Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162802 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1060 -: Януари 15, 2010, 01:29:36 pm »
За мен картата е нерадикална, тъй като Луната е без курс. Да приемем,че Луната без курс показва,че няма повод за притеснения. Аз приемам 11 дом в картата и Нептун и Юпитер за сигнификатори на приятеля като 7 дом от 5 - дъщерята. Все пак това е сериозна връзка,след като живеят заедно. На Юпитер му предстои промяна на знака - от Водолей в Риби и предполагам,че ще има промяна в обучението или на университета. 7 дом пък в картата се явява неговият 9 дом - 9 от 11. Може да има промяна на целите и насоката на обучение. Луната,като съуправител на въпроса никак не ми стои добре по затъмнение,както и по знак. Пък и управлява неговия 4 дом / от 11 / - края на нещата. Меркурий също е ретро.....??? Но не мога да дам никакъв категоричен отговор. А и с тази взаимна рецепция на Уран и Нептун дали ти е казал всичко? Те са в неговите 1 и 12 домове.

Има възможност да даде медицинско за времето,в което не е бил на тези /тази/ лекции /я.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1061 -: Януари 15, 2010, 01:34:34 pm »
Нептун е по-бавен,но със смяната на знака на Юпитер,първият аспект който прави е секстил с Плутон. Плутон управлява интерсептирания Скорпион в 8 дом - някакви изследвания....а и Юпитер и Нептун са в неговия 12.....дали може да мине с медицинска бележка или болничен?

*

Nebesna

« Отговор #1062 -: Януари 15, 2010, 01:38:40 pm »
Хаааааааааааааа! Луна без курс би трябвало да покаже оставане в същото положение, т.е. в същата година, в учебното заведение и т.н.
Как не обърнах внимание? Да, Скарлет търсим бележки. Взехме от един зъболекар за 2 седмици, но трябват още. Сънрайн, имаме една позната асистентка в Техническия, но чакаме да видим ще стане ли работата с бележките.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1063 -: Януари 15, 2010, 01:41:14 pm »
А и с тази взаимна рецепция на Уран и Нептун дали ти е казал всичко? Те са в неговите 1 и 12 домове.

А, и аз туй си помислих, че Нептун винаги ме кара да се съмнявам в ситуацията.  :blink: Ама викам да оставим тез паранои тоз път.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1064 -: Януари 15, 2010, 01:44:16 pm »
Първият аспект,който ще направи Юпитер със смяната на знака е секстил с Плутон. Действайте,требе да има положителен развой,въпреки всичко и затъмнението. Длъжни сте всичко да дадете от себе си. Медицински бележки да искаш, Небеснааааа.  ;) Отивам на фризьор,че закъснях.После пак ще го мисля.  :wub:

*

Nebesna

« Отговор #1065 -: Януари 15, 2010, 01:49:10 pm »
Първият аспект,който ще направи Юпитер със смяната на знака е секстил с Плутон. Действайте,требе да има положителен развой,въпреки всичко и затъмнението. Длъжни сте всичко да дадете от себе си. Медицински бележки да искаш, Небеснааааа.  ;) Отивам на фризьор,че закъснях.После пак ще го мисля.  :wub:

Скарлет ти си много интересна, като че ли ги ринеш с лопата тия бележки. Уф, требе да се чеум с тебе довечера на скайпа да ми обясниш някои работи. Не загегнаха ли сега нещата с отчитането, покрай здравната каса?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1066 -: Януари 15, 2010, 01:50:50 pm »
Не вярвам да е проблем, но трябва да ти е познат лекаря.

*

Nebesna

« Отговор #1067 -: Януари 15, 2010, 02:11:22 pm »
А и с тази взаимна рецепция на Уран и Нептун дали ти е казал всичко? Те са в неговите 1 и 12 домове.

А, и аз туй си помислих, че Нептун винаги ме кара да се съмнявам в ситуацията.  :blink: Ама викам да оставим тез паранои тоз път.  ;D

Абе какво има да ми казва...той е виновен и толкоз. Аз комуникирам с дъщеря ми и на нея и казах, че това е неговия път и той трябва да си мине по него, за да си научи урока. Много добре е знаел, че този асистент е строг и заядлив. Можел е да провери кога да си отработи упражнението,
след като е пропуснал датата на групата си....даже и да е трябвало да си плати допълнително. С тези неща шега не бива! Не може да се разчита на случайността....

Ама те сега са "луди и млади" и през ноември/декември беше под въздействие на друга една "магия" - любовната. Баш тогава стягаше момчето жилището, за да си прибере мойта хубавица....Дано се подредят нещата...всички ще помагаме.

*

Nebesna

« Отговор #1068 -: Януари 15, 2010, 02:25:47 pm »
Тоз Нептун мира не ми даде.....Значи не казва всичко, а?  :41:

Сега говорих с бившия ми съпруг - успяваше и все още успява с само с един рентгенов поглед да проникне в най-дълбоките дебри на дъщеря ми (трябва да проуча на кой аспект се дължи това).

Та значи, не му харесвал асистента, не му бил симпатичен и затуй не ходел на упражненията му. Не е майтап работа тоз Нептун, да знайте.. Ама как го хванахте.....астрологично! Браво! :kissd:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1069 -: Януари 15, 2010, 03:00:40 pm »
Мтакаааа...вече съм красива за конкура.  :virgos:  Не е шега работа с Нептуна. И аз го зърнах там в 12 дом.  :P А по скайпа не знам как да говорим,щото моя комп е повреден и сядам на компа на децата,когато ми позволят.  ;D Като ми дойде на дневен ред разхода за ремонта,ще съм включена винаги.
 Бележките изобщо не са проблем,стига да мине. Меркурий управлява неговите 3 и 7 домове, а Плутон Скорпи в 8,та от там ми хрумна това с мед. бележка.А и Юпитер като смени знака и мине секстила първо с Плутон,после прави секстил с Меркурий. Има надежда да намери и направи каквото трябва.  ;)   :93:

*

Hanna

« Отговор #1070 -: Януари 15, 2010, 03:35:31 pm »
Небесна, как така да няма право??? Всеки има право на 2 или 3 (в зависимост от университета) служебни заверки  :o Има право и на отсъствия от упр. също. Има и други алтернативи, напр. със задочниците да си вземе изпуснатите упражнения и тогава асистента да му постави подпис. Нека момчето да си потърси правата.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1071 -: Януари 15, 2010, 03:47:33 pm »
Точното, което си помислих аз във връзка със замесения Нептун беше, че не са такива причините за отсъствието или незаверката, беше просто хрумка, но наистина в хорара не е за подценяване Нептун, досега се уверих почти на 100 процента и то предвид не големия брой карти, които съм упражнила досега.     

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1072 -: Януари 15, 2010, 03:49:52 pm »

Сега говорих с бившия ми съпруг - успяваше и все още успява с само с един рентгенов поглед да проникне в най-дълбоките дебри на дъщеря ми (трябва да проуча на кой аспект се дължи това).

Някоя негова планета, ако попада в 8-ми дом на дъщеря ви, нищо чудно. 

*

Nebesna

« Отговор #1073 -: Януари 15, 2010, 04:00:39 pm »

Някоя негова планета, ако попада в 8-ми дом на дъщеря ви, нищо чудно.  

Асцендентът му закача последните градуси на нейния 8-ми дом, но и Венера е плътно в 8-ми.

*

Nebesna

« Отговор #1074 -: Януари 15, 2010, 05:43:17 pm »
Първото нещо, което ме обнадежди беше, че Юпитер управлява едновременно момчето (Риби) и неговия 9-ти дом (Стрелец), което е един от показателите, че той е обвързан здраво с това образование. Второто нещо беше Луната без курс, на която Скарлет обърна внимание.....Най-много ме притесни "ретроградния" Меркурий, щото все пак нещата зависеха от уреждането на документ. Само че сега забелязвам, че когато съм задала въпроса Меркурий вече е бил стационарен и такъв ще си остане до след още 1/2 час, когато най-после тръгва директно.

Взехме и втората бележка и момчето си взе поука. Дано я признаят в университета.... ;D  по директен Меркурий.

« Последна редакция: Януари 15, 2010, 05:47:39 pm от Небесна »

*

abroad

« Отговор #1075 -: Януари 15, 2010, 08:44:22 pm »
Хорарен въпрос:

Ще се "освободя" ли от шумните си съседи?  :-[
София, 21.13ч.

*

Nebesna

« Отговор #1076 -: Януари 15, 2010, 08:53:20 pm »
Не се задават уклончиви въпроси в кавички. Въпросът трябва да бъде конкретен. Какво означава да се освободиш? - да заминат някъде, да заминеш някъде или просто да спрат за шумят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1077 -: Януари 15, 2010, 09:02:47 pm »
Моя въпрос утре ще го задам, като мине опозицията на Луната с Марс и наближи съвпадът с Юпитер. Стига Юпитер да не е напуснал знака, ха ха. Каква съм манипулаторка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #1078 -: Януари 15, 2010, 09:05:53 pm »
Не се задават уклончиви въпроси в кавички. Въпросът трябва да бъде конкретен. Какво означава да се освободиш? - да заминат някъде, да заминеш някъде или просто да спрат за шумят.

Въпросът е конкретен, но тъй като е важно самото освобождение, а не начинът, по който ще стане, поставих думата в кавички

*

abroad

« Отговор #1079 -: Януари 15, 2010, 09:07:24 pm »
И още, въпросът живо ме интересува, не издържам повече :'(