 2011, 12:45:50 am »
Марая, ей тоя стенокардин ме довърши ;D Извини ме, но нали си наясно кои доктори са дежурни по празниците..
Moonlady, личната не си вдига мобилния
Аурора, пия стимуланти от три дни - първо изопринозин (свикнала съм му и не помогна) и сега смених с римантадин - затова си сложих срок до утре ако не подейства антибиотик и това е  ;D
Благодаря ви :blink:

Ако прочетеш какво съдържа антистенокардина ще разбереш защо и как действа....Това е КОКТЕИЛ ОТ ВИТАМИНИ ...
Знам го от доктор...И само с него се оправям.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7762 -: Май 25, 2011, 01:06:45 am »
и сега смених с римантадин -

Ако за температурата пиеш Парацетамол той обезврежда Ремантадина. Иначе и аз го гълтам, когато закъсам. Болестта потича по-бързо и възстановяването е по-леко.

Леле, ама с Кая яко сте го закъсали.  :lol: :lol: :lol: Гушвам ви да се оправите по-скоро! :wub:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7763 -: Май 25, 2011, 01:12:37 am »
Аброуд, хич и не питай за антибиотик ми го почвай!

ако те тресе онова дето и мен ме тресе си е е*ало мамата  :-X  твърдо против антибиотиците съм, но това "нещо" е уникум. снощи не съм мигнала отново въпреки, че от вчера вече не вдигам температура, но сега вече ме тресе такава кашлица, че въздух не мога да си поема и спя седнала... пълен гнус е. не се чуди, защото аз от чудене се докарах на тва дередже и сега ще пия антибиотици цяла седмица...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #7764 -: Май 25, 2011, 01:15:00 am »
но сега вече ме тресе такава кашлица, че въздух не мога да си поема и спя седнала...

Индрише, изстискан лимон и мед.  :wub:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #7765 -: Май 25, 2011, 01:16:37 am »
но сега вече ме тресе такава кашлица, че въздух не мога да си поема и спя седнала...

Индрише, изстискан лимон и мед.  :wub:

а  :o  и кво го правя това индрише - паса ли го  :-\  и помага ли :unsure:  съвсем сериозно питам, че от тая кашлица цялото ми гърло е рана  :'(

« Отговор #7766 -: Май 25, 2011, 01:27:25 am »
[а  :o  и кво го правя това индрише - паса ли го  :-\  и помага ли :unsure:  съвсем сериозно питам, че от тая кашлица цялото ми гърло е рана  :'(

една китка 40-50 стръка й режеш ситно листенцата в меда 500 гр + лимона и после по 1 с.л три пъти на ден. На моя приятелка мъжа й има хронична кашлица на алергична осново и една година беше много зле. И с това се оправи. А сега е сезона на полените и алергиите и може допълнително да се обостря. 

*

abroad

• 2187
« Отговор #7767 -: Май 25, 2011, 01:28:28 am »
но сега вече ме тресе такава кашлица, че въздух не мога да си поема и спя седнала... пълен гнус е.

ей те от това ме е страх и застопоряването в къщи :-X
а като ме хване кашлица няма пускане 1 месец

ето ефикасни рецепти, подсказани от добър човек :blink:, натурални са - За кашлицата- една лъжичка мед и върху нея една ванилия. И чай от натрошен с черупката орех, плюс вътрешността и семките на една ябълка и една дюля.

Помагат ми и прахчетата АСС 200 от химиите

Господ здраве да ви дава :wub:
 :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #7768 -: Май 25, 2011, 01:35:09 am »
[а  :o  и кво го правя това индрише - паса ли го  :-\  и помага ли :unsure:  съвсем сериозно питам, че от тая кашлица цялото ми гърло е рана  :'(

една китка 40-50 стръка й режеш ситно листенцата в меда 500 гр + лимона и после по 1 с.л три пъти на ден. На моя приятелка мъжа й има хронична кашлица на алергична осново и една година беше много зле. И с това се оправи. А сега е сезона на полените и алергиите и може допълнително да се обостря. 

аха ясно. ама се оказва, че в Звездица няма кьорав лимон в магазините  :-X  става ли само индрише и мед?

« Отговор #7769 -: Май 25, 2011, 01:40:19 am »
Предполагам, че лимона е заради витамин С-то макар, че го препоръчват дори настърган и с кората /ама тя трябва много да се мие със четка и сапун, че е цялата в парафин./

Четох в нета, че може са де вари и като чай за същото заедно с  натрошени орехи заедно с черупките. Вари се 5-10 минути и се остава да престои 1 ч. Напиши в Гугъла "индрише за кашлица" и ще ти излязат от БГ мама няколко рецепти.  ;) Тука пък, когато ми е трябвало не съм могла да намеря индришето. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #7770 -: Май 25, 2011, 01:44:40 am »
аааа аз имам няколко стръка индрише засадени в саксия на терасата  ;D  миналата година го засадих заради желето от дюли /пуста лакомия  ;D / и си го гледам де. направих го накълцах няколко листа индрише и ги полях с мед и изплюсках няколко лъжички. дано да подейства, че вече нямам сили да будувам за пета поредна нощ - преди от висока температура, а сега от кашлици... искам да спяяяяяяяяяяяя мамка му и да спра да кашлям....

Аброуд, туй за орехите и дюлевите семки го знам ама нито орехи нито семки наоколо, та затова го пропускам като идея. това асс не съм го и чувала, а и тук нема аптека - само билкова...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7771 -: Май 26, 2011, 12:08:23 am »
Искам да питам нещо...
въпроса ми не е хорарен, а по-скоро се отнася до хорарите и натала на питащия....
има ли смисъл от синастрията между натала и хорара?
и може ли да се добие повече информация от тази синастрия по заддаения въпрос, и по-точно от връзката между двете каква информация може да се извлече и съпоставими ли си, удачно ли е да се използва и някакъв такъв метод...?
просто се зачудих.... :unsure: :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7772 -: Май 26, 2011, 12:13:15 am »
Искам да питам нещо...
въпроса ми не е хорарен, а по-скоро се отнася до хорарите и натала на питащия....
има ли смисъл от синастрията между натала и хорара?
и може ли да се добие повече информация от тази синастрия по заддаения въпрос, и по-точно от връзката между двете каква информация може да се извлече и съпоставими ли си, удачно ли е да се използва и някакъв такъв метод...?
просто се зачудих.... :unsure: :rolleyes:

Аз доста често го правя... ;) Не точно синастрия..но налагам картата...
Правила съм и експерименти , като си гледам транзитите примерно след месец и задавам хорар със скок същия месец...
Получават се интересни интерпретации...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7773 -: Май 26, 2011, 12:17:56 am »
питам, защото направих опит с няколко мои въпроса....и имах точни съвпади на осите един път с радикално МЦ друг път с радикален АЦ и предположих, че все пак това означава нещо...макар да не мога да си го интерпретирам... :-[ :-[

« Отговор #7774 -: Май 28, 2011, 11:56:15 pm »
Имам съмнения ,че един колега има въображаема операция и въображаем болничен. Когато искам да попитам "Колегата Х. ще се върне ли на работа?" Кой негов производен дом тярбва ад гледам?  :rolleyes: Щото може и да стане така, че е напуснал по "здравословни причини" :thinking:
« Последна редакция: Май 29, 2011, 01:00:03 am от Aurora Borealis »

*

Марая

• 28287
« Отговор #7775 -: Май 28, 2011, 11:59:38 pm »
Имъм съмнения ,че един колега има въображаема операция и въображаем болничен. Когато искам да попитам "Колегата Х. ще се върне ли на работа?" Кой негов производен дом тярбва ад гледам?  :rolleyes: Щото може и да стане така, че е напуснал по "здравословни причини" :thinking:

3 от 6-ти....мисля... :rolleyes:

« Отговор #7776 -: Май 29, 2011, 12:08:24 am »
А така няма ли да стане: "Лъже ли Х, че е болен?"

« Отговор #7777 -: Май 29, 2011, 12:10:01 am »
Ми, става, но къде гледаме  - МС?  :rolleyes: Интереснотото ми е дали се скътава и се приготвя да се изнесе по терлици.

« Отговор #7778 -: Май 29, 2011, 12:16:12 am »
МС за шефа му, да, защото той преди всичко него/нея лъже. На мен ми е трудно да откривам лъжата в хорарите. Гледам как е поставен управителят по знак, Луната също, аспекти, У3, но като цяло не съм добра в тази част с разкриването на лъженето в хорарна карта.

« Отговор #7779 -: Май 29, 2011, 12:29:08 am »
Да, а и не само заради шефа му. По МС отнасяме всички въпроси, които не можем да отнесем към други домове. ЗАщото, ако питаме за "истина" този би бил най-подходящ. Аз измених въпроса в :"Направена ли е опрерация на Х." и няма връзка между него и У8ми  :angry:, ако наистина е направена би трябвало да има разходящ положителен аспект, а няма. Но пък Луната е в негов 12-ти.  :-\ Бе, това може и да е индекация, че послъгва  :angry: