Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169333 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #140 -: Септември 01, 2009, 12:28:01 pm »
Какво ще правА у вашта прашна София?  :-[

Ох, събудиха ме сега по ранни зори по спешност и още виждам двойно...

тя ,че е прашна е прашна!че е голяма е голяма!ама е по-далече от варна , таааа....,като се присетят за теб ,ще им е по-трудно да тръгнат! :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #141 -: Септември 01, 2009, 07:51:52 pm »
Задавам си същия въпрос от вчера,защото много се ядосах,че пак ми се изплъзна човека дори и при хорарен въпрос-1 септември 2009-20.39 минути,Бургас.Моля ви да се включите и да кажете нещо по въпроса...
Ето какъв беше казуса.

Като става дума тук за хорари,се сетих за един мой случай,който е доста интересен и ми е чудно какъв ще е отговора.И въобще кои домове и аспекти ще се гледат.
Преди време в интернет имах много странен случай.В продължение на повече от 6-7 месеца някой ми пишеше на лични съобщения,в един форум,постоянно всяка вечер,дори и през деня.Държеше се все едно е моя бивш приятел,ама хем е той-хем не е.През цялото време ме разиграваше и лавираше.До ден днешен се чудя кой е-случайност ли е или е наистина е бил той.Не можах да го изхващам независимо,че положих доста усилия.Да видим какво ще покаже хорара.
Надявам се днес Луната да не е без курс.

« Отговор #142 -: Септември 01, 2009, 08:12:40 pm »
Хм?!  :-\ Ама на въпрос "кой е" не знам кой дом да гледам за негов сигнификатор  ???

Не смея да ти перефразирам въпроса  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #143 -: Септември 01, 2009, 08:15:28 pm »
Хм?!  :-\ Ама на въпрос "кой е" не знам кой дом да гледам за негов сигнификатор  ???

Не смея да ти перефразирам въпроса  :-X
Ами по скоро бившия ми ли е или е някой друг-случаен,негов приятел...?Нещо такова трябва да е...
Най-вече ме интересува дали е той.

« Отговор #144 -: Септември 01, 2009, 08:28:16 pm »
Погледнах часа,когато си го пуснала на ново.

Ас в Овен - ти. Той е Везни. Марс и Венера не са в аспект - не го познаваш.

Луната е в опозиция на Венера /той в картата/ - и това ми подсказва, че не е той.  :)

За друг познат трява да се гледа производния на 7-ми предполагам, но нека за това да кажат и другите. Ще ми бъде интересно.

Аз бих го тълкувала така - производен 7ми от 7ми - отново Овен. Марс не прави аспект с Луната - не е твой познат.
Но за негов приятел е интересно - 11-ти от 7ми е Лъв, а МАрс със Слънцето са в аспект.  ;) т.е. може да е негов приятел.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #145 -: Септември 01, 2009, 08:45:57 pm »
Аз бих го тълкувала така - производен 7ми от 7ми - отново Овен. Марс не прави аспект с Луната - не е твой познат.
Но за негов приятел е интересно - 11-ти от 7ми е Лъв, а МАрс със Слънцето са в аспект.  ;) т.е. може да е негов приятел.

Много интересно...Като нищо може да е и негов приятел.Никът му беше производен на неговото име-почти същото.Освен това,според мен, беше човек,който доста добре го познава,защото разсъжденията му не се различаваха никак от реалните му.Сравнявах почерци,но и чрез тях не можах да докажа,защото може нарочно да си го сменя,освен това по различен начин изписва някои букви на латиница,но знам ли...Бях се превърнала в детектив.Интересно ми е каква ли му е била "файдата"от цялата работа,ако е бил приятел... :-\

« Отговор #146 -: Септември 01, 2009, 08:54:29 pm »
На въпроса "каква му е била файдата"  ;D - Луната е в съвпад с връх на производен 5-ти от 7-ми - може да е бил някой, който да е те е харесвал, но да не му е стискало да се разкрие  8), защото е в опозиция на Венера /него/, управляваща 7-ми.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #147 -: Септември 01, 2009, 09:05:31 pm »
Интересна логика.Като нищо може и да е така.Чрез него и името му,да се докопва до мен.Щях да кажа пак нещо за мъжете,но ще се въздържа.Единствено и само от уважение към нашите тук...

Благодаря ти,Аурора!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #148 -: Септември 02, 2009, 04:51:03 pm »
http://img402.imageshack.us/img402/1172/astro2gw14question52334.gif

А сега,помагайте..
Въпросът е :"Ще остана ли без сегашната си работа?" :)

« Отговор #149 -: Септември 02, 2009, 05:18:00 pm »
   Не разбирам въобще ама въобще от хорари, но начина по който си задала въпроса, съдържа и отговора, помисли малко. Прави ми впечатление големия квадрат на картата, хич не е хубав. А кое е без курс, кое с курс нямам идея...

*

Skarlet

« Отговор #150 -: Септември 02, 2009, 05:24:50 pm »
http://img402.imageshack.us/img402/1172/astro2gw14question52334.gif

А сега,помагайте..
Въпросът е :"Ще остана ли без сегашната си работа?" :)

Въпросът ти не е зададен правилно,но така зададен е по-скоро "не",въпреки предстоящия съвпад на Луната с Юпитер.Извинявам се,но нямам време сега да пиша подробни тълкувания. По-скоро ще има преструктуриране и трансформиране във фирмата.Може да има съкращения,но така както си задала въпроса,теб може да не те засегне.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #151 -: Септември 02, 2009, 06:02:26 pm »
Ами така ми хрумна,всъщност беше само:"Ще остана ли без работа?"
Квадрата и аз го видях,но за работа хич не знам какво да гледам.
Трансформации със сигурност ще има и който остане,да му е яко д...то.. :(Сама няма да напусна,ако ме съкратят(както се надявам тайничко),с удоволствие ще си почина някой и друг месец и ще търся на  спокойствие.
Мерси на Скарлет.

*

Skarlet

« Отговор #152 -: Септември 03, 2009, 09:08:11 am »
Днес транзитната Венера е в съвпад с моя Хуя. Майтапът настрана,обаче имах обаждане за нова работа. Пускам картата,за да се упражнява който има желание. Въпросът е: " Кога ще започна работата?" Ще ви дам и жокерче-в картата се вижда сферата, типа работа и т.н.,да не издавам повече тайни.  Може да се опитате и това да познаете.;D

*

Helo

« Отговор #153 -: Септември 03, 2009, 11:12:56 am »
Днес транзитната Венера е в съвпад с моя Хуя. Майтапът настрана,обаче имах обаждане за нова работа.

Значи пълното слънчево затъмнение вече ти подейства! Нали ти беше в съвпад с МС? И СЛВ беше намесен там, ако си спомням добре.

*

Skarlet

« Отговор #154 -: Септември 03, 2009, 11:13:59 am »
Само да допълня нещо-Луната не е в курс,защото в момента въпроса няма развитие.Но с промяната на знака,ще има. Все пак един хорар не може да промени натала и най-вече соларния хороскоп.Колеги са ми споделяли,че за себе си трудно виждат,но аз съм си го видяла и знам какво предстои. Давайте по-смело,който има желание да учи хорарите.

*

Skarlet

« Отговор #155 -: Септември 03, 2009, 11:15:05 am »
Днес транзитната Венера е в съвпад с моя Хуя. Майтапът настрана,обаче имах обаждане за нова работа.

Значи пълното слънчево затъмнение вече ти подейства! Нали ти беше в съвпад с МС? И СЛВ беше намесен там, ако си спомням добре.

Точно така.А соларния МЦ е в 8 дом, в Близнаци и Марс на соларен МЦ.

*

Helo

« Отговор #156 -: Септември 03, 2009, 11:20:50 am »

Точно така.А соларния МЦ е в 8 дом, в Близнаци и Марс на соларен МЦ.

Скарлет, аз не разбирам от хорари, но тъй като споменаваш за соларния МЦ и Марс се чудя да не би да са ти предложили официално да работиш като астролог?  :P  ;)

Или да преподаваш нещо, свързано с астрологията?

*

Skarlet

« Отговор #157 -: Септември 03, 2009, 11:32:02 am »
Не,не става дума за астрология.Тя ще си ми остане като допълнително занимание.Аз без нея не мога да дишам.Даже ми стана малко тъжно,но пък Марс в Близнаци на МЦ дава възможност да работя минимум на две места.Не зарязвам за нищо на света астрологията. Работата е държавна.Погледнете къде е управителя на МЦ-Луната- в 5 дом. Точно преди дни гледахме хорара на мамчето за детските.

*

Skarlet

« Отговор #158 -: Септември 03, 2009, 11:40:11 am »
Нямам натален Марс в 8, в солара е в 8 дом, на соларен МЦ. В натала МЦ ми е в Рак и Луната е в 6 дом в Овен.

« Отговор #159 -: Септември 03, 2009, 06:38:57 pm »
Не,не става дума за астрология.Тя ще си ми остане като допълнително занимание.Аз без нея не мога да дишам.Даже ми стана малко тъжно,но пък Марс в Близнаци на МЦ дава възможност да работя минимум на две места.Не зарязвам за нищо на света астрологията. Работата е държавна.Погледнете къде е управителя на МЦ-Луната- в 5 дом. Точно преди дни гледахме хорара на мамчето за детските.
За работа с деца ли става въпрос ?Управител на асц.Венера в 10 дом(държавана работа), а знака на Венера в Лъв ,намеква за подобна индикация,особено в комбинация с Упр.на МС в 5 дом.Училище може би?