Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1170166 Прегледи
*

Skarlet

Re:хорарен въпрос
« Отговор #260 -: Септември 17, 2009, 08:36:50 am »
Разгледах и разписанието на влаковете. Единствения влак,който ме успокоява,тръгва в 22,20 часа. В картата 8 дом се управлява от Юпитер и е в 10 дом. В 22,40 вече Сатурн управлява 8 дом,а той знаете какви аспекти има. В 23 часа е същото. Ще трябва да убедя труньорката,ако ще тръгват,да е с влака в 22,20.

*

Skarlet

« Отговор #261 -: Септември 17, 2009, 08:38:40 am »
Ако те притеснява пътуването и деня - измисли нещо и го закарай на другия ден лично.  Мисля че ще му е много мъчно ако не отиде на лагера.

Не мога да си го позволя,защото това е допълнителен разход-минимум 100 лв. Не ме бият пачките в джоба,за съжаление.

*

Skarlet

« Отговор #262 -: Септември 17, 2009, 08:48:12 am »
Синухе,ти нали гледаше и на таро/ако не се лъжа/. Ако можеш,фърли моля те,едни карти.Ако не можеш,ще помоля Вещичката. Ти си прав,че така зададен въпроса,не е правилно.

*

veshti4ka

« Отговор #263 -: Септември 17, 2009, 08:57:32 am »
Скарлетке, ей ся ти изтеглих три карти по въпроса "безопасно ли е за сина ти да тръгне за лагера?"

двойка жезли - този лагер му е на късмет, но самото дете си има някви безпокойства
рицар мечове - ееей много енергия ши има да влага там. то тренировъчен лагер ли е?
шестица чаши - много нови запознанства  :P

ами това е което виждам, но честно казано боли ме една кратуна и ми е доста омагьосано нещо, та може и да не съм в точна кондиция за тарото... нека Нухе са пробва  :P

*

Skarlet

« Отговор #264 -: Септември 17, 2009, 09:05:16 am »
Лагера е тренировъчен,да. Благодаря ти,мило. Как няма да е обезпокоен и той,като майка му се е побъркала от страх.Тя и Кабалита фърля боб сега.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #265 -: Септември 17, 2009, 09:12:44 am »
Питах как ще мине пътуването на сина ти.Даже интересното е,че в момента в който взех картите за това падна картата Паж на Мечовете,а това е той  ;)

С тази карта цепих колодата и се паднаха тези 3 карти:

6 Мечове-това е една от картите на пътуванията (значи ще замине)

5 Жезли- ще се съревновава или спречква с някой там или покрай самото пътуване борба на интереси

8 Чаши-ще поеме по нов път или просто успешно ще приключи цялото това заминаване,преминаването на другият бряг

Картите не показва никаква опасност  ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #266 -: Септември 17, 2009, 09:18:50 am »
Не разбирам от Таро, но  "Жезли"    "Мечове" и "Чаши" се  повтарят като символи и при Синухе и при Вещичка.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #267 -: Септември 17, 2009, 09:26:02 am »
Интересното е ,че не се падна голям Аркан( и при мен и при Вещичка),което ще рече,че няма съдбоносни влияния нито за хубаво нито за лошо,в смисъл влияния извън контрола на личността  ;)

И само да допълня,тази комбинация от карти дето ми се падна,може да означава и -след сблъсък на интереси или пречка от страна на човек (5 Жезли),може да се стигне до изоставяне на решението (8 чаши е картата на изоставяне на един път и поемане по друг) или до замяната му с друго.Но аз питах как ще мине пътуването,а не дали ще го има.Абе за всеки случай няма нищо страшно  :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #268 -: Септември 17, 2009, 09:33:33 am »
може и да не му хареса много на лагера ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Skarlet

« Отговор #269 -: Септември 17, 2009, 09:47:02 am »
Интересното е ,че не се падна голям Аркан( и при мен и при Вещичка),което ще рече,че няма съдбоносни влияния нито за хубаво нито за лошо,в смисъл влияния извън контрола на личността  ;)

И само да допълня,тази комбинация от карти дето ми се падна,може да означава и -след сблъсък на интереси или пречка от страна на човек (5 Жезли),може да се стигне до изоставяне на решението (8 чаши е картата на изоставяне на един път и поемане по друг) или до замяната му с друго.Но аз питах как ще мине пътуването,а не дали ще го има.Абе за всеки случай няма нищо страшно  :)

А според Кабала,спрямо твоето тълкуване,може да няма утре пътуване. Може да има прамяна в решението и на самата треньорка и да не пътуват утре.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #270 -: Септември 17, 2009, 10:00:01 am »
За промяна в решението и за отказване има доста фактори,определено е така-както в самият хорар (уран опозиция сатурн 3/9),така и в наредбата (5 жезли+8 чаши).Да видим  ::) Ако има нещо "лошо" да става,ще е само това  ;)

*

Skarlet

« Отговор #271 -: Септември 17, 2009, 10:01:05 am »
Синухе,а може ли според тези карти да има промяна в плановете за деня на пътувато от страна на треньорката.Предстои секстил на Марс към Слънцето и Сатурн и ще образува Йод с Нептун,който управлява 3 дом на сина ми. Това си е пръстът на съдбата. Тя все пак му е учителка и се представя от Юпитер и Нептун като управители на 3 дом и са ретро/Нептун в картата прави куинконс със Слънцето и Сатурн. Кабала ме насочи и към документи. При предишни пътувания не са им искали ученически карти,но сегашната още не е направена,защото ги нямаше по книжарниците. Купих я преди 3 дни. А за ползването на намаление при закупуването на билети за група,искат лични ученически карти.Ама,как предишната е купувала билетите,не знам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #272 -: Септември 17, 2009, 10:07:17 am »
За промяна в датата,тази наредба не показва такова нещо .

Иначе в хорара определено има-самият Уран в 3 дом е достатъчен фактор и без аспектите:изненади,обрати,бързи изменения.
Хм,това което казваш като възможност се свързва много с хорара,защото упр на 3 дом Нептун е на К2,а Луната и Венера в 8 -явно това са парите на цялата група,навеждат все на важни моменти около пари и документи/пътят 2+3 дом .Напълно е възможно и това да стане както викаш ти.Но учителката не знам дали не може да се явява и някакъв гарант пред гарата,дори и без книжки и така да спаси положението с отстъпката.

*

Skarlet

« Отговор #273 -: Септември 17, 2009, 10:13:20 am »
Много ти благодаря за помощта.  :-* Успокоителното е,че първият аспект на Луната,като съуправител на въпроса,е секстил към Марс. Има време до утре вечер,ще видим какво ще стане. Според Кабала може да има и промяна в плановете до утре,заради куинконсите-някакво приспособяване в ситуация.

« Отговор #274 -: Септември 18, 2009, 10:43:56 pm »
Ето едно хорарче за занимавка  :) Аз се чудех защо хората слагат карти за тълкуване по нощите, но ето, че и аз това правя  ;D

Преди няколко месеца купих боти, които не обух веднага. Странно, че си напъхвам крака в един номер по-малък от моя, но не мога да сложа стелки, а ми е необходимо,защото ги нося и през зимата.

Та въпросчето ми е: ще ми заменят ли ботите с един номер по-голям. Въпросът е зададен в 23,15 ч София.

Според мен ще ги заменят, защото аз Мерк и ботите Луна са в предстоящ съвпад.

Правилно ли би било да тълкувам замяната като 2-ри от 2-ри дом /което пак е Луна в случая/  ::) т.е. заменените, защото тези са така или иначе у мен. И продавачите може и да имат желаието да ми ги заменят, но в дадения момент да нямат моя номер.
Мисля, че операцията ще мине успешно.  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #275 -: Септември 18, 2009, 10:56:11 pm »
Аурора,и без хорар мога да ти кажа,че според мен няма да ги вземат или да ги сменят.Минали са няколко месеца,което означава,а и не вярвам,да имат не само номера,който искаш,ами въобще този модел.Какво да го правят този един чифт?!Освен да го вземат да го продават,ама не вярвам да им се занимава...
Утре на свежа глава ще хвърля едно око и на картата.Дано да се случи,така както искаш!Ще бъде интересно да видим.

« Отговор #276 -: Септември 18, 2009, 11:03:36 pm »
Аурора,и без хорар мога да ти кажа,че според мен няма да ги вземат или да ги сменят.Минали са няколко месеца,което означава,а и не вярвам,да имат не само номера,който искаш,ами въобще този модел.Какво да го правят този един чифт?!Освен да го вземат да го продават,ама не вярвам да им се занимава...
Утре на свежа глава ще хвърля едно око и на картата.Дано да се случи,така както искаш!Ще бъде интересно да видим.

имат, имат  ;D. Преди 10-тина дни бях там и ги видях, та ми хрумна, че може да ми ги заменят. Въпрос само на желание  :-[

*

missKapriz

« Отговор #277 -: Септември 19, 2009, 09:42:41 am »
Преди да кажа някоя голяяяма глупост,нека да определим правилно сигнификаторите на ботите.Чудя се по 2-личните финанси или по 3 дом-пазаруване да разглеждам ботите :-\Или в случая е по-важно да се видят аспектите между 1-Аурора и 7-продавачката,тъй като наистина става въпрос за добра воля от нейна страна/на продавачката/,след като Аурора е проверила,че имат подходящия номер

« Отговор #278 -: Септември 19, 2009, 09:51:57 am »
 Вижда, че Юпитер /те/ са издигнати високо и от тях ще се вземе решението.
« Последна редакция: Септември 19, 2009, 11:47:19 am от Aurora Borealis »

*

missKapriz

« Отговор #279 -: Септември 19, 2009, 10:25:06 am »
Но Мерк и Юпитер не сключват аспект помежду си :-X Предстои точен квадрат между меркурий и Плутон в 7,обаче поради ретроградието на Меркурий може и изобщо да няма такъв де-трябва ефемеридите да се погледнат.От друга страна предстои тригон на Луната,която е косигнификатор на въпроса ти/с Юпитер-продавачките на 25.септември.Ами пробвай тогава,Аурора и късмет :)