Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169809 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:хорарен въпрос
« Отговор #8060 -: Юли 26, 2011, 05:20:50 am »
Ами да ;D. Да не би да го избират за общински съветник ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #8061 -: Юли 26, 2011, 05:22:54 am »
И от мен има "да" по хорара. Но с това Слънце на трон в 10-ти дом общински съветник, кмет дори, ще му е малко. Направо за президент или министър председател.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8062 -: Юли 26, 2011, 05:25:20 am »
Един интересен хорар "Ще стана ли политик?" Въпроса е зададен от 17 год. момче

Da...ima wans... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8063 -: Юли 26, 2011, 05:34:46 am »
Ами да ;D. Да не би да го избират за общински съветник ;D.
Не,момчето е на 17 години,т.е. още дори няма право да гласува  ;D Явно си мечтае,но кой знае,понякога мечтите се сбъдват  ;D И ако наистина го иска и аз му го пожелавам.Благодаря,на всички ви  :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8064 -: Август 01, 2011, 04:51:38 pm »
Има ли ли сте случай, при който картата явно вика "да" (всички индикации сочат към това), а накрая да се окаже "не"? Питам хипотетично. :blink:

« Отговор #8065 -: Август 01, 2011, 05:11:45 pm »
Има ли ли сте случай, при който картата явно вика "да" (всички индикации сочат към това), а накрая да се окаже "не"? Питам хипотетично. :blink:

да, много често особено, ако се касае за изход от ситуация, която зависи от двама човека или от волята и усилията на някой от тях.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8066 -: Август 01, 2011, 09:35:32 pm »
да, много често особено, ако се касае за изход от ситуация, която зависи от двама човека или от волята и усилията на някой от тях.
А ако се касае за минало събитие? Пак с намесени хора. Примерно: Казал ли е Х едикакво си на Y? И имаме всякакви възможни индикации за положителен отг. Тригон Слънце-Луна. Х е в 3ти дом на Y. Положителни аспекти м/у У3, м/у техните управители. Това е хипотетично, но би могло да бъде реална ситуация. В крайна сметка звездите отразяват възможностите, които са налице, но остава и свободната воля. До колко, обаче, и тя е представена звездно - това се чудя? Дали може една карта с много "да" да се превърне в крайна сметка в "не"? Дали просто ние не отчитаме нещо или пък не всичко може да се предвиди...
« Последна редакция: Август 01, 2011, 09:46:03 pm от Shreya »

« Отговор #8067 -: Август 01, 2011, 11:54:16 pm »
Има, има. Знаеш ли колко пъти съм грешила? Гледам почти само хубави аспекти, всичко отива към "да". Да, ама не. Стават такива издънки. ;D

Ако искаш сложи конкретния пример.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8068 -: Август 03, 2011, 05:18:42 am »
Нямам конкретен пример по дискусията. Но въпросите ми край нямат, което е добре :).
5-ти дом, освен любовни чувства, може ли да се гледа и като сигнификатор на чувствата въобще? Или Луната (4ти дом) ? Ако сигнификаторът на единия е в заточение или падение в знака на У5 на другия, то това дали не значи, че е наранил неговите/ нейните чувства?

« Отговор #8069 -: Август 03, 2011, 05:34:32 am »
Не съм експерт, но такова тълкувание ми харесва. ;)

« Отговор #8070 -: Август 04, 2011, 05:47:25 pm »
Здравейте!
Старият компютър вече издава багажа и затова реших да пусна един хорар, а и ще инвестирам не молко стредства - "Да си купя ли лаптоп до 26 август, т.е. по ретро Меркурий?"

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8071 -: Август 04, 2011, 06:01:07 pm »
Доколкото виждам ( а по ретро Мерк може и да не " виждам " добре )  ;)
Луната е без курс....
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8072 -: Август 04, 2011, 06:03:04 pm »
Луната е без курс в хорара, доколкото виждам.
Спешно ли ти трябва да края на август или можеш да изкараш със стария компютър още малко?
Не винаги по ретрограден Меркурий хората купуват развалена техника и коли, просто трябва повече да внимава за скрити дефекти, ако купуваме нещо на старо, както и с документацията - да се запознаем обстойно с нея, да уточним условията за рекламации, гаранционните срокове и следпродажбеното обслужване и т.н. Да видим дали всички джаджи съответстват на обявеното в офертата.

Имам вкъщи един чисто нов смарт телефон, купен по ретро Меркурий миналата година, подарък ми е.
Все така си стои в кутията - не защото има някакъв дефект, а просто не считам тази вещ за нужна и си карам със стария телефон, който ми е лесен и удобен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8073 -: Август 04, 2011, 06:36:23 pm »
Благодаря ви!
Лили, не ми е спешно засега, но до средата на септември задължително трябва да си купя нов. Ще ми е необходим за университета. ОК, значи ще изчакам.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8074 -: Август 06, 2011, 11:28:27 pm »
Не съм експерт, но такова тълкувание ми харесва. ;)
Остава да го потвърдим и с примери. Ако някой иска да пробва.

*

sunrain

• 6710
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8075 -: Август 12, 2011, 11:23:10 am »
Един хорар. Това коте дали ще оцелее след падане, пита моя приятелка, то е на майка й, но и тя е съпричастна към въпроса. Мен ми е противоречива картата, виждам съвсем малка надежда.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8076 -: Август 12, 2011, 12:13:33 pm »
Ако го гледам като котето на Мари - не. Ако го гледаме като котето на родителите й - ще се влоши още повече, но ще се възстанови. Ако го гледаме като котето на майка й - отговорът е като в първия случай.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #8077 -: Август 14, 2011, 06:21:08 pm »
Щом болките са сериозни, работата е за лекар, според мен. Хорарът от друга страна не показва на пръв поглед нещо сериозно. Ти се управляваш от Юпитер в Телец - знака на екзалтация на Луната - възможно е да преувеличаваш въпроса, но като чета поста ти, оставам с впечатление, че наистина изпитваш силни болки. Луната съвсем наскоро е сменила знака - идва от съвпад с Нептун (болкоуспоителните). Скорошната смяна на знака може да се разглежа като "рано е да се каже още", "въпросът може да търпи развитие, за което в момента няма как да предполагаме". Луната е в знака на Юпитер, така че имаме смесена рецепция Луна/Юпитер, което обикновено се счита за благоприятна предпоставка за кверента. Такава рецепция може да предполага прекаляване с консумацията на храни (особено трудносмилаеми мазни храни). Луната има само хармонични мажорни аспекти в рамките на знака, вкл. с твоя управител и Плутон в 1-вия ти дом. Мисля, че въпросът ще се разреши благоприятно за теб, но пази здравето си. Хорарът показва, че в момента не е особено стабилно. Здравето ти се управлява от изгорен Меркурий (У6) в 8-мия ти дом - продължава да ти създава тревоги (спомням си, че беше споменал гърба и кръста си)... Една колежка от форума ( :wub:) би интепретирала съвпада на Луна с Хирон като възможност да си помогнеш с билкова терапия.

Дано се оправиш до утре. Ако не дай си Боже още те боли, потърси лекарска помощ.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8078 -: Август 14, 2011, 06:33:03 pm »
От два дена ме боли много корема, в областта на стомаха. Майка ми казва, че не било нещо сериозно, ама знам ли. Въпросът ми е: ще се оправи ли скоро и нали  не е нещо сериозно? Моля ви, кажете, ако можете! Болките са ми много силни и никакви лекарства не ми помагат, а от водата и храната ме заболява повече. Майка ми обаче ми казва, че нямало нужда да викам лекар.

Между другото, любопитна съм да разбера на колко години си. Сякаш си на около 20. Питам само от любопитство, за да разуча хората от форума. :rolleyes:

« Последна редакция: Август 14, 2011, 06:47:56 pm от Hm »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8079 -: Август 14, 2011, 07:06:30 pm »
За болки в стомаха ( ако не е нещо сериозно) помага
чай от мента - продава се в магазина или в аптеката- готови пакетчета,
с вряла вода се запарват с малко лимон и мед, успокоява.
( може да сложиш комбинация от маточина + мащерка + мента )
Щом си на 27 г можеш да слезнеш до магазина - дано ти мине
Естествени минерали и амулети