Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167125 Прегледи
*

Skarlet

Re:хорарен въпрос
« Отговор #100 -: Август 29, 2009, 12:05:11 pm »
Ама и този Плутон в Козирог??? Мислите ли,че са млади хора??? Ако е организирана банда,не съм виждала старци-разбойници.А знакът Козирог се свързва с по-възрастни хора.

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Август 29, 2009, 12:09:11 pm »
Пак съм аз-досадницата.  :P Сатурн-диспозиторът на Плутон е в 5 дом или 11 от 7-това може да е съвместна "операция" с някой приятел,с когото има интимни отношения. Или пак фантазирам?

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Август 29, 2009, 12:13:46 pm »
Ама и този Плутон в Козирог??? Мислите ли,че са млади хора??? Ако е организирана банда,не съм виждала старци-разбойници.А знакът Козирог се свързва с по-възрастни хора.

Аз обръщам внимание преди всичко на планетите преди Сатурн, защото другите се движат много бавно и в хорара не дават развитие. Няма да намериш развитие по Плутон, а по бързите планети. Затова Марс е основният сигнификатор на крадеца, а опозицията му с Плутон говори за организирана "мафия разбивачи". Доколкото си спомням от хорара (в момента не е пред мен), Марс прави положителен аспект със Слънцето в 5-ти дом - може да са млади хора.

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Август 29, 2009, 12:24:29 pm »
Доколкото си спомням от хорара (в момента не е пред мен), Марс прави положителен аспект със Слънцето в 5-ти дом - може да са млади хора.

Слънцето е на 6 градуса в Дева,а Марс на 2 градуса в Рак.Секстилът е разходящ.Вярно,че е в 5 дом и го управлява,но отминалите аспекти показват и отминали събития.Може пък да е имало предишни кражби от млади хора.Сега отворих всичко,де що имам за хорарната астрология и видях нещо интересно,което съм забравила.Сатурн се свързва с хора,имащи отношение с властите.Вероятно крадците си имат досиенца и не им е за пръв път.Луната в Стрелец/съуправител на въпроса/ е в 8 дом-нещата засега добре са покрити.Обаче прави секстил с Юпитер-закона.Дъл ще ги хванат? Кво мислиш,Небесна? Няма ли да се включи още някой,че няма да мога да спя от любопитство.

*

mamma_mia

« Отговор #104 -: Август 29, 2009, 12:38:09 pm »
Цитат
Но да ти кажа..много се съмнявам дали ще се разбере кой е.
Аз трябва да разбера дали е влизано през покрива :D

Хм, ми я помисли рационално. Май повече си приказваш, отколкото да разсъждаваш логично. Постави се на мястото на крадеца! Как ще проникнат през покрива? Ако се спуснат с въжета, нали след това трябва да си проправят достъп през някой прозорец. Има ли счупени прозорци? Ако има, значи има вероятност оттам да са проникнали. И пак е съмнително, при условие, че входните врати са отворени С КЛЮЧ, а не разбивани.
Аз предполагам,че са с ключ,но може и да е шперц.Крадците си имат начини.

*

Skarlet

« Отговор #105 -: Август 29, 2009, 12:46:22 pm »
Доколкото си спомням Меркурий се свързва с ключове,а той е връх на тауквадрат с Марс и Плутон.По-скоро е отваряно със шперц или друго средство.Там вече не им знам методите и средствата. ;D А и този ретро Плутон в 8 дом много усложнява нещата за положително развитие на нещата.....много ме умисли.А съм спала само 5 часа и нещо ми е трудно да мислим рационално.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #106 -: Август 29, 2009, 12:50:18 pm »
Доколкото си спомням от хорара (в момента не е пред мен), Марс прави положителен аспект със Слънцето в 5-ти дом - може да са млади хора.

Слънцето е на 6 градуса в Дева,а Марс на 2 градуса в Рак.Секстилът е разходящ.Вярно,че е в 5 дом и го управлява,но отминалите аспекти показват и отминали събития.Може пък да е имало предишни кражби от млади хора.Сега отворих всичко,де що имам за хорарната астрология и видях нещо интересно,което съм забравила.Сатурн се свързва с хора,имащи отношение с властите.Вероятно крадците си имат досиенца и не им е за пръв път.Луната в Стрелец/съуправител на въпроса/ е в 8 дом-нещата засега добре са покрити.Обаче прави секстил с Юпитер-закона.Дъл ще ги хванат? Кво мислиш,Небесна? Няма ли да се включи още някой,че няма да мога да спя от любопитство.

Хихихи! Аз се презастраховах, като казах, че картата не е пред мен. Шегата настрана, разходящите аспекти не се гледат. Но може да е помогнал млад човек, като е дал ключ преди самото събитие. А дали ще ги хванат, не зная! Това е вече друг въпрос, а нямам време сега да дълбая. виж по кой дом са органите на властта и виж сали има връзка със сигнификатора на крадците.

*

Skarlet

« Отговор #107 -: Август 29, 2009, 12:55:37 pm »
Е,да,ама знам че разходящите аспекти показват предхождащи събития.Тъкмо и аз пак се узапах в картата и искам да питам Мамма миа нещо. Ти си представена от Венера,а тя първо е имала преди 18 градуса тригон с Луната-управител на 3 дом-съсед.Дали ти не си дала ключ на някой съсед?Луната е в мъжки знак,може да е мъж,примерно.

Стрелец се свързва и със студенти,тавани,библиотеки.Да не е искал някой ключ,за да си вади книги от тавана?
« Последна редакция: Август 29, 2009, 01:00:48 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #108 -: Август 29, 2009, 01:12:54 pm »
Мамма миа,имаш ли съседка,която да има студент наемател?

*

mamma_mia

« Отговор #109 -: Август 29, 2009, 03:41:09 pm »
Е,да,ама знам че разходящите аспекти показват предхождащи събития.Тъкмо и аз пак се узапах в картата и искам да питам Мамма миа нещо. Ти си представена от Венера,а тя първо е имала преди 18 градуса тригон с Луната-управител на 3 дом-съсед.Дали ти не си дала ключ на някой съсед?Луната е в мъжки знак,може да е мъж,примерно.

Стрелец се свързва и със студенти,тавани,библиотеки.Да не е искал някой ключ,за да си вади книги от тавана?
Здравей отново Скарлет :) :)
Да вземеш наистина да се наспиш :-*
Благодаря ти,че прие така присърце въпросът.
Не,никога на никого не съм давала ключ!
 :)

*

mamma_mia

« Отговор #110 -: Август 29, 2009, 03:42:22 pm »
Мамма миа,имаш ли съседка,която да има студент наемател?
Имаше наематели над нас,но възрастни хора(на средна възраст).Вече не са там.Напуснаха.

*

Skarlet

« Отговор #111 -: Август 29, 2009, 03:45:08 pm »
Еми,тогава ще чакаме да кажеш как се развиват нещата.Хорара не беше лек.

*

mamma_mia

« Отговор #112 -: Август 29, 2009, 03:51:50 pm »
Еми,тогава ще чакаме да кажеш как се развиват нещата.Хорара не беше лек.
Непременно ще кажа.
Дано нещо подразбера.

*

mamma_mia

« Отговор #113 -: Август 29, 2009, 07:54:31 pm »
Казахме тази вечер на един съсед за разбиването.
Той се качил,погледнал и слезе да ни каже,че са влезли през неговия таван през люка(прозорец към покривите).Следователно се е влязло през покривите,а не през вратата с ключ :'(
Значи са или цигани или незнам какви....

*

Skarlet

« Отговор #114 -: Август 29, 2009, 08:33:57 pm »
Ясноооо! Значи квадратурата към Меркурий/ключове/ означава,че не са ползвали ключове. Ще го запомним.  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #115 -: Август 29, 2009, 09:34:47 pm »
Ясноооо! Значи квадратурата към Меркурий/ключове/ означава,че не са ползвали ключове. Ще го запомним.  ;D
Да,Скарлет  :)
Благодаря и поздрави :-*

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Август 31, 2009, 07:58:01 pm »
Колеги, ако искате да се поупражнявате.  :)
Преди няколко дни си бях задала един хорарен въпрос и се получи много странна хорарна карта.
Ще се изнеса ли (в друго жилище) до края на годината или най-късно до края на м. януари-февруари 2010?
Въпросът е формулиран на 26.08.2009 г. в 23.17 ч в гр. Варна.

АС в последния градус на знака
Луна без курс близо до ДС откъм 6 дом
Четири планети в първия градус на знака - Меркурий, Венера, Марс и Плутон.

Дали изобщо картата е радикална?  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #117 -: Август 31, 2009, 08:04:50 pm »

Ще се изнеса ли (в друго жилище) до края на годината или най-късно до края на м. януари-февруари 2010?
Въпросът е формулиран на 26.08.2009 г. в 23.17 ч в гр. Варна.

АС в последния градус на знака
Луна без курс близо до ДС откъм 6 дом
Четири планети в първия градус на знака - Меркурий, Венера, Марс и Плутон.

Дали изобщо картата е радикална?  :-\

Не съм гледала кртата, но сама казваш " Луна без курс "
"АС в последния градус на знака" - какво да и гледам -
да не си се изнесла вече  ?  ;D  Шегичка... :P

Просто във въпроса съществува едно " или " , което не трябва да го има
Естествени минерали и амулети

*

Nebesna

« Отговор #118 -: Август 31, 2009, 08:12:44 pm »
Луна без курс показва оставане на същото място, изключва се всякаква промяна в обстоятелствата.

« Отговор #119 -: Август 31, 2009, 08:13:00 pm »
Да колкото ми е известно, хорарите са за приблизително 3 месеца напред. Края на годината е след четири. Януари, февруари - още по-далече. Мисля, че и самата карта казва - try again later  :)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.