Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168369 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #480 -: Октомври 18, 2009, 10:06:49 pm »
Ама и аз това се чудя, МИя - по кой дом е въпросният офис или преместването. Може би трява да се гледа и 3-ти дом  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #481 -: Октомври 18, 2009, 10:11:18 pm »
Цитат
Май няма да стане скоро..

Ако приемем ,че 6 от 6 ,т.е 11 е новия офис,а това са и твоите другарчета,сигнификатор на 11 е Марс,който е подминал квадрата с Луната и им предстои тригон.,но когато Луната си смени знака-не съм сигурна дали се брои това..Предстои квадратура на Луната с Юпитер,Упр на 6 дом.У6 и У 11 са в куинконс,който показва връшане в изходна позиция.Предстои и квадратура на Луната и Нептун,Упр.на 10 дом-шефа,но и тригон с Уран ма К10.Двама шефа ли имаш?Мисля,че има шанс,но не без усилия от твоя страна

« Отговор #482 -: Октомври 18, 2009, 10:14:19 pm »
Ти пък! Пепел ти на устата! Бе що така тоя Марс в Лъв толкова гневен тия дни? Друг път като, че ли не е било така. А може и да не съм обръщала внимание.

*

missKapriz

« Отговор #483 -: Октомври 18, 2009, 10:19:57 pm »
Ами огън върху огън=пожар ::)Марс си е буен,а Лъв горд-не понася някой да му завзема територията и да се вихри там;D ;DИ Лъва забравя,че е благороден,а се превръща в див звяр.Хехехе-личен опит :P

« Отговор #484 -: Октомври 20, 2009, 10:43:28 pm »
Abroad, кажи как мина пътуването и дали Кулата от тарото е показвала само напрежението около осъществяването му.  :)

« Отговор #485 -: Октомври 21, 2009, 08:45:29 am »
Здравейте, пак се опитвам да пусна хорарен въпрос, един-два пъти не става, дано този път проработи.

Един човек ни дължи доста пари, не ги връща, и затова днес отивам при адвокат да пускаме молба в съда. Имам разписка за парите. Човекът  е доста влиятелен, занимава се с политика, има връзки. Та въпросът ми беше Ще имат ли действията ми благоприятна за мен развръзка, в смисъл да си върнем парите без той да ни навреди? Ще помогне ли някой тук ,момичета. Много благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_18_quest_buiness_hp.23212.19852.gif&res=63&va=&cid=gmqfileE92N64-u985899642
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 12:50:31 pm от ropotamo »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #486 -: Октомври 21, 2009, 11:04:36 am »
Здравейте, пак се опитвам да пусна хорарен въпрос, един-два пъти не става, дано този път проработи.

Един човек ни дължи доста пари, не ги връща, и затова днес отивам при адвокат да пускаме молба в съда. Имам разписка за парите. Човекът  е доста влиятелен, общински съветник от партия, има връзки. Та въпросът ми беше Ще имат ли действията ми благоприятна за мен развръзка, в смисъл да си върнем парите без той да ни навреди? Ще помогне ли някой тук ,момичета. Много благодаря.

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_18_quest_buiness_hp.23212.19852.gif&res=63&va=&cid=gmqfileE92N64-u985899642

Първо - на картата, която си пуснала пише 1996 година, освен това
" един човек " по кой дом ще се идентифицира

Второ - ако беше дала ден, точен час и място на задаване на въпроса,
всеки, който има желание ще може да си построи хорарната карта и да
анализира

Трето - разписката зависи каква е, за да има бърз ефект в съда, трябва да е
" запис на заповед ".

Имам един въпрос - той какъв ти се пада ? защото много пари не се дават
на непознат   ??? ( а и за анализа трябва да се знае по кой дом е )
Естествени минерали и амулети

*

missKapriz

« Отговор #487 -: Октомври 21, 2009, 11:07:33 am »
 :)Abroad,значи хорара долу-горе е познал.Ако си останеш на работата ,която си в момента ще сметна че нацяло е познал ;D
Ропотамо,иска ми се да помогна,но се притеснявам,че опита ми все още не е голям,а въпроса ти е изключително важен.Страхувам се да не те подведа нещо...Дано се включи тежката артилерия :P
Въпроса 1996 г ли е зададен?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #488 -: Октомври 21, 2009, 11:26:36 am »
Предполагам, че годината е сбъркана и построих
картата за 21.10.2009 г 09:26 часа гр. Ямбол, но
Асцендента се пада в първия градус на Занака, а Луната
също е на АСЦ - още е рано и вероятно ще има развитие във
времето ( тъй като един хорар има валидност около 3 месеца )

Не е ясна и връзката на кверента, тъй като задава въпроса,
а след това говори за " ние " , което поражда допълнителни
въпроси - кой точно е дал заема  ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #489 -: Октомври 21, 2009, 12:07:02 pm »
Не е хорарен, а елективен въпрос по-скоро. Как ви се струва денят 27 октомври 2009 г. за зъбовадене. Става въпрос за прилична хирургична интервенция, последвана от имплантиране на зъбен корен. Сутрината - 8-9 часа примерно?

Аз си избрах датата от възможните, които ми предложиха. После ще спомена защо си я избрах, но елективната астрология не ми е силата. Та ще съм благодарна за включванията.  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #490 -: Октомври 21, 2009, 12:58:10 pm »
Охх, яд ме е на себе си. Колко тъпо да не видя годината, че е грешна. Това е защото бързах тази сутрин. Благодаря на всички, тъй или иначе.

Много съобразително, Муунледи, правилно си предположила, че е грешка в годината, останалото е вярно. Жалко, че аз не съм видяла асцендента иначе изобщо нямаше да пусна картата. Поне това научих тук. Иначе човека не е непознат, но както и да е...

Междувпрочем тази сутрин по пътя му познъних за последно преди да пусна молбата и се разбрахме да го изчакаме още две седмици. това стана след като зададох хорарния въпрос, разбира се, така че може затова да няма отговор още.

Много благодаря, ще гледам да съм по-прецизна занапред.

« Отговор #491 -: Октомври 21, 2009, 01:26:13 pm »
Моонледи,

би ли погледнала, моля, аз коригирах годината и при мен се получи ето това :

http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_18_quest_buiness_hp.40107.15728.gif&res=63&va=&cid=gmqfileE92N64-u985899642

Аз задавам въпроса, като казвам ние имам предивид мен и съпруга ми, човекът е познат, но не приятел.
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 02:28:15 pm от ropotamo »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #492 -: Октомври 21, 2009, 02:00:43 pm »
Моонледи,
би ли погледнала, моля, аз коригирах годината и при мен се получи ето това :
Аз задавам въпроса, като казвам ние имам предивид мен и съпруга ми, човекът е познат, но не приятел, взе вещи, нямаше всички пари и подписа разписка, в момента дължи половината сума. Дано информацията е достатъчна.

Съжалявам Ропотамо, но съм малко суеверна, на  два пъти построяваме грешна карта
(и моята също беше с един час разлика - по зимно часово време, не знам защо )
ако искаш пиши ми на лична какво е съдържанието на разписката, ако мога да помогна.

« Отговор #493 -: Октомври 21, 2009, 02:30:02 pm »
Дааа, явно още не съм се била събудила, като съм я правила  :(. Не се притеснявай.

« Отговор #494 -: Октомври 23, 2009, 07:19:45 pm »
Вчера си купих сенки за очи   :). Последното, което си спомням за тях е, че ги извадих, за да ги покажа на една колежка. Не мога да ги намеря от вчера  :'( ДНес даже колежката ми прерови несесра си, за да провери дали не ги е отнесла със себе си, но не бяха в нея. И на бюрото ми не са. Нито в шкафчето. Обърнах всичко с краката нагоре!
Въпросът ми е - ще си намеря ли сенките. Мисля, че отговорът е - не. Управителят на първи и втори са в един знак и 11 градуса в кардинален би трябвало да означават 11 часа, но Луната не прави положителни аспекти, доколкото виждам  :'( :'( :'( РИве ми се.... :'(  ПОказват, че са в работата. И ЛУната е в козирог, но май няма да се намерят. ПОследният аспект, който сключва все пак е със САтурн след около 1 ден...има надежда.

Тарото каза така:

КЪде са?

Да не би пък колега да ги намери някъде около бюрото ми...по земята. Петица жезли може да показва, че са паднали и са между други неща.  ??? ??? ???

Ще ги намеря ли?

Тук картите са по-подкрепящи. ПОне Кралицата държи "безценното си"  ;D в ръцете.

« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 07:43:07 pm от Aurora Borealis »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #495 -: Октомври 23, 2009, 08:10:43 pm »
Луната прави множество положителни аспекти в рамките на знака, а последният е тригон със Сатурн  :). Парса е около петия градус на Риби в 11-ти дом. Виждам, че сключва само тригони и сексили към светилата и Плутон. Може би обаче са сепариращи аспекти, не съм си в къщи и не разполагам с обичайната си програмка. Може би наистина са на работата ти, до вода, аквариум, в тоалетната или до някаква музикална уредба, тонколона?! Знам ли. Според мен ще ги намериш. Но хорарите не са ми силата
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #496 -: Октомври 23, 2009, 08:26:36 pm »
Сигнификатора на 2 дом е в Дева,6 дом,с още 3 планети.Може би сенките са сред други вещи,в офис,шкаф,градина.По всяка вероятност не се виждат.Имаш ли някаква дреха в офиса,която носиш само там.Евентуално да са в джоба?Ще ги намериш-последнен аспект на Луната-тригон със Сатурн,но след около месец

Аурора,къде в картата се намира Локус Фортуна?
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 08:43:14 pm от missKapriz »

« Отговор #497 -: Октомври 23, 2009, 08:44:54 pm »
Имаш ли някаква дреха в офиса,която носиш само там.Евентуално да са в джоба?Ще ги намериш-последнен аспект на Луната-тригон със Сатурн,но след около месец

:o :o :o Имам един елек, който нося само там, защото постоянно ми духа от някъде. Не се сетих да търся в джоба му.Ооооо това ще първата ми работа в понеделник. Заради това, че Луната и Меркурий са в кардинални знаци мисля, че ще е много скоро т.е. до дни.

Може би наистина са на работата ти, до вода, аквариум, в тоалетната или до някаква музикална уредба, тонколона?!

Имам и радио на бюрото, че не се живее без музика  :) И там ще огледам. Може да съм ги замотала около него.

Благодаря ви за предположенията. Ще докладвам.  :)

*

Skarlet

« Отговор #498 -: Октомври 23, 2009, 09:02:10 pm »
Аурорче,наистина положнието не е розово.  :-\  Меркурий - сигнификатор на вещта и управител на 2 дом е във Via Combusta. Меркурий управлява и 6 дом-работата и колежката. Меркурий и Венера / управител на асц. и сигнификатор на кверента /  са в 6 дом и ясно показват естеството на въпроса и вещта. Меркурий прави разходящ тригон с Юпитер - управител на 8 и 12 домове. Това не те ли навява на мисълта за кражба? Луната и тя е в заточение и разпадащ се съвпад с Плутон-управител на 7дом-евентуалния крадец. Меркурий е сигнификатор на Сатурн в Дева, а Луната в Козирог - на Сатурн. Ако започнем да броим домовете от 6 дом, Луната е в 4 дом от 6-ти. Може колежка да ги е откраднала и занесла в къщи. Първият аспект,който Луната прави е квадратура с Венера и след това с Меркурий. А Луната управлява твоят 4 дом - края на нещата и изхода от въпроса. Единствената възможност е утре съвсем директно да попиташ колежката си за тях.

*

Skarlet

« Отговор #499 -: Октомври 23, 2009, 09:06:20 pm »
Да,възможно е и в дреха да си ги оставила в работата,заради Сатурн в 6 дом. А и в 6 дом има интерсептирани Везни,което навярно показва,че може ти си ги забутала там някъде. Дано само не изчезнат междувременно,ако някой има достъп.