Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170513 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #180 -: Септември 07, 2009, 08:33:24 pm »
Тя ми писа в скайп-виж ми хората на въпроса"Ще се разведа ли с..."Аз направих хорара,но мисля че въпроса е от нея в случая.Ако е правилно да го задам аз от нейно име и да го разгледаме отново,то и без друго Асц е в неподходящ за тълкуване градус.Но пък мен не ме вълнува толкова нейния проблем,та не съм сигурна дали е рдно аз да поставя въпроса :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #181 -: Септември 07, 2009, 08:48:29 pm »
Според този хорар,според мен е не,няма да се разведе,т.к господарите на 1-ви и 7-ми дом,т.е Юпитер и Меркурий образуват сески-каре,което дава отрицателен отговор на въпроса.Ретро Плутона и той прави квадратура с Меркурий,отново е "не".Ама ще е интересно да чуем и други мнения.
« Последна редакция: Септември 07, 2009, 08:56:51 pm от Мia21 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #182 -: Септември 08, 2009, 08:06:06 am »
Не е ли по-добре в случая да се разгледат радиксите и на двамата ?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #183 -: Септември 08, 2009, 03:22:47 pm »
Много искам да помогна на мой възрастен колега, който му се е загубило котето, жена му горката много страда, не се смейте от години го гледат и нали знаете става член на семейството.  :) Ще ви бъда благодарна, ако дадете своето мнение къде да бъде търсено животното и ще го намерят ли.   

Въпросът е:
Котката на колегата ми ще бъде ли намерена? Къде е?
16.11 часа е, Варна.

Надявам се, че е правилно зададен. Честно казано досега карта не съм качвала, ще видя как става, но ако не се справя, давам часа. 

Установено е, че котака го няма от снощи към 22 часа, към 21 часа е било в дома.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #184 -: Септември 08, 2009, 05:19:49 pm »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #185 -: Септември 08, 2009, 05:40:17 pm »
Аз - питащият - асц Козирог - Сатурн в 8 дом ... става въпрос за загуба, надявам се това показва, не нещо по-лошо.

Луната е в 3 дом, проверили са при съседи вече, това беше единственото ми предположение, ако вие имате друго моля кажете. Незнам по кой дом са домашните любимци? Луната е в тригон с Плутон в 12 дом /това хич не ми харесва/, квадрат с възлите, нямам идея какво означава.
Синухе гледа и Парс Фортуната, тя е в 8 дом също, това май също не е благоприятно положение.

Въобще по моя преценка този хорар не показва положително развитие, макар че ми се иска да е другояче.
Ако някой намери време, да изкаже някакво предположение.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Септември 08, 2009, 05:51:04 pm »
Благодаря ти, Небесна. Да, права си за другата тема, просто бързах да го пусна.  :)

*

Nebesna

« Отговор #187 -: Септември 08, 2009, 05:52:49 pm »
Премахнах си поста, защото се оказа, че съм гледала друга карта. не мога да си обясна как стана номера (ретро Меркурий). Ще продължа да пиша в другата тема, но ми трябва малко време да се съсредоточа в подробностите - пустия му Меркурий!

*

Skarlet

« Отговор #188 -: Септември 08, 2009, 06:19:34 pm »
Аз - питащият - асц Козирог - Сатурн в 8 дом ... става въпрос за загуба, надявам се това показва, не нещо по-лошо.

Луната е в 3 дом, проверили са при съседи вече, това беше единственото ми предположение, ако вие имате друго моля кажете. Незнам по кой дом са домашните любимци? Луната е в тригон с Плутон в 12 дом /това хич не ми харесва/, квадрат с възлите, нямам идея какво означава.
Синухе гледа и Парс Фортуната, тя е в 8 дом също, това май също не е благоприятно положение.

Въобще по моя преценка този хорар не показва положително развитие, макар че ми се иска да е другояче.
Ако някой намери време, да изкаже някакво предположение.

Боже,само коте не бяхме търсили с хорар! Трябва да се обърне картата и 6 дом става 1-ви на колегата. 7 дом става втори-загубената/изчезнала собственост. Управител на неговия 2 дом е Луната в 9 дом. Тази Луна там доколкото си спомням показваше,че това/този,
 което/който търсим е далеч. Тъй като Венера е диспозитор на Луната и е в 3 дом на колегата,вероятно се е подлъгала по друг/а в съседство котка. 11 дом е 6 от 6 дом, а той се управлява от Плутон в 7. Тригонът между Луната и Плутон според мен показва,че котето е добре. Нека някой, ако има опит с подобен хорар, да каже и той.

« Отговор #189 -: Септември 08, 2009, 06:28:12 pm »
Здравей боса съм с хорарите,но все пак ще се пробвам.
Според мен щом ти задаваш въпроса,колегата ти трябва да се търси по 6 дом там намираме знака Близнаци и марс в него.Упр.Меркурий се намира в 4 негов дом (след пренареждането).
Упр.на 6 дом(домашни любимци) на колегата ти е в последните гр.на Скорпион в 7 дом (на запад от дома и на мръсно място- кофи за боклук блата и т.н) е в разходящ тригон с Луната.
Локус фортуна е в трети дом,което ще рече,че котката е близо до дома им.
Квадратурата на упр.на първи дом Меркурий с упр.на 6 (домашните любимци) не  е добър показател,от друга страна Луната съуправител на въпроса ще направи куинсконс с Меркурий,което пак не мисля че е добър показател.
И все пак пожелавам котето да се намери живо и здраво за радост на стопаните му.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #190 -: Септември 08, 2009, 06:33:56 pm »
Lina_re, благодаря за включването.  :) Картата е в другата тема вече.   

*

Mia21

• 2502
« Отговор #191 -: Септември 09, 2009, 10:38:02 am »
Много ви моля да се включите в този хорар!Преди време бях одобрена от една конкурентна фирма,но им отказах работата поради определени причини.Сега ина нова обява,за друга длъжност,в същата фирма!Ще ме вземат ли???Въпросът е зададен днес 09.09.2009 в 11.23.Страшно съм развълнувана! :D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #192 -: Септември 09, 2009, 10:53:20 am »
Много ви моля да се включите в този хорар!Преди време бях одобрена от една конкурентна фирма,но им отказах работата поради определени причини.Сега ина нова обява,за друга длъжност,в същата фирма!Ще ме вземат ли???Въпросът е зададен днес 09.09.2009 в 11.23.Страшно съм развълнувана! :D

Хмммм...да не би да има мъж замесен в тези вълнения,
че по ми прилича на взаимоотношения , престиж и обществено
положение,  отколкото на работа  ::)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #193 -: Септември 09, 2009, 10:59:10 am »
Няма мъж тука,има само работа! ;D ;D ;D
Длъжността е по-висока.... ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #194 -: Септември 09, 2009, 10:59:36 am »
Нека продължа да се упражнявам в хорарите, сега му е времето да се върна към тях, предвид ретро Меркурий.  :) Миа, ще ме извиниш, ако някъде сгреша или те подведа без да го желая.

Виждам, че управителя на 6 дом е в 8 дом в Рак и е в квадрат с Меркурий, а той знаем, че сега е "обратен" .. незнам дали може да се тълкува за благоприятна. Той е в 11 дом, вероятно някакво обществено положение, както посочва Муунлейди, но аз не мога да си обясня по-конкретно.
Марс е и в опозиция с Плутон, който управлява Асц, т.е. питащия, ти. Това не е добър аспект пак май? Е дотук бях засега.  :)      

*

sunrain

• 6710
« Отговор #195 -: Септември 09, 2009, 11:06:29 am »
Вторият управител на 6 дом гледа ли се? Това е Венера. Луната е в квадрат и с нея, не изглежда добре.
Незнам, Миа, аз наистина в момента ползвам картата ти само и единствено да добия опит, не искам да те разочаровам в никакъв случай. А ти всъщност защо не пробваш, а искаш предварително отговор да се обричаш и настройваш?  :)  

П.С. Венера в опозиция с Нептун, да не се окажат нещата не така, както очакваш, предвид и ретро Меркурий, който е в квадрат с управителя на 6 дом - Марс. 

*

missKapriz

« Отговор #196 -: Септември 09, 2009, 11:12:21 am »
Аз пък мисля,че тригона на Слънцето и Луната е добър знак,но пък май няма да ти харесат условията и ти самата ще се откажеш-ретро Плутон във 2 дом,опозиция с У6-Марс-8 дом,в Рак,У2-Юпитер е ретро и в съвпад с Хирон,че и на ИЦ-нещо те спира.Но аз нямам почти никакъв опит с хорарите,така,че бъдещето ще покаже дали е така :)Кога ще разбереш дали си одобрена,Мия?А вече известни ли са ти условията на новата длъжност?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #197 -: Септември 09, 2009, 11:13:05 am »
И на мен ми е трудничко да я тълкувам,а и още повече сега и за мен... :-[
Според "дебелите книги"пише,че ако човекът има някаква текуща работа/както аз в случая/,но пита за друга,се поставя въпроса в 11-ти дом/6-ти от 6-ти/.Въпреки,че може би трябва да се гледа и 10-ти дом,т.к длъжността е по-висока.Ако гледаме 10ти,работата ще бъде представена от 7-ми дом.
В първия случай,ако съдим по 11-ти,господар е ретро Меркурий,който също се намира в 11-ти във Везни.Прави доста квадратури... :(
Във втория,ако гледаме 7-ми,имаме Луна там-в Телец и Венера на МЦ,което май е добро положение,ама пък и тя прави доста квадратури...
Знам ли и аз.... :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #198 -: Септември 09, 2009, 11:20:06 am »
Кога ще разбереш дали си одобрена,Мия?А вече известни ли са ти условията на новата длъжност?

Сега кандидатствам на ново.Преди малко разговарях с тях,те ме познават,но ми казаха втори път да си подам документите,т.к интервюиращите ще бъдат други,а и позицията е в друг отдел.Има си ред,който трябва да се спазва.А дали ще се развият както трябва събитията,един Господ знае.За това питам с хорар-нищо не  е ясно... :(

Не зная кое по-напред да гледам хорари ли транзити ли?!Виждам в другата карта с транзитите,че май ще имам доста интересни събития октомври месец,ама да видим...На моите,дали с друга работа или без като нищо мога да им хвърля всичко...

*

missKapriz

« Отговор #199 -: Септември 09, 2009, 11:22:35 am »
Късмет,Мия!Дано е това на което се надяваш :)Аз отивам на работа след малко-дано скоро разбереш повече и пак КЪСМЕТ!