Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164857 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8460 -: Декември 16, 2011, 10:07:40 am »
Нещата остават такива каквито са. :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8461 -: Декември 16, 2011, 10:14:09 am »
 :'( До когааа, цял живот ли така?

*

Uran

• 6041
« Отговор #8462 -: Декември 16, 2011, 10:32:12 am »
:'( До когааа, цял живот ли така?
Докато "важи" хорарът т.е. няколко месеца.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #8463 -: Декември 16, 2011, 10:38:44 am »
 :08: така по става
Те по колко важат и как се разбира? Ти по кое разбра, че няма развитие?

*

Uran

• 6041
« Отговор #8464 -: Декември 16, 2011, 10:48:05 am »
Късен асценсдент, а и Луна-ти в 7 дом... ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #8465 -: Декември 16, 2011, 11:21:43 am »
добавям 1.4 -покриване на текущи нужди свързани с бизнеса- наем, осигуровки, режийни.

И хората да им работят на кредит. :)

споменах, че малко се държи на качеството напоследък, за тях вие сте хората, които с лекота могат да заменят, следователно и да си позволят максимално да бавят плащане

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8466 -: Декември 17, 2011, 04:34:11 pm »
Здравейте момичета, имам нов въпрос... надявам се да ми помогнете :)
Въпросът е "Ще има ли успех новото ми професионално начинание?"
За сега е просто идея и план...но скоро време трябва да действам по реализацията.
Ще започна от нищо, така че ще ми трябва някакво време за подготовка докато го приложа на практика - професионално. Но като цяло дали ще има успех начинанието ми. Свързано е със специалността ми, но е в друга насока.
Какво говори картата? :)

« Отговор #8467 -: Декември 17, 2011, 05:38:56 pm »
Според мен картата потвърждава, че идеята наскоро се е появила в главата ти и още не се е избистрила докрай (сравнително ранен градус на АС, У1 и У3 се намират под хоризонта - етапът на реалицазия все още не е започнал). Макар че полагаш старания да си методична в планирането на начинаниено (У1 Луна в Дева), можеш да срещнеш затруднения именно в подготвителния процес (Луна в сходящ квадрат с У3 Слънцето). Друго предположение е, че може би в момента дълбаеш в детайлите (Луна в Дева), докато на този етап проектът може да изисква де се гледа по-мащабно на нещата (Слънце в Стрелец). Позицията на Слънце в 6-тия дом може да говори, че идеята ти ще изисква доста работа и/или привличане на съмишленици (подчинени), с които да работиш. Луната идва от съвпад с Марс - ентусиазирана си и готова за действие (дори може да прибързваш поради ъгловия Марс), но управителят на 10-тия ти дом Юпитер е все още ретрограден - реализацията на проекта може да се наложи да почака известно време. И все пак позицията на Юпитер в знака на екзалтация на твоя управител би трябвало да говори, че успехът ти лежи, докато ти самата може би не вярваш достатъчно в него или сама си създаваш спънки (Луната в знака на заточение на Юпитер). Последният аспект на Луната е тригон с Венера, което би трябвало да е благоприятен фактор за успех (особено социален и финансов), а също и ако се нуждаеш от привличане на инвестиции за проекта си (Венера е на върха на 8-мия ти дом). От друга страна липсата на аспект между Луна и У7 Сатурн и сходящият квадрат между Венера и Сатурн може да означава, че засега ще ти е трудно да получиш партньорска подкрепа за начинанието ти (ако търсиш такава изобщо).

Като цяло, по-скоро трудно начало/планиране или трудно начало, дължащо се на неправилно (неподходящо) планиране, но се надявам тригонът с Венера да свърши работа и да те подпомогне солидно. Успех на теб и начинанието!
« Последна редакция: Декември 17, 2011, 05:43:18 pm от Mirabella »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8468 -: Декември 17, 2011, 06:45:15 pm »
Според мен картата потвърждава, че идеята наскоро се е появила в главата ти и още не се е избистрила докрай (сравнително ранен градус на АС, У1 и У3 се намират под хоризонта - етапът на реалицазия все още не е започнал). Макар че полагаш старания да си методична в планирането на начинаниено (У1 Луна в Дева), можеш да срещнеш затруднения именно в подготвителния процес (Луна в сходящ квадрат с У3 Слънцето). Друго предположение е, че може би в момента дълбаеш в детайлите (Луна в Дева), докато на този етап проектът може да изисква де се гледа по-мащабно на нещата (Слънце в Стрелец). Позицията на Слънце в 6-тия дом може да говори, че идеята ти ще изисква доста работа и/или привличане на съмишленици (подчинени), с които да работиш. Луната идва от съвпад с Марс - ентусиазирана си и готова за действие (дори може да прибързваш поради ъгловия Марс), но управителят на 10-тия ти дом Юпитер е все още ретрограден - реализацията на проекта може да се наложи да почака известно време. И все пак позицията на Юпитер в знака на екзалтация на твоя управител би трябвало да говори, че успехът ти лежи, докато ти самата може би не вярваш достатъчно в него или сама си създаваш спънки (Луната в знака на заточение на Юпитер). Последният аспект на Луната е тригон с Венера, което би трябвало да е благоприятен фактор за успех (особено социален и финансов), а също и ако се нуждаеш от привличане на инвестиции за проекта си (Венера е на върха на 8-мия ти дом). От друга страна липсата на аспект между Луна и У7 Сатурн и сходящият квадрат между Венера и Сатурн може да означава, че засега ще ти е трудно да получиш партньорска подкрепа за начинанието ти (ако търсиш такава изобщо).

Като цяло, по-скоро трудно начало/планиране или трудно начало, дължащо се на неправилно (неподходящо) планиране, но се надявам тригонът с Венера да свърши работа и да те подпомогне солидно. Успех на теб и начинанието!

Благодаря ти Мирабела! :)
Идеята наистина е от много скоро и е в зародиш още и не се е дооформила..
Наистина ще имам нужда от подкрепа от други хора, както и от съмишленици/подчинени, за реализацията. Подготвителния процес е труден, но съм ентусиазирана.
Този ти пост наистина ми беше от полза! И много от нещата които казваш ми се струва, че съответстват. Като цяло имам добро предчувствие, но знам , че не трябва да бързам и ще е  нужно време за да се реализира идеята напълно. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8469 -: Декември 22, 2011, 09:38:27 pm »
Един хорар за упражнение от мен, после ще ви кажа какъв е резултатът.  :blink:

Въпросът е "Ще си взема ли дължимите хонорари от И. без проблеми?".

15.12.2011, 16.28 ч, Варна.

Давам обратна връзка по хорара.  :blink:

Днес си взех хонорарите, нямаше никакви проблеми и недоразумения по направената калкулация.

Бяхме се разбрали с него за петък миналата седмица, но тогава валя гаден дъжд навън и ме домързя да излизам.
Уговорката се премести за понеделник, но тогава той не се обади, пък във вторник като се чухме му предложих да остане за сряда.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #8470 -: Декември 22, 2011, 10:52:32 pm »
"Днес си взех хонорарите, нямаше никакви проблеми и недоразумения по направената калкулация."

Това е една хуууубава новина  ;D

И при мен може би започва събитието по Марс и Уран, активирано от Сатурн, който управлява 5-ия ми дом. Оставих преди 3 часа и двете деца на едната баба и се наслаждаваме на тишината у дома. Мъжът ми не издържа с двете моми по цял ден вкъщи и не може да работи по общите ни проекти, и затова, докато си намери постоянна работа, ми "нареди" да даваме малкото поне на баба й и да се залавяме за работа  ;D Доста ми е тъжно, гушкането с малката ми липсва, но пък от утре започваме да действаме  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #8471 -: Декември 23, 2011, 07:41:14 pm »
Сестра ми ще загуби ли бебето  :'( Понеже имала някакво кафеникаво зацапване,да отбележа,че зададох град свищов, но тя е в чужбина.Но нали аз задавам въпроса и за това дадох града в който съм.Ще съм благодарна да отговорите  :(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8472 -: Декември 23, 2011, 07:57:43 pm »
Сестра ми ще загуби ли бебето  :'(

Според мен, не, ще издържи :blink:

« Отговор #8473 -: Декември 23, 2011, 08:08:33 pm »
Сестра ми ще загуби ли бебето  :'(

Според мен, не, ще издържи :blink:
Благодаря ти много.Толкова години гочака  :( И сега всичкисме на тръни из къщи  :-[
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8474 -: Декември 23, 2011, 08:12:41 pm »
Един хорар за упражнение от мен, после ще ви кажа какъв е резултатът.  :blink:

Въпросът е "Ще си взема ли дължимите хонорари от И. без проблеми?".

15.12.2011, 16.28 ч, Варна.

Давам обратна връзка по хорара.  :blink:

Днес си взех хонорарите, нямаше никакви проблеми и недоразумения по направената калкулация.

Бяхме се разбрали с него за петък миналата седмица, но тогава валя гаден дъжд навън и ме домързя да излизам.
Уговорката се премести за понеделник, но тогава той не се обади, пък във вторник като се чухме му предложих да остане за сряда.  ;D

Тъкмо преди час мислех да те питам какво стана по този въпрос ?  ;D 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8475 -: Декември 23, 2011, 08:20:21 pm »
Тъкмо преди час мислех да те питам какво стана по този въпрос ?  ;D

Взех си ги вчера, а днес неочаквано дойде голяма поръчка от същия.

По празниците ще се работи здраво...  :umnik: нЕма да се пиЙ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #8476 -: Декември 23, 2011, 08:24:08 pm »
...от ретроградния Юпитер ли ? :P Днес гледам е станал стационарно-ретрограден.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8477 -: Декември 23, 2011, 08:28:07 pm »
Скоро трябва да тръгне директно.

Очаквах транзитната Венера в последните градуси на Козирог да проработи (в тригон към нат. Юпитер - У2 в 7 дом - пари от посредник), но едва след ингреса й във Водолей потръгнаха нещата (разпадна се мунданната й квадратура със Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8478 -: Декември 23, 2011, 08:37:17 pm »
нЕма да се пиЙ.  ;D

;D като върза работа и пий се сетих за един от първите ми практични учители по шофиране, който вярваше, че едно малко подобрява уменията ;D, та не се знай

*

Asol

• 4140
« Отговор #8479 -: Декември 24, 2011, 10:42:26 am »
Взех си ги вчера, а днес неочаквано дойде голяма поръчка от същия.

Скоро трябва да тръгне директно.

Очаквах транзитната Венера в последните градуси на Козирог да проработи (в тригон към нат. Юпитер - У2 в 7 дом - пари от посредник), но едва след ингреса й във Водолей потръгнаха нещата (разпадна се мунданната й квадратура със Сатурн).

Лили, имах предвид и е интересно, че като е станал стационарно-ретрограден, тогава ти е изплатил парите - на 22. Той в хорара е представен от ретрограден Юпитер. На теб пък в натала приходите са точно по Стрелец. Плюс това вчерашното новолуние беше в тригон с Юпитер.