Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166803 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #500 -: Октомври 23, 2009, 09:21:31 pm »
В джЕба ми е надеждата  ;D  ;D  ;D А тази, на която ги показвах - в нея мога да се кълна. Голяма е сладурка.Виж, ако някъде са паднали или пък, ако съм ги зарязала около бюрото ми ...по шкафовете..МОето бюро е много навъртре в офиса /то е едно огромно постранство/ и някой трябва специално да ми навести работното място, за да ги види. При мен оставям много мостри, но дори и те не изчезват.  ::)

Не знам дали ви се е случвало, но във връзка с това ми е тотален блек аут. Просто никакъв спомен нямам  ;D Тоя транзитен Нептун, неговата кожа!!!!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #501 -: Октомври 25, 2009, 09:28:14 pm »
Ще паднетe какво предизвикателство имам.  :P Днес бях за гъби в гората, крайно несериозно, предвид това, че досега нямам опит в брането на тези вкусни създания на природата. Бях с хора, които уж имат някакви познания. Обачее...се обади параноята. После дълго време четох информация в нета за въпросните гъбки и почнах много сериозно да се колебая. Дори ги мариновах и са готови за ядене, но въпроса е ......."Да ги ям ли или са отровни?". 22.17 часа е. Варна.

Хехе, мисля, че би било най-малкото забавно да потърсим отговора на този хорар. В крайна сметка аз след като страха се загнезди, вероятно ще взема съответното решение, но ми хрумна да го пусна във форума.  :)  
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 09:40:54 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #502 -: Октомври 25, 2009, 09:42:46 pm »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #503 -: Октомври 25, 2009, 10:19:39 pm »
Ще паднетe какво предизвикателство имам.  :P Днес бях за гъби в гората, крайно несериозно, предвид това, че досега нямам опит в брането на тези вкусни създания на природата. Бях с хора, които уж имат някакви познания. Обачее...се обади параноята. После дълго време четох информация в нета за въпросните гъбки и почнах много сериозно да се колебая. Дори ги мариновах и са готови за ядене, но въпроса е ......."Да ги ям ли или са отровни?". 22.17 часа е. Варна.

Хехе, мисля, че би било най-малкото забавно да потърсим отговора на този хорар. В крайна сметка аз след като страха се загнезди, вероятно ще взема съответното решение, но ми хрумна да го пусна във форума.  :)  

Ти си представена от Луната и Марс в 1-дом, а храненето е по 2-дом,
който се управлява от Слънцето. Слънцето е в тауквадратура с Луната
и Марс - по добре не ги яж....
( предполагам , че това решение си го взела вече )
Ако се разглежда и 6-дом за диети ( не знам дали е удачно )
упр. на 6-дом е в 8-дом , съвпад с Нептун -отг. пак е НЕ !

Но пък си остава  удоволствието от хубавата разходка  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #504 -: Октомври 25, 2009, 10:32:26 pm »
Да задам и аз един забавен въпрос, ама сериозно.  ;D

Днес установих, че котетата ми имат паразити.
И въпросът ми е следният: "Имам ли глисти"?  ;D

То е ясно, че утре ще има посещение при ветеринар и вътрешно обезпаразитяване, ама какво да правя аз?  :-[

Варна, днес, 23.23 часа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #505 -: Октомври 25, 2009, 10:46:42 pm »
Да задам и аз един забавен въпрос, ама сериозно.  ;D

И въпросът ми е следният: "Имам ли глисти"?  ;D

То е ясно, че утре ще има посещение при ветеринар и вътрешно обезпаразитяване, ама какво да правя аз?  :-[

Варна, днес, 23.23 часа.

Купи си 2 пакета сурови тиквени семки и два дена яж само
плодове и тиквени семки на гладно с много вода   ;)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #506 -: Октомври 25, 2009, 10:51:03 pm »
И въпросът ми е следният: "Имам ли глисти"?  ;D

Не би трябвало да имаш. Упр на 1-ви Слънцето няма аспект към упр на6-ти Сатурн. Луната също. С този МАрс в съвпад на АС-то най-много да ти бият една инжекция  :P

А относно гъбите - аз също мислех во въпроса. Упр на 1-ви Луната е в апликиращ квадрат със Слънцето епр. на 2-ри, а именно - да не ги яде. Ако това е сигнификатора на гъбите де. ПОяснението към въпроса е точно обратното и няма как да има потвърждаващ отговор. Значи, няма да разберем дали са отровни.  ;D
« Последна редакция: Октомври 25, 2009, 10:56:03 pm от Aurora Borealis »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #507 -: Октомври 26, 2009, 08:59:21 am »
Lillie, нямаш глисти  :). Човешките и котешките глисти са различни видове и всеки глист си търси неговия гостоприемник. Опасно е само за малки деца със силно отслабнала имунна система.
Обезпаразитявай кучетата и котетата редовно и не се притеснявай  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

missKapriz

« Отговор #508 -: Октомври 26, 2009, 09:47:38 am »
Аурора,какво стана със сенките ти за очи ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #509 -: Октомври 26, 2009, 11:25:07 am »

А относно гъбите - аз също мислех во въпроса. Упр на 1-ви Луната е в апликиращ квадрат със Слънцето епр. на 2-ри, а именно - да не ги яде. Ако това е сигнификатора на гъбите де. ПОяснението към въпроса е точно обратното и няма как да има потвърждаващ отговор. Значи, няма да разберем дали са отровни.  ;D

Да не би това да значи, че няма да ги ям, т.е. съзнателно взето решение, а не, че не бива.  :)
Първо като направих картата погледнах шести дом /хранителни навици, само това ми хрумна в случая/, тъй като незнам по кой дом да ги гледам тия вкусотии и като видях Нептун в 8 дом, просто настръхнах ... Муунлейди е уточнила, че се гледа за тях по втори дом - храните. И тогава не са добри аспектите.

Аурора, май леко объркващ се получи въпроса. А аз имах предвид да ги ям ли или не /защото са отровни/. Не може ли да се отговори точно? Всъщност разбирам. И все пак смисъла е, че ако са отровни само тогава да не ги ям.  :)    

« Отговор #510 -: Октомври 26, 2009, 12:10:05 pm »
Аурора,какво стана със сенките ти за очи ;)

Е, нЕма ги! >:(

И в джолба на елека и около радиото....няма ги. Затриха се.

*

missKapriz

« Отговор #511 -: Октомври 29, 2009, 09:13:23 am »
Въпрос:Да извърша ли тази манипулация и доволна ли ще бъда от резултата?
Става дума за смяна на два предни зъба с изкуствени с естетическа цел.Метода бил нов-само два зъба,не 4 както беше задължително преди.
Ето картата.

*

missKapriz

« Отговор #512 -: Октомври 29, 2009, 09:19:49 am »
Моят отговор е не.
Марс като У1 предстои да направи квадрат с диспозитора си Слънце.Меркурий,който е У6 се намира на Дсц и предстои да направи квадрат с Луната.Предстои и съвпад на Луната със СЛВ.Последния аспект на Луната обаче  е тригон със Сатурн/зъбите/ в 6/здравето/ -дали това не е добър знак?Може би няма да има проблеми със здраверто,но резултата няма да е добър мисля
Моля и за други мнения.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #513 -: Октомври 29, 2009, 09:26:17 am »
Първо ще ти кажа нещо важно.Преди да помисля върху хорара.За нищо на света не си сменяй зъбите с изкуствени,а още повече и ако няма крещяща нужда.Нищо не може да замени естествения зъб,нито мостове,нито винтили,каквито и да са,ако ще и от последна технология и да струват една торба пари...

*

missKapriz

« Отговор #514 -: Октомври 29, 2009, 09:40:05 am »
 :)Не става въпрос за моите зъби.Не че те нямат нужда от корекции де ;)И ако не бях толкова страхлива мился,че щях да ги сменя и аз,но това е друг въпрос.
А какво мислиш по хорара?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #515 -: Октомври 29, 2009, 11:11:09 am »
Ако не става дума за твоите зъбки, трябва да уточниш за чии тогава и каква е връзката с него? Да се търсят съответните домове по картата. Щото така няма да е точен отговора.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #516 -: Октомври 29, 2009, 11:28:52 am »
По тази карта май не е чак толкова зле. Марс е в секстил със Сатурн /зъбите/, който е в 6 дом /здравето/. Луната е в знака на Сатурн - Козирог и й предстои тригон със Сатурн, както вече е споменато. От друга страна Луната прави квадрат с Меркурий, това може би показва колебанието в решението. Квадрата й с Венера ... тука вече не ми харесва, все пак Венера се свързва с естетическия вид. Но пък Венера е в свой знак, добре поставена и я намираме отново в 6 дом.  :)
 Меркурий, управител на 6 дом има само тригони - с Юпитер и Нептун /вероятно показва, че ще е под упойка/.

Успех!      

П.С. Между другото човека, за когото питаш някакъв вид авторитетна личност ли е за теб? От любопитство, не ми отговаряй, ако не желаеш.
« Последна редакция: Октомври 29, 2009, 11:36:20 am от sunrain »

« Отговор #517 -: Октомври 29, 2009, 11:46:47 am »
Ще се намерят ли слушалките? - днес в 12:32, София.

*

missKapriz

« Отговор #518 -: Октомври 29, 2009, 11:57:46 am »
Цитат
Ако не става дума за твоите зъбки, трябва да уточниш за чии тогава и каква е връзката с него? Да се търсят съответните домове по картата. Щото така няма да е точен отговора.  Усмивчица
Гледаме от името на питащата-тя е задала въпроса и ми е дала час

Цитат
Между другото човека, за когото питаш някакъв вид авторитетна личност ли е за теб? От любопитство, не ми отговаряй, ако не желаеш.
Познаваме се от един форум само-задочно

*

sunrain

• 6710
« Отговор #519 -: Октомври 29, 2009, 12:08:01 pm »
Ясно. Добре, Мис Каприз.  :) Значи няма проблем по тази карта и аз ти казах какво мисля.

Рахари, карта ще пуснеш ли?  :)