Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166150 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:хорарен въпрос
« Отговор #200 -: Септември 09, 2009, 11:28:43 am »
Този ретро Меркурий може да означава,че се връщам отново,в тази фирма да кандидатствам.Не ми е за първи път... :-\

*

Skarlet

« Отговор #201 -: Септември 09, 2009, 12:44:41 pm »
Този ретро Меркурий може да означава,че се връщам отново,в тази фирма да кандидатствам.Не ми е за първи път... :-\

Както ти каза и пише в дебелите книжки,за нова работа се гледа 11 дом-6 от 6,тъй като ти имаш работа в момента.Меркурий в 6 дом може наистина да даде връщане към стара фирма, с която си имала преди взаимоотношения.Ти си представена от Марс и Плутон,а опозицията между тях е разходяща.Луната-съуправител на въпроса ще направи тригон със Слънцето в 10 дом/и негов управител/ след 5 градуса,което може да даде някакво уведомление до 5 дни от шеф или комисия,одобряваща кандидатите,вероятно за насрочване на дата. След това й предстои тригон със Сатурн/ след 12 градуса/,което може да покаже положително развитие за работата/Сатурн е естествен управител на 10 дом-кариерата/, а и управлява 3 и 4 дом в картата.Там са документите,договорите и по 4 дом-края на нещата. Марс пък ще направи секстил със Слънцето след 8 градуса-8 дни. Тогава сигурно ще имаш вече лична среща с шеф или комисията. След 16 градуса Марс ще направи тригон с Уран-упр. на 4 дом. До 16 дни предполагам,че ще бъдат ясни резултатите за теб.Меркурий,тъй като е ретро,ще направи отново съвпад със Сатурн на 22-23 септември. Ретроградността на Меркурий може да даде някакво забавяне,вероятно кандидатите ще са много или конкуренцията голяма. Но мисля,че имаш голям шанс в крайна сметка,заради предстоящите положителни аспекти на Марс към Слънцето и Сатурн. Голяма битка ще падне. Само да не вземеш да напуснеш тази работа,докато не стане ясно със сигурност. Трябва да видиш и натала. Желая успех!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #202 -: Септември 09, 2009, 01:16:56 pm »
Благодаря ти,Скарлет за брилянтния,подробен отговор,който ми даде!Благодаря ти,че ми отдели време! :-* :-* :-*

На другите,ми се иска да им кажа на ушенце,нещо,което ме изуми тотално в това,което видя Скарлет,как въобще го направи,но ме е страх да говоря предварително,да не дърпам рогатия.Така че ще го запазя в тайна... :P :)
Ще се радвам ако и други хора се включат...

*

Skarlet

« Отговор #203 -: Септември 09, 2009, 01:20:42 pm »
Сега ще ходя да се самоизтезавам с малкия в парка да тичаме  :-[  8) ,но като се върна,ще ти погледна и натала със солара,прогресии и дирекции. Нещо много ми стана напрегнато с навлизането на Марс в Рак. Ще трябва и аз да запраша нанякъде за една седмица,че ще гръмна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #204 -: Септември 09, 2009, 03:18:09 pm »
Това, че в случая се гледа 11 дом, беше ценна информация наистина.

Дано нещата се развият, както ги желаеш ти, Миа, успех!  :)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #205 -: Септември 09, 2009, 07:54:37 pm »
Много ви благодаря на всички!Тази работа наистина е много важна за мен...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #206 -: Септември 13, 2009, 03:26:55 pm »
Ето я картата по Кох,за кандидатстването ми за нова работа.Моля ви да я погледнете и нея,след като намерим запалката на Вещичка... :(

Тази сега е по Кох:

А тази,по долу,е по Плацидус.Слагам ги така,за да може да се открие по-лесно разликата.

« Последна редакция: Септември 13, 2009, 10:02:25 pm от Мia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #207 -: Септември 13, 2009, 03:30:28 pm »
Май няма много голяма разлика с тази построена по Плацидус,единственото нещо,което виждам е,че Слънцето е отишло в 11-ти дом,което май е хубаво предвид това,че се гледа 11-ти/6-ти,от 6-ти/... ???

*

Skarlet

« Отговор #208 -: Септември 13, 2009, 03:41:23 pm »
Май няма много голяма разлика с тази построена по Плацидус,единственото нещо,което виждам е,че Слънцето е отишло в 11-ти дом,което май е хубаво предвид това,че се гледа 11-ти/6-ти,от 6-ти/... ???

Мдааа,хубаво е,че Слънцето е в 11-нали този дом се гледа за друга работа,когато имаш настояща? Пък и управлява 10-я ти дом-има възможности за развитие в кариерата.Луната ще направи тригон със Слънцето и Сатурн,коойто пък управлява 3 дом- работа с комуникации.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #209 -: Септември 13, 2009, 03:45:51 pm »
Чул те Господ,Скарлет!Дано да излезе вярно,сега само се ослушвам... :-[
Значи нищо не се променя така ли,както го беше описала по градуси... ???

*

Skarlet

« Отговор #210 -: Септември 13, 2009, 03:51:56 pm »
Чул те Господ,Скарлет!Дано да излезе вярно,сега само се ослушвам... :-[
Значи нищо не се променя така ли,както го беше описала по градуси... ???

Градусите на планетите са си същите.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #211 -: Септември 13, 2009, 03:52:25 pm »
според мен ще те вземат :)
може би до 1 месец

Така ли,защо така мислиш?Ако можеш,моля те,кажи малко по-подробно... :D Нема ви казвам как ми думка сърчицето,поне другите работи като не стават,там да е... :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #212 -: Септември 13, 2009, 04:25:30 pm »
Там нямам приятели.Блъскам се сама,както винаги.Явявала съм се преди два месеца,спечелих го конкурса,но им отказах,понеже не беше за постоянна бройка.Около това кандидатстване,нищичко не знам.Дали ще бъда удобрена по документи,дали ще ме поканят на интервю,кой ще бъде на интервюто...Нищо...Единственото нещо,което разбрах е,че понеже става дума за друг отдел и друга длъжност,сигурно ще бъдат други интервюиращите-шефовете на този отдел...Знам ли аз какво и въобще дали ще стане... :-[

« Отговор #213 -: Септември 13, 2009, 04:39:03 pm »
Там нямам приятели.Блъскам се сама,както винаги.Явявала съм се преди два месеца,спечелих го конкурса,но им отказах,понеже не беше за постоянна бройка.

Притогви си отговори на следните въпроси, които е много вероятно да ти зададат: 1) Защо се отказахте? 2) Защо кандидатствахте, като знаехте, че назначението е временно?
Обикновено задават подобни въпроси, за да разбереш, че и те са си написали домашното.

Стискам палци!  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Септември 13, 2009, 04:44:52 pm »
Миа, според мен предстоящият период най-вероятно ще е благоприятен за теб в професионално отношение, ако гледаме транзитите. Сатурн съвсем скоро ще направи тригон с наталния ти Меркурий, а след ингреса във Везни и със Слънцето, после ще повтори тригона си с Меркурий пак, поради ретроградно движение... Съвсем скоро, през м. февруари транз. Юпитер ще мине през Луната ти, след което ще пресече меридиана и предстои преминаване през 10 дом. Сега, през октомври ти предстои и завръщане на Марс, което ще се проточи няколко месеца поради ретроградното му движение, и бележи края на един 2-годишен цикъл... Добро време за завършек на нещо и поемане на нови инициативи, макар че ретроградието му може малко да посмали лъвския ентусиазъм...  :)

ПП. Направих справка в ефемеридите и установих, че по време на ретрогданата си фаза Марс няма да се връща в Рак. Стационарно-директната му фаза е в 0*18 Лъв, след което отново тръгва напред.
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 04:52:03 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #215 -: Септември 13, 2009, 04:50:35 pm »
Кое ще е ретро в Рак,Лили? Марс-а май няма да е ретро там,а в Лъв. Или не говориш за него?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Септември 13, 2009, 04:54:26 pm »
Кое ще е ретро в Рак,Лили? Марс-а май няма да е ретро там,а в Лъв.

Да де, разминаха му се няколко минутки. В Лъв ще е през цялото си ретроградие.
По сидерал ретрогресията ще е в Рак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Септември 13, 2009, 05:03:48 pm »
Всъщност малко преди тази дата съвпада с транзитния Южен лунен възел, веднага след което следва стационарно-директната фаза на Юпитер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #218 -: Септември 13, 2009, 07:46:55 pm »
Мия, ти си кверента и се управляваш от Марс в Рак. Втората ти работа се управлява от Меркурий във Везни. Марс прави квадратура с Меркурий. Струва ми се, че отговорът е "НЕ" - няма да те вземат на новата работа.

дори и да допуснем, че кверентът се управлява от Плутон, то Меркурий отново е в сходящ квадрат с Плутон.

ПП. Всъщност аз не видях формулиран въпрос.
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 08:06:16 pm от Небесна »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #219 -: Септември 13, 2009, 08:14:51 pm »
В момента на питането-има свободна позиция,за която ще кандидатствам,задавам въпроса,който е:"Ще ме вземат ли на работа в тази фирма?"Веднага след зададения въпрос,тук във форума,си изпратих документите. :)
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 08:20:54 pm от Мia21 »