Здравей Гост

хорарен въпрос

• 8786 Отговора
  • 1169667 Прегледи
Re:хорарен въпрос
« Отговор #1900 -: Март 31, 2010, 10:57:35 am »
Напоследък се замислям да си сменям работата,има много нередности,които ме дразнят в настоящата.Зададох днес въпроса си:Ще започна ли нова работа скоро?
Ето я картата:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1901 -: Март 31, 2010, 11:11:19 am »
Нямам предсава как ще ражда ,заради Хирон в1 дом и Марс в 6 дом на втората карта и У6 и У интерсептиран Скорпион в 12 дом на пърта карта ,ли мислиш така ,Скарлет ?
 Раждането няма да е съвсем скоро по термин има няколко /не много/ месеца.

А какво мислиш по въпроса дали не са  близнаци ?

Това го питам отделно за себе си ,защото тези двойни знаци се ми интересни защо се появяват .Аз не изтърпях и попитах ,няма да казвам какъв е отговора ,но близнаци не са видяни на 4Д . 

За взаимната рецепция бях чела,че когато е така си сменят местата т.е Уран идва на трон във Водолей,а той носи изненади.Но пък в първата карта Нептун като У5 Риби ще бъде на трон в -женски знак,а Уран в 4дом-края на нещата .Да няма някаква изненада се чудя ?

Че и снощи сънувах сън с близнаци   :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1902 -: Март 31, 2010, 11:35:23 am »
Нямам предсава как ще ражда ,заради Хирон в1 дом и Марс в 6 дом на втората карта и У6 и У интерсептиран Скорпион в 12 дом на пърта карта ,ли мислиш така ,Скарлет ?
 Раждането няма да е съвсем скоро по термин има няколко /не много/ месеца.

А какво мислиш по въпроса дали не са  близнаци ?

Това го питам отделно за себе си ,защото тези двойни знаци се ми интересни защо се появяват .Аз не изтърпях и попитах ,няма да казвам какъв е отговора ,но близнаци не са видяни на 4Д . 

За взаимната рецепция бях чела,че когато е така си сменят местата т.е Уран идва на трон във Водолей,а той носи изненади.Но пък в първата карта Нептун като У5 Риби ще бъде на трон в -женски знак,а Уран в 4дом-края на нещата .Да няма някаква изненада се чудя ?

Че и снощи сънувах сън с близнаци   :-\

Уран винаги носи изненади, но взаимната рецепция на планети е много благоприятно. Първата карта не я гледам, защото въпроса е неясен и за мен неправилен. Затова тълкувах втората. Попитах за секцио веднъж заради Урани Водолей, и втори път заради Марс в 6 дом на майката. Меркурий управлява 5-я дом и е в квадрат с Марс. Той е и диспозитор на Марс. Нептун може да даде както поставянето на упойка / което е често при раждания/, но може да предизвика и затруднине в хода на раждането и това да предизвика в последствие секцио. Меркурий се свързва с дихателната система и му предстои квадрат с Марс в 6 дом след смяната на знака.  Но пък не е задължително да се стигне до секцио, а просто да има повече разцепване и после кърпене, а може и да се затрудни раждането, ако има увиване на пъпната връв и затрудняване на дишането на детето. За близнаци ..... не мисля, въпреки Близнаците на куспидата на нейния 5 дом. Меркурий е в Овен и по-скоро е момче. А ако имаш и рождения й хороскоп, там най-добре може да се види дали има натални предпоставки за близнаци изобщо.

*

abroad

« Отговор #1903 -: Март 31, 2010, 11:54:54 am »
Напоследък се замислям да си сменям работата,има много нередности,които ме дразнят в настоящата.Зададох днес въпроса си:Ще започна ли нова работа скоро?

