Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167544 Прегледи
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8500 -: Декември 27, 2011, 07:33:53 pm »
Извинявайте, ако ставам нахална, просто сега наистина е сериозно.  :angry: Питах има ли енергийна намеса върху човека Х, за да е с човека Y. За момента, има ли. Защото се получава малко като популярната реклама - "усещате я, чувате я, виждате я", просто искам второ мнение, за да е потвърди и евентуално да трябва да се вземат мерки. Става въпрос за близък мой човек роднина, на който много държа, но работата с другия човек става малко съмнителна. Благодаря предварително, съжалявам за ядосания мод, обаче когато човек усеща такова нещо и и за момента нищо не може да направи, се ядосва.  :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8501 -: Декември 27, 2011, 07:37:44 pm »
А какъв ти се пада човекът Х. - роднина, приятел или просто познат? Иначе не става ясно къде да го търсим в хорара.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8502 -: Декември 27, 2011, 07:48:29 pm »
Брат ми е.  :blink: Не го казах, за да не изглежда все едно е някоя семейна патаклама, просто не е, наистина го усещам. Отначало го нямаше, но сега си го има.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8503 -: Декември 27, 2011, 07:56:22 pm »
Според този хорар брат ти наистина изглежда влюбен, а и с екзалтирал Сатурн в 3 дом не виждам да е чак толкова нестабилен, нямам и идея негативната енергийна намеса къде да я търсим в картата.

Но допускам, че брат ти на този етап си е сложил розови очила и няма ясна визия за човека, с който има отношения.
« Последна редакция: Декември 27, 2011, 08:02:12 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8504 -: Декември 27, 2011, 08:04:58 pm »
Лили, мерси, че погледна все пак... Иначе то всеки си губи разсъдъка, особено в началото на една връзка, когато и двамата, които са се свързали в съюза, са опиянени един от друг. Аз определено нямам право да обвинявам хората в нестабилност като им се случи това, защото самата аз ставам доста. За жалост, обаче, дори и аз - по-нестабилна ужким по природа, от него (брат ми има много Телец по картата си, силен Сатурн по позиция, човек, който стои на земята е) не губя тотално разсъдъка си в такива страшни и увреждащи количества. Докато той не вижда елементарни неща за вече доста дълги периоди. И не знам, тия дни просто ме перна това чувство и реших все пак да попитам. Ще се радвам ако има някой, който има идея къде може да е енергийната намеса по хорар, да се произнесе. И отново благодаря за отделеното време.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8505 -: Декември 27, 2011, 08:09:12 pm »
Няма отношения, особено интимни, без енергийна намеса в полето на партньора, то се подразбира. Всяка връзка между двама души е протичане и обмен на енергии. Пък любовната магия (с отрицателен заряд) не знам къде да я търсим в този хорар.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8506 -: Декември 27, 2011, 08:11:55 pm »
И аз не разбирам от енергийна намесе и участието ѝ в хорара. За брат ти бих взела 3-тия ти дом с управител Венера, а за приятелката му - 7-ми от 3-ти, т.е. 9-ти с управител Марс. Венера във Водолей описва по-скоро независим човек, който едва ли лесно би се съгласявал с чуждо мнение. Може би прави това, което прави, на инат, с желание да шокира околните. Венера няма аспекти с Нептун (за измама) или Плутон (за манипулиране). Марс (изгората му) се намира в 12-тия му дом. Единствено това бих посочила като опит да му влезе под кожата.

« Отговор #8507 -: Декември 27, 2011, 08:20:37 pm »
Да, така си е, аз под енергийна намеса разбирам точно това с отрицателен заряд. Обмена, когато в него душите ни участват доброволно, не си е принудителна намеса, а е част от Вселенския поток на енергия и начина по който трябва да се случат нещата.  :rolleyes: Ако трябва да се случат, нека се случат, това ми е принципа, понеже това, което е написано да ни се случи във звездите, е такова, за да ни обогати по някакъв начин - и в този случай дори и неправилните избори и болката могат да помогнат.
Но в случая с принудителната енергийна намеса не е така, понеже тя отклонява един човек от кармичния му път, за да задоволи пошлите интереси на друг човек. Това за мен е оковаване на свободния човешки дух, то е престъпление срещу цялата система, над която функционира Вселената. И другото, което е, че подобни неща, ако не се изчистят навреме, носят и лоши здравословни последици за този, върху когото е магията, и това ме прави двойно по-ядосана при евентуална такава възможност. Но спирам до тук с разсъжденията, че станаха малко за раздел Мистика. :blink:

Mirabella, благодаря и на теб, честно казано, малко ме успокояваш, че горния сценарий е по-лош.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8508 -: Декември 27, 2011, 08:26:43 pm »
Тъндър, брат ти толкова апетитен залък ли е, че да му се прави любовна магия?  :blink:
Не че няма и жени, които да го правят ей така, за спорта (понеже си нямат друго занимание).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8509 -: Декември 27, 2011, 08:30:34 pm »
Лили дано да имаш чувство за хумор, доколкото те чета - имаш! И от мен един неастрологичен отговор  http://milioner.tv7.bg/ действай! ;D

Хахах, колко млади хубавици се състезават за един дъртак... пардон, торба с пари.  ;D

За мен не е оферта, много ги подбирам.  :P

Горкият, жив да го оплачеш!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #8510 -: Декември 27, 2011, 08:31:53 pm »
И не знам, тия дни просто ме перна това чувство и реших все пак да попитам. Ще се радвам ако има някой, който има идея къде може да е енергийната намеса по хорар, да се произнесе. И отново благодаря за отделеното време.

