Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1165259 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1560 -: Февруари 26, 2010, 12:09:39 pm »
Не че работя с хорари,но за да ти се отговори на въпроса трябва да кажеш кой е тоя X-за да се знае кой производен дом да се гледа.После какъв е проблема, какъв точно е въпроса-нещо ще се случи или няма да се случи, ти си казала просто ще преодолее ли проблема...

Докато не се знае кой е човека гледаме само Луната-тя излиза от съвпад с Марс-човека е бил в конфликтна ситуация или изпитва някакъв проблем,може да натрупва гняв и недоволство.Куинконса с Плутон говори също за някаква манипулация или опасност.На Луната и предстоят две опозиции-с Меркурий и Нептун, а това не ме навежда на добри мисли-ще се взима решение по отношение на други хора,но е възможно объркване и самозалъгване,бягство.

Както виждаш е много трудно да се гледа така.Вече не знам-да вземем да тръгнем просто от 7 дом?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1561 -: Февруари 26, 2010, 12:31:04 pm »
Ако гледаме седми за Х, Луната се намира в осми от него, вероятно проблемът е свързан с пари и върщане на кредити. Плутон в седми - първи на Х. също говори за подобни грижи. Но като не знаем какъв е проблемът, това се оказва дори по-голям проблем от дето не знаем какъв е Х. Ако е здраве, ще гледаме 6 от 7-ми, ако е кредит, може да е 8-ми, но по осми може да е някаква спешна, смъртоносна болест   :(. Инак само така - между Юпитер и Луна предстои тригон, тоест отговорът е да - ще го преодолее, ама с много гадаене.  
Едит. Глупости говоря, предстоят и куинконкси и това съвсем не дава категоричен отговор. Трябват ни сигнификатори...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #1562 -: Февруари 26, 2010, 12:43:57 pm »
    Абсолютно сте точни - право в 10-ката, така е - човекът е приятел на моя приятелка и ми е познат. Точно свързано е с пари, кредити. Само че бягството - може да е към оня свят....въпроса е ще преживее ли този момент...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1563 -: Февруари 26, 2010, 01:42:35 pm »
Въпросът е сериозен... А аз не ставам много, но това е, с което разполагам.

Оставам при 7-ми дом за Х. Юпитер е силен,  в собствен знак, в собствена терма, в картата е ъглов, въобще с множество достойнства. Комбуст е, но пък приема Слънцето в своя обител, освен това има и знаков съвпад с Венера. Тоест, Х. има всички предпоставки да издържи, да се справи.

Ако разгледаме какви акспекти предстоят на Юпитер - по точност на аспекта - съвпад Слънце, куинк. Луна, съвпад Венера, тригон/секстил възлите, тригон Парс, и ако го броим - съвпад Уран. Като цяло за Х. нещата не изглеждат толкова зле и в края на краищата ще излезе от тоя проблем.

Сега по въпроса с парите - осми от 7-ми е 2-ри Рак, с Луна в Лъв, разходящ съвпад Марс във втори. Синухе е написал за Марс, аз загледах и Плутон и  няма да обяснявам какво ни казват за естеството на кредитодателите  :angry: и притеснението на кредитополучателя. С кредита, с връщането на парите - Луна, Юпитер има куинконкс. Писала съм, че куинконксът зависи от планетите, между които се сключва. В случая имаме растяща Луна и Юпитер - естествени бенефици, тоест може да е и изненадващо благоприятно развитие или помощ от нищото. Но като цяло аспектите на Луната са опозиции и куинконкси само, тоест - пари няма и връщането на кредита към момента е невъзможно. Юпитер се намира в негов 4-ти - възможно ли е да става въпрос за ипотека на семейното жилище (или хотел, ресторант - семейния бизнес?!) и си мисля, че това е възможният изход за намиране на парите? Доколкото по 4-ти дом се съди за окончателния изход от ситуацията :(.

Кредитодателите са май по седми от седми - тоест Меркурий - предстоят му съвпади с Нептун/Хирон и опозиция с Луната като последен аспект. Не изглежда да си видят парите скоро, но преди време срещнах нещо интересно - Нептун е сигнификатор и за "изчезване" на хора и предмети. Та ми хрумна дали пък няма да пропадне някъде за неопределено време тоя Меркурий  :-\
Хрумна ми да погледна и новите управници и например на четвърти от седми дом - за края на нещата - Риби - Нептун - намира се в негов трети, може би има намерение да поиска заем от по-малък брат/сестра, или да продава колата си, но мисля, че няма да получи парите по такъв начин - опозиция Нептун/Меркурий - Луна.
Последните два абзаца в моя случай са си жива спекулация, защото обикновено гледам да ползвам за отговор само септенера.  :(

« Отговор #1564 -: Февруари 26, 2010, 02:09:56 pm »
   Дияна, винаги с интерес чета твоите интерпретации - защото в тях виждам много лично творчество. Аз нищо не разбирам от хорар. Но по същия начин допускам, че помощ може да дойде от нищото и че както ти казваш по Нептун за изчезването - в момента този изход изглежда единствения  благоприятен - трябва да изчезне - поне докато нещата се подредят от само себе си и неговата болка поутихне. Още повече, че самият той е Меркурий....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1565 -: Февруари 26, 2010, 02:10:05 pm »
късметлия си с Луна в 5 дом.  :blink:
Лили, Луната в 5 дом не е чак толкова хубава позиция. Да беше в 6-ти, поне нямаше да бъда чак такъв мързел.  :P
Май има доста форумци с рачешка луна.  :rolleyes:

Не питай за 6-тодомната Луна.  ;D Не мога да си вдигна главата от работа и заетост. Все нещо има за вършене. А ако нямам, си намирам какво да правя. Пфуууу....това е най-работохоличното положение. При това тази Луна управлява и МЦ,пък за знака.....да не говорим.  :P  Цял живот нерви в ежедневието. Но пък иначе щеше да ми е скучно, а аз съм свикнала с тези обороти.  ;D

*

nerealna

« Отговор #1566 -: Февруари 26, 2010, 02:57:32 pm »
Искам да ви питам какво означава, когато в хорара в интересуващият ни дом има заключен знак? Има ли по специално значение? Може би означва нещо тайно, скрито?

*

galika

« Отговор #1567 -: Март 01, 2010, 09:14:49 am »
Ще се разделим ли с приятеля ми ...аз съм родена  на 14,05,1981 четвъртък след 22:00 родена съм в гр.Балчик....приятела ми е роден на 18,11,1972 в гр. Хасково? Против нашата връзка ли е майка му...предстоят ли ми проблеми с нея?

*

missKapriz

« Отговор #1568 -: Март 01, 2010, 09:41:12 am »
Искам да ви питам какво означава, когато в хорара в интересуващият ни дом има заключен знак? Има ли по специално значение? Може би означва нещо тайно, скрито?

Планети-signifikatori, които се намират в  заключени домове и знаци имат особено значение, питащия преминава през важна опитност, има нещо да научи да получи някакъв урок, да плати някаква цена, да положи усилие.

*

missKapriz

« Отговор #1569 -: Март 01, 2010, 09:41:51 am »
Ще се разделим ли с приятеля ми ... Против нашата връзка ли е майка му...предстоят ли ми проблеми с нея?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #1570 -: Март 01, 2010, 09:44:11 am »
Боже, боже.... :41: :41: , объркала съм датата на картата на хорарния въпрос от петък. Вместо да пиша 26-ти , аз съм поставила дата 25-ти. Сега слагам вярната карта. Аз вече подадох документи ама като гледам сега положението нещата не са така добри както при първата карта.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1571 -: Март 01, 2010, 09:51:09 am »
По-добре да си опитала, отколкото да не го направиш и после да се чудиш какво би станало ако ...  ;)

*

galika

« Отговор #1572 -: Март 01, 2010, 10:01:40 am »
какво означава това...че съм опасност ...че ще се разделим...или да се боря...неразбирам?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1573 -: Март 01, 2010, 10:07:21 am »
Галика, Асол е писала по горния въпрос относно работата, не по твоя. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

galika

« Отговор #1574 -: Март 01, 2010, 10:11:21 am »
А какво азначва картата на Miss Kapriz?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1575 -: Март 01, 2010, 10:33:56 am »
Ми това е картата, построена по часа и мястото на питането ти.

Между другото Галика е в Добрич, така стана ясно при предишния й въпрос.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1576 -: Март 01, 2010, 10:40:16 am »
А какво азначва картата на Miss Kapriz?

Галика, когато се задава хорарен въпрос, е нужно да посочиш датата, часа, минутите и мястото на ЗАДАВАНЕ на въпроса, а не твоята рождена дата и час. Мис Каприз се е опитала да те улесни, като построи карта към момента на задаване на въпроса от теб. Но, ти в момента не си в Балчик, а между времето, когато въпросът ти е хрумнал и времето, в което си успяла да го публикуваш, може да са минали и часове...

Тоест, много е вероятно, ако разглеждаме картата, която Мис Каприз е постнала, да стигнем до неверни резултати. Особено в случая - асц. в първия градус, само от мястото на въпроса може сигнификаторът да се смени. Знам, че ти звуча на патагонски, че реагираш много чувствително на всяка забележка в момента, но щом си решила да поостанеш тук, моля,  отдели малко време, за да се запознаеш с основните правила за задаване на въпрос, преди да се шашкаш така от всеки коментар и съвет. И имай предвид, че тук не са се сбрали професионални консултантни, а хора, за които астрологията е повече или по-малко хоби. Тоест, много е вероятно и да не говорят на теб, или да са заети в момента или да не стане непременно това, което са видели в картата ти.

В твоето състояние сега ми се струваш лесно внушаема и афектирана и трябва много внимателно и с доза скептицизъм да подхождаш към всяко мнение тук, за да не го превърнеш в самосбъдващо се предсказание.

Следващия път, като те разтревожи нещо, си поеми дъх, формулирай ясно въпрос - така че да се отнася точно до това, което те интересува в момента, и най-просто да може да получи отговор ДА или НЕ. И когато си готова, погледни в колко часа и колко минути си го задала.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1577 -: Март 01, 2010, 10:51:50 am »
Боже, боже.... :41: :41: , объркала съм датата на картата на хорарния въпрос от петък. Вместо да пиша 26-ти , аз съм поставила дата 25-ти. Сега слагам вярната карта. Аз вече подадох документи ама като гледам сега положението нещата не са така добри както при първата карта.

Ама, Мари, те нещата не са и много различни от преди. И преди и сега, сигнификаторите са си все същите и все са си ретро и все си има секстил между тях. Даже си мисля, че сега Луната е по-добре.

Ретро Марс, който те олицетворява, предполага точно тази промяна на намеренията и на отношението ти към работата. Ретро Сатурн като сигнифитор на допълнителната работа предполага, че и от отсрещната страна може да има подобни колебания, забавяне и т.н. Иначе и допълнителната работа изглежда същата като основната - У6 Меркурий в 11-ти. По моему не е въпросът дали ще те одобрят, а дали въобще ще ти се занимава, защото имаш подозрения, че ще е много работа за никакви пари. И защото на Марс, както а-хаа да скочи обратно в Рак, му се вършат други неща - контакти с Венери, Слънца и т.н.  ;), Пролет идва, не му е до бачкане вкъщи. ;D

*

galika

« Отговор #1578 -: Март 01, 2010, 10:52:55 am »
Въпроса ми хрумна в неделя след 21:00 часа, след като приятела ми говори с майка си и тя катогорично е заявила, че иска той да ходи сам за празниците без мен...изтъкнала е като причина нещо в потеклото ми...не зная нещо което съм казала...намирам се в град Добрич

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1579 -: Март 01, 2010, 10:55:18 am »
galika, майката, че е против против е, но да те питам той има ли друга жена? предишна или нещо такова? ( аз не си падам по хорарите и само  питам)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.