Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165067 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: хорарен въпрос
« Отговор #8780 -: Май 12, 2012, 01:26:07 pm »
На мен на "да" ми прилича, заради предстоящия съвпад с У12, апликиращия тригон с У8 и предстоящия съвпад с У7. Тайни изяви и хора, шпионажи разни, и другите хора, може и врагове съответно. Но аз се уча, не ме взимай никак насериозно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8781 -: Май 21, 2012, 07:38:19 am »
Здравейте!

Правилно ли е решението, което съм взела?

(прекъсване на всякакъв вид контакт с определена личност)

Благодаря ви!  :blink:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8782 -: Май 21, 2012, 05:22:04 pm »
ups

ето и картата.. :-[

Края на нещата го гледаме по 4ти дом?

« Отговор #8783 -: Май 22, 2012, 03:02:01 pm »
Да, краят на отношенията би трябвало да бъде 4-ти (край) от7-ми (отношения), т.е. 10-ти дом, ако следваме правилото на производните домове.
Честно да ти кажа, в тази карта не виждам да си сложила твъдо край на взаимоотношенията, нито че искаш да го направиш. Ти си Луна в триплецит на Сатурн (той), т.е. все още държиш на него по някакъв начин и в знак на заточение на Юпитер (У10) и освен това Луната идва от квадрат с Нептун (модерен У10). Той е Сатурн в 5-тия ти дом, в сърцето ти. Луната в крайна сметка ще формира тригон със Сатурн, но има много път да извърви до там, съвсем в началото на знака е. Сатурн е ретрограден, но това е посоката, в която отива към Луната, не бяга от нея, т.е. изглежда, че и той може да се завърне към отношенията ви.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8784 -: Май 23, 2012, 05:45:06 pm »
 :wub:

страхотна си както винаги!- просто ситуацията е такава, да.

Моля те..обясни ми само как се тълкува квадрата на луната с марс- У 5 на другия човек (5 от 7ми)...а пък от друга страна сатурн върви към луната..по едно време мисля, че ще има квадрат Марс Луна с Тригон Луна сатурн

какво може да означава това?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8785 -: Май 23, 2012, 07:00:05 pm »
12.05.2012г. 13:52 Севлиево - следят ли ме?
Не ми "говори" тази карта. За какъв тип следене питаш? Това което ми прави впечатление, че У12 (скритите врагове и тайни) - Слънце е в близост до двойната звезда Алгол, на която се приписва демонична природа. Луната управлява 11-ти дом и е в 6-ти - сигурен ли си, че при задаването на въпроса това ти е било най-съществено? Може в интернет да има повече информация за теб. У12 съвпада с У4 :rolleyes: Ще ми се да дадеш обратна връзка.

« Отговор #8786 -: Юли 05, 2012, 10:27:27 am »
Здравейте, благодарна съм на всеки, който може да ми помогне при този въпрос - Ще напусна ли скоро жилището, в което живея? - София, 12.04.2012 г., 19.45 ч. Толкова много искам да го направя, а на този етап възможност никаква

Мхм, вижда се в картата, че липсва възможност в момента, с тоя ретрограден Сатурн близо до АС на изгорения път и заточена Луна в 3-тия дом (търсенето засега не дава резултат). Ако настоящото жилище е по Сатурн (У4), следващото би трябвало да е по 3-ти от 4-ти, т.е. по Юпитер - липсва сходяща връзка между У1 Венера и Юпитер. Ако следващото жилище поставим по 4-ти от 4-ти, т.е. по 7-ми дом (както правят класиците), отново липсва връзка между Венера и Марс (У7). Ще има тригон между Венера  и Сатурн (но чак след ретроградната й фаза) - може би ще намериш начин да се "разберете" с настоящото жилище и да ти е по-комфортно там.
Луната има сходящ секстил с Юпитер (У3), от задаването на въпроса вече е изминало известно време. Хареса ли си си вече нов дом?

Мирабела, оказа се права - "споразумяхме с настоящото жилище" и няма да се местя.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:54:17 pm от slavex5213 »