Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168069 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорарен въпрос
« Отговор #20 -: Юли 10, 2009, 01:00:42 am »
Затова дотук се въздържах да се включвам в темата. А пък и виждам, че трудно ми разбират начина, по който пиша. Или просто човекът не е готов да "чуе" написаното.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Юли 10, 2009, 01:15:42 am »
hmmm  небесна може би си права.аз самата сам леко казано обаркана и по горе сам го казала хем го искам обратно хем не а и загубих надежда че ще се съберем пак а и мисълта да съм сама ме плаши поне в момента и се надявам на нова любов и от това се получава пълна каша. лилие луната ми е в края на знака на 25 градус. защо?

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Юли 10, 2009, 01:26:03 am »
hmmm  небесна може би си права.аз самата сам леко казано обаркана и по горе сам го казала хем го искам обратно хем не а и загубих надежда че ще се съберем пак а и мисълта да съм сама ме плаши поне в момента и се надявам на нова любов и от това се получава пълна каша. лилие луната ми е в края на знака на 25 градус. защо?

Напълно те разбирам, но те съветвам да не се вкопчваш в идеята за нова любов, преди да "излекуваш" душата и сетивата си. Както каза Лили, ти все още си енергийно свързана с този човек. Това е енергийна зависимост. По-добре вложи енергията си в нещо здравословно - нов проект, нови занимания, хобита, спорт, въобще в нещо полезно. И не забравяй, че ние привличаме (и задържаме за дълго време в обкръжението си) хора, които са на нашето енергийно ниво, понеже подобното привлича подобно. Ако искаш да привлечеш (и задържиш) точния човек, първо самата ти трябва да излъчваш любов и душевно благополучие, а не обърканост и отчаяние.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Юли 10, 2009, 01:39:29 am »
луната ми е в края на знака на 25 градус. защо?

Просто се чудех дали Плутон те е тръшнал, ако Луната е в началото на знака, или влиянието на престоя на Юпитер в Козирог все още отшумява (транзитът му през Луната в радикса).
Не ти познавам хороскопа, затова говоря хипотетично, а и тук не разглеждаме хороскопи "на парче", в случай ако някой колега изяви желание да прави публично обсъждане на лични казуси и карти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Юли 10, 2009, 01:53:02 am »
небесна благодаря ти за съвета. :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Юли 13, 2009, 07:55:14 pm »
Хммм... ногу искам да задам хорарен въпрос, ма още не съм измислила какво точно искам.
Не може ли така да ми гледате?  ???

« Отговор #26 -: Юли 14, 2009, 12:51:38 am »
моля за мнението ви,може ли да се интерпретира хорарна карта , ако луната е void of course, и ако се интерпретира отговора дали трябва да се взима за верен. и изобщо ако се задава 1 и същ въпрос няколко поредни пъти дали хорарната астрология ще даде коректни отговори? и изобщо кога може да се счита че хорарната астрология ще даде верен отговор?кога хорарната астрология наистина работи? благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Юли 14, 2009, 11:06:53 am »
Хорарната астрология работи, стига да не се задава един и същи въпрос през ден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #28 -: Юли 14, 2009, 12:58:35 pm »
Но си е напълно в реда на нещата да се задават различни въпроси през час.  ::)

« Отговор #29 -: Юли 15, 2009, 09:39:42 am »
благодаря скарлет. доколкото разбрах хорарната астрология работи когато въпросът е ясно видян в съзнанието на питащия. и докато не стане това колкото и хорари да прави ако пита едно а всъщност мисли друго хорарните му карти ще са объркани или радикални?!ако е питано няколко пъти за едно и също без ясна представа какво точно се мисли и се иска трябва ли да се взима това под внимание?!

« Отговор #30 -: Юли 18, 2009, 05:10:10 pm »
а кои са сигнификаторите и кои домове трябжа да се гледат ако въпросът е за образование и кариера?

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Юли 18, 2009, 05:54:23 pm »
Началното образование е по 3, а висшето-по 9. Кариерата - по 10, а работата - по 6 дом.

« Отговор #32 -: Юли 18, 2009, 06:14:54 pm »
благодаря скарлет. интересуваме за професионален колеж кои дом трябва да се гледат? защото не е начално образование но не и висше. направих хорарна карта за обучение в професионален колеж и евентуална реализация, но не знам кои домове и сигнификатори да гледам.

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Юли 18, 2009, 06:23:12 pm »
Виж сега,аз вече малко съм поотминала тази възраст,но доколкото си спомням колежа също дава висша диплома.Професионалните училища са се водят средно-специално.Или аз съм поизостанала.Но аз бих гледала пак 3 дом и неговия управител, а и 6 дом в допълнение. Тук ме изненада,защото не съм срещала информация за този тип училища в хорарната астрология.Нека някой,ако знае,да сподели.Виж в самия хорар кои домове са акцентирани.Тя,самата карта си показва и те води.

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Юли 18, 2009, 08:42:54 pm »
благодаря скарлет. интересуваме за професионален колеж кои дом трябва да се гледат? защото не е начално образование но не и висше. направих хорарна карта за обучение в професионален колеж и евентуална реализация, но не знам кои домове и сигнификатори да гледам.

Колежите са първа степен на висше образование. Чела съм още, че когато не знаеш към кой дом да отнесеш въпроса, най-добре е да се ползва 10-ти дом. Не съм пробвала дали работи.
« Последна редакция: Юли 18, 2009, 08:51:07 pm от Небесна »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юли 18, 2009, 09:04:20 pm »
В българската образователна система колежът дава степен "специалист", която се води първа степен висше образование. Бивше "полувисше".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Юли 18, 2009, 09:29:03 pm »
blagodarq.но вече няма степен специалист. и стажа въпрос за професионален колеж с които се взима професионална квалификация. значи трябва да се гледа 3-ти ,6-ти и 10 дом?

« Отговор #37 -: Юли 22, 2009, 01:51:59 pm »
izvinqvam se che pisha na latinica no mi se precaka language bara i chak v sabota ste mi go opravqt. interesuvame dali kvadratite davat otricatelni otgovori, ili otgovorite koito davat sa polojitelni no s mnogo prepqtsviq i trudnosti? i dali kvadratite v fiksirani znaci i aglovi domove ne davat po skoro polojitelen otgovor s mnogo trudnosti? a ako nqma aspecti mejdu significatorite tova oznachavali che otgovorat e otricatelen? blagodarq!

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Юли 22, 2009, 02:09:46 pm »
Квадратурите и опозиците в хорарната астрология дават отговор "не". Когато сигнификаторите на кверента /питащия / и въпроса не правят аспекти,тогава се гледат първите предстоящи аспекти към тях / или помежду им /,както и на Луната,която винаги е съуправител на въпроса в хорара. Ако има квадратури по принцип в картата /а такива винаги има/,трябва да се видят кои домове управляват и в кои домове са.Те ще покажат откъде ще се появят трудностите,а планетите с положителни аспекти могат да покажат откъде,чрез кого и как ще дойде евентуална помощ.Надявам се да съм го обяснила правилно и разбрано,защото днес не съм в час.Хем затъмнение,хем глад за очистване......човек изяждам,значи.  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Юли 23, 2009, 12:19:51 pm »
Ще има ли взрив?
13 ч 13 м
Айде сега любителите на хорара и хоръра да се изкажат.

Евакуират три жилищни квартала в Рига

Латвийските спасителни служби евакуират жителите на три квартала на столицата Рига заради изтичане близо до пристанището на взривоопасно вещество, съобщи АП.

ИТАР-ТАСС цитира зам.-кмет на Рига, според когото е изтекъл силно токсичният химикал ацетонцианхидрин.

Опасната субстанция изтича от 20-тонен контейнер на пристанището на града.

Има опасност от много мощен взрив. При попадане на веществото във въздуха се отделя циановодородна киселина.

Спряно е влизането и излизането на кораби от пристанището.

Към мястото на теча са тръгнали екипи, които ще се опитат да съберат веществото в специални контейнери.