Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166966 Прегледи
*

Skarlet

Re:хорарен въпрос
« Отговор #620 -: Ноември 26, 2009, 02:15:45 pm »
Тази вечер и аз мисля да пусна един хорар.Много моля,да се включим всички.Става дума за работа.Моя приятелка пита:"Ще ме удобрят ли за тази работа?","Ще започна ли работата?".Въпросът си го задава тя.Аз нямам нищо общо.
Имаме малък жокер-работата е допълнителна,вероятно само с граждански договор.Ето я картата:

Не зная каква е причината,но цял ден не мога да вляза във форума. Едва сега успях. Както и да е. В този хорар аз приемам 11 дом и Юпитер за сигнификатор на предложената работа,тъй като е допълнителна. Дори самия 11 дом е акцентиран с Меркурий-управител на 5, 6. Меркурий и куспидата на 11 дом в Стрелец може да показва работа свързана с юридически дела. Сатурн-сигнификатор на кверентката е във Везни в 8 дом-законодателна сфера. Първият аспект,който прави Меркурий е тригон с Марс / управител на 10 дом /, след това прави секстил с управителя на 11 дом / и диспозитор на Меркурий / - Юпитер във Водолей в 1 дом. Никога не подценявам намиращите се планети в домовете,имащи отношение към въпроса и кверента. Разходящият секстил между Слънцето и Сатурн за мен е показател,че е много вероятно предният ден или в рамките на една седмица преди това да е получила предложението. Никога не подминавам и 4 дом-края на нещата. Куспидата на 4 дом е в Телец, с управител Венера,която е на МЦ в Скорпион и прави тригон с Уран. След 13 градуса Луната ще направи тригон с Венера.Това също е добър показател.Още повече,че Венера е и диспозитор на Марс-упр. на 10 дом. Квадратурата на Сатурн и Плутон би могло да покаже,че там няма възможност за кариерно развитие-Плутон управлява 10 дом,а Сатурн-кверента. Но мисля,че работата ще стане, заради предстоящите добри аспекти на Меркурий в 11 дом към Марс и Юпитер. Mia , предполагам,че тази работа е свързана с юридически въпроси. Плутон-управител на МЦ е в 12 дом-институциите. Знаеш ли в каква сфера е работата? Не,че има значение,но е интересно.  :)
« Последна редакция: Ноември 26, 2009, 02:37:59 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #621 -: Ноември 26, 2009, 02:18:13 pm »
Забравих да допълня нещо. Марс управлява 3 дом-документите. Предполагам,че още не са подадени-предстои аспекта на Меркурий към Марс след 2 градуса.Сигурно до 2 дни ще подаде документите,ако не са подадени.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #622 -: Ноември 26, 2009, 02:23:52 pm »
Да,Скарлет,работата е свързана със съдебната система,точно с юридически казуси.Много моля,да се включите ти и Небесна,ако може,защото наистина позицията е доста добра и много ще се радвам ако одобрят точно нея.Тя го заслужава!

PS:Да,документите още не са подадени.

*

Skarlet

« Отговор #623 -: Ноември 26, 2009, 02:32:25 pm »
Извинявай,Mia 21, :-[ аз първо написах отговора,пък после прочетох всичко изписано по темата.  :-[ А върви не вярвай в астрологията и мойта бързашка Луна.  ;D Сега прочетох,че си написала за сферата на работата.  :-[

« Отговор #624 -: Ноември 27, 2009, 07:36:55 pm »
Едно хорарче и от мен. Отново ми предстои дело, с което съм ви занимавала и преди година...май.

въпрос - ще спечилял ли делото срещу наследниците на М. Поредното дело е на 3.12. Имам по този случай хубава прогресия - прогр луна в съвпад с прогр Мерк /У2нат и У11 нат/ в Скорпион. 

Мисля, че имам много добри шансове.

Аз - Луна ще направи тригон с Марс У10 - съдията и Юпитер У9-ти делото.

Знам, че дори да го спечеля ще има обжалване.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #625 -: Ноември 28, 2009, 12:58:18 pm »
И аз имам нужда от вашата помощ .
Ще си подавам документи за работа-държавна.Притеснява ме ,че нямам необходимия стаж и опит ,но смятам да опитам.

Според вас има ли някакъв шанс ?

« Последна редакция: Декември 01, 2009, 09:32:16 am от *Lina* »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #626 -: Ноември 28, 2009, 02:22:01 pm »
 Дай данните, нищо не виждам от тази картинка.  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #627 -: Ноември 28, 2009, 02:33:10 pm »
При Сатурн в 7 добре ли е да се разглежда хорара ?  Асцендентът май е Риби - показва или че не му е дошло времето да питаш, защото не си много сигурна и наясно дали го искаш наистина или пък показва състоянието ти в момента на задаване на въпроса - на несигурност. Луната, която е управлявана от Овен, сключва тригон с Марс на куспидата на шести и това може да е добре, но да каже някой по-разбиращ от хорарна.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #628 -: Ноември 28, 2009, 03:14:48 pm »
...
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 09:32:39 am от *Lina* »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #629 -: Ноември 28, 2009, 03:26:14 pm »
Така трябва да се вижда по-добре. В понеделник трябва да ходя да подавам документите.

Наистина съм объркана и несигурна :-\ От една страна нямам какво да губя ако пробвам ,от друга много добре знам ,че не отговарям съвсем на условията .Малко чрез натиск от посредник стана работата - той настоява да пробвам,чрез негов познат.Хич не обичам такива работи . Иначе сама по себе си работата е такава ,каквато съм искала по принцип.

Имам една книжка по Хорарна астрология и погледнах там ,но нямам никакъв опит.

Относно Асц пище ,че е в градуси ,в които може да се разглежда.

Луната в интерсептиран знак ,пише ,че не е добре.

за Сатурн ако е в 7 дом пише ,че символизира астролога ако пита за себе си /не ,че съм астролог ,де / ,отделно и той е в интерсептиран знак.

По спомени от коментари тук помня ,че точно Луната в 1 дом означава обърканост на питащия.

« Отговор #630 -: Ноември 28, 2009, 06:08:34 pm »
Здравейте, искам да попитам дали в даден човек имам нкакво бъдеще или не. Това е линк към астрологичните карти и на двамата http://izpepelqvashta.snimka.bg/culture/astro.447865 Пурвата карта е натална карта може мисля, втората е моята и третата неговата. Само да уточня,че вече имахме връзка след което бяхме 1г. разделени. Благодаря предварително

*

Nebesna

« Отговор #631 -: Ноември 28, 2009, 07:51:12 pm »
Здравейте, искам да попитам дали в даден човек имам нкакво бъдеще или не. Това е линк към астрологичните карти и на двамата http://izpepelqvashta.snimka.bg/culture/astro.447865 Пурвата карта е натална карта може мисля, втората е моята и третата неговата. Само да уточня,че вече имахме връзка след което бяхме 1г. разделени. Благодаря предварително

Дамммм! Мило момиче, посъветваха те да зададеш въпроса си тук, обаче си има правила за задаване на хорарни въпроси.Формулира се въпрос, на който може да се отговори с "да" или "не", посочва се часа и мястото на задаване на въпроса. Не се гледат рождените данни. В хорарната астрология те нямат значение.

« Отговор #632 -: Ноември 28, 2009, 08:28:32 pm »
Съжалявам, не знаех :)
Значи въпросът си остава дали имам бъдеще с въпросния човек.Въпросът го задавам аз. Мястото е София, България.Часът ако се гледа този в момента е 21:17.
Само, че незам дали е зададен правилно въпроса, защото дори и да има някаква предопределеност до голяма степен изборът е наш.Аз просто искам да знам има ли бъдеще това между нас, може би по скоро синстрия :)
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 08:33:09 pm от Izpepelqvashta »

*

missKapriz

« Отговор #633 -: Ноември 28, 2009, 09:23:35 pm »
Хорар на Изпепеляваща

*

Mia21

• 2502
« Отговор #634 -: Ноември 28, 2009, 09:39:29 pm »
Много интересна карта и същевременно много показателна за случилото се.Марс в първи,в квадратура с Венера.Тук първо ще гледаме управителите на 1-ви и 5-ти какъв аспект правят.Ако говорим само за връзка.По този принцип нямаме аспект-Слънце и Марс или Слънце и Плутон.
Обаче имаме секстил със Сатурн.Интересно.Само,че Слънцето е по-бързо.Да не би да са колеги или да имат някаква обща работа?
В момента просто разсъждавам на глас.Моля,момичето да не ме взема на сериозно.

« Отговор #635 -: Ноември 28, 2009, 09:53:03 pm »
Какво трябва да значи всичко това ? Не бих казала обща работа, по скоро хоби, което може и за работа да се сметне. Всъщност така се запознахме покраи това. А какво имаш предвид под показателна за случилото се :) макар че мен по скоро ме интересува бъдещето :)

*

missKapriz

« Отговор #636 -: Ноември 28, 2009, 10:02:08 pm »
Картата е особено показателна със положението на У1 в 5 дом-любовта ,удоволствията.Предстои тригон между Марс в първи/който според мене показва или че момичето е гневна от нещо,или че хвърля много усилия и енергия във връзка с темата на хорара/ и Слънцето в 5-ти дом.И това е единствения добър аспект,ако не броим секстила ,който предстои между Луната и Юпитер и Луната и Нептун.Предстоят опозиции на Марс с планетите в 7-ми и квадрат между Слънцето и Уран,което показва,че усилията ще са напразни.
Последният аспект на Луната е куинконс с Венера,ест сигнификатор на любовта и удоволствията.Куинконса според Синухе мисля,може да показва и връщане към първоначалното състояние.Аз лично го приемам,като нужда от съобразяване с обстоятелствата.Тук венера е в дома на края.
Нека и други да кажат.
« Последна редакция: Ноември 28, 2009, 10:07:33 pm от missKapriz »

« Отговор #637 -: Ноември 28, 2009, 10:06:34 pm »
Да наистина може би хвърлям прекалено много усилия. Значи ли това, че няма смисъл и нищо няма да се получи :(

*

nerealna

« Отговор #638 -: Ноември 28, 2009, 10:18:31 pm »
за тази връзка според мен се гледа 7 дом, не 5ти, тъй като са имали връзка 1 г.
марс в първи дом- явно нещо си му ядосана. м/у главните сигнификатори няма аспект. апекта на луната с нептун може да се обясни с красива илюзия за връзката. слънцето символизира мъжа, венера жената- те ще направят съвпад, но има референция и фрустрация . т.е. може да има пречка.  те са в пети дом и меркуриий е там- може би връзката е по скоро роматнична само. ина4е секстила на слънцето с марс и юпитер е добре ..
и мен не ме взимай насериозно, че и аз още се уча  ;D

« Отговор #639 -: Ноември 28, 2009, 10:28:39 pm »
Я досана е силно казано, но има истина в това. Макар,че в момента наистина съм му ядосана.Относно пречката ми стана интересно, наистина има такава.Тя е лична, но се надявам да се разреши. А кога ще е съвпада :) И наистина за момента връзката е по скоро романтична