Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1163751 Прегледи
*

Nebesna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1340 -: Януари 26, 2010, 09:38:47 pm »

След втора чашка вино, какво очаквате  :72:

Хех, теб две чашки ли те събарят?  :P :P :P

Баш не са ме съборили, ама разпускат ми мозъчната дейност. :93:

*

missKapriz

« Отговор #1341 -: Януари 27, 2010, 09:33:53 am »
Крейзи,би ли казала срещата с кого е,от какво естество-лична,интимна,бизнес,с един човек,с група от хора,организация...Поне на мен ми е нужно за да определя сигнификаторите.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1342 -: Януари 27, 2010, 01:19:15 pm »
Управителите на 1 и 7 домове са в опозиция, а и Луната квадратира Уран - управител на 5 дом - забавленията и празниците. Аз не бих отишла. Не се вижда къде е Локус Фортуна. В хорарите тя е много важна. А и аз предпочитам домовата система по Кох за хорарите.

*

crazy_666_999

« Отговор #1343 -: Януари 28, 2010, 08:38:25 pm »
благодаря ти Скарлет :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1344 -: Февруари 04, 2010, 02:41:21 pm »
Абе тъп въпрос ма
Ще се омъжа ли за един мъж, де го познавах преди 9 години и де му затрих координатите и в последно време съм се присетила за него, та го издирвам с интерпол не, ми с гугъл и не знам още как.
Тогава имаше завръзка и той дойде в България специално заради мен, ма аз патка с патките не осъзнах какво ми се предлага.
А сега ни го знам къде е, ни сам ли е, ни какво може да произлезе, ако евентуално го намеря.
Не питам дали ще го намеря, щото то ако се омъжа, е резонно да го намеря ... някак си.
Кой ще ми метне едно очо.
 :-X

*

nerealna

« Отговор #1345 -: Февруари 04, 2010, 02:45:41 pm »
В момента луната е без курс :) най-верояно няма да се омъжиш за него в следващоте 3-6 месеца

луната /която е и твоят сигн./ е излязла от съвпад със сатурн  /сигн. на 7 ми дом..личи си че си имала такава възможност/
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 02:50:45 pm от nerealna »

*

abroad

« Отговор #1346 -: Февруари 04, 2010, 02:52:10 pm »
Абе тъп въпрос ма
Ще се омъжа ли за един мъж, де го познавах преди 9 години и де му затрих координатите и в последно време съм се присетила за него, та го издирвам с интерпол не, ми с гугъл и не знам още как.
Тогава имаше завръзка и той дойде в България специално заради мен, ма аз патка с патките не осъзнах какво ми се предлага.
А сега ни го знам къде е, ни сам ли е, ни какво може да произлезе, ако евентуално го намеря.
Не питам дали ще го намеря, щото то ако се омъжа, е резонно да го намеря ... някак си.

Кайли, Луната като сигнификатор на питащата и като управител на АС няма сходящи аспекти до излизането си от знака, т.е. не

*

kaily

• 5145
« Отговор #1347 -: Февруари 04, 2010, 03:00:51 pm »
Брех мама му стара, що ли ми трябваше сега да питам, вместо първо да погледна картата.  :'(

Скъсала съм си нервичките да ви кажа. Това мойто прилича на един виц.

Свещеник на преклонна възраст боядисвал коридора и паднал от стълбата, счупил крак, гипсирали го и лекарят го пита как е паднал.
-Чедо мое, преди 50 години...
-Сега как падна, дедо попе, сега?
-Нали това ти обяснявам, преди 50 години...
-Ама остави какво станало преди 50 години, сега как падна?
-Имай търпение и ме изслушай чадо мое. Преди 50 години една млада дама една нощ дойде в стаята ми и ми каза, че и е студено. Аз и дадох одеяло да се стопли. После тя дойде пак и каза, че още и е студено, аз и дадох още едно одеяло. На третия път и дадох затоплена тухла да си сложи под завивките.
-Добре, дядо попе, а каква връзка има това със счупения ти крак?
-Ооох, чадо мое, днес докато боядисвах на стълбата горе тавана, се сетих, че тя тогава може да е искала нещо друго, освен одеяла. От изненада паднах.
 :-[

*

nerealna

« Отговор #1348 -: Февруари 04, 2010, 03:10:58 pm »
Брех мама му стара, що ли ми трябваше сега да питам, вместо първо да погледна картата.  :'(

Няма нищо случайно :) тази луна може и да показва, че си била несигурна по отношение на задаване на въпроса ..дали искаш да го зададеш или не

*

kaily

• 5145
« Отговор #1349 -: Февруари 04, 2010, 03:19:12 pm »
Несигурна бях дали да задам въпроса дали ще го намеря с тия търсачки. Щото като го намеря после де да го знам на какъв хал ще е.
То стана много интересно навремето, защото в един момент ми блокираха всички начини на контакт с него. Точно след 11 септември се скапа яху мейла ми и изобщо вече не можах повече да вляза в него, а там беше неговия мейл. А един друг сайт, чрез който поддържахме връзка, стана платен. Изобщо ми отрязаха крицата висшите сили отвсякъде. И после го бях забравила насъвсем допреди два месеца. В стария имейл години наред се опитвах да вляза по разни причини и все неуспешно. А сега преди няколко дена изведнъж успях да си изискам нова парола и то през имейл, който навремето бях регистрирала като втори мейл, после го бях загубила и него, а сега го намерих.
Бе хиляди разправии. Така или иначе влязох и веднага му писах на оня имейл отпреди години и оня имейл естествено вече не съществуваше....такива ми ти работи. И както пък не помнех нищо освен първото му име, намерих в една тетрадка, която си стои от години, фамилията му. Тогава бях правила хороскоп негов в сайт и му бях записала името и фамилията на хороскопа.
Богат и то много богат, умен, добър. Тъкмо какъвто търся сега, ма то той се появи тогава, когато търсех нещо друго. Направо егати въртележката, де ме върти животът. Чак сега прозрях какъв беше оня, който беше преди близо 10 години.
Патка с патките.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1350 -: Февруари 04, 2010, 03:37:40 pm »
Тъкмо какъвто търся сега, ма то той се появи тогава, когато търсех нещо друго. Направо егати въртележката, де ме върти животът. Чак сега прозрях какъв беше оня, който беше преди близо 10 години.
Патка с патките.

Нещо прогресивно тия дни да ти са е извъртяло от ретро накъмто директна фаза, м?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #1351 -: Февруари 04, 2010, 03:43:46 pm »
Абе, Кайли, ти сигурна ли си, че това искаш :-\
За СЕГА-то питам

*

Nebesna

« Отговор #1352 -: Февруари 04, 2010, 03:48:06 pm »

Напротив, Кайли. Точно обратното е. Първо се пита дали ще го намериш и ако отговорът е да, тогава се гледа нататък.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1353 -: Февруари 04, 2010, 03:50:39 pm »
Марс ми се обърна ама преди години беше, 5-6 поне.  :-[

Цитат
Абе, Кайли, ти сигурна ли си, че това искаш
Искам комфортен живот, значи сигурен, спокоен, ако мога да пътувам и да се вея насам натам, да върша добро понякога, да си имам другарче и приятел.
Баш сега това искам. И от известно време - 2 месеца това искам.
То тия планети връз това мойто слънце нали и егото променят, себето. Смениха ми се всички жизнени приоритети.

Небесна, в такъв случай не може ли да почнем с питането отначало?  :'(

*

Nebesna

« Отговор #1354 -: Февруари 04, 2010, 03:54:27 pm »
Марс ми се обърна ама преди години беше, 5-6 поне.  :-[

Цитат
Абе, Кайли, ти сигурна ли си, че това искаш
Искам комфортен живот, значи сигурен, спокоен, ако мога да пътувам и да се вея насам натам, да върша добро понякога, да си имам другарче и приятел.
Баш сега това искам. И от известно време - 2 месеца това искам.
То тия планети връз това мойто слънце нали и егото променят, себето. Смениха ми се всички жизнени приоритети.

Небесна, в такъв случай не може ли да почнем с питането отначало?  :'(

Кайли, тя Луната е без курс и показва оставане на същото положение. Изчакай до утре и задай другия въпрос. Ти първо го намери, пък после ....

*

Divna

« Отговор #1355 -: Февруари 07, 2010, 06:10:38 am »
Представих портфолиото си в една престижна галерия. Мечтата ми е да изложа част от картините си там. Притеснявам се, защото никога не съм излага там (не съм и опитвала). Галерията е от световна величина. Изключително реномирана и ако успея, ще направя голяма крачка в кариерата си. Въпросът ми е: Ще бъда ли приета?
06/02/2010, 23:42, 73w34 45n27

« Отговор #1356 -: Февруари 07, 2010, 08:32:07 am »
е ми качи карта, де.  :mellow: От къде да знам къде е това 73w?! :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1357 -: Февруари 07, 2010, 08:40:35 am »
е ми качи карта, де.  :mellow: От къде да знам къде е това 73w?! :blink:

Вердун, Квебек, Канада
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 09:33:22 am от Diyana »
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #1358 -: Февруари 07, 2010, 08:54:36 am »
Не мога да качвам карти  :( .  За Бога, опитвах стотици пъти и не се получава. Кой ли не ми обясни, къде ли не четох, не успявам. Съжалявам.
градът е: Montréal (Est), Canada

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1359 -: Февруари 07, 2010, 09:01:42 am »
73w34 45n27

Монреал е с координати

73w34 45n31.

Не че разликата е съществена.