Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1167493 Прегледи
*

Divna

Re:хорарен въпрос
« Отговор #1740 -: Март 08, 2010, 06:48:42 pm »
Дивна,мисля,че ще дойде :blink:Но май въпреки всичко няма да е това,което очакваш.Тъй като няма градусите малко е трудно да се определят с точност аспектите
Карита,качи карта и ако може да има градуси

Blagodaria i na teb MissKapriz  :58:
Mnogo milo, 4e si poglednala kartata mi. Blagodaria ti o6te vednaj.

*

Divna

« Отговор #1741 -: Март 09, 2010, 02:29:22 pm »
Луната е без курс. Едва ли се очаква промяна на ситуацията или пък вероятно тревогите ти са безпричинни. Меркурий и Юпитер са все още в съвпад, макар ти да "поизбързваш"  ;D. Забави се малко, за да те догони  :P

Diyana, обещах да пиша, за това дали събитието е както показва хорара.
Ами мога да кажа, че когато има нещо да става, то си става, независимо дали Луната е без курс.
Тревогите ми наистина бяха безпричинни. Приятелят ми дойде и всичко е ОК.
А за узаконяване на връзката не знам дали някога ще го направим. И двамата сме против брака, като институция.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1742 -: Март 09, 2010, 03:36:41 pm »
А за узаконяване на връзката не знам дали някога ще го направим. И двамата сме против брака, като институция.
Под публично легитимиране нямам предвид узаконяване и бракуване. А светът да започне/ да свикне да ви възпрема като двойка. Радвам се, че всичко е наред с "хорара".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #1743 -: Март 09, 2010, 03:43:16 pm »
Цитат
Дивна,мисля,че ще дойде smileyНо май въпреки всичко няма да е това,което очакваш.

Само половината съм познала,така ли?Предположих,че ще дойде,но нещо ще спорите или ще се скарате.Радвам се обаче ,че всичко е о.к. :blink:

*

Divna

« Отговор #1744 -: Март 09, 2010, 06:50:12 pm »
Цитат
Дивна,мисля,че ще дойде smileyНо май въпреки всичко няма да е това,което очакваш.

Само половината съм познала,така ли?Предположих,че ще дойде,но нещо ще спорите или ще се скарате.Радвам се обаче ,че всичко е о.к. :blink:

MissKapriz, напротив, всичко си познала ;D. Направо съм възхитена от теб и Дияна. Много сте добри.
Той дойде, но имаше ангажимент и не мислеше да остане дълго. (Това ме накара да се чувствам не дотам уважена...) Но в крайна сметка той реши да анулира ангажимента си за да остане с мен. Така, че имаше малко напрежение, в началото,  но в последствие всичко беше ОК!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1745 -: Март 15, 2010, 03:59:53 pm »
Привет момичета и момчета.Имам един въпрос чиито отговор няма да разгадая без ваша помощ. Значи, братът на свекър ми, му е дал един документ с който заявява, че се отказва от бащиното им наследство в негова полза. Писан е преди много години, но изведнаж изчезна от къщи. Преровихме навсякъде но напразно. Та въпроса ми е къде по дявлите е този документ ?

15 март 2010 софя 16:32
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1746 -: Март 15, 2010, 04:06:27 pm »
В търсенето на изгубени не съм много веща, но мисля, че ще го намериш. Все пак имай предвид, че е новолуние и има вероятност от грешки. 

В София си, нали? И "по дяволите" задължително ли да включим при прогнозата.  :P    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1747 -: Март 15, 2010, 04:09:18 pm »
В търсенето на изгубени не съм много веща, но мисля, че ще го намериш. Все пак имай предвид, че е новолуние и има вероятност от грешки. 

