Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166262 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1240 -: Януари 23, 2010, 03:46:45 pm »
да продължа с разсъждеията :blink: :-[ /малеее,мн.съм боса в хорара :-[ :-[ :-[/
аспекта м/у луната и упр. на дсц е разходящ и е тригон.
може ли да се каже ,че договора ще бъде сключен до 4 дни ,защото луната ще аправи сходящ тригон с мерка след около 4/5гр.?

Тригона е разходящ и това може да означава,че вече имате уговорки. Те са минали. Предстои тригон на Луната с Меркурий след 5 градуса и тригон на Слънцето и Сатурн /което за мен е по-важен/ след 1 градус. Слънцето е във фиксиран знак,но в кардинален дом,а Сатурн е в кардинален знак и дом/но е ретрограден/. Сатурн представя Аби и може да има забавяне по отношение на някакво плащане и договаряния,защото Сатурн съуправлява неговите 2 и 3 домове. В крайна сметка,смятам че договор може да има от 1 седмица до 1 месец.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1241 -: Януари 23, 2010, 03:48:04 pm »

луната е в 10-ти и има точен аспект с плутон

Аспектът е разходящ, интересува ни само, за да видим досега как са се развили нещата, а това може и без Плутон в случая.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1242 -: Януари 23, 2010, 03:51:20 pm »
Ето я картата,за да няма пак недоразумения.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1243 -: Януари 23, 2010, 03:54:08 pm »
скарлет ,мерси :-[ :wub: ,дано това ми поповдигне самочувствието по хорара :-[ :-[.
абе все го гледах като индианец пишеша машина. ;D ;D ;D
упр. на 8-ми дом в картата е уран ,който се намира а мц/приемаме ,за съвпад нали?! :-\/
упр.на 2-ри /мойте пари/ е слънце ,което се намира в 7-ми ,почти на к8.
на слънцето му предстой съвпад с венера ,която упр.11-ти дом/проекти/ и се амира в интерсептирана позиция на иц-края на нещата....,това може ли да изтълкувам така:
договор ще бъде сключен и ще има частично плащане по него. възможно е да има проблеми в крайното плащане ,поради ретроградието на марс :lol: :lol: :lol: :-[
ти как мислиш? :blink: :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1244 -: Януари 23, 2010, 03:58:08 pm »
Слънце/Венера не предстои, а се разпада.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1245 -: Януари 23, 2010, 04:00:37 pm »
Слънце/Венера не предстои, а се разпада.

щооо? слънцето е на 3гр. във водолей , а венера на 6гр. :rolleyes: :lol: ,това не е ли сепариращ аспект на слънцето? :-[ :lol:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #1246 -: Януари 23, 2010, 04:05:32 pm »
Ласт Кис,задаваш сравнително често въпроси,научи се да качваш и картите,че си е досадно това  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1247 -: Януари 23, 2010, 04:07:54 pm »
скарлет ,мерси :-[ :wub: ,дано това ми поповдигне самочувствието по хорара :-[ :-[.
абе все го гледах като индианец пишеша машина. ;D ;D ;D
упр. на 8-ми дом в картата е уран ,който се намира а мц/приемаме ,за съвпад нали?! :-\/
упр.на 2-ри /мойте пари/ е слънце ,което се намира в 7-ми ,почти на к8.
на слънцето му предстой съвпад с венера ,която упр.11-ти дом/проекти/ и се амира в интерсептирана позиция на иц-края на нещата....,това може ли да изтълкувам така:
договор ще бъде сключен и ще има частично плащане по него. възможно е да има проблеми в крайното плащане ,поради ретроградието на марс :lol: :lol: :lol: :-[
ти как мислиш? :blink: :-[

Внимавай на 27,28 януари какво ще направиш. Има точна опозиция на Венера към Марс. А Венера е диспозитор на Сатурн,който представя Аби.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1248 -: Януари 23, 2010, 04:12:19 pm »
Внимавай на 27,28 януари какво ще направиш. Има точна опозиция на Венера към Марс. А Венера е диспозитор на Сатурн,който представя Аби.

той лети утре за Дубай и се прибира обратно на 31.01.
опозицията в хорара,мога ли да я тълкувам като противопоставяне на интереси :rolleyes:.
може ли да се определи от този хорар ,кога ще се финализира договора? :rolleyes: :unsure:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1249 -: Януари 23, 2010, 04:23:45 pm »
Предстои тригон на Луната с Меркурий след 5 градуса и тригон на Слънцето и Сатурн /което за мен е по-важен/ след 1 градус. Слънцето е във фиксиран знак,но в кардинален дом,а Сатурн е в кардинален знак и дом/но е ретрограден/. Сатурн представя Аби и може да има забавяне по отношение на някакво плащане и договаряния,защото Сатурн съуправлява неговите 2 и 3 домове. В крайна сметка,смятам че договор може да има от 1 седмица до 1 месец.

