Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1162972 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1800 -: Март 21, 2010, 07:02:06 pm »
 Според мен Скарлет коментира картата на Дияна. :blink:

« Отговор #1801 -: Март 21, 2010, 10:09:35 pm »
Благодаря на всички и най-вече на Диана за отговорите.Много точно си определила ситуацията да аз съм предубедена въпреки че той доста настоятелно се опитва да ми докаже колко важна съм за него и как не бива миналото да ми влияе върху бъдещите решения.В същото време аз съм зависима от него защото някак си като жена искам да ми докаже че мога да бъда спечелена и да се пребори за мен с дела а не с думи.Най странното е че ти дори позна че му предстои издигане в работата а за брак все още е твърде рано да говорим.Благодаря ви отново. :58:
ПС.колкото до въпроса зададен е между 19:05 или 19:07 в София на 19.03.2010
Докато дишаш...надявай се!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1802 -: Март 22, 2010, 09:36:25 am »
Според мен Скарлет коментира картата на Дияна. :blink:

Абсолютно!!  ;D Ама нещо Дивна ми е в ума.  :P

« Отговор #1803 -: Март 22, 2010, 08:10:43 pm »

Дияна, много те моля- бъди така добра и си ми върни топките, дето ми ги криеш постоянно!! :mellow:

хахаха Вижъх имаш страхотно чувство за хумор признавам те  :08:
Докато дишаш...надявай се!

*

missKapriz

« Отговор #1804 -: Март 24, 2010, 08:42:06 pm »
Днес ми зададоха този хорарен въпрос Ще ми звънне ли до 18.30?Става въпрос за любовника на питащата,имали са уговорка за среща,но тя беше притеснена и нетърпелива и ме попита и аз сгреших както се оказа по-късно.И не мога да разбера защо-асц не е критичен нали?
http://prikachi.com/files/1457429I.gif

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1805 -: Март 24, 2010, 08:47:40 pm »
Изглежда, че "не" е бил отговора. Ти какво каза и защо сгреши смяташ?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #1806 -: Март 24, 2010, 09:02:05 pm »
Не че разбирам от хорари, но отговорът най-вероятно е бил отрицателен, тъй като управителя на 3 дом (комуникация, телефони ...) е Плутон и съответно той прави каре с Меркурий (питащата), както и с Уран (управителя на 5 дом).

*

missKapriz

« Отговор #1807 -: Март 24, 2010, 09:20:32 pm »
Отг ми беше НЕ,но само след 15 мин телефона и звънна и се уговориха за среща.
Явно последния аспект на Луната-тригон с Уран/У5/ е бил решаващ,и зора и е била срещата-5 дом,а не обаждането.Между Меркурий/У1/ и Нептун/У7/има 13 градуса разлика-почти след толкова и се обадиха.Сега като гледам У11/любовника/-Слънцето прдстои да съвпадне с Меркурий-още едно потвърждение.
Но вече се издъних ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1808 -: Март 24, 2010, 09:48:04 pm »
Отг ми беше НЕ,но само след 15 мин телефона и звънна и се уговориха за среща.
Явно последния аспект на Луната-тригон с Уран/У5/ е бил решаващ,и зора и е била срещата-5 дом,а не обаждането.Между Меркурий/У1/ и Нептун/У7/има 13 градуса разлика-почти след толкова и се обадиха.Сега като гледам У11/любовника/-Слънцето прдстои да съвпадне с Меркурий-още едно потвърждение.
Но вече се издъних ;D

Направих си картата по Кох, както винаги за хорарите. Гледах,умувах и аз. Трудна карта. По Кох у5 е Сатурн,щото куспидата е в Козирог. А 3 дом - комуникациите и обаждането се управлява от Марс. Между двете планети има секстил. Иначе,отнигде другаде не изкача заека. Нали някои астролози не използват транссатурновите в хорарите,та сега и аз ги елиминирах и излезе това. Има и нещо друго - на Меркурий,като сигнификатор на 3 дом и комуникациите му предстои секстил с Нептун след 14 градуса,а Нептун управлява 7 дом - партньора. Ъгловите домове са кардинални и дават най-бързи действия във времето.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1809 -: Март 24, 2010, 09:51:59 pm »
А знаеш ли мис Каприз дали някой от двамата не е отишъл на гости в другия?  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1810 -: Март 24, 2010, 09:55:22 pm »
Да, единствено за мен Луната тригон с Уран като последен аспект, но дето викате, ако е без тия планети?! Просто Сатурн ретро в 1 дом показва, че питащата не ти е казала всичко, не е знаела как да зададе въпроса, а тя е искала среща, не просто обаждане.   

