Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164303 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1200 -: Януари 22, 2010, 09:25:58 pm »
Никога не съм била мързелива. Разкъсана на 100 места - да,но не и мързелива. Хич не ми гледай Марса, а Луната.  ;)   Айде,късмет! Аз да ставам,че рИват гладни маймунките у дома.  :P

да бе ,затова му се доспива рано рано. :P ;D

Ти да не би да ми държиш сметка?  :tongue2: Нито питам,нито ме интересува някой от вас кога ляга,кога става,дали хърка....приличате на селски тетки на седянка. Клю , клю агенция.  :85:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1201 -: Януари 22, 2010, 09:32:16 pm »
Никога не съм била мързелива. Разкъсана на 100 места - да,но не и мързелива. Хич не ми гледай Марса, а Луната.  ;)   Айде,късмет! Аз да ставам,че рИват гладни маймунките у дома.  :P

да бе ,затова му се доспива рано рано. :P ;D

Ти да не би да ми държиш сметка?  :tongue2: Нито питам,нито ме интересува някой от вас кога ляга,кога става,дали хърка....приличате на селски тетки на седянка. Клю , клю агенция.  :85:

:93: :93: :93: :93: ,миии писна ми ,бъш на най-интересното си скриваш главата в пясъка/пъРдон чаршафа ;D/ и те нема....,ама ха.
а пиши , кво ни излагаш над 40 годишните. :93: :93: :85: :85: :85: :85: :85:
ууу ,не се наспа високопоставената луна. ;D ;D ;D ;D
как му викаха на Енглиййски ;D ;D ;D ;D ,много важна рерсона.......
ани айтапа ,да те питам нещо ,всъщност 2 неща!
флаутиленция е пръдня на медицински ЯЗик нали? :-[
и намерихте ли МРЗ? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1202 -: Януари 22, 2010, 09:44:58 pm »
Вземи си оправи клавиатурата,че пишеш на хаитянски и нищо не разчитам. Аз съм човек с личен живот и голямо семейство.Цял ден ги няма и вечер ми е по-приятно да си говоря с тях,вместо да се дърлям дали Венерата е в 6 или 5 дом в хорара,дали се ползва Кох или Плацидус....То,че и на мен ми дразни транзита наталния Марс и Уран,дразни,ама и на другите не прощава. Та,затова предпочитам да се хиля с комиците.  :72: Сега ще въра наистина да лягам,защото ми се налага да ставам рано сутрин,откакто сина ми тича всяка сутрин да кара зимни кънки. Да,аз не съм нормална,знам.Ставам всяка сутрин,приготвям закуска на детето и го изпращам на училище или на кънки,когато е от 10 на училище. Всяка сутрин ме тормози това ставане,  :41:но не мога да го оставя като сираче без закуска,целувка и изпращане до вратата.  :88: Айде,лека и доходна!  ;D

П.П. МП3 я намерихме още преди да пусна хорара тук.  ;D  флатуленция - газове в стомашно-чревния тракт.  ;D
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 09:50:26 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #1203 -: Януари 22, 2010, 09:49:27 pm »
Вземи си оправи клавиатурата,че пишеш на хаитянски и нищо не разчитам. Аз съм човек с личен живот и голямо семейство.Цял ден ги няма и вечер ми е по-приятно да си говоря с тях,вместо да се дърлям дали Венерата е в 6 или 5 дом в хорара,дали се ползва Кох или Плацидус....То,че и на мен ми дразни транзита наталния Марс и Уран,дразни,ама и на другите не прощава. Та,затова предпочитам да се хиля с комиците.  :72: Сега ще въра наистина да лягам,защото ми се налага да ставам рано сутрин,откакто сина ми тича всяка сутрин да кара зимни кънки. Да,аз не съм нормална,знам.Ставам всяка сутрин,приготвям закуска на детето и го изпращам на училище или на кънки,когато е от 10 на училище. Всяка сутрин ме тормози това ставане,  :41:но не мога да го оставя като сираче без закуска,целувка и изпращане до вратата.  :88: Айде,лека и доходна!  ;D

