Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167002 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #720 -: Декември 08, 2009, 11:26:55 am »
Смятам, че втори дом.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #721 -: Декември 08, 2009, 12:19:01 pm »

Благодаря!

« Отговор #722 -: Декември 08, 2009, 12:58:55 pm »
forget me not,има ли някакво развитие с картата ?

Не за съжаление, не можах да я открия, нито в къщи, нито на работа. Още веднъж ще дигна мебелите, за да видя дали е някъде под дивана...Но със сигурност е изгубена...Ще трябва пак нова да си вадя  :D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #723 -: Декември 08, 2009, 01:19:38 pm »
forget me not, смятам, че трябва да я намериш поне според тази карта. Разбира се тук по-опитните в хорарите могат да се включат да го потвърдят. Последните аспекти на Луната са тригон с Венера и с Уран /може и да не го отчетем, ако гледаме класическите управители/. Те се намират съответно в 6 и 10 дом. По-скоро е свързано с работното ти място. Възможно ли е междувременно, ако е била в дома ти, да си я пренесла впоследствие в офиса? Това заради подвижните знаци и защото Луната е в края на знака. Незнам. Не бързай да вадиш нова все пак.  :) Късмет!

« Отговор #724 -: Декември 11, 2009, 11:07:06 pm »
Луната е без курс. Утре от Скорпион няма да прави в повечето случаи положителни аспекти. Да пита пак в понеделник  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #725 -: Декември 11, 2009, 11:14:48 pm »
Благодаря Аурора :)
Други мения?

« Отговор #726 -: Декември 11, 2009, 11:14:52 pm »
   Момичета благодаря за съветите, но днес си извадих нова карта, изгубих надежда. По принцип я носех в портфейла си, който съответно носех в дамската чанта, така че може и да съм я пренасяла, но някъде се е изгубила. Прерових всичко, сигурно ще се появи в момент в който не очаквам...

« Отговор #727 -: Декември 12, 2009, 05:54:13 pm »
Моля да ми помогнете с определянето на сигнификаторите на следния въпрос "Обявата /за работа/ на агенция XXX отнася ли се за фирма УУУ"

В обявата не е посочено името на фирмата, а са посочени само като техен клиент.

Агенция ХХХ е по 7-ми, тяхната обява е по техен 3-ти /т.е. 9ти/, а клиента им е по 1-ви /т.е. производен от 7-ми/.
За да има положителен отговор трябва да има връзка между производен 3-ти от 7-ми и производен 7-ми от 7-ми.

Според вас, правилно ли са подредени така?

Ето и карта

« Последна редакция: Декември 12, 2009, 06:00:58 pm от Aurora Borealis »

« Отговор #728 -: Декември 12, 2009, 06:03:26 pm »
Мисля,че тук отговорът е да защото Клиентът -  Луната е в ескстил с Меркурий - естествен управител на обявата и е в 12-ти дом на Агенцията /тя не го споменава/, а и Луната е в Скорпион.

*

nerealna

« Отговор #729 -: Декември 12, 2009, 07:41:15 pm »
за мен този въпрос е мн. неясен .. дори не мога да се опитам да тълкувам картата    :( не разбирам каква му е целта ...

« Отговор #730 -: Декември 12, 2009, 07:46:41 pm »
за мен този въпрос е мн. неясен .. дори не мога да се опитам да тълкувам картата    :( не разбирам каква му е целта ...

Целта му е да разбера дали клиентът на агенцията е фирмата, котято подозирам, че търси човек за длъжността, която е обявена.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #731 -: Декември 13, 2009, 02:40:23 pm »
Имам един въпрос, който тормози една моя позната. Става въпрос за една двойка. Та въпросът ѝ е ще останат ли тези двамата заедно ?
Нека погледнем картата, щото аз се обърквам, когато въпросът е на второ лице. Вие как мислите ?
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 07:00:32 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #732 -: Декември 13, 2009, 02:43:35 pm »
Имам един въпрос, който тормози една моя позната. Става въпрос за една двойка. Та въпросът ѝ е ще останат ли тези двамата заедно ?
Нека погледнем картата, щото аз се обърквам, когато въпросът е на второ лице. Вие как мислите ?

Ти какви сигнификатори на въпроса предлагаш?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #733 -: Декември 13, 2009, 02:51:32 pm »
Ми точно това ме обърква . То като се изберат сагнификаторите всичко ще се изясни  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #734 -: Декември 13, 2009, 03:14:36 pm »
е ми направи някакво предположение. Няма да ти пишем слаб 2, ако не го направиш правилно.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #735 -: Декември 13, 2009, 03:21:59 pm »
Точно това сега си блъскам главата. Питащия у1 Венера е в 7 дом, а Луната в 6. Мисля, че трябва да се проследи само луната, щото Венерата се яававам аз - представаща въпроса в 7 дом - т.нар. пишман астролог  ;D ;D ;D
А Луната си е момичето дето пита.
А къде да ги дирим сега ониа двамцата ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #736 -: Декември 13, 2009, 03:30:58 pm »
Асцедента е  на повече от 27 градуса, значи, че тя работата е вече опечена нали?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #737 -: Декември 13, 2009, 03:33:40 pm »
5 дом се гледа за любовни отношения, 7 за дълготрайни партньорства 8 за сексуална връзка, а 12 за тайна връзка. Сега ще го измисля.... >:(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #738 -: Декември 13, 2009, 03:35:50 pm »
Аз съжалявам, че ще изразя мнение, но интереса на твоята позната да пита какъв е. Не мисля, че е много коректен въпроса.  Това, че асц е в последните градуси показва точно това - картата не бива да се тълкува.

« Отговор #739 -: Декември 13, 2009, 03:37:29 pm »
Кой от тези двамата е приятелят на питащата жена? Трябва да определим кой какъв се пада на питащата, осве какво е естеството на връзката им, за да се брои правилно. Веригата става прекалено дълга, ако ме питаш мене.