виж къде транзитира лилит в натала на човека - съвпад с асцендент или У1.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8511 -: Декември 27, 2011, 08:44:52 pm »
В първи дом,  съвпад Слънце/Луна е. Но е доста далеч от асцендента или управителя му. надявам се това да са добри новини. :-\ Слагам за всеки случай транзитите.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 04:48:36 pm от ThunderGoddess »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8512 -: Декември 27, 2011, 08:47:37 pm »
Юпитер транзитира през съвпада на светилата, а Сатурн минава през наталния Плутон в 7 дом, транзитният Плутон е в секстил с Луната... Не се учудвам, ако е взел доста "навътре" тези отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8513 -: Декември 27, 2011, 09:08:25 pm »
Тъндър, понастоящем партньорската тема е силно акцентирана в картата на брат ти - разгледах я и по дирекции, прогресии, и по индийските даши... Според мен до средата на 2012 може да продължи еуфоричното му състояние, по-нататък отношенията могат да преминат на друг етап. Сега кара и сатурново завръщане в наталния 7 дом, което още не е приключило.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8514 -: Декември 27, 2011, 09:17:21 pm »
Мноогоо съм благодарна за информацията наистина!  :58: :58: По-спокойно ми е за другото, уж не съм паника за такива неща, ама добре че после все излизат доказателства, че вероятно не съм права.  :unsure: А това партньорство си е негов път и негов избор, няма значение дали другите го одобряват, щом няма други енергийни неща намесени. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8515 -: Декември 27, 2011, 09:27:42 pm »
И ми се струва, че догодина ще е в доста "фертилен" период (тече и сега), да не вземат да го направят татко и да се налага да поема нови отговорности?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8516 -: Декември 27, 2011, 09:28:29 pm »
В този дух, за следващия солар има соларен У7 Сатурн в 4-ти соларен дом (7-ми натален).

Все пак има нещо водолейско в него. По прогресии в момента Слънцето му е в тясна опозиция с Уран. Също в прогресиите има сходяща опозиция между управителите на оста AC/DC, като У7 е Плутон. Дали попада на доминиращи хора в личните си взаимоотношения или проявява нетипична за него ревност?

В солара му за тази година Венера е в съвпад с Уран на соларния Асцендент в 1-ви натален дом. Този аспект се повтаря и в солара му за 2012/13, но в 10-ти соларен дом. В настоящият солар Сатурн е в 7-ми соларен дом, а в следващия - в 4-ти (Сатурн е соларен У7). Мисля, че не само любовта, но и създаването на стабилни отношения ще бъдат основна тема в живота му. Както каза Лили, и за бебе може да става дума.
« Последна редакция: Декември 27, 2011, 09:52:57 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8517 -: Декември 27, 2011, 09:31:13 pm »
А аз соларен ДС в съвпад с наталния Нептун (У4) и соларна Луна в точен съвпад с нат. Юпитер в 7 дом - започнах още отсега да се оглеждам за гарсониери, искам да сменям жилище.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8518 -: Декември 27, 2011, 09:33:51 pm »
Момичета, и аз да се включа,силно се надявам някой да може да ми отговори.Ситуацията е следната,живеем с майка ми и брат ми,майка ми уж е тука до нова год най-късно до март.Обаче положението вече е незнам какво,майка постоянно мърмори за всичко.мъжа ми и той......та въпроса ми е "Ще се оправят ли нещата скоро?" Знам,че може да ви се стори тъп въпроса,но наистина ми е много трудно.Опитвам се да угодя на всички и вече едвам издържам  :'(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #8519 -: Декември 27, 2011, 09:43:26 pm »
Mirabella партньорката му е такава според мен, по-скоро се питва да дърпа конците както й хареса, ама скритичко, отзад, все едно не е тя, ами просто така е станало. Вероятно и тя е ревнивката, нямам натал, просто не е много сигурна в себе си като човек и от там евентуално може да има ревност. А брат ми не споделя много, но ми се струва, че за него всичко е спокойно, или поне такова впечатление остава. Трудно е и да се говори с него де - с тоя Телец не споделя лесно, като му пуснеш някой намек, като му кажеш нещо директно Рибата на АЦ ще се уплаши, ще се засегне, ще тръшне вратата ии така.  ;D Като го питаш все - "всичко е чудесно, всичко е добре."
За другото, нека, като иска, въпроса  в който определено не е коректно да се задълбавам е, че дружно сме потресени от избора му и има фрапиращи отговори на въпроса ЗАЩО.

А Лили, успех на теб при избора на ново жилище.  :P