П.П. МП3 я намерихме още преди да пусна хорара тук.  ;D

Па много си чувствителна, що настръхваш? Аз не се дърля! :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1204 -: Януари 22, 2010, 09:52:01 pm »
Не,аз се дърля. Ето това имам предвид.Аз казвам едно,вие друго. Имам чувството,че си говорим на различни езици от няколко дни. Затова предпочитам да се "заровя" в леглото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1205 -: Януари 22, 2010, 09:52:18 pm »
Скарлет, бих казала, че си яхнала метлата, хич никой не се дърля.
 Като те поправят и веднага скачаш да се отбраняваш, айде няма нужда толкоз излишни думи. Все пак тук затова сме общество и всеки има очи да види, да каже...а ти много лично ги взимаш нещата. Грозна работа.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1206 -: Януари 22, 2010, 09:58:40 pm »
Вземи си оправи клавиатурата,че пишеш на хаитянски и нищо не разчитам.
пробвам се ,ама нещо не става! другата седмица нов лаптоп и това е.
писна миии!
Аз съм човек с личен живот и голямо семейство.

иии , аз така ,ама от време на време искам релакс и от тях! ;D
Та,затова предпочитам да се хиля с комиците.  
малеее ,изпуснах ги тая вечер ,а много ги харесвам. оняяя,дигна ли самолета?! :-[ ;D ;D

:72: Сега ще въра наистина да лягам,защото ми се налага да ставам рано сутрин,откакто сина ми тича всяка сутрин да кара зимни кънки.
мойте и 5-те всеки ден ходят и дупетата им са сини. ;D

П.П. МП3 я намерихме още преди да пусна хорара тук.  ;D  флатуленция - газове в стомашно-чревния тракт.  ;D

къде я намерихге? кажи и не ни мъчи! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1207 -: Януари 22, 2010, 09:59:56 pm »
една книга по хорарна астрология на АЛФИ ЛАВОА  ,а другата която ми даде е на ЮРИЙ ОЛЕШКО.УДИВЕНА СЪ ОТ ЦЕНИТЕ В БУРГАС , това м/у другото.....
та , ЛАВОА казва ,че :
МИТ 1- никога не чети карта , ако асц се намира на 27гр.
МИТ 2- асц е е повече от 27 гр.
МИТ 3- луна без курс
МИТ 4- сатурн в 7-ми дом.

Книгата на Алфи Лавоа съм чувала, че е доста добра, но аз така и не я намерих, изчерпана е.

Колкото до митовете и е така и не е.
Аз съм голям привърженик на нетрадиционните похвати във всяка област, но се уверявам, че просто си зависи от хорарния въпрос.
Незнам дали забелязахте, но вчера картата на Небесна също е в самото начало Асц, т.е. не би трябвало да е радикална, както е прието да се казва.
Обичам да експериментирам, затова от самото начало не приех това за категорично правило. Обаче, когато има такива признаци в дадена карта, винаги означава нещо, вече е до опита/практиката да разбереш какво.  
Сама ще се убедиш, когато го приложиш в действителност. И това всъщност е мнение от моите скромни наблюдения.  :blink:    

*

Марая

• 28287
« Отговор #1208 -: Януари 22, 2010, 10:03:18 pm »
слънчев дъждец ,ще я кача на диск и ще ти я пратя.снимах я в Бургас ,след рожденния ден на моя скъп приятел СИНУХЕ!
той каза:
"Марая ще ти трябва!".
но ще я кача на диск и ще ти я пратя. уникална е! :blink: ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1209 -: Януари 22, 2010, 10:04:27 pm »
От сърце ти благодаря!!! Защо нямаме емотикон-прегръдка?!
Книгите са истинско богатство.   :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1210 -: Януари 22, 2010, 10:05:13 pm »

Марая, чувала ли си за flаtus flamble http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=33207
" Според Майкъл Люит "притежател" на flаtus flamble (възпламеними флатуси) се оказва почти 30% от човечеството. И причината е в състава на изпусканите газове. Наличието на метан във флатуса обуслвя неговата "взривна" сила. И това не е шега: пръц! щрак! ... ж-ж-жау! И само ... взрив и синкав пламък. Именно синия цвят на изгарящите газове, кара флатолозите да го наричат с нежното име "синият ангел".

Не знаех, че имало и флатолози.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1211 -: Януари 22, 2010, 10:09:43 pm »

Марая, чувала ли си за flаtus flamble http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=33207
" Според Майкъл Люит "притежател" на flаtus flamble (възпламеними флатуси) се оказва почти 30% от човечеството. И причината е в състава на изпусканите газове. Наличието на метан във флатуса обуслвя неговата "взривна" сила. И това не е шега: пръц! щрак! ... ж-ж-жау! И само ... взрив и синкав пламък. Именно синия цвят на изгарящите газове, кара флатолозите да го наричат с нежното име "синият ангел".

Не знаех, че имало и флатолози.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: от 15 януари притежавам лиценз за търговия с вредни емисий не само в България , а и  в ЕС.
иии ,съм решила да сложа по един пърдомер :93: :93: на всеки българин..... ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #1212 -: Януари 22, 2010, 10:12:06 pm »
Хехеееее!  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1213 -: Януари 22, 2010, 10:22:05 pm »
Хехеееее!  :72:
за кво се хилиш :-[ ,за пърдомера ли?
че мъжете у нас освен да пърдат друго могат ли да правят? :unsure: :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1214 -: Януари 22, 2010, 10:26:17 pm »

Като ги храните с боб и леща, така ще е!  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1215 -: Януари 22, 2010, 10:35:32 pm »

Като ги храните с боб и леща, така ще е!  ;D ;D ;D

:( :( ,яяяя си признай как бях сготвила лещата по индиййски! ;)
и после имаше риба май.....,не помня!
моя муньобая агнета ,прасенце и теленца изяде....,обачеее...
преди години отиваме в горни лозен/до софия/.пр-пра дядо му е първия кмет на горни лозен.
влизаме в кметството и наместника ни прати при някакъв дядооо ,да ни даде инфо.
като отидохме при дядото той рече:
-деде ,така кажи ,та ти от ПРЪДЛЬОВИТЕ! ;D ;D ;D ;D
тааа,тогава разбрах защо носи като поп кандилница отзад.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1216 -: Януари 23, 2010, 09:35:48 am »
Ето какво имах предвид снощи и държа да се види от всички. В картата по Плацидус,пусната от Небесна за хорара, управител на 2 дом е Меркурий и е в 5 дом. В картата по Кох куспидата на 2 дом е във Везни и тогава сигнификатора на търсената собственост е Венера,която е на куспидата на 6 дом във Водолей - в работата до компютъра.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1217 -: Януари 23, 2010, 10:40:03 am »
слънчев дъждец ,ще я кача на диск и ще ти я пратя.снимах я в Бургас ,след рожденния ден на моя скъп приятел СИНУХЕ!
той каза:
"Марая ще ти трябва!".
но ще я кача на диск и ще ти я пратя. уникална е! :blink: ;)

Марая ,може ли и на мен  :25:или евентуално да я качиш в темата за Книги и полезни връзки,ако е възможно.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1218 -: Януари 23, 2010, 11:17:13 am »
Като заговорихме за книги имам и аз един проблем свързан с книга.Преди НГ си поръчах "Изкуството на предсказателната астрология" от Каръл Ръшман от е-книжарница Пингвините ,но се оказа ,че има липсващи страници и дефакто  липсва за движението на прогр.Луна в по-голямата част от знаците. Първо писах на издателството и от там ми отговориха ,че от книжарницата трябва да ми я подменят.Писах имейли - никой не ми отговори ,звънях по телефона - обещаха ми след НГ да ми изпратят.Ни вест ,ни кост.Пак писах - отговор няма ,пак звънях вчера  - технически проблем с номера.

От издателството ми казаха ,че ако не успея мога да говоря с книжната борса ,но аз искам от Пингвините да си поемат отговорност и да ми я сменят.

Ето картата

*

Asol

• 4140
« Отговор #1219 -: Януари 23, 2010, 11:51:28 am »
Загубена кауза ми се струва това, потребителят или клиента винаги е на последно място. Щом няма рекламация на място, т.е не си преброила страница по страница   :57:дали всичко е ок, си приела един вид книгата такава каквато е. Пък и като гледам си направила всичко възможно.
Не се коси толкова, според мен движението на про  :moo: в знаците няма кой знае какво значение, а само моментното и местоположение и аспектация, защото про :moo: в  :capricorns: на някой ще е в първи, на друг в 11 дом примерно. За всяка карта е различно - това са само общи обяснения, които трябва да се гледат през призмата на всяка отделна карта. Пък книгата я има и на руски в нета, ако чак толкова искаш да прочетеш написаното за про :moo: в отделните знаци.