*

missKapriz

« Отговор #1811 -: Март 24, 2010, 10:01:59 pm »
А знаеш ли мис Каприз дали някой от двамата не е отишъл на гости в другия?  :unsure:
Ако е имало подобно нещо единствения вариант е тя у тях,защото нейния мъж си беше у тях.Но по-скоро мисля че терена е неутрален.Иначе и аз използвам повече Кох,но тук явно съм забравила това ;D,обаче сега като гледам по Кох още по-НЕ го виждам тоз хорар :-X

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1812 -: Март 24, 2010, 10:05:17 pm »
В картата се вижда,че тя е искала и среща,защото управителя на 1 дом - Меркурий е в 7 дом. Марс е диспозитор на Мерка в Овен и управлява 3 дом - обаждането и 8 дом.  ;) Освен това Локус Фортуна е в 4 дом, Венера управлява неговия 8 дом /2 дом в картата/, а Луната е в Рак. Та, затуй попитах кой у кого е отишъл евентуално и кво са правили....не нам.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1813 -: Март 24, 2010, 10:07:52 pm »

Ако е имало подобно нещо единствения вариант е тя у тях,защото нейния мъж си беше у тях.Но по-скоро мисля че терена е неутрален.

Труден е хорара, спор няма. Няма значение в чий дом са отишли, но е в нечий дом. Айде, да бягаме да лягаме, та да живеем с орлите.  :25: :57: Сладки сънища!  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1814 -: Март 25, 2010, 07:21:15 pm »
Да станем за мезе предлагам със следващия хорар на Марая... :P ;) Защо не, щом е за любов, се искат жертви. Въпросът е:

"Силни ли са чувствата на този мъж към мен?"

Принципно един хорар колко може да покаже силата на чувствата, но пък ще се види надявам се за какви отношения става дума или все нещо задоволяващо в тази посока, което иска да узнае питащата. И внимание, щото тя е Стрелец и няма насита, пишете на воля.  ;D Добре дошло за нас упражнение.
 Ето и картата.     

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1815 -: Март 25, 2010, 07:28:18 pm »
малеее , ами сега?! :o
откъде започваме? :-[ :-[
нищо не разбирам от хорари ,много съм боса беее.
обаче ,какво виждам  :-\ ?! луната е на точен тригон от слънцето и й предстоят още два аспекта /хармонични при това / преди да напусне знака. луната е в лъв /мунданен 5-ти и лИбоФ/. упр. на асц-то е венера , която се намира в съвпад с дсц-то....
иии ,после... :-[ :-[
дайте подсказки , кО дЪ гледам?! :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1816 -: Март 25, 2010, 07:32:34 pm »
малеее , ами сега?! :o
откъде започваме? :-[ :-[
нищо не разбирам от хорари ,много съм боса беее.
обаче ,какво виждам  :-\ ?! луната е на точен тригон от слънцето и й предстоят още два аспекта /хармонични при това / преди да напусне знака. луната е в лъв /мунданен 5-ти и лИбоФ/. упр. на асц-то е венера , която се намира в съвпад с дсц-то....
иии ,после... :-[ :-[

А,сега,може или не може да ти го нач.....м??? Откъде да започнем с така неправилно зададения въпрос? Така,както си го задала,трябва да гледаме Слънцето - за мъж.  :19: Некъф там,хванат от гората.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1817 -: Март 25, 2010, 07:33:36 pm »
 ;) ;D ;D Скарлет го каза! Ами, че тъй си е, де.... :57: Ще умра от смях с вас, честна дума!

Сега, ако погледнем по-трезво на нещата - знаците на асц/дсц са си класика за въпроса, тъй че по 7-ми дом, а и Слънцето и без това може да допълни картината за мъжа, аз така мисля. 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1818 -: Март 25, 2010, 07:36:02 pm »

Има точен тригон между Слънцето и Луната. Я, бързо си признай,правихте ли секс преди няколко часа или не?  :-[ ИзгорЕла ли, сестро с тая заточена Венера в 7 дом. Направо си луда от любов и страст.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1819 -: Март 25, 2010, 07:38:49 pm »
луната е на точен тригон от слънцето
Много е хубав аспекта в случая.  :blink: Има връзка. Луната и Слънцето обаче са в работни домове. Може би такива са отношенията ви за момента. Ти - Венера си се лепнала при него в 7 дом и вероятно си по-обсебената.