Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1164881 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1500 -: Февруари 25, 2010, 10:34:26 am »
Да, и моля след време, когато имаш нещо да ни споделиш да навестиш форума отново.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

galika

« Отговор #1501 -: Февруари 25, 2010, 10:38:48 am »
Благодаря ви, за успокоителни думи...от месеци се опитвам да променя нещата...но зная, че няма непорочно зачатие...и затова напоследък пак ме обзеха страхове...започнах пак да изпадам в кризи....дано приятеля ми успее да ме разбере...боря се съ себе си...с емоциите си..чета доста литература но тази тема...разбрах колко важно е да даваш...отколкото да получавош...разбрах че мислите и чувстват, които излъчваш ком остонолите хора се връщат обратно при теб...дори много по-силни...

Най-жалкото от всичко е, че искахме да имема 4-5 деца...винаги съм си мечтала за голямо и щастливо семейство...за здраво семейство, за емоции...за обич...каквато аз никога не съм имала...исках да възпитам силни и борбени деца...весели, жизнерадостни...съпричистни на хорските проблем и мъка...раздаващи се ...и тотлни оптимисти...все качества, които никога не съм срещала в моето семейство и които цял живот се боря да придобия....

*

Veselin

« Отговор #1502 -: Февруари 25, 2010, 10:40:05 am »
Ще ме уволнят ли от работа? Напоследък са ме взели на мушка и сериозно се плаша. Критичният период е април-май тази година. Някой може ли да каже какво ме чака тогава?
Данните ми са: 23.11.1983 12:40 PM Пловдив.
Въпросът е зададен днес 11:21 в София.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1503 -: Февруари 25, 2010, 10:40:32 am »
Галика, ще успееш, но така не си помагаш, а вредиш. Съхрани себе си, за да можеш да си пълноценна, когато това, което
мечтаеш се сбъдне.  :blink:

*

galika

« Отговор #1504 -: Февруари 25, 2010, 10:44:21 am »
Не зная защо не успяха да се публикават всичките ми отговори по темата...приятела ми е роден на 18,11,1972 в Хасково...никога не се е женил....дори никога не съжителствал със жена...но е факт, че много е бил нараняван мв миналота от жени в живота си...и много трудно отвори сърцето си за мен....

*

galika

« Отговор #1505 -: Февруари 25, 2010, 10:46:11 am »
защо не успявам да публикувом всички отговори по темата? къде греша?

*

galika

« Отговор #1506 -: Февруари 25, 2010, 10:49:43 am »
Извинявайте....май накрая всичко е публикувано...съжалявам....обещавам когато имам новини да ви пиша...ох....дано да са хубави....няма да успея да ви се отблагодаря....
Благодаря ви за всички мили думи, които написах те....имах нужда от тях! Хубав ден!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1507 -: Февруари 25, 2010, 10:57:00 am »
Цитат
Има всички предпоставки в хорара за забременяване. За раничката не се тревожи. Купи си от аптека вагинална помпичка за промивки. Купи си от билкова аптека смрадлика и прави отвара. След като се поохлади,сипи в помпичката от отварата и прави всяка вечер от тези промивки. Опитай първо така да излекуваш раничката. Но преди и след всяка промивка помпичката се изварява за стерилизация.

Надявам се, че си прочела този пост в другата тема, Галика. Това е изпитана марка рецепта. Забравих да доуточня,че отварата се прецежда,но мисля че е излишно. И все пак....да го кажа.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1508 -: Февруари 25, 2010, 10:59:20 am »
родена съм в гр.Балчик по случайност....акушерката, която е била на смяна в болницата в Добрич, е емала рожден ден на 14,05...така, че транспортирали майка ми в Балчик...изживяла е истински кошмар с моето раждане ...щяла е да ме роди в линейката...в асансьора на болницата...а в родилната зала на балчишската боница...едва не съм умряла т.к. са се загубили тонавете ми...контракциите на майка ми са затихвала....била е истински кошмар по нейните думи...и тя не помни точния час...

Галика, тази информация е добър ориентир за направа на ректификация, т.е. уточняване часа на раждане.
Вчера спретнах набързо астрологична карта с ориентировъчния час, даден от теб, но Асцендент Козирог никак не ми са връзва с обстоятелствата около твоето раждане и начина, по който то протича. Така че някой ден, ако решиш да посетиш професионален астролог, ще е добре да споменеш за тези обстоятелства, с изброяване на някои по-важни дати и събития от живота ти.

Що се отнася до желанието ти да имаш деца, разбирам те напълно. Всяка жена, с малки изключения, го иска на определен етап от живота си. Но всичко се случва тогава, когато му дойде времето.
Много инертни и безинициативни са станали сегашните мъже, трябва да ги ръчкаш за всичко, включително и в секса.  ;D

Пожелавам ти да си щастлива майка! Просто е въпрос на време да се случи, да дойде твоето бебе.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

galika

« Отговор #1509 -: Февруари 25, 2010, 11:06:12 am »
Вярно, е че днешните мъже са слабо инициятивни...все трябва да ги ръчкаме...а това направо ме влудява....но явно днес жената движи всичко в едно семейство....само, чез малко прекалих...или по-скоро обърках тактиката.

*

galika

« Отговор #1510 -: Февруари 25, 2010, 11:06:51 am »
още веднъж ви благодаря!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1511 -: Февруари 25, 2010, 11:20:20 am »
или по-скоро обърках тактиката.

това звучи доста грубо! извинете ме, но вие на война ли сте, че си позволявате да използвате този израз  :mellow:

и как няма да станат такива мъжете, като насреща им няма нормални жени ами само амазонки. за да имате истински мъж насреща си, то вие трябва да се истинска жена! вие можете ли да го кажете за себе си? щот аз не моа го кажа това за себе си  ;) та мисълта ми е, че в любовта и на война всичко е позволено - е адски грешна тактика  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1512 -: Февруари 25, 2010, 11:23:25 am »
Вещице,мила,не бъди груба.  :P Всички не могат да бъдат идеални жени,нито пък мъже. А и опозоцията Сатурн Уран оказва тежко влияние върху обществото като цяло.

*

galika

« Отговор #1513 -: Февруари 25, 2010, 11:28:49 am »
Съжалявам, ако избора на думи ви е объркал....речника ми е малко странен...обичам приятеля си чисто, искрено и без всакакво зла умисъл....просто никой на този свят не е идеалин...всеки има недостатъци...неговата ахилесова пета е секса...а пък аз не успях правилно да разгърна сексуалното му мощ...това...избрех грешен подход...с непрекасното говарене за секс, притискане и т.н....съжалявам ако съм ви обидила

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1514 -: Февруари 25, 2010, 11:29:10 am »
Вещице,мила,не бъди груба.  :P Всички не могат да бъдат идеални жени,нито пък мъже. А и опозоцията Сатурн Уран оказва тежко влияние върху обществото като цяло.

душата, тцъ, не става.... не съм груба, а реалистка  :29:

и аз търся идеалният мъж и не го намирам. и що не го намирам знаеш ли  ;)  щото явно мъжете по-бързо се развалят отколкото се развалят жените... начи на една жена дето се прави на мачо мен се падат по двама трима залюхани мъже... и това е така щото жените взеха да се правят на велики и ся реват що нямало мъже - ми нема да има щото така се случва обикновено - жената първо действа, а после мисли...

бе то ако си бях намерила истински мъж само щях да гледам сеира на такива жени дето се оплакват, че те трябвало да дърпат конците - ми че кой ги кара беееееееееееее.... ама на - ся и аз съм потърпевша от липсата на нормални хора  :19:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1515 -: Февруари 25, 2010, 11:36:24 am »
Съжалявам, ако избора на думи ви е объркал....речника ми е малко странен...обичам приятеля си чисто, искрено и без всакакво зла умисъл....просто никой на този свят не е идеалин...всеки има недостатъци...неговата ахилесова пета е секса...а пък аз не успях правилно да разгърна сексуалното му мощ...това...избрех грешен подход...с непрекасното говарене за секс, притискане и т.н....съжалявам ако съм ви обидила

скъпа, виждаш ли това подчертаното  ;)
защо си мислиш, че ти трябва да си човека дето ще разгърне нечие друго състояние. този човек не ти е собственост и само и единствено той може да разгърне нещо ако го иска! в начина ти на изразяване прозира желание за доминиране и управление на дадена "семейна" единица. по този начин обаче освен да съсипеш чуждата психика, в случая на мъжа си - ти друго няма да направиш. и това съсипване е вече факт, от това което чета се вижда ясно. не го обичаш - обичаш състоянието, което ти дава този човек когато е край теб...

съжалявам, че може да звуча грубо, но не съм от хората дето ще лицемерят заради едната куртоазия. ако обичаш го остави човека на мира, щото освен че ще му докараш импотентност, то може и да психяса нещо човека. готви му вкусно, обгрижвай го и го остави на мира. ако ще и чак лятос да правите секс - какво от това? поне ще е нещо със желание, защото предполагам не искаш да ти направи дете без желание от негова страна нали  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1516 -: Февруари 25, 2010, 11:37:07 am »
Като изключим начина ти на изразяване, който вероятно стресна новодошлата, разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна с теб.  :blink:
Така се случи май в обществото, че жените станаха прекалено силни и мъжете взеха техните роли. Никога не ми е допадало, но в един момент осъзнах, че грешката е не само тяхна, а и жените имат принос, както казваш, така си е.

Все пак момичето е притеснено в момента, разбрала си е донякъде приноса за проблемите и съм сигурна, че ще работи в посока към решаването им, така че, нека да не я разстройваме повече.     

*

Veselin

« Отговор #1517 -: Февруари 25, 2010, 11:39:39 am »
А после жените се чудят защо нямало свястни мъже и защо свястните са или женени или педали? То е ясно, мъжът трябва да доминира, това обаче не означава, че жените трябва покорно да слушат всичко, но все пак жената трябва да си е жена и мъжът - мъж.
ПП: Някой няма ли да се опита да отговори на въпроса ми, който зададох малко по-горе, моля ви?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1518 -: Февруари 25, 2010, 11:39:52 am »
абе Слънце кво ти става бре - начина ми на изразяване е колкото може по-конкретен, телеграфен и държа да казвам всичко в очите  ;D   ни моа да разтягам локуми с часове - не ме бива в това щот ма фаща сиклета  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1519 -: Февруари 25, 2010, 11:43:08 am »
А после жените се чудят защо нямало свястни мъже и защо свястните са или женени или педали? То е ясно, мъжът трябва да доминира, това обаче не означава, че жените трябва покорно да слушат всичко, но все пак жената трябва да си е жена и мъжът - мъж.

тиииииииии магаре такова, къде видя пък че съм писала, че една жена трябва да е покорна  :29:  това е пълен абсурд, но си има неща дето не са за жени и точка и тука никва еманципация не мое ме убеди в обратното!

ай сиктир, вместо аз да си правя маникюра, а мъжо да запали камината то кво стана - мъжо си прави ноктите, а аз паля камината... свинщинаааааааааааааааа  :33: :41: :97: