Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1168989 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1380 -: Февруари 07, 2010, 11:15:34 am »
Aneli, при хорарите 9 дом ми е много подвеждаш. Той винаги се изявява, може би защото съм извън България.
Ако ме удобрят, то е ясно, че ще се чака. Има хора чакат с години, за да изложат там. Важното е да те приемат веднъж. Това е равносилно на спечелване на 6 от тотото.

*

Divna

« Отговор #1381 -: Февруари 07, 2010, 11:20:12 am »
Благодаря ви много момичета!
От вашите уста в божиите уши, както се казва. Пък ако стане, ще пада голямо черпене  :49:. 

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1382 -: Февруари 07, 2010, 11:21:49 am »
Aneli, при хорарите 9 дом ми е много подвеждаш. Той винаги се изявява, може би защото съм извън България.
Ако ме удобрят, то е ясно, че ще се чака. Има хора чакат с години, за да изложат там. Важното е да те приемат веднъж. Това е равносилно на спечелване на 6 от тотото.

Девети дом освен чужбина е и законните дейостти, които трябва да предприемем за да реализираме един проект, също и мечтите. Не знам дали се изявява при теб винаги, защото си в чужбина, но в случая ти е свързан с 6 дом, а и луната го управлява.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Divna

« Отговор #1383 -: Февруари 07, 2010, 11:28:54 am »
Да, права си. Това е дома също на философията, религията, висшата мисъл, образованието.
Явно ще ми искат дипломите, знам ли? Ще ме помолят за всички оригинали.

« Отговор #1384 -: Февруари 07, 2010, 11:31:51 am »
Забавянето е показано и по това, че за да направи точните положителни аспекти Луната ще трябва да премине половината от знака, за да стигне до планетите.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #1385 -: Февруари 07, 2010, 11:35:36 am »
Забавянето е показано и по това, че за да направи точните положителни аспекти Луната ще трябва да премине половината от знака, за да стигне до планетите.  ;)
Да, права си. Не съм много добра в определянето на времето, което остава да се случи едно събитие, но луната като сигнификатор на въпроса е във втори дом и в стрелец.Бързото развитие се дава от кардинални домове и знаци, там е седмици.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Divna

« Отговор #1386 -: Февруари 07, 2010, 11:37:27 am »
Aurora, а Луната бързо ли се движи? Както в транзита ли го прави? Надявам се, че няма да я чакам с години, докато направи положителните аспект  :unsure:.

*

Nebesna

« Отговор #1387 -: Февруари 07, 2010, 12:44:25 pm »
Ще бъда ли приета в галерията?

1. Ти се управляваш от Марс в 9-ти (което е доказателство, че си в чужда страна) и от Луната, която е съупрвател на питащата. Луната е позиционирана във 2-ри дом, което е показател, че търсиш признание на дарбите си и допълнителни доходи.

2. Галерията се управлява от Венера във Водолей, чиито управители са Сатурн и Уран. Винаги се гледат планетите до Сатурн, понеже останалите се движат много бавно, но ако бърза планета, имаща отношение към въпроса аспектира тежка, този аспект се взема под внимание. Иначе при определянето на сигнификаторите тежките планети не играят.

3. Венера е в разходяща опозиция с Марс (много широк орбис) – вероятно е имало предварителни разговори с изясняване на условията.

4. Луната прави сходящ секстил със Сатурн (управител на Венера) и сходящ секстил със самата Венера. Това според мен означава, че ще искат да те вземат. Но същевременно Луната квадратира Уран преди да напусне знака, което означава, че изборът може да бъде или отложен или променен, поради непредвидими обстоятелства, които ще излязан наяве в последния момент.

« Отговор #1388 -: Февруари 07, 2010, 12:47:34 pm »
Aurora, а Луната бързо ли се движи? Както в транзита ли го прави? Надявам се, че няма да я чакам с години, докато направи положителните аспект  :unsure:.

Луната е в подвижен знак - седмици. Другите сигнификатори в неподвижен. Бавничко  :mellow:. Все пак галерията има готов календар за дълъг период от време предполагам.

« Отговор #1389 -: Февруари 07, 2010, 12:51:38 pm »
Здражейте, моля ви помогнете ми за този хорар "Ще остана ли на работа във фирмата" 13 и10мин Бургас. Не мога да сложа картата.
Според мен отговора е "Да", но ме притеснява квадрата Плутон Сатурн

« Отговор #1390 -: Февруари 07, 2010, 01:10:49 pm »
Работодателя ни предлага да сключим споразумения защото отдавал деиността на друга лаборатория, но никой не е видял документ,което ме навежда на мисалта,че може да е уловка, вместо да прави съкращения - напуснал си сам

*

Asol

• 4140
« Отговор #1391 -: Февруари 07, 2010, 01:15:19 pm »
Здражейте, моля ви помогнете ми за този хорар "Ще остана ли на работа във фирмата" 13 и10мин Бургас. Не мога да сложа картата.
Според мен отговора е "Да", но ме притеснява квадрата Плутон Сатурн

:unsure:Ако сложиш картата има по-голяма вероятност някой да коментира въпроса ти. Защо трябва някой друг да знае повече от теб за поставянето на картинки ? В слагането на картинка, няма нищо "миньорско", а и е обяснено. Какво повече от това ?!! Не е ли по-лесно да го научиш и да не зависиш от друг да го прави.  И аз съм гледала като индианец насред голям град - за оцветяване на буквите, слагане на картинки и пр.  Въпросът е да има желание и като човек, който е заинтересован и него касае, да вложи нещо в това. Ако пък някой се затруднява да пуска картите да се виждат, поне линк към тази карта може да даде - даже не е необходимо нищо само да се копира адреса, чиято страница искаме да покажем и да го пуснем в коментара си.   :angry:
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 01:25:44 pm от Asol »

« Отговор #1392 -: Февруари 07, 2010, 01:28:11 pm »
Блаодаря че ми отговори, опитах но за сега не успявам, ще пробвам пак.

« Отговор #1393 -: Февруари 07, 2010, 01:28:27 pm »
Работодателя ни предлага да сключим споразумения защото отдавал деиността на друга лаборатория, но никой не е видял документ,което ме навежда на мисалта,че може да е уловка, вместо да прави съкращения - напуснал си сам

Няма да се съгласяваш да е по "взаимно съгласие", защото губиш правата си на борсата! При съкращение ти дължат мин 4 заплати и си на борсата ...6 месеца май беше.

тел на инспекция по труда 0700 17 670

« Отговор #1394 -: Февруари 07, 2010, 01:48:28 pm »
 Явно засега няма да се науча да качвам карта, но продължавам да гледам картата и Луната ще направи квадрат с Уран, като това е последният аспект сиреч "няма да остана". Колкото до това да не подписвам нищто, то фирмата е  голяма и мисля ,че няма да допуснат подобно нещо. Предлагат по-големи обезщетения.с

*

nerealna

« Отговор #1395 -: Февруари 07, 2010, 02:02:28 pm »
какво има толкова да качите карта, елементарно е ! копирате линка на картата и го пействате между img ...img /което вадите от иконката "вмъкни изображение" !
трябва да се получи това "[img]http://zoolucky.com/images/morkov.JPG[/img"
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 02:06:30 pm от nerealna »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1396 -: Февруари 07, 2010, 02:09:50 pm »
Моят отговор по въпроса на Таис е "да" . Предоговаряне ще има,може да има малко промяна в заплащането. Първият аспект, който Луната прави е тригон с Марс - управител на 6 дом. След 13 гр. Луната прави секстил и със Слънцето - упр. на 3 дом.

« Отговор #1397 -: Февруари 07, 2010, 02:10:48 pm »

« Отговор #1398 -: Февруари 07, 2010, 02:18:27 pm »
Скарлет,много Благодаря,ситуацията е отвратителна защото трябва да взема решение до четвъртък, лошото е че не е сигурно дали наистина лабораторията е дадена на някакжа фирма или е само подвеждане, да не правят сакращения

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1399 -: Февруари 08, 2010, 11:56:12 pm »
Сега ще кажете, че въпросът не е политически коректен.
 :angry:
Ма мола ви се бе девойки и, ако не изгонихте вече Синухе, момче,
метнете ми едно очо на хорара от 00,35
Питах какво ме очаква с тоя мъж. Визирах нещо хубаво.
Оня де го търсих, по чудодеен начин се свързах с него след толкова години.
Ма работата е малко така фифти фифти.
Тъкмо му изчетох мейла и му пратих отговор и рекох да метна едно очо на хорарите.