Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169670 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1720 -: Март 08, 2010, 02:47:21 pm »
 Ще продължи ли дъщеря ми да ме ядосва? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1721 -: Март 08, 2010, 02:48:11 pm »
 С тази Луна и Плутон в 5 дом ..май ДА! :'( :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1722 -: Март 08, 2010, 02:54:30 pm »
Луна без курс!  :tongue2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1723 -: Март 08, 2010, 02:58:58 pm »
 ;D То извън хорарните правила пак бих ти казала, че да...незнам на каква възраст е, но дечица какво да ги правиш.  :P
Какъв е слънчевият й знак? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1724 -: Март 08, 2010, 03:06:09 pm »
Като гледам Луната е в края на Стрелец, но някои автори разглеждат понякога нейното придвижване в следващ знак, ако има обясняващи ситуацията аспекти. Ако го направим - Луната й предстои квадрат с Венера, както и със Сатурн по остта 2/8 домове. За пари ли те ядосва ...? Май ще продължава.  :unsure:  

*

Uran

• 6041
« Отговор #1725 -: Март 08, 2010, 03:08:36 pm »
Като гледам Луната е в края на Стрелец, но някои автори разглеждат понякога нейното придвижване в следващ знак, ако има обясняващи ситуацията аспекти. Ако го направим - Луната й предстои квадрат с Венера, както и със Сатурн по остта 2/8 домове. За пари ли те ядосва ...? Май ще продължава.  :unsure:  
Оооо, не, тя е малка. Спестява ми истини, за да не съм се тревожила. ;)
« Последна редакция: Март 08, 2010, 04:01:37 pm от Uran »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1726 -: Март 08, 2010, 03:15:44 pm »
Да не е кристалче  ;D :P 

Щом е Раче вероятно ще е спестовна със всичко,не само с "някои истини" ,Плутончо в 5ти-потайна манипулаторка  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1727 -: Март 08, 2010, 03:25:33 pm »
Да не е кристалче  ;D :P 

Щом е Раче вероятно ще е спестовна със всичко,не само с "някои истини" ,Плутончо в 5ти-потайна манипулаторка  :rolleyes:
Вярно, че е манипулаторка и с един такъв ангелски вид и големи добри очи. ;D ;D
От доста време водим война.
 Аз отстоявам реда и дисциплината, тя- свободата да се мърдосваш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1728 -: Март 08, 2010, 03:30:47 pm »
Освен, че Луната управлява 12 дом, управителят на 5-ти дом е в 8-ми, а е и диспозитор на Луната.  :blink:  Въобще планети в 8-ми, колкото искаш, предстоящ съвпад с Плутон, ако го отчетем разбира се, но явно носи своя смисъл той тук...
На мама не й остава нищо друго, освен да се довери на инстинкта за самосъхранение на детето си.  :blink:

Честно казано и аз така имам навика да спестявам много неща на майка ми, типично за Плутонов акцент, впоследствие осъзнах, че е грешка, но вече други начини незнаех.....

*

Divna

« Отговор #1729 -: Март 08, 2010, 04:16:21 pm »
Моля ви за малко помощ.
Бихте ли могли да ми кажете нещо по въпроса: Ще се видя ли днес с М. (приятеля ми)?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=f&gif=astro_2ast_104_horar_hk.53464.22789.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677
Вчера вечерта имахме не дотам приятен разговор по телефона. Тази вечер трябва да дойде в къщи. Но след вчерашния разговор не знам дали ще благоволи да го направи. Всъщност разбрах, че за празника днес ми е готвел някаква изненада, ама аз нали съм си "хипер" чувствителна, та май взех, че оплесках съвсем нещата :'(.

*

Divna

« Отговор #1730 -: Март 08, 2010, 04:59:34 pm »
Ретрограден Сатурн в 5 дом не ми говори, че нещата ще бъдат както трябва. Но пък от друга страна Меркурий е в съвпад с Юпитер. Знам ли? Много съм назад с хорарите, затова имам нужда от помощ :25:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1731 -: Март 08, 2010, 05:04:00 pm »
Луната е без курс. Едва ли се очаква промяна на ситуацията или пък вероятно тревогите ти са безпричинни. Меркурий и Юпитер са все още в съвпад, макар ти да "поизбързваш"  ;D. Забави се малко, за да те догони  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1732 -: Март 08, 2010, 05:05:34 pm »
Дали това, че съвпадът на  Меркурий и Юпитер е в десети дом не означава публично легитимиране на връзката?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1733 -: Март 08, 2010, 05:19:01 pm »
Бе девойки, що не прочетете хорарите от близките часове. Като видите, че луната е без курс, просто не задавайте въпроси, докато не се куртуляса луната. Ако не друго, поне това.
То по тая логика всички либовни въпроси в тия неколко часа следва да получат приблизително еднакъв отговор ли?
Така че либовни въпроси не баш сега.

*

missKapriz

« Отговор #1734 -: Март 08, 2010, 05:19:30 pm »
Дивна,мисля,че ще дойде :blink:Но май въпреки всичко няма да е това,което очакваш.Тъй като няма градусите малко е трудно да се определят с точност аспектите
Карита,качи карта и ако може да има градуси

*

missKapriz

« Отговор #1735 -: Март 08, 2010, 05:24:41 pm »
Цитат
Бе девойки, що не прочетете хорарите от близките часове. Като видите, че луната е без курс, просто не задавайте въпроси, докато не се куртуляса луната. Ако не друго, поне това.
То по тая логика всички либовни въпроси в тия неколко часа следва да получат приблизително еднакъв отговор ли?
Така че либовни въпроси не баш сега.
Днес има бум на любовни въпроси.Но,Кайли,май Карита е преди теб ;),ама понеже не е качила карта и не си видяла ,че Луната е без курс и си питала не на време :P

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1736 -: Март 08, 2010, 05:28:26 pm »
Момичета, аз съм малко на Вие с астрологията .Доколкото разбрах при луна без курс не може да има ясен отговор на въпроса, така ли :-\

*

missKapriz

« Отговор #1737 -: Март 08, 2010, 05:59:32 pm »
Луна без курс е една от причините за нерадикалност на картата и по принцип показва липса на развитие по въпроса.Аз обаче не бих гледала първо положението на планетите,та после да си формирам въпроса.То което е писано ще стане,колкото и да стакмисваме насила нещата!

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1738 -: Март 08, 2010, 06:29:40 pm »
Благодаря за разяснението мис Каприз .Аз се успокоявам с това ,че при хорарните въпроси отговорите са свързани с развитието на нещата до 3 месеца (така прочетох някъде) Аз така или иначе очаквам, ако има някакво развитие да е към есента .По рано няма как да стане

*

Divna

« Отговор #1739 -: Март 08, 2010, 06:46:20 pm »
Дали това, че съвпадът на  Меркурий и Юпитер е в десети дом не означава публично легитимиране на връзката?

Blagodaria ti Diyana  :88:
Mnogo milo, 4e si otdelila vreme za da pogledne6 kartata mi.
Pri men e edva 12h30 (na obiad) , taka 4e do dove4era ima dosta vreme. No utre 6te pi6a kakvo e stanalo.

Izviniavam se, 4e pi6a na latinitza, no sam v rabotata, a tuk niamam kirilitza.