В София си, нали? И "по дяволите" задължително ли да включим при прогнозата.  :P    

Да в София съм  ;D ;D ;D
А бе карай без ''по дяволите''
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1748 -: Март 15, 2010, 06:08:08 pm »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1749 -: Март 15, 2010, 09:33:10 pm »
Попитай съпруга си има ли някакво тайно място, където да си съхранява ценни вещи, злато, може и някакви ел./компютърни неща. Документът явно е на много скрито място. Също ако сте теглили кредити или сте правили застраховки, проверете при техните документи, не знам колко е възможно, но ако има такова нещо опитайте да проверите в банка или там която е съответната институция. Може и да е близо до вода или канализация, заради натоварените Риби и Меркурий на к8.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1750 -: Март 15, 2010, 10:13:55 pm »
Попитай съпруга си има ли някакво тайно място, където да си съхранява ценни вещи, злато, може и някакви ел./компютърни неща. Документът явно е на много скрито място. Също ако сте теглили кредити или сте правили застраховки, проверете при техните документи, не знам колко е възможно, но ако има такова нещо опитайте да проверите в банка или там която е съответната институция. Може и да е близо до вода или канализация, заради натоварените Риби и Меркурий на к8.

Благодаря ти Кали,
Той съпругът ми едва ли знае, защото свекър ми си ги прибира тези неща и един господ знае къде го е мушнал и сега ни хвърля в музиката. Ще се кача утре при него да търсим заедно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1751 -: Март 16, 2010, 10:13:59 am »
Търсихме на всякъде и нищо... :(
Това, което си мисля е, че свекърва ми го е взела, когато идва.
Няма как иначе. Днес пак умувах по и картата и стигнах до извода,че У12 е в 7 дом и съвпед с Мерка, май точно това показва, ама знам ли ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1752 -: Март 16, 2010, 03:04:27 pm »
Елфидка, защо гледаш У12?

ПарсФортуна между другото също е в 12 дом.

Наистина изглежда сякаш е прибран от някой, по 7-ми дом предположенията са към партньора, както посочи вече Кали. Но пък от друга страна 7-ми дом нали е и родителите на партньора...май така беше.  :blink: Така, че има логика.

Мисля, че трябва инициатива от твоя страна да го намериш, но то е ясно, че няма да оставиш така нещата. Стискам палци.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1753 -: Март 16, 2010, 03:14:06 pm »
10 дом в картата е 4 дом от 7-съпруга ти, който е дом на неговата майка. Венера управлява 4 дом /негов/ и е в 8 дом /в негов 2/. Меркурий съуправлява този 10 дом,защото има интерсептирани Близнаци там и е в съвпад с Меркурий. Преди колко време изчезна този документ или не си забелязала,elfidka? Преди 15-дни или преди 3-4 месеца забеляза,че го няма? Локус фортуна и тя в 12 дом-на скрито място,невидимо. Ако имате такива съмнения,нека попита директно майка си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1754 -: Март 16, 2010, 03:34:51 pm »
 Ще се издължи ли съпругът ми към доставчика ?
варна 16часа и 23 минути 16март

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1755 -: Март 16, 2010, 03:39:03 pm »
Аз,като гледам картата,няма да има никакъв проблем с издължаването.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Uran

• 6041
« Отговор #1756 -: Март 16, 2010, 03:45:02 pm »
Аз,като гледам картата,няма да има никакъв проблем с издължаването.
Aз не съм я качила още, че фотобукета ми запецна. :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1757 -: Март 16, 2010, 03:45:52 pm »
Пробвай с imageshack.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1758 -: Март 16, 2010, 03:56:00 pm »
Ще плати ли съпругът ми парите към доставчика? В смисъл: ще ликвидираме ли дълговете?

« Последна редакция: Март 16, 2010, 04:06:54 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1759 -: Март 16, 2010, 04:12:45 pm »
Търсихме на всякъде и нищо... :(

Елфидка, кухнята ви в коя посока е? На север каква стая имате или свекърва ти? Възможно ли е да е на скрито до някакъв уред, прибран сред други вещи, на ниско? :rolleyes: