Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167754 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1420 -: Февруари 09, 2010, 08:42:36 pm »
РазбраФ,Sunrain! БлагодрИА ти.  :blink:

:88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1421 -: Февруари 09, 2010, 08:43:23 pm »
Вещичка, по твоя хорар.

На Луната й предстои квадрат със Сатурн, управител на 6 дом - работата. Т.е. "Не". След това обаче секстил с Юпитер, който обаче управлява 5 дом и е в 8-ми. Направо няма да се учудя, ако Кая е права.  ;)  :P  Другият вариант е, ако приемем за състезателен момента с интервюто, ако има такова, вероятно да е добро представянето ти, но в крайна сметка незнам дали ще завършат нещата, както ти искаш. 10 дом, поглеждам го заради фирмата се управлява от Марс, който е в 12-ти и е във взаимна рецепция със Слънцето - ти, а то самото е в 7-ми дом. Предстои тук някакъв контакт, но какъв..?!
 Ще ни държиш в течение, надявам се.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1422 -: Февруари 09, 2010, 08:45:10 pm »
Мисля, че не трябва да се разчита много на такива обяви.  ;)

Защо, какво имаш предвид, Хело?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1423 -: Февруари 09, 2010, 08:45:47 pm »
Сънрайн, ако стане нещо ще докладвам  ;)

ама нали уж хорара отговаря за определен въпрос, а не като тарото ти го питаш едно, а то друго ти отговаря  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1424 -: Февруари 11, 2010, 01:31:45 pm »
Добре де, дефинирах ясен въпрос най-накрая.
Искам Марк да ми предложи брак.
Часът е 14,14.

Ето един ясен въпрос, на който даже ако отговорът е не, аз мога да попитам другояче - ми тогава аз ще му предложа брак...примерно.
  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1425 -: Февруари 11, 2010, 01:37:55 pm »
Добре де, дефинирах ясен въпрос най-накрая.
Искам Марк да ми предложи брак.
Часът е 14,14.

Ето един ясен въпрос, на който даже ако отговорът е не, аз мога да попитам другояче - ми тогава аз ще му предложа брак...примерно.
  ;D
  Стига се гъбаркаааа!  :blink: Аз не виждам нигде въпрос, а само "искам".  :P

*

nerealna

« Отговор #1426 -: Февруари 11, 2010, 01:58:57 pm »
сигурно въпроса е дали ще й предложи брак  ;D. и това наистина я интересува, защото луната е в 7ми дом и е нейният сигн. и е в тригон със сатурн /сигн. на 7ми дом. луната и сатурн нямат кофти аспекти ..само хубави... този тригон дали е достаъчен за отговор "да" , Скарлет?
луната е в 7ми дом.козирог/, а сатурн в 4ти /везни/

4ти дом /края/ е в дева . луната е в съвпад с мерк.

обаче сатурн е ретро..
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 02:06:06 pm от nerealna »

*

kaily

• 5145
« Отговор #1427 -: Февруари 11, 2010, 02:08:53 pm »
Ебьфти и хорарната астрология, то винаги все някой ще е ретро.
Изобщо установявам, че на хорар да питаш и да получиш положителен отговор е все едно да караш кораб през бурно море, пълно със страшни рифове.
Шанс по-лесен в тотото.
  :41:

*

nerealna

« Отговор #1428 -: Февруари 11, 2010, 02:10:20 pm »
е, ретро означава, че ще има забавяне, не значи "не". за мен отговора е "да", но аз съм начинаеща  ;D другите да кажат

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1429 -: Февруари 11, 2010, 02:11:24 pm »
сигурно въпроса е дали ще й предложи брак  ;D. и това наистина я интересува, защото луната е в 7ми дом и е нейният сигн. и е в тригон със сатурн /сигн. на 7ми дом. луната и сатурн нямат кофти аспекти ..само хубави... този тригон дали е достаъчен за отговор "да" , Скарлет?

4ти дом /края/ е в дева . луната ще направи съвпад с мерк.

Аз разбрах тънката й мисла.  ;D Обаче,така не може. Звучи несериозно. Аз не виждам тригон между Луната и Сатурн, а разходящ квадрат. А и Луната е без курс от 14,39 часа до утре в 01,24 часа. Хванала е последния влак с въпроса.  ;) Луната е в секстил с Уран - управител на неговия 2 и 3 дом - финансовия интерес и комуникации по интернет / Уран и Водолей, 3 дом - комуникации/. С управител на асцендента в 7 дом,при въпроси от подобен характер,се счита че интереса е предимно от нейна страна. Предстоят промени след преминаването на Луната в знака Водолей - ще направи първо съвпад с Меркурий. Кайли, може да използваш делови предтекст за първоначална връзка с него.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1430 -: Февруари 11, 2010, 02:12:19 pm »
Е така някак по-добре.  :-[
То луната прави хубав аспект с Уран, ама той нали не е сигнификатор, изобщо не я разбирам тая астрология, ще диря таро сайт.  :33:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1431 -: Февруари 11, 2010, 02:14:25 pm »
Бе ние преди толкоз години се видяхме по съвсем определен предтекст - да се опознаем и да се вземем.
Ама сега щом трябва, и делови предтекст ще използвам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1432 -: Февруари 11, 2010, 02:18:32 pm »
Кайли, Луната представя теб - ти си питащата и асц. е в Рак с управител Луната. Луната не е добре поставена по знак - в заточение. Минали са години и ситуацията е променена. Гледам,има разходяща квадратура на Сатурн и Плутон. Плутон управлява неговия 11 дом - 5 дом в картата. Дали този човек няма някоя скорошна раздяла с приятелка? Кажи ни нещо повече за него,което знаеш и естествено можеш да споделиш.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1433 -: Февруари 11, 2010, 02:19:46 pm »
Няма скорошна раздяла, оженил се е, ама после се е развел.
Има операция сравнително скорошна, на простатата. Това май го притеснява.

*

nerealna

« Отговор #1434 -: Февруари 11, 2010, 02:20:34 pm »

4ти дом /края/ е в дева . луната ще направи съвпад с мерк.

Аз не виждам тригон между Луната и Сатурн, а разходящ квадрат

направих карта за 14.14 както е писала часа , за софия взех  :-\ .. както виждам луната си е в тригон със сатурн ..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1435 -: Февруари 11, 2010, 02:28:20 pm »
Няма скорошна раздяла, оженил се е, ама после се е развел.
Има операция сравнително скорошна, на простатата. Това май го притеснява.

Цитат
направих карта за 14.14 както е писала часа , за софия взех  Undecided .. както виждам луната си е в тригон със сатурн ..

Уморих се вече да ви кажа. Ето картата, пък всеки да каже има или нЕма тригон между Луната и Сатурн.

Кайли,той явно затова Марса е в неговия 8 дом. Ма, ние отде да знаем това. Марса управлява твоя 5 дом на любовта, а Сатурн управлява него. Това,че двете планети са ретро показва връщане към минали отношения. Марс е на 5 градуса, а Сатурн - на 4. Не хващай,душо,човека от вратата за краката,а първо започни с любовната игра и приказки за бизнес. Пък после ситуацията ще се промени.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1436 -: Февруари 11, 2010, 02:33:59 pm »
На Меркурий му предстои тригон със Сатурн. Въпреки,че е в знака Водолей, той е в края на 7 дом. Меркурий управлява твоите 4 и 12 домове. Аз не разбрах - вече контактувате ли си по интернет с господина?  ;)
 С този Сатурн в твоя 4 дом /управител на 7/ може той да ти пристане тук.  :P
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 02:45:25 pm от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1437 -: Февруари 11, 2010, 02:46:57 pm »
Кайли,неговия асц. Близнаци ли е или не виждам правилно от таз шарения?  :-X

*

nerealna

« Отговор #1438 -: Февруари 11, 2010, 02:52:23 pm »
на мен в астрото ми показва тригон. искам да резбера коя карта/програма е най-вярна за бъдещи въпроси

*

kaily

• 5145
« Отговор #1439 -: Февруари 11, 2010, 03:05:05 pm »
Скарлет, мила, изпуснала си завръзката, аз тука се тръшках преди няколко дни по въпроса.  ;D
Значи той дойде преди 9 години точно началото на февруари, търсеше си съпруга, много честно и почтено ми каза, че контактува с няколко дами, но определено се е спрял на мен и т.н. Стоя тук 1 седмица, обаче аз тогава по ред причини не го пощях. Той си замина, хакнаха по някакъв начин странно имейла ми и повече не можах да вляза в него, така или иначе така се получи, че прекратихме и аз забравих за него.
И тук наскоро ми щукна да го търся, даже не знаех какво е станало с него, по име и фамилия и по няколко дребни детайла, които пазех отпреди, подразбрах какво точно и къде прави и после писах нещо като на село до дядо.
Бе не ми е ясно как последно се свързах с него, но получих обратен имейл от него на моя имейл.
Така че историята е отпреди години, аз сега съм на ниво да я подновя, ама за него не знам.
А че на крака ми е идвал - спор няма.