Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166494 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8740 -: Март 25, 2012, 01:08:43 pm »
братовчедката при всички случаи си остава по 3ти, но гледах положението на Луната в 6ти, т.е. роднина по бащина линия (3ти от 4ти)

Лилли: Когато питащият няма никакво отношение към въпроса и няма начин да повлияе на неговото развитие, по първи дом се разглежда лицето, за което се отнася въпросът. Не правим производни домове, така получават ли ти се нещата?
Между У1 и У5 има разходящ тригон - минало да, часът е на Юпитер - У5 в нормалната карта, на Луна й предстои непосредствена много значима промяна - от перегринство влиза в екзалтация. У 1 е на МС, СЛВ съвпада с точката на децата - отново в юпитеров знак и попада в първи дом.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8741 -: Март 25, 2012, 01:13:33 pm »
При нормалната карта Сатурн освен У4 е и У3 - нашата си "братовчедка", дето постна тук картата :P.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8742 -: Март 25, 2012, 01:54:13 pm »
братовчедката при всички случаи си остава по 3ти, но гледах положението на Луната в 6ти, т.е. роднина по бащина линия (3ти от 4ти)

Лилли: Когато питащият няма никакво отношение към въпроса и няма начин да повлияе на неговото развитие, по първи дом се разглежда лицето, за което се отнася въпросът. Не правим производни домове, така получават ли ти се нещата?
Между У1 и У5 има разходящ тригон - минало да, часът е на Юпитер - У5 в нормалната карта, на Луна й предстои непосредствена много значима промяна - от перегринство влиза в екзалтация. У 1 е на МС, СЛВ съвпада с точката на децата - отново в юпитеров знак и попада в първи дом.

права си, но не вързвам Луната така, нито последната и опозиция, при това със Сатурн

освен, ако не задълбахме по карта-експеримент :P
« Последна редакция: Март 25, 2012, 02:02:18 pm от abroad »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8743 -: Март 25, 2012, 01:58:15 pm »
последния аспект - опозицията със сатурн, който е У3 и сигнификатор на братовчедката се отнася до това, че последната не е искала да коментира с питащата този въпрос,както си е и редно- тестове, местове- първо таткото на бебето трябва да е информиран по този въпрос, после родата

По принцип последният негативен аспект, особено опозиция, дава отрицателен отговор на въпроса.
В случая изглежда, че аспектът е проработил по друг начин, имало е друга "сламка", за която да се хванем. Иначе според класическите правила такъв аспект не би предположил положително развитие.

А и в случая въпросът е "Бременна ли е?", а не "Иска ли да го коментира с мен?" и обикновено изхождаме от етсеството на зададения въпрос, а не от възможните му вариации.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #8744 -: Март 25, 2012, 02:07:06 pm »
Аз без да съм никакъв специалист, по картата за бебето виждам Марс (и Плутон), които са управители на братовчедката (защото аз също следвам Лилли и за мен по 1ви дом е точно братовчедката, питащият не може по никакъв начин да повлияе на въпроса), в апликиращ тригон с Юпитер, който е У5, на децата. Като добавка, Марс излиза от тригон с Луната. Оплождане-бебе. Така ги виждам аз нещата.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #8745 -: Март 25, 2012, 02:28:50 pm »
в апликиращ тригон с Юпитер, който е У5, на децата. Като добавка, Марс излиза от тригон с Луната. Оплождане-бебе. Така ги виждам аз нещата.

Тригонът с  Юпитер е разходящ, Марс е ретрограден. При това е бая разходящ, "нещото" е станало отколе - преди пет-шест дни поне ;). Тригон с Луната няма. Овен и Дева са в куинконкс. Има антисия Луна/Марс, но с възширочък орбис - пет градуса без нещо ;).

За теста, съм съгласна с аброуд ;D някакси.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #8746 -: Март 25, 2012, 02:40:37 pm »
Права си, разбира се, пак не дописвам, мислех си, че е станало преди време, та затова. Нали за минали събития гледаме разходящи аспекти.  :-\ Пък съм гледала на Луната тригона в същото време. Каша.

« Отговор #8747 -: Март 25, 2012, 06:53:30 pm »
съжалявам ако е прозвучало като "експеримент".Въпросът беше напълно сериозен....и без  уловка.Благодаря,за всички отделили време...  :blink:Може би допуснах грешка,че тя не си построи картата а питах за второ лице-и оттам объркването
Благодаря  :25:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8748 -: Април 03, 2012, 12:40:07 pm »
Имам хорарен въпрос. В момента Марая притежава ли права да банва или каквито и да е други администраторски или модераторски права в този форум?

http://www.freeimagehosting.net/jen81

И защо ти беше хорар за този въпрос? ;D

Освен това картата ти е стара - но пък доста показателна - Сат на 13* Везни - У7, Плътно настанен в средата на 4ти дом -> в опозиция на всичко друго в 10ти ;D ;D

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8749 -: Април 03, 2012, 12:46:58 pm »
Имам хорарен въпрос. В момента Марая притежава ли права да банва или каквито и да е други администраторски или модераторски права в този форум?

http://www.freeimagehosting.net/jen81

И защо ти беше хорар за този въпрос? ;D

Освен това картата ти е стара - но пък доста показателна - Сат на 13* Везни - У7, Плътно настанен в средата на 4ти дом -> в опозиция на всичко друго в 10ти ;D ;D

Наистина съм объркала годината. Писала съм я за миналата година. Дали това е случайна грешка или съдбата е искала така да стане?

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #8750 -: Април 03, 2012, 12:48:37 pm »

Наистина съм объркала годината. Писала съм я за миналата година. Дали това е случайно грешка или съдбата е искала така да стане?

;D ;D ;D
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #8751 -: Април 03, 2012, 12:55:13 pm »
не трябва ли хорара да е по кох- тоест, не е ли за предпочитане?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8752 -: Април 03, 2012, 01:55:45 pm »
Хело, ако искаш темата с твоята карта да бъде изтрита поради
публикуване на лични данни без твое съгласие, можеш да пишеш
на "astro" да изтрие темата, предполага се, че освен Марая, Ан има
администраторски права
Само ако пишеш лично може да получиш модериране
Естествени минерали и амулети

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8753 -: Април 03, 2012, 09:30:03 pm »
Въпроса е малко комичен, мой познат си е изгубил дънките(които са в бяла торба) в зала за тренировки, но освен това помещението има и други функции, налични са и отделни стаи с мебели и тн.
 Той задава въпроса: "Къде са ми дънките?". ;D

Ще споделя какво е развитието. -))

« Последна редакция: Април 06, 2012, 01:37:49 am от kris »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #8754 -: Април 03, 2012, 10:08:29 pm »
Въпроса е малко комичен, мой познат си е изгубил дънките(които са в бяла торба) в зала за тренировки, но освен това помещението има и други финкции, налични са и отделни стаи с мебели и тн.
 Той задава въпроса: "Къде са ми дънките?". ;D

Ще споделя какво е развитието. -))

хахахха - да гледаме ли дънките по 2 дом (притежанията) - упр Марс в 11 дом, дева - при чистачката, която ги е занесла на администрацията.  :P ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #8755 -: Април 03, 2012, 10:09:13 pm »
би трябвало - Марс ретро, скоро в съвпад с Луната, да се намерят.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #8756 -: Април 03, 2012, 10:15:15 pm »
Напълно съгласна с Анабел. Дано сме прави!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8757 -: Април 03, 2012, 11:11:00 pm »
хахахха - да гледаме ли дънките по 2 дом (притежанията) - упр Марс в 11 дом, дева - при чистачката, която ги е занесла на администрацията.  :P ;D

Интересен анализ. Mоже и да е някой от администрацията, който като е разчиствал е забравил къде ги е сложил(даже може да не е знаел какво и на кого е разчистил). ;}

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8758 -: Април 16, 2012, 03:11:25 pm »
 ;D Крис,

Я разкажи как стигна до този извод! Кой е сигнификатор на регистрацията ти? По кой дом търсиш "влизането" , регистрацията.... ;D...Дай малко аргументи....астрологични.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #8759 -: Април 18, 2012, 02:15:07 pm »
Здравейте, благодарна съм на всеки, който може да ми помогне при този въпрос - Ще напусна ли скоро жилището, в което живея? - София, 12.04.2012 г., 19.45 ч. Толкова много искам да го направя, а на този етап възможност никаква