Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166937 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1280 -: Януари 23, 2010, 11:01:10 pm »
Небесна, аз наистина много искам да се науча наистина :blink: :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1281 -: Януари 23, 2010, 11:02:56 pm »
Небесна, аз наистина много искам да се науча наистина :blink: :blink: :blink:

малеее ,последно кое е картата ,щото виждам пет броя карти!2 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1282 -: Януари 23, 2010, 11:05:01 pm »
не последната 5

« Отговор #1283 -: Януари 23, 2010, 11:06:28 pm »
http://izpepelqvashta.snimka.bg/culture/astro.447865.17075997 Тази мисля трябва да е правилната. Сега ли трябва да напиша назовавам по име

« Отговор #1284 -: Януари 23, 2010, 11:21:17 pm »
tova li e kartata??? :-\

*

Nebesna

« Отговор #1285 -: Януари 23, 2010, 11:28:30 pm »
Асц. е в последните градуси на знака, което предполага, че е късно да се пита или, че ти знаеш отговора. Няма връзка между управителя на Асц. (питащата) и управителя на 7-ми дом (Уран) или Юпитер, ако сметнем, че приятелат ти се намира в 5-ти дом. Така, че отговорът е нито "да", нито "не".

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1286 -: Януари 23, 2010, 11:33:40 pm »
Асц. е в последните градуси на знака, което предполага, че е късно да се пита или, че ти знаеш отговора. Няма връзка между управителя на Асц. (питащата) и управителя на 7-ми дом (Уран) или Юпитер, ако сметнем, че приятелат ти се намира в 5-ти дом. Така, че отговорът е нито "да", нито "не".

небесна , а юпи и нептун около дсц в този случай можем ли да ги тълкуваме като преувеличаване и нереални отношения.
в смисъл аз ходя с него ,ама той не знае.
изпепеляваща,нищо лично , от гледна точка на астрологията питам! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1287 -: Януари 23, 2010, 11:44:07 pm »
Ami moje i za kusno da se kaje, za6toto ve4e ne sme zaedno...A pak az moje i da si mislq 4e znam otgovora, no ne sum sigurna. Za preuveli4avane nz... moje bi az vse o6te go priemam kato 4ast ot jivota si a ne trqbva,4udq se dali 6te me potursi

*

missKapriz

« Отговор #1288 -: Януари 24, 2010, 11:33:52 am »
Цитат
небесна , а юпи и нептун около дсц в този случай можем ли да ги тълкуваме като преувеличаване и нереални отношения.
Без да отнемам правото на Небесна да отговори-тези планети биха сочили чувствата,които цитираш ,ако бяха в първи дом мисля-поне според Марч и Макевърс.Лично за мен съвпада на Нептун/У8/ и Юпитер/У5/ на Дсц е показател,че връзката никога не е била нещо повече от секс.Това се птвърждава и от Уран/У7/ в 8-ми дом.
Изпепеляваща,не бързай да се натъжаваш от написаното-аз все още се уча,нямам претенции,че съм напълно права,мила.Горе главата!

*

Nebesna

« Отговор #1289 -: Януари 24, 2010, 11:39:58 am »

изпепеляваща,нищо лично , от гледна точка на астрологията питам! :blink: ;)

На хорарен въпрос не се търси "под вола теле", защото е много вероятно астрологът да се изложи. Отговаря се само с "да" или  "не". За начина по който тя го възприема, се гледа къде се намира управителят на питащата. В случая Слънце се намира в 6-ти дом, което не се връзва със същността на въпроса. затова съм по-склонна да приема, че въпросът се управлява от следващия знак - Дева и Меркурий в 5-ти дом. Ето защо за карта с асц. на 29 гр. се казва, че е нерадикална - много от нещата са изкривени. Но тя го обича, защото Меркурий е в 5-ти дом.

*

missKapriz

« Отговор #1290 -: Януари 24, 2010, 11:49:25 am »
Небесна,а права ли съм ,че той възприема връзката повече като сексуална,или и това е под вола теле :blink:т.е.не е нужно да се тълкува

*

Nebesna

« Отговор #1291 -: Януари 24, 2010, 12:10:45 pm »
Небесна,а права ли съм ,че той възприема връзката повече като сексуална,или и това е под вола теле :blink:т.е.не е нужно да се тълкува

Капризче, зависи къде го търсиш него - по 7-ми или по 5-ти дом.
Ако е по 7-ми дом, гледа се Сатурн (стария управител на Водолей),
ако е по 5-ти - гледа се управителят на 5-ти дом.
Аз мисля, че връзката е по 5-ти дом.
При хорарната астрология старите управители
на знаците са по-показателни, тъй като този вид астрология
се занимава с краткосрочни прогнози.

*

missKapriz

« Отговор #1292 -: Януари 24, 2010, 12:15:11 pm »
Благодаря ти!Ами по 7 го гледам,защото тя нали го назова по име.Всъщност първо не беше,после го направи-или такива поправки са недопустими във вече зададен въпрос?И тежките управители ги игнорираме напълно или ги използваме като допълнително инфо?
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 01:06:11 pm от missKapriz »

*

Nebesna

« Отговор #1293 -: Януари 24, 2010, 12:42:28 pm »
Благодаря ти!Ами по 7 го гледам,защото тя нали го назова по име.Всъщност първо не беше,после го направи-или такива поправки са недопустими във вече зададен въпрос?И тежките управители ги игнорираме напълно или ги използваме като допълнително инфо?

Ми не знам какво допълнително инфо може да ти даде една бавна планета, която не се придвижва кой знае колко в рамките на 1 до 3 месеца, колкото е валидността на хорарния въпрос. Представи си, че ти се управляваш от Нептун, а той се управлява от Плутон.....

*

missKapriz

« Отговор #1294 -: Януари 24, 2010, 01:07:27 pm »
И още нещо-имаме следния хорарен  въпрос"С.скъсал ли е с Х."Пита бившата жена на С.Обаче Луната е сигнификатор на 5 от 7-любовницата на С.Но тя е и косигниф.на въпроса?Как процедираме в случаи,когато луната се явява и основен сигнификатор на замесените в хорара?Отпада като косигнификатор или търсим друг сигнификатор-в случая на Х?Дано съм се изразила ясно :)

*

Nebesna

« Отговор #1295 -: Януари 24, 2010, 01:10:26 pm »
И още нещо-имаме следния хорарен  въпрос"С.скъсал ли е с Х."Пита бившата жена на С.Обаче Луната е сигнификатор на 5 от 7-любовницата на С.Но тя е и косигниф.на въпроса?Как процедираме в случаи,когато луната се явява и основен сигнификатор на замесените в хорара?Отпада като косигнификатор или търсим друг сигнификатор-в случая на Х?Дано съм се изразила ясно :)

Ако Луната се яви в ролята на основен сигнификатор отпада като ко-сигнификатор на питащата.

« Отговор #1296 -: Януари 24, 2010, 04:05:11 pm »

Az 4e go obi4am nqma spor, no toi.... Ot tova koeto razbrah vruzkat za nego e bila sexsualna taka li? i kakvo 4e ima tejka planeta koqtoedvam se pridvijjva? 6te ostanat taka ne6tata za 3 meseca li?

Az naistina mnogo go obi4am no ve4e zapo4vam da se ot4aivam i nenzma kakvo da napravq ...:((((

*

missKapriz

« Отговор #1297 -: Януари 24, 2010, 04:08:14 pm »
Изпепеляваща,аз писах,че още се уча-не ми се връзвай много.А и ти би трябвало да знаеш каква е била връзката ви.Очаквах да потвърдиш или отречеш,а ти питаш :blink:

*

Divna

« Отговор #1298 -: Януари 25, 2010, 10:43:36 am »
Имам един въпрос. Желая да закрия компанията която имам. В момента не я използвам, така че искам да се освободя от един допълнителен ангажимент. Имам проблем с бившия ми мениджър, който е против закриването й. Опасявам се, че той ще ми попречи да го направя. Компанията е свързана с изкуство.
Въпросът ми е: Ще закрия ли компанията? 25/01/2010. 4:21 АМ, 45n27 73w34

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1299 -: Януари 25, 2010, 11:49:06 am »
Ако можеш качи карта. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.