Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166620 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #7920 -: Юни 29, 2011, 07:05:48 pm »
Да, може би така е по-добре. Поне един убиец на пътя по-малко, както казва той.
Хубав ден на всички!  :blink:

Да не се отчайва. Аз градското го взех на 17 г., месец преди РД, от шестия път  :93: но започнах да карам самостоятелно кола едва на 24  ;). "Малка си, такава си, онакава си, караш като таксиметраджия, ще вземеш колата на баща ти и ще избягаш" - е такива ми ги разправяха полицаите  ;D. Сега съм много внимателен шофьор.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #7921 -: Юни 30, 2011, 02:11:55 pm »
Моля ви за помощ....Моя колежка е силно притеснена за здравословното състояние на нейния бивш любим, с когото имат силна емоционална връзка- Въпроса го зададе тя и го назова по име- Влошено ли е здравословното състояние на К.?
Моля ви да се включите :25:

К. се управлява от Венера, а здравето му - от Марс. И двете планети са в Близнаци, където не са в заточение или падение, в ъглов дом са, което е добре. Луната идва от положителни аспекти с тях. Не са изгорени от Слънцето. На базата на това смятам, че здравословното му състояние не е лошо. Приятелката ти и здравето на К. имат общ управител, което дава шанс тя да получи търсената от нея информация за здравословното състояние на човека. Луната е без курс, така че мисля, че въпросът няма да има по-нататъшно развитие - добро или лошо. На управителите на 3-тите им домове, Сатурн и Слънце, им предстои квадратура, така че малко ще е трудно в момента да влязат във връзка. Но Марс апликира с тригон към нейния У3 Сатурн - мисля, че ще получи информация за здравето на К. и то няма да бъде влошено. Ако е имало нещо, той в момента е напът да се стабилизира (излекува).

« Отговор #7922 -: Юни 30, 2011, 02:26:53 pm »
По въпроса на Веселин. Късният АС и Луната без курс говорят за предопределеност на развитието на въпроса (както сигурно са споменали колегите вече). За влизане във ВУЗ Шестопалов гледа управител на кверента (квезита, зависи за кого се пита), У9 и У10. Управител на квезита е У11 Венера, У9=У10 Сатурн. Венера и Сатурн имат положителен разходящ аспект. Венера не е в лошо положение по знак, Сатурн е екзалтиран в собствена терма и фас. Сега се върнах назад и прочетох казуса. Имало е предварителни изпити и матури вече, от които квезита има оценки, т.е. в миналото той е направил нещо по въпроса с приемането. Квезитът не смята да се явява на юлската сесия. Може би тъкмо поради тази причина АС е късен и Луната е без курс - защото отговорът е ясен (макар и за него да не е така). Тъй като Венера идва от тригон със Сатурн, това може да означава, че той вече е приет, т.е. че тези оценки ще му стигнат. От друга страна, Марс в неговия дом има апликиращ тригон към Сатурн, т.е. ако не е приет, той все още може да направи нещо по въпроса. Марс може да се разглежда и като управител на 4-ти от 9-ти дом, т.е. края на въпроса. В неговия дом = в изходът е в негови ръце. По сходящия аспект със Сатурн изглежда, че краят ще е положигелен за него. Трудно ми е да дам отговор защтото не искам да заблуждам човека.

Вижте минималните балове от миналата година, за да се информирате каква е ситуацията, да видите дали има шанс да му стигне.
Бих отговорила с ДА, но се страхувам защото още не е изпуснал шанса за юлската сесия. Успех на твоя приятел и на теб!

« Отговор #7923 -: Юли 02, 2011, 12:39:30 am »
Въпросче, какво да очаквам в професионален план. Иска ми се да направя една магистратура в чужбина удачно ли е към дадения момент или е по-добре да си седя на з - то и да работя (ако има работа), засега ще имам работа до октомври.
18:37, ей сега ще кача карта :)

« Отговор #7924 -: Юли 02, 2011, 02:30:20 am »
ето ми картата
:)
просто не знам какво да реша, защото са замесени много хора :)
само да кажа, че Сатурн ми е изгряващ, така, че за мен е нормално да е на МЦ. Освен Юпитер на 5 също е много показателен, защото ми се занимава точно с творчество по 5 дом.
« Последна редакция: Юли 02, 2011, 02:56:32 am от Mayanna »

« Отговор #7925 -: Юли 02, 2011, 02:56:50 am »
С един приятел сме се уговорили да отидем на концерта на Жан Мишел Жар на 9 октомври в София, даже сме си купили билети. Въпросът ми е: ще отидем ли наистина и двамата на концерта? Надявам се никакви пречки да не ни попречат.
Прикачвам картата на въпроса.

АС-то спада към късните, Луната е изгорена и без курс (няма да достигне Меркурий преди той да смеми знака). Юпитер (ти) и Марс (приятелят ти) не се виждате (в съседни знаци сте и нямате апликиращ аспект). Също така нито Юпитер, нито Марс апликират към Венера (управител на 5-тия дом, отнасям концерта по 5-ти дом на питащия като забавно мероприятие). На пръв поглед ми изглежда като "не". Венера диспозира Юпитер, така че е възможно ти да отидеш на коцерта сам. Но има едно "но". Тъй като Луната е изгорена, хорарът може да се счита за нерадикален според класиката. А аз вече се "опарих" с грешно тълкуване на нерадикални хорари. Веселин, задай въпроса си отново след време за по-сигурно.

« Отговор #7926 -: Юли 02, 2011, 03:04:37 am »
Въпросче, какво да очаквам в професионален план. Иска ми се да направя една магистратура в чужбина удачно ли е към дадения момент или е по-добре да си седя на з - то и да работя (ако има работа), засега ще имам работа до октомври.
18:37, ей сега ще кача карта :)

Ти се управляваш от Юпитер в Телец в 5-тия ти дом, магистратурата в чужбина - от Слънце в Рак. Луната е изгорена и без курс - въпросът явно много те тревожи и заради липсата на курс в момента изглежда, че няма да има развитие. Но Слънцето е в знака на екзалтация на Юпитер, така че магистратурата би трябвало да ти подхожда много добре. Управителят на 10-тия то дом на работата и успеха, Меркурий, е също все още в Рак - в момента имаш добър шанс за успех. Луната няма да достигне Меркурий, което не е много добър знак - възможно е обстоятелствата да ти попречат да достигнеш целите си. Условията ти на работа се управляват от Венера в знака на заточение на Юпитер, така че предполагам, че не се чувстваш много добре на работното си място към момента. Но ти питаше за магистратурата - подхожда ти. Успех във всичко!!!
А и хорарът може да се разглежда като нерадикален по класиката заради новолунието.

« Отговор #7927 -: Юли 02, 2011, 03:06:30 am »
С един приятел сме се уговорили да отидем на концерта на Жан Мишел Жар на 9 октомври в София, даже сме си купили билети. Въпросът ми е: ще отидем ли наистина и двамата на концерта? Надявам се никакви пречки да не ни попречат.
Прикачвам картата на въпроса.

АС-то спада към късните, Луната е изгорена и без курс (няма да достигне Меркурий преди той да смеми знака). Юпитер (ти) и Марс (приятелят ти) не се виждате (в съседни знаци сте и нямате апликиращ аспект). Също така нито Юпитер, нито Марс апликират към Венера (управител на 5-тия дом, отнасям концерта по 5-ти дом на питащия като забавно мероприятие). На пръв поглед ми изглежда като "не". Венера диспозира Юпитер, така че е възможно ти да отидеш на коцерта сам. Но има едно "но". Тъй като Луната е изгорена, хорарът може да се счита за нерадикален според класиката. А аз вече се "опарих" с грешно тълкуване на нерадикални хорари. Веселин, задай въпроса си отново след време за по-сигурно.
За У11 не е ли по-добре да се вземе Плутон. Тогава между У1 и У11 има тригон, струва ми се.
Иначе на концерта не бих отишъл сам. Ако той не дойде с мен, и аз няма да отида, по-скоро бих си скъсал билета.

Така е - и така може да се разглижда и си прав, че в този случай между управителите ви има тригон. Луната обаче продължава да е без курс и това е, което ме притеснява най-много. Не ми вярвай - аз не съм експерт.

« Отговор #7928 -: Юли 02, 2011, 03:16:31 am »
Мерси Мирабела, както винаги много точна. Не мога да се оплача от работата си, но определено не е това, което искам за бъдещето си. Има и нещо друго, което ме кара да мисля, че картата е доста точна - Луната се отдалечава от Слънце, а аз сега се върнах от семестър в чужбина.....когато реша окончателно ще питам пак. Мисля, че отговор - магистратурата ти подхожда е добър към дадения момент.  ;) ;D МЕРСИ много :)

« Отговор #7929 -: Юли 03, 2011, 01:37:55 am »
Може ли един въпрос?
"Ще потърси ли контакт с мен скоро *назования по име*?"
Ще съм благодарна, ако погледнете, макар че не съм сигурна дали е радикална картата!?
*Картата е по Кох.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7930 -: Юли 03, 2011, 01:52:57 am »
Картата е нерадикална, но да се надяваме, че съвпадът с Меркурий е достатъчен за ДА. :blink:

« Отговор #7931 -: Юли 03, 2011, 01:53:53 am »
Картата е нерадикална, но да се надяваме, че съвпадът с Меркурий е достатъчен за ДА. :blink:

Благодаря ти, Уран!  :kissd:

« Отговор #7932 -: Юли 03, 2011, 08:15:16 pm »
Може ли и от мен един въпрос?!
Преди близо повече от 2години работих заедно с мъжа ми в един ресторант в Дания. Аз забременях и не можах да се върна на работа там, въпреки че бях поканена и ни обещаваха постоянна работа. Няколко месеца по-късно обаче освободиха и мъжа ми. Предполагаме заради конфликтните ситуации с другите готвачи, които също бяха българи и които дойдоха след нас. Аз съжалявам, че не останах да родя там и можже би това ще ми е най-голямата грешка. Писах преди месец сигурно на шефа на ресторанта, с когото много добре се разбирах, но нямам никакъв отговор.
Питам - Ще се върна ли някога на работа в ресторанта в Дания?
Не съм се отказала да се надявам и нещо все ме влече натам, сякаш имам несвършена работа.
Благодаря на всички,  които ще се включат!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7933 -: Юли 04, 2011, 01:38:50 am »
Здравейте момичета...
моля ви за помощ....
в сряда ще ходя на изпит по математика, който е много важен.....важен е защото, е последният ми останал да завърша семестриално и да се мятам на държавен изпит да си взема дипломата....доста го отлагах и понеже ме няма много в математиката ще ходя на уроци следващите 2 дни и се надявам да се получи....
въпроса ми е...Ще взема ли изпита (по математика)в Сряда?
Моля ви се погледнете картата .... :-[ :-[ :-[  :umnik: :umnik: :cry3: :cry3:

« Отговор #7934 -: Юли 04, 2011, 01:51:12 am »

не  :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7935 -: Юли 04, 2011, 01:57:37 am »
Здравейте момичета...
моля ви за помощ....
в сряда ще ходя на изпит по математика, който е много важен.....важен е защото, е последният ми останал да завърша семестриално и да се мятам на държавен изпит да си взема дипломата....доста го отлагах и понеже ме няма много в математиката ще ходя на уроци следващите 2 дни и се надявам да се получи....
Моля ви се погледнете картата .... :-[ :-[ :-[  :umnik: :umnik: :cry3: :cry3:

да!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #7936 -: Юли 04, 2011, 02:38:33 am »
Може ли и от мен един въпрос?!
Преди близо повече от 2години работих заедно с мъжа ми в един ресторант в Дания. Аз забременях и не можах да се върна на работа там, въпреки че бях поканена и ни обещаваха постоянна работа. Няколко месеца по-късно обаче освободиха и мъжа ми. Предполагаме заради конфликтните ситуации с другите готвачи, които също бяха българи и които дойдоха след нас. Аз съжалявам, че не останах да родя там и можже би това ще ми е най-голямата грешка. Писах преди месец сигурно на шефа на ресторанта, с когото много добре се разбирах, но нямам никакъв отговор.
Питам - Ще се върна ли някога на работа в ресторанта в Дания?
Не съм се отказала да се надявам и нещо все ме влече натам, сякаш имам несвършена работа.
Благодаря на всички,  които ще се включат!

Твоят управител сменя знака много скоро и навлиза в Рак, който е на върха на К10 - работата и шефа. Луната обаче е в Лъв - знак, в който Венера няма есенциални достойнства. Това описва ситуацията - ти си зависима от онзи шеф, той не е от теб. Луната е в неговия 1-ви дом - той се интересува главно от себе си. Ти си в 12-тия му дом - той не те вижда в момента. Третият дом на шефа се управлява от Меркурий, а твоят трети - от Юпитер. Двете планети са в апликиращ квадрат. Мисля, че може и да не получиш отговор от онзи шеф или ако получиш, той няма да ти хареса.

От друга страна Венера е в 9-тия ти дом, което може да се счита за индикатор за заминаване в чужбина. Луната (твой съуправител и управител на въпроса) има само положителни аспекти в рамките на знака. Слънцето (У11) в твоя 9-ти и Луната (У10) в 10-ти са във взаимна рецепция. Възможно е някакъв твой приятел в чужбина да ти помогне с намирането на работа. Луната няма апликиращ аспект с Венера (Венера ще смени знака преди Луната да стигне до последния градус на Лъв), но има аспекти с Марс (У7) и Сатурн в 12-ти дом близо до АС. Мисля, че съпругът ти също така може да ти помогне в начинанието с чужбината. Ще получищ поддръжка от него. Също така ще имаш възможност да остраниш пречките, които в момента те измъчват.

Мисля, че някога ще заминеш отново на работа в чужбина, но точно в този ресторант в Дания - по-скоро не (Луната няма да завърши аспекта си с Венера преди тя да смени знака). Успех! :wub:

« Отговор #7937 -: Юли 04, 2011, 03:56:41 am »
Мирабела, страхотна си! Много ти благодаря за изчерпателния отговор!!! :)
Наистина имам много близка приятелка в чужбина, която иска да отида там, но засега не се откриваха възможности. И наистина голяма е вероятността покрай мъжа ми да замина. Той и в момента е в чужбина.
А може ли да се види някакъв период, в който трябва да се случи заминаването?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7938 -: Юли 04, 2011, 03:58:07 am »
Лост Ейнджъл, смятам малко идеалистична представа си запазила за тогава и сякаш пътя ти напред е друг. По-скоро избора ти ще е свързан с общо решение, което да удовлетворява партньор/деца, семейството ви като цяло, все натам ми се върти в картата, и ще е за добро; възможности за работа с контакти в чужбина обаче има или може би пребиваване там, както е споменала и Мирабела.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7939 -: Юли 04, 2011, 04:04:35 am »
Да, Сънрейн, вероятно това ме тегли натам. Наистина се чувствах много специална и бях доста добра в работата си, а и парите не бяха малко. Затова малко ме е яд на мъжа ми, че не можа да си сдържи нервите, за да си запази хубавото място. Но както се вика, всичко е за добро и на мен ми остава това да чакам.
Благодаря ти за подкрепата и надеждата, която ми вдъхваш!  :blink: