Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169338 Прегледи
*

Helo

Re:хорарен въпрос
« Отговор #580 -: Ноември 07, 2009, 10:52:02 pm »

Аз мисля, че  за да се правиш на двама човека и от от различни полове се иска въображение, което едва ли Мерк в Телец дарява.

:o  Без обиди моля!  >:(
 ;D ;)

Аз никога не съм си поставяла за цел да лъжа хората.

« Отговор #581 -: Ноември 07, 2009, 10:55:30 pm »
Що пък гледаш Сатурн,а не първо Уран? Нъл Уран управлява Водолея,а Сатурн го съуправлява.
Аз по принцип в хорарите не гледам трансатурновите планети.

Хело, не се обиждай. Ти си склонна да задаваш директни въпроси и рискуваш да получиш още по-директни лъжи. Това за страничния  наблюдател изглежда като насилие /Плутон/.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #582 -: Ноември 07, 2009, 10:57:22 pm »
Хело, не се обиждай. Ти си склонна да задаваш директни въпроси и рискуваш да получиш още по-директни лъжи. Това за страничния  наблюдател изглежда като насилие /Плутон/.

Браво!
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Skarlet

« Отговор #583 -: Ноември 07, 2009, 11:03:34 pm »
Що пък гледаш Сатурн,а не първо Уран? Нъл Уран управлява Водолея,а Сатурн го съуправлява.
Аз по принцип в хорарите не гледам трансатурновите планети.

Аз пък ги гледам. Но дори и без тях, Меркурий е в съвпад със Слънцето.

*

Helo

« Отговор #584 -: Ноември 07, 2009, 11:08:16 pm »

И какво излиза сега? Това да ли е или не?  ::) Ти как би отговорила на своя хорар? 

;D

*

Skarlet

« Отговор #585 -: Ноември 07, 2009, 11:08:55 pm »
Меркурий,като по-нисша октава на Уран,може да се вземе за сигнификатор на Хело. А той е в квадрат с управителя на 5 дом-игрите, Юпитер. Този аспект дава и добри блъфьори.  ;)

*

Helo

« Отговор #586 -: Ноември 07, 2009, 11:10:54 pm »
Меркурий,като по-нисша октава на Уран,може да се вземе за сигнификатор на Хело. А той е в квадрат с управителя на 5 дом-игрите, Юпитер. Този аспект дава и добри блъфьори.  ;)

Е, нали Аурора каза, че щом имам Меркурий в Телец, значи нямам чак такова въображение, ча да измисля такова нещо?  ???

*

Skarlet

« Отговор #587 -: Ноември 07, 2009, 11:11:27 pm »

И какво излиза сега? Това да ли е или не?  ::) Ти как би отговорила на своя хорар? 

;D

Аз мисля,че имаш болезнено развихрена фантазия. Но не ядем доматите с колците,а ги берем.  :P

*

Helo

« Отговор #588 -: Ноември 07, 2009, 11:12:21 pm »

Аз мисля,че имаш болезнено развихрена фантазия. Но не ядем доматите с колците,а ги берем.  :P

А защо мислиш така? Имаш ли някакви астрологични или други основания, за да мислиш така?  ???

*

Skarlet

« Отговор #589 -: Ноември 07, 2009, 11:17:21 pm »
Хич не си мисли,че си толкова интересна,че да седя цяла нощ,за да ти доказвам нещо.  :P Като си толкова отворена,защо не напишеш мнение по хорара? Та,аз да ти отговарям на въпросите?!?! Моето астрологично мнение по твоята карта си е за мен.  ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #590 -: Ноември 08, 2009, 02:35:03 pm »
Аз пък без да въртя хорари,тара и т.н.,мога да кажа твърдо че Телето не е Мио,защото последния има такъв начина на изразяване какъвто тя няма.И не вярвам да е толкова способна,че да го изиграе толкова добре.А и Мио ми изглежда толкова автентичен.Абе много и вдигате акциите на Хелото по този начин  8)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #591 -: Ноември 08, 2009, 02:50:53 pm »
И аз не съм на мнение, че са едно и също лице.
Човек трябва доста да разбира от духовни практики, за да тръгне да се прави на Мио. А за една нощ с гуглето това разбиране не се постига.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #592 -: Ноември 10, 2009, 07:42:08 pm »
Днес си пуснах тото фиш. Та, въпросът ми е- ще спечеля ли от тото. И се получи интересен хорар  ;D

Луната, която упрвлява питащия прави сходящ секстил с управителя на 5-ти дом Венера - игрите на щастието. Жалко, че няма връзка с управителя на 8-ми  :-[
Да видим дали ще замажа нещо.

Тарото показва следното:

Тази подредба ме кара да мечтая.... ::)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #593 -: Ноември 11, 2009, 09:27:52 am »
Дано. Пожелавам ти успех.  :)
Аз не виждам аспектите и така ми е трудно. Ти най-важния си го споменала в случая.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #594 -: Ноември 11, 2009, 10:56:15 am »
Жалко, че няма връзка с управителя на 8-ми  :-[
Има бе, преди да напусне знака, Луната ахааа да съвпадне със Сатурн  ;D.
Но съвсем малко преди това има и опозиция с Уран. Нищо, Уран не се брои, той няма връзка с въпроса и освен това си е съвсем транссатурнов и с чиста съвест го задраскваме  ;D. На хорар, като на хорар, ама ха!  >:(
И като черна станция да питам - где е значи тука Колелото на късметЯ - в четвъртия дом, в Дева, поради което съвсем определено може да се очаква по някое време Кверентът да се настани върху него.  ;)
Айде, ша черпиш! ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #595 -: Ноември 11, 2009, 06:14:01 pm »

Айде, ша черпиш! ;D

Айде, от твоите уста в Божиийте уши!  :-* ;D

« Отговор #596 -: Ноември 12, 2009, 06:59:08 pm »
нЕма нищо ;D Числата са ми много близо около печелившите в първо теглене.  ;)

« Отговор #597 -: Ноември 20, 2009, 12:36:12 am »
Слушаликите се намериха! :)) Благодаря много на всички благопожелали! Някой беше интуитирал и за нови - да, появиха се вече и нови - за което също мерси - на вас и на вселената с подаръците :))

« Отговор #598 -: Ноември 20, 2009, 08:44:07 am »
   Еее Рахари, радвам се за теб, още повече, като видя че все пак някой от мъжете навестява този форум. Защото отсъствието им вече доста се усеща  :).
  П.П - и къде се намериха ?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #599 -: Ноември 25, 2009, 08:37:11 pm »
Тази вечер и аз мисля да пусна един хорар.Много моля,да се включим всички.Става дума за работа.Моя приятелка пита:"Ще ме удобрят ли за тази работа?","Ще започна ли работата?".Въпросът си го задава тя.Аз нямам нищо общо.
Имаме малък жокер-работата е допълнителна,вероятно само с граждански договор.Ето я картата: