Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1166167 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1840 -: Март 25, 2010, 08:38:25 pm »
Марая, може да има както поводи за ревност, така и проблеми с нечии желания или пари. Марс управлява твоя 2 дом, а Венера -неговия 2. Пари, желания, ревност. За друго не се сещам,щото играя на табла. Айде, лека , да мислят изтънчените, дет не псуват.  :P

еййй ,това е положението :( тцц-тццц. вечно на най-интересното ще си легнеш.
молим те скарлето , кажи ми тия 8гр. на колко време се равняват?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1841 -: Март 25, 2010, 08:42:12 pm »
Според мен среща може и след 6 дни да има, а след 18 дни нещо друго да предстои...?

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1842 -: Март 25, 2010, 08:42:24 pm »
Ма, не си лягам,бееее. Играя табла.  :P

*

missKapriz

« Отговор #1843 -: Март 25, 2010, 08:46:36 pm »
Сънрейн,имам предвид предсточщия съвпад Слънце/Венера.Срещата ще е по работа-в дома на партньорствата е.Но в предстоящ секстил с У5-неусетно ще се прехвърлят в друга плоскост отношенията.Мисля,че неразбирателство по бизнес въпрос може да охлади страстите-освен ако не се направят леки комромиси и здрав разум

*

Марая

• 28287
« Отговор #1844 -: Март 25, 2010, 08:47:00 pm »
Според мен среща може и след 6 дни да има, а след 18 дни нещо друго да предстои...?

що няма иконка с изцъклени очи :( ,направо ми писва от недомлъвки :rolleyes: :wub: :P
и какво след 18 дни би могло да предстой? :P ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1845 -: Март 25, 2010, 08:49:01 pm »

ми не е честно ;) , айде де ,кажи ми нещо....
като кученце се молим.
жал нямаш ли? :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1846 -: Март 25, 2010, 08:52:16 pm »
 ;D

Ти ще ме убиеш просто. Ми нали ти казвам, дай време поне да помислим. Върша сто неща, интересен ми е хорара, но да ти кажа нещо, в което не съм поне малко сигурна как да стане тая работа... :blink: А и ми се струва, че не четеш внимателно, а само питаш.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1847 -: Март 25, 2010, 08:54:18 pm »
Сънрейн,имам предвид предсточщия съвпад Слънце/Венера.Срещата ще е по работа-в дома на партньорствата е.
да ,предстой ни работна среща. говорим ,малко по работа принципно , и ужасно бързо се разбираме дори и с поглед.

Но в предстоящ секстил с У5-неусетно ще се прехвърлят в друга плоскост отношенията.
това кога го виждаш?

Мисля,че неразбирателство по бизнес въпрос може да охлади страстите-освен ако не се направят леки комромиси и здрав разум

място за компромиси винаги има в бизнеса , проблем ли виждаш в работните отношения? :(
и въобще може ли да бъде избегнат?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1848 -: Март 25, 2010, 08:54:33 pm »
Сънрейн,имам предвид предсточщия съвпад Слънце/Венера.

Значи аз си го потвърждавам това с друг аспект. Явно има защо да съвпадат нещата. Среща ще има.  :blink: Да видим и какво още ще има... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #1849 -: Март 25, 2010, 09:01:54 pm »
Сънрейн,имам предвид предсточщия съвпад Слънце/Венера.

Значи аз си го потвърждавам това с друг аспект. Явно има защо да съвпадат нещата. Среща ще има.  :blink: Да видим и какво още ще има... :P

в тоя хорар може ли да се определи какъв е контакта и какво ще произлезе? :lol:
квадратурата на венера/марс няма ли да се случи в друг знак?! :lol: :-\ и това тълкува ли се в хорара?
просто питам ,щото не знам , а и мисля ,че бях чела някъде ,че при хорар се гледат аспектите до края на знак....не знам разсъждавам само! ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1850 -: Март 25, 2010, 09:02:32 pm »
Цитат
по работа , на 3-ти март тази година ,привечер около 18 часа или 19..
Слънцето/мъжа/ се е отделило от Уран/У5/ преди 22 градуса,в падащ дом и огнен знак,кардинален.Т.е.преди 22 дена,точно 3 март

Аз се чудя...виждам разлика само 8 градуса между тях?  :rolleyes:  

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1851 -: Март 25, 2010, 09:02:41 pm »

ми не е честно ;) , айде де ,кажи ми нещо....
като кученце се молим.
жал нямаш ли? :wub:

Последно включване - асцендента е във Виа Комбуста и поради тази причина астрологията определя картата като нерадикална. Не,че не се виждат много неща, но още в началото ти казах,че трудно се отговаря на неправилно зададен върпрос. И стига си ни карала да изсмукваме инфо от пръстите си,щото въпроса ти беше дали има чувства. Пък сега" Кога ще има среща" и " Квооо,кажи нещо,молим ти сееее". Задава се един конкретен въпрос и отговора е конкретно за него. Айде,лека и доходна.  :bedtime2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1852 -: Март 25, 2010, 09:06:18 pm »
скарлет ,мерси! на тебе лека ,мека и розова! :P :wub:

*

missKapriz

« Отговор #1853 -: Март 25, 2010, 09:11:08 pm »
Марая,повярвай ми нищо не скривам,просто толкова са ми силите-малко виждам все още.Според мен ще има бизнес-напрежение така да кажа,и ако се прояви незрялост и се смесят нещата може да се прецака една гореща любов ;)Но вие не сте деца и няма да го допуснете надявам се.А и наистина те моля,не ми се връзвай прекалено на предсказанията :88:

*

missKapriz

« Отговор #1854 -: Март 25, 2010, 09:16:01 pm »
Цитат
по работа , на 3-ти март тази година ,привечер около 18 часа или 19..
Слънцето/мъжа/ се е отделило от Уран/У5/ преди 22 градуса,в падащ дом и огнен знак,кардинален.Т.е.преди 22 дена,точно 3 март

Аз се чудя...виждам разлика само 8 градуса между тях?  :rolleyes:  
чела съм че се гледа абсолютната стойност на градусите между общите сигнификатори-т.е 27-5=22,не разстоянието

*

Марая

• 28287
« Отговор #1855 -: Март 25, 2010, 09:19:37 pm »
оф ,мис каприз  :blink: ,какво да ти кажа....права си.
вероятно е да има напрежение ,но дано не е по-рано от 4/5 месеца.
надявам се ,че в картата от хорара , визираните 8 гр. може да са 8 дни ,8 седмици ,8 месеца...
или нещо бъркам.
благодаря ти много!

*

nerealna

« Отговор #1856 -: Март 25, 2010, 09:41:02 pm »
И в крайна сметка отговора на въпроса на Марая ДА ли е или НЕ ?  ;D Има ли чувства?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1857 -: Март 25, 2010, 09:47:16 pm »
да бе , нереална  ;D ,така се отплеснахме ,че и аз не разбрах :-\ :blink:

*

missKapriz

« Отговор #1858 -: Март 25, 2010, 09:51:14 pm »
Главните сигнификатори в тригон и в огнени знаци .Голямо ДА

*

nerealna

« Отговор #1859 -: Март 25, 2010, 09:53:36 pm »
Това вече е отговор  ;)