Не приемай тълкуванията ми насериозно. Не съм експерт. :blink:
За положителен отговор при въпрос, свързан с пътуване, ни трябва хармонична връзка между:
- У1 и У3 за кратко пътуване на близки дестинации (обикновено без преспиване),
- У1 и У9 да далечни пътувания, с цел туризъм и т.н.
В тази карта второто е налице - Слънцето (У1) е в сходящ съвпад с Юпитер (У9). За след колко горе-долу време е планирано осъществяването на пътуването? Разстоянието между Слънце и Юпитер е около 16 градуса, във фиксиран знак и Слънце все още е в ъглов дом (но съвпадът ще бъде завършен в следващ дом - 5-тия дом на забавленията), тези 16 градуса не мисля, че се равняват на 16 дни. По-скоро са 16 седмици (дано не се окажат 16 месеца). Преди съвпада с Юпитер, Слънцето ще завърши тригон с Марс (У4 и У11), 11-тият дом управлява мечтите, както и парите, получени от работа (2-ри от 10-ти дом). До този аспект остават 2 градуса - може би след 2 месеца ще узнаеш, че мечтаното пътуване ще се реализира, защото ще получиш някакви допълнителни пари от трудовата си дейност, напр.
Обаче, обаче... Луната е без курс в картата. Луната е управител на 8-мия дом (разходи, дългове) и току-що излиза от последния си аспект - опозиция с управителя на 2-рия ти дом Сатурн по оста 4/10, което потвърждава похарчването на парите за домашни нужди или погасяване на заем/кредит, пак свързан по някакъв начин с домакинството. Луната ще измине още около 3 градуса в ъглов дом и кардинален знак преди да смени знака, т.е. е възможно в следващите 3 дни, а по-вероятно 3 седмици, да няма промяна в обстоятелствата около въпроса ти, да няма развитие и да не идват необходимите пари за пътуването (Луната е в знака на падение на Сатурн). След това Луната ще бъде изгорена от Слънцето, вече в следващия знак, т.е. е възможно да ти се наложи да приключиш с домашни задължения, които могат да отложат пътуването.
Мисля, че ще осъществиш пътуването си (съвпад Слънце/Юпитер), но не толкова бързо, колкото искаш (Луната в Овен иска всичко сега и веднага). Успех!