Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164529 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8520 -: Декември 27, 2011, 09:51:12 pm »
Thunder, аз с един ретрограден Сатурн в 7 едва се оправям, а тук са наредени Плутон, Сатурн, Юпитер и Марс, всички ретроградни, при все това Сатурн е два пъти на трон  :P, добре че е таз Венера да компенсира

« Отговор #8521 -: Декември 27, 2011, 09:51:23 pm »
Валя, в хорара ти има ъглов Марс, заточен управител на 1-ви дом (Меркурий) в сходящ квадрат с Марс. Вярвам ти, че едва издържаш. Запътила си се към бързо разрешаване на проблема (ъглов Марс), но с това можеш да предизвикаш повече конфликти. Искаш да излееш гнева си, вероятно вербално, чрез караници (Меркурий в сходящ квадрат с У3 Марс). Мисля, че показател в картата за неблагоприятното ти положение е заточеният по знак твой управител Меркурий. Следващият мажорен аспект на Луната е благоприятен за теб (Луна в тригон със Сатурн). Самият Меркурий също ще има сходящ хармоничен аспект със Сатурн - секстил. Може би с прилагане на повече тактика и мъдрост би могла да успокоиш фронта. Но същественото подобрение би трябвало да дойде след смяната на знака на Меркурий (излизане от заточеното положение). Има 15 градуса до тогава. В ъглов дом това може да са 15 дни, но заради мутабелността на знака може би 15 седмици. Не съм добра в определяне на времето, ама никак.

« Отговор #8522 -: Декември 27, 2011, 09:57:56 pm »
Марибела,благодаря ти страшно много.Наистина ми идва да скоча през порозореца  :( Направо не издържам на моменти. Незнам как да подходя,защото например майка ми онзи ден ми се развика защо като съм сложилалаптопа на масата се загънала покривката и как така не ме дразнело  :angry: Мъжа ми пък имам чувствтото,че само чака майка мида каже нещо и започва да мърмори. Тъпча си достойнството и се извинявам за неща дето не мисля,че са прави само и само да има мир  :'( Незнам как да подходя, как да постъпя за да ги накарам да отрезнеят малко и двамата.И тъпото е,че никой не се запитва аз как се чувствам от цялата ситуация,че и дете гледам  :(
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #8523 -: Декември 27, 2011, 09:59:27 pm »
Thunder, аз с един ретрограден Сатурн в 7 едва се оправям, а тук са наредени Плутон, Сатурн, Юпитер и Марс, всички ретроградни, при все това Сатурн е два пъти на трон  :P, добре че е таз Венера да компенсира

Всички от семейството ми имат ретро Юпитер с изключение на мен.  :umnik: Сатурна, Плутона и МЦ-то обаче брат ми добре ги оползотвори в правната сфера.  ;D Мисля, че са си доволни там и отработени.  ;D А за Венерата не знам, аз като любител на по-премерените отношения, бих казала, че е много гмурната във водата.  ;D ;D Ноо да е жив и здрав, най-важното.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8524 -: Декември 27, 2011, 10:01:54 pm »
Просто сте се събрали като в дядовата ръкавичка - много хора под един покрив, различни характери. Това според мен е основният проблем, Валче. А преминаването на Сатурн в съвпад с наталната ти Луна те прави още по-чувствителна към всяка критика, чувстваш се неудовлетворена и като изцедена на моменти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8525 -: Декември 27, 2011, 10:08:26 pm »
Просто сте се събрали като в дядовата ръкавичка - много хора под един покрив, различни характери. Това според мен е основният проблем, Валче. А преминаването на Сатурн в съвпад с наталната ти Луна те прави още по-чувствителна към всяка критика, чувстваш се неудовлетворена и като изцедена на моменти.
Вярно е,права си.Но поне си мислех,че няма да е така страшно както като живеехме с неговите родители. Но наистина както си е приказката,на страни е най-добре,не сме излезли на квартира,защото ще ни е адски трудно,аз с минимално майчинство, а сега и зима токове и сметки тройни и незнам как ще преживея всичко това. А майка ми ще замине пак за чужбина(незнам кога март уж най-късно) и после пак ще сме сами до зимата и си казвам,че няма смисъл.Ама накрая ще им тегля една на всички и да се оправят.Брат ми пък Риби с Козирог АЦ той пък изживява нещата,ама активност никаква и така.Благодаря ви много момичета, страшно много

« Отговор #8526 -: Декември 27, 2011, 10:10:37 pm »
а също и при мъжо сега Сатурна е в съвпад с нат Луна във Скорпион............направо сме се разтроили май всичките в тая къща  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8527 -: Декември 27, 2011, 10:27:53 pm »
Като им теглиш една на всички (както казваш), къде ще ходиш? Имаш бебе, вече трябва да се съобразяваш и с него.
Дано напролет се успокоят нещата при вас, зимата за повечето от нас е тежка с оглед някои битовизми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8528 -: Декември 27, 2011, 10:34:38 pm »
Знам,че е така,но незнам какво да направя за да се подобрят нещата.Немога да намеря нишата,да се насоча в правилната посока.Някак си нищо не ми подсказва къде е решението и се вбесявам още повече,че безучастно нищо немога да направя  :unsure:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #8529 -: Декември 28, 2011, 11:31:14 am »
Всички имаме такива моменти, когато нищо не може да се направи, освен да изчакаш да минат. Едно е сигурно, всяко нещо, което има начало, има и край. Намери си занимание, което да те разтоварва. Явно астрологията и този сайт са ти някакъв отдушник, може да се сетиш и за още нещо. Мен много ме разтоварва четенето и като яхна метлата, отварям някоя книжка и много бързо се оправям.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #8530 -: Декември 28, 2011, 12:06:46 pm »
Всички имаме такива моменти, когато нищо не може да се направи, освен да изчакаш да минат. Едно е сигурно, всяко нещо, което има начало, има и край. Намери си занимание, което да те разтоварва. Явно астрологията и този сайт са ти някакъв отдушник, може да се сетиш и за още нещо. Мен много ме разтоварва четенето и като яхна метлата, отварям някоя книжка и много бързо се оправям.

Права си, благодаря ти.Наистина всеки минава през такива периоди. Обстановката е страховита,днеска пък гледам,че тр Марс прави съвпад с наталния на майка  ;D Всички ни перат планетите  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #8531 -: Декември 29, 2011, 10:48:40 pm »
Момичета, бихте ли погледнали и моя хорар? Въпроса ми е - Ще се развие ли добре бизнеса, който мисля да започна?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #8532 -: Декември 30, 2011, 09:13:45 am »
Асценденът е късен, може би не само мислиш, но вече нещо правиш, свързано с този бизнес. Сама ли смяташ да работиш или с партньор? За бизнеса гледах 6-ти дом. Той се управлява от Риби, както и 7-ми дом.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #8533 -: Декември 30, 2011, 11:05:16 am »
Може би в момента външните условия не са особено добри за бизнес-плановете ти или не си обмислила щателно всичко. Луната има само дисхармонични сходящи аспекти и се намира в знака на заточение на твоя управител и управителя на 10-тия ти дом (бизнеса, успеха). Самият У1=У10 Меркурий е заточен по знак (но поне в собствена терма и дом) и първият му сходящ аспект (с друга планета освен Луната) е квадратура с Марс (управител на 3-тия дом на инициативите). Засега ми изгледжа, че срещаш противопоставяне и неразбиране на идеите и плановете ти. Може би проблемът е в някаква административна институция (опозиция на Луна/Марс по оста 6/12-ти дом). Друг вариант е проблем с теглене на кредит, ако ти е необходим такъв (Марс е У8).

Луна в Риби и в 6-ти дом ми е интересно дали показва естеството на бизнеса - нещо, свързано с обслужващия сектор, полагане на грижи за други хора или евентуално разкрасителни процедури, козметика (макар че Венера не е намесена, освен че Луната екзалтира Венера по знак)? Добра рецепция между Луната и Юпитер - може да намериш покровител.

Предпочитам да приема картата за нерадикална (заради късния градус на АС).

« Отговор #8534 -: Декември 30, 2011, 11:26:51 am »
Здравейте,моля  хвърлете един поглед върху този въпрос
"Дошло ли е вече време да подходя към решаване на ситуацията"
Благодаря

« Отговор #8535 -: Декември 30, 2011, 11:39:59 am »
Струва ми се, че тази ситуация няма да се разреши чрез конфронтация и че обстоятелствата в момента не са в ползва на агресивния ти подход (Луна в сходяща опозиция с твоя управител Марс). Луната се намира в Риби в 12-тия ти дом - възможно е да не разполагаш с цялата информация относно проблема.

« Отговор #8536 -: Декември 30, 2011, 11:48:53 am »
нямам предвид агресивен подход,а само откровен разговор очи в очи

*

Stella

• 7765
« Отговор #8537 -: Декември 30, 2011, 12:08:16 pm »
Здравейте,моля  хвърлете един поглед върху този въпрос
"Дошло ли е вече време да подходя към решаване на ситуацията"
Благодаря

Това не е коректно зададен хорарен въпрос. за каква ситуация става въпрос? Трябва да знаем към кой дом да я отнесем. И какво значи "да подходя към решаване" -как? - с думи или с действия. Според мен питащата не знае какво точно иска,  понеже двата сигнификатора - луната и Марс са в опозиция. Ако става дума за човек и го отнесем към 7 дом, то между неговия и твоя сигнификатор няма връзка, демек не е сега момента.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8538 -: Декември 30, 2011, 12:21:33 pm »
благодаря,по-скоро с действия,но май наистина не е коректно зададен
извинявам се за което
Пожелавам хубави празници :P

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #8539 -: Декември 30, 2011, 02:21:04 pm »
Здравейте, момичета! Имам един наболял въпрос - "ще успея ли да запазя квартирата, в която съм сега?". Проблемът ми е финансов най - вече, та питам се и дали ще разреша проблема с парите и квартирата.
Въпросът е зададен в 13,52ч. на 30.12. във Варна.
Благодаря ви предварително за помощта, мили! :58:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=475&nho2=91&btyp=2&mth=gw&sday=30&smon=12&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=