Не четеш,Марайкееее. Това е написано на предната страница. Но разликата между Меркурий и Уран - управител на неговия 3 дом е 14 градуса. Меркурий е в кардинален знак,но в падащ дом, а Уран е в подвижен знак и кардинален дом. Та може и да се подпише след около 14-15 дни. Божа работа! Ти ще докладваш после,нали?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1250 -: Януари 23, 2010, 04:28:31 pm »
Предстои тригон на Луната с Меркурий след 5 градуса и тригон на Слънцето и Сатурн /което за мен е по-важен/ след 1 градус. Слънцето е във фиксиран знак,но в кардинален дом,а Сатурн е в кардинален знак и дом/но е ретрограден/. Сатурн представя Аби и може да има забавяне по отношение на някакво плащане и договаряния,защото Сатурн съуправлява неговите 2 и 3 домове. В крайна сметка,смятам че договор може да има от 1 седмица до 1 месец.

Не четеш,Марайкееее. Това е написано на предната страница. Но разликата между Меркурий и Уран - управител на неговия 3 дом е 14 градуса. Меркурий е в кардинален знак,но в падащ дом, а Уран е в подвижен знак и кардинален дом. Та може и да се подпише след около 14-15 дни. Божа работа! Ти ще докладваш после,нали?  :blink:

разбира се ,че ще докладвам веднага. ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1251 -: Януари 23, 2010, 04:30:24 pm »
За мен този ретро Марс във 2 дом вече писах,че може да даде неизгодна сделка за теб и загуба на пари. Няма никакъв предстоящ положителен аспект към него. Напротив, Луната също ще го квадратира след 8 градуса. Никак не ми харесва този договор. Това да знаеш от мен. Ставам,че ме чака ходене на гости. Поздрави!  :72: :leos:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1252 -: Януари 23, 2010, 04:33:29 pm »
За мен този ретро Марс във 2 дом вече писах,че може да даде неизгодна сделка за теб и загуба на пари. Няма никакъв предстоящ положителен аспект към него. Напротив, Луната също ще го квадратира след 8 градуса. Никак не ми харесва този договор. Това да знаеш от мен. Ставам,че ме чака ходене на гости. Поздрави!  :72: :leos:

о.к. мерси много.
мии ,да го отложа тогава? :-\ :rolleyes:

« Отговор #1253 -: Януари 23, 2010, 06:43:56 pm »
Снощи казаха сайт ,мисля,че по Бтв ,където потребители могат да се обръщат ако са им нарушени правата.Мотото беше ,че като граждани на Ес имаме права ,но не мога да си спомня името на сайта ....

Ето това е сайта:

http://www.aktivnipotrebiteli.bg/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1254 -: Януари 23, 2010, 06:48:03 pm »
zdraveite, izvinqvam se za pisaneto no vse o6te nqmam BG. Molq Vi pomognete ... :( Ta vuprosa mi e obi4a li me?
Iskam da znam ima li smisul da produljavam.Datata e dnes 23.01.2010 4as 19:30 Sofia

AZ - jena 01.11.1985 - 11:30 Sofia
Toi - 04.07.1980 03:20 Qmbul

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1255 -: Януари 23, 2010, 08:24:27 pm »
Това  е картата на въпроса ми:"Ще прикл*чи ли скоро съдебното дело на брат ми?"
Щом като гледаме 9-ти по съдебни въпроси,Мерка е в секстил към Луната..Ама всъщност Луната аз ли съм като питаща,брат ми ли е? :-\
Иначе картата баш си показва,че става въпрос за дете,доказване на бащинство и попечителство.
Изхода от делото е ясен и са възможни само малки вариации,но оная овца,бившата му,мотае прикл*чването чрез смяна на съда и разни други хрумки на болния й психясал мозък..

http://prikachi.com/images.php?files/1307753Z.gif

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1256 -: Януари 23, 2010, 08:30:32 pm »
За съдебното дело на брат ти не трябва ли да се разгледат производни домове? Да речем, 9ти от 3ти, т.е. 11ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1257 -: Януари 23, 2010, 08:36:13 pm »
  :'( :'( :'(скарлетооооооооооооо,къде си ма?
ще се самоубия ти казвам ,ауууууууу повръща ми се от риби.... :'( :'(
Абито риба :'( :'( негово слънце съвпад мой  хирон ... ...сирийски хитрец!
сега ли да му се обадя или утре-софия 21:21мин.

:'(

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1258 -: Януари 23, 2010, 08:55:02 pm »
За съдебното дело на брат ти не трябва ли да се разгледат производни домове? Да речем, 9ти от 3ти, т.е. 11ти.
Май така трябва да се разсъждава..
Той може би трябва да се представлява от *питер,делото от Слънцето.. :unsure:
Оф,аз със два обекта не мога се справи,с три пък-хептен.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1259 -: Януари 23, 2010, 09:18:28 pm »
Аурора,благодаря ти  :blink: