Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163547 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #560 -: Ноември 07, 2009, 06:53:21 am »
А дванадесети и осми не трябва ли да се гледат?

« Отговор #561 -: Ноември 07, 2009, 10:52:57 am »
     Отговори с цитатЦитат
Абе вие, мили дами, все бързате да търсите нова "любов", преди да сте затворили вратичката към предишната. Пиша любов в кавички, понеже в мнозина такива случаи, когато раната е прясна и все още не се е затворила, без да си даваме сметка често търсим "заместител", опитвайки се да задоволим по-скоро лични нужди (неудовлетвореност, засегнато самолюбие, чувство за изоставеност, отхвърленост...), отколкото потребността от удовлетворяващи партньорски отношения. Затова нерядко се случва ситуацията от предишната ни връзка да се пренася тенденциозно в следващите. И така, отново и отново, допускаме в живота си неравностойни отношения.
За всичко е нужно време - и да си "отиде" предишният партньор, т.е. да се скъса връзката с него не само физически, а и енергийно, доколкото е възможно, и да се подготвим да посрещнем (и да допуснем) идването на нов партньор в живота ни... ...

« Отговор #562 -: Ноември 07, 2009, 10:59:15 am »
Ве4е  не  знам  колко  пъти  про4етох  този  така  хубаво написан  цитат,/може  би то4но  за  такива  като  мен/.И  аз  ве4е  сам  съвсем  обаркана ,  просто  не  искам  да  си мисля  4е  търся  под   вола   теле.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #563 -: Ноември 07, 2009, 11:01:48 am »
Salzica, картата, която си постнала е твоя натал, не е хорарна карта, нали?  ::)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #564 -: Ноември 07, 2009, 11:05:44 am »
Salzica, картата, която си постнала е твоя натал, не е хорарна карта, нали?  ::)

И аз това си мислех още снощи.  ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #565 -: Ноември 07, 2009, 11:09:28 am »
абе девойки нали ако е нейният натал тя трябва да е безсмъртна бре  ;D ;D ;D ;D ;D  я се сетете преди колко по сто години Плутон е бил в козирог хахахаааааааа

*

Helo

« Отговор #566 -: Ноември 07, 2009, 11:14:15 am »
абе девойки нали ако е нейният натал тя трябва да е безсмъртна бре  ;D ;D ;D ;D ;D  я се сетете преди колко по сто години Плутон е бил в козирог хахахаааааааа

И какво му е толкова чудно?  ??? Може и тя като теб да е решила да стане безсмъртна и да е започнала отдавна!  :P :P :P ;D  ;D

;)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #567 -: Ноември 07, 2009, 11:15:50 am »
абе девойки нали ако е нейният натал тя трябва да е безсмъртна бре  ;D ;D ;D ;D ;D  я се сетете преди колко по сто години Плутон е бил в козирог хахахаааааааа
:D :D :D
Това е за който гледа. Много съм зле. Ся ще тичам да правя още кафе.  :-[
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Skarlet

« Отговор #568 -: Ноември 07, 2009, 12:47:02 pm »
Картата е с вчерашната дата,спящи красавици.  ;)

« Отговор #569 -: Ноември 07, 2009, 06:27:10 pm »
Днес докато си стоях без работа в къщи зададох следния въпрос :Ще се омъжа ли за Х.....?По транзити прогресии и солар ми излаза раздвижване по отноение на партньорства и брак...и цял ден го гледам този хорар ама нещо не вдявам ::)

Докато дишаш...надявай се!

*

missKapriz

« Отговор #570 -: Ноември 07, 2009, 06:30:33 pm »
Можеш ли да качиш карта от Астро.ком,с градусите в нея.
Ако въпроса ти е чисто любопитство незнам дали е редно да го задаваш ;)Трябва наистина да те вълнува

*

Lillie

• 30532
« Отговор #571 -: Ноември 07, 2009, 06:38:16 pm »
При Сатурн в 7 дом е препоръчително хорарът да не се тълкува.
Управителите на АС и ДС са в квадрат, при това управителят на ДС е изгорен.
Луната няма апликиращи аспекти освен квадрата с Венера, а Венера е естествен сигнификатор на въпроса.
А и по принцип при АС в първите 3 градуса на знака е препоръчително да не се избързва с отговора, т.е. рано е все още да се каже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #572 -: Ноември 07, 2009, 06:52:58 pm »
Можеш ли да качиш карта от Астро.ком,с градусите в нея.
Ако въпроса ти е чисто любопитство незнам дали е редно да го задаваш ;)Трябва наистина да те вълнува

да вълнуваме но аз не мога да си предложа сама просто го чакамда реши!!! ;D

При Сатурн в 7 дом е препоръчително хорарът да не се тълкува.
Управителите на АС и ДС са в квадрат, при това управителят на ДС е изгорен.
Луната няма апликиращи аспекти освен квадрата с Венера, а Венера е естествен сигнификатор на въпроса.
А и по принцип при АС в първите 3 градуса на знака е препоръчително да не се избързва с отговора, т.е. рано е все още да се каже.
и аз като го видях този Сатурн реших че май не е настъпил момента но ме подведе Луната в 5-ти дом и аспектите и може би ще изчакам 2-3 месеца  :) толкова съм чакала че 2-3 месеца няма да са проблем!

Докато дишаш...надявай се!

*

Skarlet

« Отговор #573 -: Ноември 07, 2009, 09:43:11 pm »
Представи си само моята Луна дали ще чака 2-3 месеца,за да си задам отново въпроса.Ако искаш,качи си в някоя подходяща тема натала със солар,прогресиите и дирекциите. Утре по някое време ще я погледна. Хубаво е и солара с домовете да качиш в допълнение.Ако искаш, разбира се.  ;) Как спиш с тези мисли,не знам. Мен сън няма да ме лови.  ::)

*

missKapriz

« Отговор #574 -: Ноември 07, 2009, 09:46:11 pm »
Скарлет,твоята Луна май е Марсианка/Овнешка ::) ;)Шило в торба ;Dнейната сигурно е Козирошка ;)

*

Skarlet

« Отговор #575 -: Ноември 07, 2009, 09:51:22 pm »
Скарлет,твоята Луна май е Марсианка/Овнешка ::) ;)Шило в торба ;Dнейната сигурно е Козирошка ;)

Аз затова няма да живея много,толкова емоция за всяко нещо.  :P И влезе ли ми мухата в главата,отърване няма докато не стане.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #576 -: Ноември 07, 2009, 10:17:44 pm »
Ето ви едно интересно хорарчеееее. Въпросът зададох аз и е " Хело ли се прави на Мио....нам кой си?" Ще бъде интересно да чуя и вашите мнения.  ::)

Луната в 12 дом. Управителят на 7 дом-Уран е в 8 дом,а той е сигнификатор на Хело. Слънцето - сигнификатор на моя милост е в съвпад с Мерка и "тича" към тригон с Уран. Уран и Нептун са във взаимна рецепция. Юпитер управлява 5 дом и е в 7. Обичаш игричките,Хело. Но Луната е в съвпад и с ЮЛВ, което не е добрееее.

« Отговор #577 -: Ноември 07, 2009, 10:39:09 pm »
Няма как отговора да е "да" в този хорар  :)

Аз гледам Слънцето и Сатурн - между тях нама аспект. Луната ще направи квадрат към Венера, а даже докато напусне знака Венера вече ще е в Скорпион и един вид в момента Луната е без курс.

Аз мисля, че  за да се правиш на двама човека и от от различни полове се иска въображение, което едва ли Мерк в Телец дарява.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Skarlet

« Отговор #578 -: Ноември 07, 2009, 10:46:03 pm »
Що пък гледаш Сатурн,а не първо Уран? Нъл Уран управлява Водолея,а Сатурн го съуправлява. Слънцето и Уран са в сходящ тригон,както и Меркурий с Уран. Луната също е в точен тригон с Уран. За мен си има аспект. Луната излиза от курс в 00,26 часа на 8 ноември.

*

Helo

« Отговор #579 -: Ноември 07, 2009, 10:49:03 pm »
Ето ви едно интересно хорарчеееее. Въпросът зададох аз и е " Хело ли се прави на Мио....нам кой си?" Ще бъде интересно да чуя и вашите мнения.  ::)

Я да видим сега астрологията в действие.  ;D