Първоначално нямаше ли намерение да зададеш въпроса по малко по-различен начин :rolleyes:

Сега ще изневеря на принципите си ;D

Според мен скоро може да преосмислиш и промениш намеренията си за започване на нова работа (а след 6 месеца пак ди ги подновиш ;D). На Луната и Венера (в сходяща опозиция) им предстои скоро да сменят знака, Венера управлява знака на Луната. До излизането си от Везни, Луната няма да направи точен аспект с Марс (евентуалната нова работа).
Неаспектираният Юпитер (10 дом), на трон по знак, в един и същи градус с възлите, интерсептиран в 6 дом, взаиманата рецепция на Марс и Слънце (в 10 дом) може да показват желанието ти за достигане на по-висока позиция, за която не виждаш перспектива в сегашната си работа. Възможно е и заплащането да не те удовлетворява.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1904 -: Март 31, 2010, 12:29:29 pm »

Асцендентът е на 3 градуса - още е рано.  Луната управлява теб като питаща, а тя е във Виа комбуста и първият аспект, който й предстои, е опозиция с Венера. Моето мнение е,че сега не е благоприятно да си смениш работата. На Марс, като управител на 11 дом, му предстои квадрат с Луната и Венера, след промяната на знаците им. Сега не е момента да сменяш работата. Това е моето мнение.  ;) Положението сега може да не ти харесва в настоящата работа, но след известно забавяне и затруднения, може да се изненадаш с нещо в бъдеще. Интерсептирания Стрелец в 6 дом е с управител Юпитер, който е в 10-я ти дом. Това може да ти даде възможност за издигане в йерархията.

« Отговор #1905 -: Март 31, 2010, 02:29:18 pm »
Благодаря ти много Скарлет :58:
Очакавам повишаване,но и съм разочарована от положението ,което е сега.

« Отговор #1906 -: Март 31, 2010, 02:35:32 pm »
Благодаря и на теб abroad  :blink:
Много неща не ми харесват,но нямам  избор.В солара ми за годината имам активен 10 дом,надявам се да получа повишението и да мирясам накаря  ;D
 :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1907 -: Март 31, 2010, 02:56:10 pm »
Благодаря ти много Скарлет :58:
Очакавам повишаване,но и съм разочарована от положението ,което е сега.

Зная,че си разочарована и най-вече от финансовата страна на въпроса - веднъж заради Луната като управителка и на 2-я ти дом и втори път, заради Марс-а във втори дом. След промяната на знака Луната ще бъде в Скорпион / в падение /, но тригона й с Юпитер ще ти дава лекота и късмет при постигането на целите ти. Ще бъдеш по-целенасочена и не така колеблива като сега / Луна във Везни /. Разбира се, ти ще си вземеш крайното решение, но ако потърпиш, всичко ще се оправи. Виж си солара за годината, прогресивната Луна по знак и дом / аспекти също / и в кои натални домове попадат соларните ти оси.  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1908 -: Април 06, 2010, 07:32:47 pm »
Казвайте бързо да замина ли камериерка на Санторини или Родос?
20,16 ч, София.
Току що получих оферта по мейла от един непознат, де си пишем с него от няколко седмици и той уж урежда българки на работа в Гърция. Толкова вече не знам какво да правя, че удавник за сламка се хваща, та и аз така.
Нямам време да мисля, ще ви чакам отговорите, пък каквото те покажат.

« Отговор #1909 -: Април 06, 2010, 07:56:24 pm »
« Последна редакция: Април 06, 2010, 08:00:54 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #1910 -: Април 06, 2010, 08:38:05 pm »
Интересна и противоречива карта, както вероятно се чувстваш и ти.
Имаш ли показатели за по-трайно излизане зад граница в момента по натал?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1911 -: Април 06, 2010, 08:52:01 pm »
Казвайте бързо да замина ли камериерка на Санторини или Родос?

Моят отговор е "не". Ще те карат да извършваш и "други услуги", освен камериерската работа и парите ще ти излизат през носа.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1912 -: Април 06, 2010, 09:14:15 pm »
Хмм...по кво разбра за другите услуги? То аз не отивам толкова за парите, въпреки че ми трябват, ако тръгна, ще тръгна заради новото начало, което може да промени в кратко- и средносрочна перспектива целия ми живот.
Нали все отнякъде требе да се тръгне....
А за излизане в чужбина трябва да имам показатели, щото твърдо съм се заканила да се омета, ама не знам откъде да тръгна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1913 -: Април 06, 2010, 09:22:55 pm »
Много се затруднявам да дам категоричен отговор по тази карта, наистина е противоречива.
 Интересното - абсолютно радикална е, но ми прави впечатление, че ти дори не си тръгнала много работа да дириш, а впечатления от пътуване и комуникация.
Лошото е, че на Луната не й предстоят много аспекти. Само един - тригон със Сатурн, който е ретрограден. Може да се окаже, че нещо не е точно така, както ти се е представило към момента. Принципно ми се струва, че човекът, който е предложил работата е стабилен и богат, но същевременно и обича да харчи, тъй че незнам колко се задържат при него пари.
Според мен до края на седмицата ти ще получиш вест по този въпрос.

Ако се сетя още нещо, ще пиша впоследствие, нещо днес ми е трудно да мисля, признавам си.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1914 -: Април 06, 2010, 09:29:31 pm »
 Skarlet, това от квадратурите м/у Венера(у8) и Марс(У7) и Мекурий(чужбина) -Марс ли е?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1915 -: Април 06, 2010, 09:35:51 pm »
Алеле, да, ама не!
Аз от тая карта като оставя само сходящи аспекти и като махна и септенерите и то нищо не остава.
Ако гледам, според как съм чела, сходящ аспект на Венера - ми няма никакъв.
Пък ако гледам аспекти на Луната, прави някакъв имагинерен секстил с Уран в бъдеще несвършено. И ако го махнем Уран, то нищо не прави, преди да излезе от знака си.
Аз тоя път за сефте първо зададох въпрос и после писах в клуба и чааак накрая отворих картата да позяпам. И ми се стори, че отговорът е не, ма то колко пъти ми се сторва, че отговорът е да, и вие после ме порежете.

Какво значи радикална? Луната не прави аспект, преди да излезе от знака си, Венера пък изобщо не захапва да прави аспект.  :-\ Като няма аспекти, не е ли отговорът не?  :'(

Аброад, какъв е тоя тригон със Сатурн бе, нали луната тогава зетя я дава да е излязла от козирог?
Ама верно тоя хорар ми е хорър.  :'(

Обаче иначе сте прави де, и на мен ми мирише, че нещо не е точно така, както ми се представя. И за което тълкувахте, сте прави, и аз така нюхам интуитивно нещата.

Просто ви се чудя откъде видите всичко това.

« Отговор #1916 -: Април 06, 2010, 09:39:28 pm »
Кайле, по мое мнение карта по-скоро показва пътуване, а не работа.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1917 -: Април 06, 2010, 09:43:51 pm »

Аброад, какъв е тоя тригон със Сатурн бе, нали луната тогава зетя я дава да е излязла от козирог?
Ама верно тоя хорар ми е хорър.  :'(

Сънрейн, но няма проблем, разбираемо е да си се хванала за тази думичка "аброад".... ;D

Така е за Луната. Тя ще направи тригон вече в другия знак като е. Някак си няма развитие в тази карта, нито от твоя страна, нито от обстоятелствата, така ми изглежда. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #1918 -: Април 06, 2010, 09:46:23 pm »
Тригонът между Луната и Сатурн е написан от Sunrain, но аз съм съгласна с нея. Това е единственият и и последен сходящ аспект.
И да, картата е радикална.
Но според мен по-скоро отразява вътрешните ти колебания и противоречия за момента, но и някакви бъдещи възможности/замисляния за чужбина и то във връзка с евентуален партньор /най-общо казано/.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1919 -: Април 06, 2010, 09:54:12 pm »
Кайле, по мое мнение карта по-скоро показва пътуване, а не работа.

Е това исках да чуя.  ;D
Златни ти уста, Аурора!  :25:

Сори, Сънрейн,  :kissd:

Цитат
замисляния за чужбина и то във връзка с евентуален партньор
  :clap:

Убичам ви, бе девойки!   :88: