Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169847 Прегледи
*

missKapriz

Re:хорарен въпрос
« Отговор #600 -: Ноември 25, 2009, 08:50:48 pm »
Моя отговор е НЕ.Няма да я одобрят.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #601 -: Ноември 25, 2009, 09:42:53 pm »
Пък на мен ми се струва, че вече са я одобрили и чака само да подпише договор  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

nerealna

« Отговор #602 -: Ноември 25, 2009, 09:54:16 pm »
 И аз мисля, че отговора е "НЕ". сатурн не прави сходящи аспекти с упр. нито на 10,  нито на 6 дом, т.е нищо няма да се случи. няма и предаване и събиране на светлина м/у сигнификаторите... луната е в квадрат с меркурий. ако е било св. с инервю - още 1 показател за НЕ.

« Отговор #603 -: Ноември 25, 2009, 09:55:29 pm »
Тя - Сатурн
Те - Луна
Допълнителната работа - Юпитер

Между тях няма връзка. Допълнително Предстоящ квадрат на Луната с Меркурий и предстоящ тригон с Венера, като последен аспект, но тя няма отношение към домете, които засягат въпроса. т.е. отговор не  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #604 -: Ноември 25, 2009, 09:58:05 pm »
Заради Юпитер в първи ли,Дияна?
Тъй като е само граждански договор отнасям въпроса към 3-ти,не към 6-ти дом.Тя-Сатурн.Трети дом-Марс-никакъв аспект. Сатурн прави квадрат с Плутон-У10-хората от които зависи договора.Юпитер в първи прави опозиция с У3.Нептун от 1-ви,също прави опозиция с У3.СЛВ на Асц.
У6 -Меркурий ще направи квадрат с Луната,но не съм сигурна дали трябва дасе смята за сигнификатор,след като работата е почасова.
Луната е подминала  квадрат със Слънцето-началника и последния аспект,който ще направи е съвпад с Уран,който е съуправител на кверента.
Мисля,че тъй като повечето аспекти са отрицателни иза това отговора е не.Но пък последния аспект на Луната е съвпад с У1,така,че дано пък отговора да е да.

« Отговор #605 -: Ноември 25, 2009, 10:05:10 pm »
Мисля, че независимо дали договра е гражданиски или трудов това е допълнителна работа и тя е по 6-ти от 6-ти.  Друг път май не съм имала подобен казус. Не знам. Може и да греша.  ::)

*

missKapriz

« Отговор #606 -: Ноември 25, 2009, 10:08:27 pm »
Аурора,а не е ло по-логично да е 2-ри от 6-ти,както при децата?Не съм изобщо убедена,де-просто мисля на глас :)

« Отговор #607 -: Ноември 25, 2009, 10:12:32 pm »
Ако ще търсим сигнификатор просто на допълнителен доход би трябвало, ако следваме твоята логика, коато си има своето осование, да е 8-ми от 6-ти  ::) Небесна е споменавала, че само джобните ни пари са по 2-ри  :)

*

nerealna

« Отговор #608 -: Ноември 25, 2009, 10:12:48 pm »
и аз съм чела, че когато човек си има работа и си търси друга е 6 от 6. но в случая  който и да е дом сатурн не прави сходящи  аспекти. няма да има събитие. наистина дано грешим  :)

*

nerealna

« Отговор #609 -: Ноември 25, 2009, 10:14:35 pm »
в случай че отг. е ДА можем да видим по 8 платежоспособен ли ще е работодателя, а по втори доволни ли ще сме от заплатата :)
6 дом – показва самите условия на работа, колектива..
7 дом –  ако във връзка с получаването на работа трябва да се водят преговори, разговори, подписване на договори
по 5 дом са интервютата

« Отговор #610 -: Ноември 25, 2009, 10:16:09 pm »
Можем, но това пак трябва да е от производен дом  :-[

*

nerealna

« Отговор #611 -: Ноември 25, 2009, 10:21:37 pm »
когато аз съм правила хорари дали човек ще започне работа независимо дали вче има такава и си търси нова ... винаги верния отговор за нова работа излиза по 10 дом. може да са били съвпадения..не знам, ще продължавам да следя :)

*

missKapriz

« Отговор #612 -: Ноември 25, 2009, 10:28:36 pm »
Ето още един хорар за желаещите да се упражняват.
Е.ще издържи ли изпита?
Въпроса е зададен от майката на Е.Аз вече си отговорих,но ще е добре да се изкажете и вие

*

Mia21

• 2502
« Отговор #613 -: Ноември 25, 2009, 10:44:05 pm »
По моята карта.Работата е много престижна,в съдебната сфера.Може би трябва да се гледа и 8-ми дом,ако ще търсим длъжност в този бранш.Може би ненапразно Сатурн е там. :-\

*

nerealna

« Отговор #614 -: Ноември 25, 2009, 10:44:47 pm »
за картата за изпита - не съм мн. сигурна, но мисля, че отг. е по скоро НЕ. сигнификатори са венера и сатурн. те не правят аспект. венера прави тригон с луната. това е добре, но има фрустрация- уран се намеса м/у тях. венера прави тригон с уран преди този с луната. освен това луната е в квадрат с меркурий който отг. за изпитите.

*

missKapriz

« Отговор #615 -: Ноември 25, 2009, 10:51:04 pm »
По картата на Мия-сатурн е взет под внимание като сигнификатор на питащата.Той е в квадрат с У10,което след като работата е престижна има още по-голяма сила.

Нереална и аз мисля,че е НЕ-малииии,как да и кажа сега :'(

*

nerealna

« Отговор #616 -: Ноември 25, 2009, 10:52:04 pm »
ами ...според мен кажи й че трябва да се готви по сериозно за изпита :) ако има време де все още

*

missKapriz

« Отговор #617 -: Ноември 25, 2009, 11:11:22 pm »
На 29 е изпита-ше кажа какво е станало

*

Diyana

• 2705
« Отговор #618 -: Ноември 26, 2009, 09:08:00 am »
Тя - Сатурн
Те - Луна
Допълнителната работа - Юпитер

Между тях няма връзка. Допълнително Предстоящ квадрат на Луната с Меркурий и предстоящ тригон с Венера, като последен аспект, но тя няма отношение към домете, които засягат въпроса. т.е. отговор не  :-\

И аз тези сигнификатори избрах, като оставям настрана Луната. Тригонът между Юпитер и Сатурн е приключил, но е най-точният аспект в картата към момента на задаване на въпроса. Преминал е и секстилът на Слънцето със Сатурн, но ми хрумна, че може да се ползва казусът за пренос на светлината - предстои секстил на Слънце с Юпитер. Според мен отговор да. Ако не може да се приложи правилото за пренос, щото май преносът става само през по-бърза планета или дори май само чрез Луната  :-\, минавам нататък. Няма сходящи аспекти на управителя на кверента, значи гледам като  сигнификатор на кверента - планетата в първи дом - Юпитер - и на косигнификатора на въпроса - планетата в 11-ти - Меркурий. Пак активирам предстоящия секстил Юпитер - Меркурий. Звучи като нагаждане, нали  ::) Ами, така е, ама ще видим кво ще стане накрая. По мойта "метода" вероятно до шест дни ще стане ясно.
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 11:01:43 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

nerealna

« Отговор #619 -: Ноември 26, 2009, 09:54:00 am »
за предаването и събирането на светлина няма значение кои планети са. използват се и тежките планети. не е задължително луната да участва.