Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166740 Прегледи
*

mamma_mia

Re:хорарен въпрос
« Отговор #80 -: Август 29, 2009, 07:46:42 am »
Здравей Скарлет,
майка й е леко недъгава и не може много да излиза,но със сигурност пие.
Според мен или са свързани с някакви мъже,защото е извършено със сила,те двете няма как да изкъртват врати.
Ще наблюдавам пак и ще пиша по въпроса.
Още веднъж благодаря :)

*

Skarlet

« Отговор #81 -: Август 29, 2009, 08:05:44 am »
Добър вечер :)

Странното и при двата случая е,че е влизано през вратите.Външната и общата на тавана.значи с ключ.

Е,последно,как са влизали- с взлом или с ключ? Снощи казваш това,сега казваш това:
Цитат
е извършено със сила,те двете няма как да изкъртват врати/quote].

« Отговор #82 -: Август 29, 2009, 09:18:21 am »
Добре, де. Като питаме - позвава ли ги Мама Мия тряБва д атърсим връзка мужду сигнификаторите - те и тя. ЗАвиси кои домове определяме за това. Ако са 1-ви и 7-ми Марс и Венера нямат връзка - не се познават. Не мисля ,че е редно да се доразвива въпроса. Обикновено, когато съм чела за хорари по книгите авторите съветват да не наместваме и да не доразвиваме въпросите на "клиента".
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Август 29, 2009, 09:53:39 am »
Добре, де. Като питаме - позвава ли ги Мама Мия тряБва д атърсим връзка мужду сигнификаторите - те и тя. ЗАвиси кои домове определяме за това. Ако са 1-ви и 7-ми Марс и Венера нямат връзка - не се познават. Не мисля ,че е редно да се доразвива въпроса. Обикновено, когато съм чела за хорари по книгите авторите съветват да не наместваме и да не доразвиваме въпросите на "клиента".

Абсолютно съм съгласна. Отговаря се само на зададения въпрос, без да се търси "под вола теле". макар, че по една и съща карта могат да бъдат зададени много въпроси, но след като питащия ги формулира конкретно и едновременно, а не да се присеща отпосле.

*

Skarlet

« Отговор #84 -: Август 29, 2009, 10:07:34 am »
Сигурно сте прави.И аз вече се обърках от обърканите разяснения.  :-X

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Август 29, 2009, 10:16:42 am »
Обаче пък мразим нещо да не ми е ясно.В картата Венера-сигнификатор на питащита е в точен секстил с Меркурий/мунданен управител на 3 дом и съседите/ и е в 11 дом,а там са и познатите. Те може да не са близки познати в общоприетия смисъл,но да се познават по физиономия,т.е. виждат се ежедневно,но не са близки. Какво мислите по този въпрос?

« Отговор #86 -: Август 29, 2009, 10:22:01 am »
Ако определим сигнификатора да е по трети, то значи, че вече сме определили кой е извършил действието.  :-\ МОже би, ако тя беше попитала - съседите ли са извършили разбиването, тогава щяхме да е търсим връзка на първи с трети.

Нещо друго се сетих да питам. Чисто теоретично.

Ако попитаме - съседите ли са извършири разбиванто - за самото престъпление  ::) кой дом се гледа - връзка между  първи, трети - съседите и 8-ми ли - самото престъпление?  :-\
« Последна редакция: Август 29, 2009, 10:26:09 am от Aurora Borealis »

*

Skarlet

« Отговор #87 -: Август 29, 2009, 10:26:54 am »
Не беее,ти не ме разбра.Аз не определям 3 дом и управителя му като сигнификатор.Просто в хорарите се разглеждат и господарите на домовете за допълнителна информация.Поне така съм го чела.

*

Skarlet

« Отговор #88 -: Август 29, 2009, 10:31:48 am »

Нещо друго се сетих да питам. Чисто теоретично.

Ако попитаме - съседите ли са извършири разбиванто - за самото престъпление  ::) кой дом се гледа - връзка между  първи, трети - съседите и 8-ми ли - самото престъпление?  :-\

Според мен-да.Но мисля,че не може без 7 дом и управителя-крадеца.Има толкова много неща за анализиране.

*

Skarlet

« Отговор #89 -: Август 29, 2009, 10:59:44 am »
Разгледах и фиктивните точки в картата. Два съвпада ми направиха силно впечатление.Точката на вредата е точно на десц.-16 гр. в Скорпион, а точката на пленяване е на 7 гр. в Козирог- на куспидата на 9 дом-3-ти от 7-ми. Дали няма да ги хване техен съсед при следваща кражба? Луната е на 21 гр. и до т. на пленяване има разлика 16 градуса.Луната е в променлив знак,но в следващ дом,което да означава 16 дни/ако не се лъжа/. Аурора,ти как мислиш? Небеснааааа? Май много фантазирам днес.  :P Тази нощ не можах да спя и съм кат попикано мушкато.

« Отговор #90 -: Август 29, 2009, 11:04:21 am »
Ми не знам, Скарлета. Интересно дали след две седмици отново ще посегнат на нечия собственост. То остана ли нещо за крадене?
А пък аз тази нощ за пръв път от цяла седмица спах добре.

*

Skarlet

« Отговор #91 -: Август 29, 2009, 11:12:25 am »
Ми,мисля си,че ще посегнат,защото Луната е диспозитор на Марс-а-съуправител на десц.-крадеца.А на нея й предстои съвпад с Плутон-баш управителя на десц.Луната е в разходящ секстил с Меркурий-управител на 2 дом-собствеността на питащата и в разходящ тригон с Венера-сигнификатор на питащата.Венера е във Везни.Според мен в рамките на 18 дни са ограбвани поне 2 пъти.Добре е да ни каже Mamma mia има ли нещо вярно.Ще поживеем,ще видим.Mamma mia ще докладва развитието на случката,надявам се.
« Последна редакция: Август 29, 2009, 11:17:07 am от Скарлет »

*

mamma_mia

« Отговор #92 -: Август 29, 2009, 11:41:14 am »
Добър вечер :)

Странното и при двата случая е,че е влизано през вратите.Външната и общата на тавана.значи с ключ.

Е,последно,как са влизали- с взлом или с ключ? Снощи казваш това,сега казваш това:
Цитат
е извършено със сила,те двете няма как да изкъртват врати/quote].
Миличка не си ме разбрала ;D
Има една преходна обща врата към мазета и тавани,тя е метална.
А вътре където са всички мазета и тавани на собствениците,са разбити ;D

*

mamma_mia

« Отговор #93 -: Август 29, 2009, 11:48:15 am »
Ето пак ще разясня.
вратата на входа не е разбита(ето защо мисля,че е влизано с ключ),след това има преходна която е "напъвана " с някакво желязо за да се отвори.
След това е голямо помещение с около 10 мазета собственост на живеещите.Ето тези десет мазета са разбити.
По същият начин е с тавана.Има една преходна желязна,непокътната врата(според мен се е влязло през нея с ключ) и след това таваните на собствениците разбити.
Чудно ми е ако е влизано през покрива,как ще стане нощно време??? Той е доста стръмен и не могат да изнесат нещо от там ???
ЗАщо се съмнявам в нея?
Може да има такива "тъмни" познати на които да е казала.

Грях ми на душата ако и опетнявам името и не съм права ???

*

Skarlet

« Отговор #94 -: Август 29, 2009, 11:53:37 am »
Тъкмо писах следващия си въпрос,пък ти си го написала и аз го изтрих.Пък и друго се загледах-Плутон-а-управител на десц. и диспозитор на крадеца е ретрограден,а бях чела и това,че в такъв случай това влияе зле за даването на правилен отговор от страна на астролога.Но пък има и друго значение-в случая показва и заболяване на крадеца.Мисля,че достатъчно развинтих лично аз фантазията си.Ще се радвам,когато има някакво развитие,да ни кажеш.Това е важно,за да се учим правилно от грешките си.Такъв хорар не съм гледала и затова ми е много интересен.
Не разбрах само, имаш ли инфо за броя на кражбите досега?

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Август 29, 2009, 11:57:09 am »
Плутон показва, че става дума за организирани групировки. Тази жена (каквато и да е тя) едва ли познава такива обирджии и колкото и да са ненадеждни нейните познати, няма гаранция, че са крадци. Възможно е да работят заедно с ключар и да са взели отпечатък от бравата, за да си направят ключове. Виж сега и във Варна зачестиха кражбите по тавани и мазета. Та даже и по магазините. Влизат някакви, разглеждат някаква стока и докато се усети продавача, духват от магазина.

*

Skarlet

« Отговор #96 -: Август 29, 2009, 11:58:30 am »
Грях ми на душата ако и опетнявам името и не съм права ???

Да,не ги набеждавай,защото може и да не сме прави,най-вече аз,защото аз се зачоплих в подробности.Просто имай едно наум и наблюдавайте.Мисля,че предстоящия съвпад на Луната с Плутон и точния секстил с Юпитер в 10 дом, ще допринесе да бъде хванат крадеца.

*

mamma_mia

« Отговор #97 -: Август 29, 2009, 11:58:50 am »
Инфо за броя на кражбите?

Много често от както живея тук-3 години се е крадяло от мазетата.
Може би 5 пъти.Хората вече нищо не си слагат там.
Досега от както съм тук не е било посягано към таваните.
Сега се случва за първи път,затова и аз съм потресена.
Имаме сумати багаж горе.Даже мъжът ми няма къде да си остави инструментите ,много са, и са натрупани вкъщи :-XС тях той работи и са много ценни.Добре че не ги остави на тавана...
А и той снощи като се качи,каза че се е уплашил и веднага слезе.Всички лампи светели и т.н.
Но да ти кажа..много се съмнявам дали ще се разбере кой е.
Аз трябва да разбера дали е влизано през покрива :D

*

Skarlet

« Отговор #98 -: Август 29, 2009, 12:01:35 pm »
Плутон показва, че става дума за организирани групировки. Тази жена (каквато и да е тя) едва ли познава такива обирджии и колкото и да са ненадеждни нейните познати, няма гаранция, че са крадци. В

Съгласна съм и с това.Затова се затруднявам в тълкуването на ретро Плутона.Вече написах по-горе защо.Затова е хубаво да не правим прибързани заключения. Но,ако не направите нищо,Мамма миа,ще ви изнесат всичко.

*

Nebesna

« Отговор #99 -: Август 29, 2009, 12:04:40 pm »
Цитат
Но да ти кажа..много се съмнявам дали ще се разбере кой е.
Аз трябва да разбера дали е влизано през покрива :D

Хм, ми я помисли рационално. Май повече си приказваш, отколкото да разсъждаваш логично. Постави се на мястото на крадеца! Как ще проникнат през покрива? Ако се спуснат с въжета, нали след това трябва да си проправят достъп през някой прозорец. Има ли счупени прозорци? Ако има, значи има вероятност оттам да са проникнали. И пак е съмнително, при условие, че входните врати са отворени С КЛЮЧ, а не разбивани.