Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164077 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8720 -: Март 23, 2012, 02:29:09 am »
Ситуацията можеш много лесно да я видиш по това къде са ти луна, меркурий и уран в момента-понеже на теб ти е писнало
Може тия дни да ти писне и от други хора-няма лошо-просто време разделно явно...

:rolf:
хахахахах на Козирозите не им писва току-така, това е обмислено решение.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #8721 -: Март 23, 2012, 09:32:51 am »

Мда-много странно-всичко е обмислено, пък после питаме в хорар що така стана

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #8722 -: Март 23, 2012, 10:36:43 am »

Мда-много странно-всичко е обмислено, пък после питаме в хорар що така стана

Защото Папи ако не си осъзнала, във Вселена всичко е свързано. И астрологията е един от начините да разбереш какво наистина се случва. Извън теб и елементарните ти представи за света.  ;)

Освен това този форум е за това - да говорим за астрология и да обсъждаме звездни карти. Това е ис смисълът на астрологията.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #8723 -: Март 23, 2012, 10:49:59 am »

Защото Папи ако не си осъзнала, във Вселена всичко е свързано. И астрологията е един от начините да разбереш какво наистина се случва. Извън теб и елементарните ти представи за света.  ;)

Освен това този форум е за това - да говорим за астрология и да обсъждаме звездни карти. Това е ис смисълът на астрологията.
Точно така е, и именно затова човек е хубаво да се възпира в мислите си колко дълбоко осъзнат е и колко добре е обмислил някакво действие, което е направил спонтанно
И нещата си идват по местата, знам, че на всеки му се иска да е най-великия стратег на живота си, но ние не сме изолирани единици, влияят ни много неща и колкото и да сме мисловни и т.н., ние сме си просто хора...

« Отговор #8724 -: Март 24, 2012, 08:44:25 am »
 :-[

« Отговор #8725 -: Март 24, 2012, 09:22:14 pm »
Здравейте,
може ли един въпрос
"Бременна ли е М-бртовчедка ми"
Надява се,но  я е страх да се направи тест,пък аз я убеждавам ;D
Ще се радвам да помогнете

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8726 -: Март 24, 2012, 09:26:39 pm »
Ако гледаме братовчедка ти по 3 дом, в 5 дом от нея е разположена Венера в Телец, но Луната е без курс и непосредствено преди задаване на въпроса е направила опозиция със Сатурн, сигнификатора на братовчедката.

Отговорът по-скоро клони към Не.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8727 -: Март 24, 2012, 10:40:47 pm »
И как така хем с възможност да е бременна, хем нерадикална карта? :)
Луна без курс не говори ли за липса на развитие по зададения въпрос?

Дори ако Луна без курс потвърждава статуквото такова, каквото е към момента на задаване на въпроса, последният й аспект преди задаване на въпроса е опозиция със Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8728 -: Март 25, 2012, 10:40:57 am »
Край на Дилемата-бебе ще има,за пола е още рано ;D
Благодаря ви

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8729 -: Март 25, 2012, 10:43:25 am »

Честито!  ;D

Обаче ми е странно как е проработил последният аспект на Луната, по-логично би било да има положителен резултат, ако аспектът е тригон или секстил, не опозиция.

Да не би да е била нерадикална картата?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8730 -: Март 25, 2012, 11:09:34 am »
каква е роднинската връзка - нейната майка и твоя баща са брат и сестра или?
Луната в случая може би трябва да разглеждаме като сигнификатор на питащата, не на братовчедката :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #8731 -: Март 25, 2012, 11:15:25 am »
Братовчедката я търсим по производен дом и става много сложно тълкуванието. Ако е от страна на майката - 5-ти от 3-ти от 4-ти, защото тя е дете на брат/сестра на майката. Но както знаете трудно е да се определи майката и бащата по кой дом са и астролозите си противоречат, така че аз се въздържам да отговарям на такива сложни въпроси. Най-добре е да се опростят.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #8732 -: Март 25, 2012, 11:16:27 am »
Благодаря
баща ми и нейният баща са братя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #8733 -: Март 25, 2012, 11:17:46 am »
Благодаря ви

Ще може ли братовчедка ти да каже кога е бил последния и полов контакт, зада проверим дали съвпада с нейните фертилни дни по фазовия лунар? Но ще трябва и рождената и  дата. Ако няма нищо против, изпрати ми ги на лични.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #8734 -: Март 25, 2012, 11:18:42 am »
братовчедката при всички случаи си остава по 3ти, но гледах положението на Луната в 6ти, т.е. роднина по бащина линия (3ти от 4ти)

*

Stella

• 7765
« Отговор #8735 -: Март 25, 2012, 11:21:48 am »
братовчедката при всички случаи си остава по 3ти, но гледах положението на Луната в 6ти, т.е. роднина по бащина линия (3ти от 4ти)

А баща и го слагаш в 4-ти дом, така ли?

*

Stella

• 7765
« Отговор #8736 -: Март 25, 2012, 11:24:51 am »
Ситуацията можеш много лесно да я видиш по това къде са ти луна, меркурий и уран в момента-понеже на теб ти е писнало
Може тия дни да ти писне и от други хора-няма лошо-просто време разделно явно...

Колкото и да обмисляш, в един момент все ти писва.  ;D

« Отговор #8737 -: Март 25, 2012, 11:28:12 am »
ще попитам Стела,но не съм сигурна дали ще каже...ако сподели ,ще пратя,ако не-извинявам се не зависи от мен ;)
Важното е бебета да има  ;D ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #8738 -: Март 25, 2012, 11:40:24 am »
"Бременна ли е М-бртовчедка ми"
Надява се,но  я е страх да се направи тест,пък аз я убеждавам ;D
Ако питащият е много притеснен за въпроса си едно от значенията на луната без курс е , че няма за какво да се притеснява. В този случай, ако тя се е притеснявала, че не е бременна, а много иска да, е дава верния отговор- няма за какво да се притеснява, станало е както иска, бременна е. Така си мисля аз.
Веднъж една приятелка ми зададе същият въпрос, но тя не искаше бебе и беше мн. притеснена. луната пак беше без курс, оказа се, че не е бременна. не е имало повод за притеснения, така й бях отговорила.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

abroad

• 2187
« Отговор #8739 -: Март 25, 2012, 12:53:56 pm »

А баща и го слагаш в 4-ти дом, така ли?

да, Лилли така препоръчва
търся обяснение за Луната, макар че една Луна в Овен, никак не може да "надвие" Сатурн във Везни, нито Венера в Телец, ъглова и идваща от съвпад с Юпитер - считани за категоричен знак откъм възможност за бременност