Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169109 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1360 -: Февруари 07, 2010, 09:07:25 am »
Градът е огромен. Разделят го на централна част, северна, южна, западна, източна, югоизточна и т.н. Мисля, че няколко градуса няма да са толкова фатални. Търси Verdun, източната част (англофонската).

« Отговор #1361 -: Февруари 07, 2010, 09:14:37 am »
Представих портфолиото си в една престижна галерия. Мечтата ми е да изложа част от картините си там. Притеснявам се, защото никога не съм излага там (не съм и опитвала). Галерията е от световна величина. Изключително реномирана и ако успея, ще направя голяма крачка в кариерата си. Въпросът ми е: Ще бъда ли приета?
06/02/2010, 23:42, 73w34 45n27

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1362 -: Февруари 07, 2010, 09:27:05 am »

*

Divna

« Отговор #1363 -: Февруари 07, 2010, 09:34:38 am »
Asol, именно това правя. Проблемът е когато копирам картата и се помъча да я пейстна, тогава не се получава  :unsure:. Не ми излиза линка между скобите. Чувсвам се направо ужасно глупаво, но не мога да качвам никакви линкове  :( .

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1364 -: Февруари 07, 2010, 10:03:44 am »
Не копирай картата, а линка - уеб-адреса на страницата - http://xxx.co/img/neshtosi.jpg
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #1365 -: Февруари 07, 2010, 10:08:50 am »
Ето опитвам отново с уеб адреса, дано се получи  :25:

« Отговор #1366 -: Февруари 07, 2010, 10:10:26 am »
Не!  :P :P :P

Ето така! Не слагай линка в скобите. Той е готов за пействане.  ;)

Ето опитвам отново с уеб адреса, дано се получи  :25:
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2at_91_horaren_vapros_hp.31869.13746.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677

*

Divna

« Отговор #1367 -: Февруари 07, 2010, 10:14:31 am »
Не става бе хора  :03:
Явно имам проблеми с компа, знам ли, от няколко месеца го мъча и нищо ...
Момичета, много сте мили, благодаря ви за съветите.
Ще трябва за нищо и никаква операция да търся комп. специалист, да ми види опциите евентуално. Докъде я докарах  :73:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1368 -: Февруари 07, 2010, 10:26:02 am »
 ;D :wub: Дивна, на неизлязлата картинка т.е дето се получава "абе тук май требе да има снимка, ама нещо я е хванала липсата"  ;D ;D ;D си го има линка към картинката на хорара - да не е "изядена" някоя от скобките някъде  и затова да не става работата. Иначе няма как да не стане, ако кода за визуализация на снимка е коректен.  :blink:

Копираш линка с Ctrl+C и след това го поставяш между скобките с Ctrl+ P
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 10:33:31 am от Asol »

*

abroad

« Отговор #1369 -: Февруари 07, 2010, 10:26:24 am »
Смесваш качването на картинка с вмъкването на линк
първото се прави с функцията [img...............img], а второто с [url...............url]
най-добре е да качиш първо картинката на http://imageshack.us/ /най-практично е, тъй като не те задължават с регистрация/, показва се прозорец с Links to share your image:, след което копираш, това което стои срещу Direct Link и го поставяш между това [img................img]

*

Asol

• 4140
« Отговор #1370 -: Февруари 07, 2010, 10:35:07 am »
За връзка към страница не са необходими, защото явно така е настроен форума и автоматично го разпознава като уеб адрес, но за визуализация на картинка няма как да стане без код.

*

abroad

« Отговор #1371 -: Февруари 07, 2010, 10:36:15 am »
Не става бе хора  :03:
Явно имам проблеми с компа, знам ли, от няколко месеца го мъча и нищо ...
Момичета, много сте мили, благодаря ви за съветите.
Ще трябва за нищо и никаква операция да търся комп. специалист, да ми види опциите евентуално. Докъде я докарах  :73:

:blink:Не е там е проблемът, не безпокой за сега специалистите
Най-лесно ще се ориентираш, ако пробваш да цитираш някого, който директно е поставил картинка. На екран ще се покаже как онзи цитираният го е направил, това със скобите, но преди това задължително трябва да качиш картинката от твоя компютър на подходящ сайт, като този който ти цитирах

*

Divna

« Отговор #1372 -: Февруари 07, 2010, 10:37:35 am »
Ще се опитам да си изтълкувам хорара, но ще имам нужда от вашата помощ.
Като сигнификатор на питащата приемам Меркурий. Той се намира в 3 дом. В 3 дом е също СЛВ, който е в точен съвпад с Pars Fortunae. Сигнификатор на галерията ще приема за 5 дом (защото изкуствата са по 5 дом). Не знам дали трябва обаче да търся изкуствоведите (тия, които ще разглежда портфолиото ми)?  Тях ще ги сложа в 10 дом (шефове). 5 дом е управляван от Нептун. Между Меркурий, т.е. питащата (мен) и Нептун няма никакъв аспект. Значи това не е на добро. Отговорът е НЕ.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1373 -: Февруари 07, 2010, 10:40:47 am »
Питащата си ти - Асцендента.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1374 -: Февруари 07, 2010, 10:41:41 am »
Точно заради сигнификаторите, и то тези на галерията, не започнах тълкуването на въпроса

Би трябвало да са подредени така:

Питащата - Марс и/или Плутон - който работи с трассатурнови
Галерията - Венера
Творбите ти - по пети дом Юпитер и/или Нептун.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1375 -: Февруари 07, 2010, 10:46:44 am »
За мен отговора клони по-скоро към да. Възможно ли е да има някакъв проблем с творбите ти, не мога да си обясня сега какъв..? Все пак ми се струва по хорара, че имаш всички шансове.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1376 -: Февруари 07, 2010, 10:51:37 am »
И аз мисля, че отговорът е ДА

Ти си представена по ретро Марс - може да искат нещо допълнително от теб.
Луната като сигнификатор на въпроса прави апликиращи аспекти към Марс, Венета и Нептун. С Юпитер ще направи квадрат, но последният аспект, който Луната ще направи е с Венера  :blink: и той е положителен.

*

Divna

« Отговор #1377 -: Февруари 07, 2010, 10:55:12 am »
В смисъл какъв да е проблема? Да не би при транспортирането да взема да ги повреда, че вече съсипах при транспорт едно от платната си. Друго ми откраднаха, и то при засилена охрана  :-[.

Sunrain, къде видя, че отговорът клони по-скоро към да.
Аз колкото и да гледам венера все си е неаспектирана? Нито от Плутон, нито от Марс.

*

Divna

« Отговор #1378 -: Февруари 07, 2010, 11:05:19 am »
И аз мисля, че отговорът е ДА

Ти си представена по ретро Марс - може да искат нещо допълнително от теб.
Луната като сигнификатор на въпроса прави апликиращи аспекти към Марс, Венета и Нептун. С Юпитер ще направи квадрат, но последният аспект, който Луната ще направи е с Венера  :blink: и той е положителен.

Най-вероятно, ще искат сертификати за другите ми участия в Европа и Япония. Тъй като в автобиографията ми съм изложила всичките ми участия в изложби до момента, но не съм представила допълнителните материали, като публикации в пресата, книгите с фотографиите от участията в галериите и музеите, в които съм излагала и т.н.  Най-вероятно това ще ми поискат.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1379 -: Февруари 07, 2010, 11:08:34 am »
Аз също си мисля, че отговора е да, само че може да има известно забавяне.Уран ти е в 5-ти, в рецепция със Нептун в 4-ти е, а Нептун ще направи съединение със Слънцето, гоето е от 10-ти, т.е. шефовете ти.Венера е управител на твоя 12-ти, а това е договора, който те биха сключили с теб, Венера ще съвпадне с нептун, предполагам че до месец ще имаш отговор и евентуално подписване.Но този Марс в 9-ти ретрограден ме кара да си мисля, че ще имаш някакви проблеми с нещо свързано със законите, в смисъл документация да оправяш или нещо такова.
не съм добра в хорарната, надявам се да помогна :blink:
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!