Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170441 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8280 -: Септември 20, 2011, 10:36:11 pm »

А може ли да се види партньорът дали иска? Защото дори си мисля, че ако не иска по-скоро бих се разделила с него, освен всички други проблеми.

Да, иска деца. Неговият първи дом и неговият 5-ти дом се управляват от една и съща планета-Юпитер. Юпитер в момента е ретро и може да даде известно забавяне, но към края на годината обръща посоката. Управителите на вашите 5-ти домове са в тригонални знаци, но ти си по-нетърпеливата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8281 -: Септември 22, 2011, 01:34:46 pm »
Ей, страхотни сте! Стела, Лили много, много ви благодаря!!! :) Всичко добро ви желая!

*

Stella

• 7765
« Отговор #8282 -: Септември 22, 2011, 01:38:24 pm »
Ей, страхотни сте! Стела, Лили много, много ви благодаря!!! :) Всичко добро ви желая!

;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8283 -: Септември 25, 2011, 01:53:48 pm »
Луната е в знака на заточението на твоя управител Юпитер, но пък има сходящ тригон с него и Плутон в 1-вия ти дом - мунданния управител на 8-ми дом. Усложнения за теб не би трябвало да има, въпросът би трябвало да се развие добре за теб. Обаче си мисля, У8 Слънцето е в заточение по знак, а управителят на края на въпроса (4-ти от 8-ми дом, т.е. 11-ти) Марс на върха на 8-мия дом има апликиращ квадрат с твоя управител. Парс Фортуна е  11-ти дом. Краят би трябвало да е благополучен, но заради слабата позиция на Слънцето, напрегнатия аспект с Марс и критичното положение на Меркурий (лекаря) се чудя дали операцията ще има желания резултат.
Всички тези разсъждения може да са излишни - АС е в последните 3 градуса. Може вече да си взела решение или картата е нерадикална и не дава правдоподобен отговор.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8284 -: Септември 25, 2011, 01:58:38 pm »
Значи лекарят няма да е подходящ? Аз още не съм избрала лекар, защото не съм решила. Досега пробвах лечение с природни продукти и има подобрение, но не докрай.

« Отговор #8285 -: Септември 25, 2011, 02:10:48 pm »
Щом не си избрала лекар, коментарът ми за него отпада. Меркурий ще смени знака и ще премине във Везни, което е подходящо за лекар, занимаващ се с естетически корекции.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8286 -: Септември 25, 2011, 02:20:43 pm »
Щом не си избрала лекар, коментарът ми за него отпада. Меркурий ще смени знака и ще премине във Везни, което е подходящо за лекар, занимаващ се с естетически корекции.

Това означава ли, че цялостното предсказание е благоприятно за мен?

« Отговор #8287 -: Септември 25, 2011, 03:53:16 pm »
Не съм експерт, затова не се чувствам уверена в отговора. Надявам се, че някой друг ще погледне картата ти. Но тъй като Луната ще завърши тригона с твоя управител Юпитер преди Марс да формира квадратура с него, мисля да кажа "да".

« Отговор #8288 -: Септември 25, 2011, 07:22:44 pm »
Здравейте, моля ви за помощ по хорара, много съм притеснена :'(
Ще имам ли проблем с наемодателите?
Развали се казанчето и не задържа водата.
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 07:41:39 pm от romantica »

« Отговор #8289 -: Септември 25, 2011, 08:05:51 pm »
АС на изгорения път и Сатурн на АС потвърждава, че си силно притеснена. Ти си под управлението на Венера на трон, Луната има само хармонични сходящи аспекти, така че не би трябвало да се случи нищо лошо. Свържи се с наемодателите и им обясни за проблема. Отскоро ползваш казанчето, а то вече се е развалило. Мисля, че е видно, че вината не е твоя.

Допълвам малко поста си. Битовите неуредици, доколкото помня, са по 6-ти дом, а за водата отговаря Нептун (казанчето е свързано и с канализацията, така че можем да включим и Плутон в сметката). Нептун е модерният управител на 6-ти дом в картата. Ретроградността му може да показва това, което казва Хм - че проблемът не възниква за първи път. Луната идва от опозиция с Нептун (преди смяната на знака обаче, което не се отчита в хорарната, но тъй като Луната е в 1-вия градус на следващия знак си позволявам да го направя) и й предстои тригон с Юпитер - класическия У6. Работата би трябвало да се уреди благополучно за кверента.
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 08:36:44 pm от Mirabella »

« Отговор #8290 -: Септември 25, 2011, 08:12:48 pm »
Ох... :'(
Благодаря ти много Мирабелла! Накараха ми се хубаво, но го ремонтираха вече. Страшно се притесних :(

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8291 -: Септември 25, 2011, 08:17:34 pm »
Ох... :'(
Благодаря ти много Мирабелла! Накараха ми се хубаво, но го ремонтираха вече. Страшно се притесних :(

Сигурно се е разваляло и преди и те си знаят. И сега се правят, че не разбират, щото са ти дали жилище с дефект.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8292 -: Октомври 02, 2011, 09:17:49 pm »
Моля за мнение по следния хорарен въпрос:
Ще излезе ли нещо, ако започна нова връзка (има ли смисъл)?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8293 -: Октомври 02, 2011, 09:27:54 pm »
Моля за мнение по следния хорарен въпрос:
Ще излезе ли нещо, ако започна нова връзка (има ли смисъл)?

Да, има слисъл. И кверента и квезита се управляват от Венера. Обаче е много, много предпазлива питащата, защото според мен не е готова още - изгорен сигнификатор на 1 дом, въпреки, че нъпросът искрено я вълнува - Луна в 7-ми дом. Последният аспект на Луната е тригон с Нептун, който е съуправител на 11-ти дом. Връзката може да започне като приятелство засега. Моят съвет е да не се отказва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8294 -: Октомври 02, 2011, 09:31:12 pm »
Благодаря ти, Стела.  :blink:
Да, много е предпазлива кверентката предвид някои обстоятелства.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8295 -: Октомври 02, 2011, 09:58:45 pm »
Да речем, че си има своя смисъл, мдам. Луната интересни ги е свършила до тук ;), изглежда важна ще е тази среща, има потенциал, трудно ми е да кажа точно как би се развила, тъй като не взимам предвид аспекта с Нептун, но там, където той има думата - все пак нека е с повишено внимание откъм очаквания. Може би и двамата по-скоро приключенски са настроени, но ще бъдат изненадани от заряда на това познанство, обаче все пак засега не съм сигурна как би се случило то във времето, ще има колебания и от двете страни, струва ми се. Но добре е, че смисъла да определиш дали го има, ще е в твоите ръце.

Засега това ми хрумва.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8296 -: Октомври 02, 2011, 10:03:32 pm »
Съни, ти ако не го вземаш предвид тригона с Нептун, значи Лунат е без курс.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8297 -: Октомври 02, 2011, 10:05:14 pm »

Да, права си, това имам предвид. Но пък мога да се хвана за секстила с МЦ. ;D

Лека ви, аз лягам, утре ще видя повече детайли и ако още нещо имам наум, ще пиша.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8298 -: Октомври 02, 2011, 10:05:52 pm »

Точно така се чувствам и аз - "без курс".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8299 -: Октомври 02, 2011, 10:11:53 pm »

Точно така се чувствам и аз - "без курс".
При 4 транзитиращи Планети във Везни в опозе на нашите  овнешки -
ами върша само това, дето е опряло и не търпи отлагане   :(
и к'вото има да става - да става   ;)

При изгораял сигнификатор на 1-ви и 5-дом, не ми се вярва да е успешна...
« Последна редакция: Октомври 02, 2011, 10:18:53 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети