Здравей Гост

Любовна Астрология - Всички да се чувстват поканени :-)

• 307 Отговора
  • 49143 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Добре, че Уран и Юпитер отидоха към Овена, че и те ми правят квадратура към Слънцето от 1-ви .

Хаха, да видиш сега на нас Овните какво ни е, чакаме Второто пришествие.
Но като ти налази Уран Луната по-нататък, ще видим каква песен ще пееш.  :blink: Но до тогава Сатурн и Юпитер ще трябва да я минат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Ето картата...

А, на теб сега Нептун ти минава през Асцендента, в тригон към управителя на ДС.
Да не те налази някоя нептунова любов?  ;D
А Венера би трябвало да е в сходяща опозиция със Сатурн, не разходяща. Тригонът на Луната със Сатурн също е сходящ и е доста точен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
не го лъжи момчето ма какоооо  ;D  той има моят асцедент и моята домификация - ши кайш че аз съм заритала от лИбоФ  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Ако не съм аз, кой друг да го излъже?  :P Проработвам си ретроградния Нептун в първи дом.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Ако не съм аз, кой друг да го излъже?  :P Проработвам си ретроградния Нептун в първи дом.  ;D

тцъ тцъ тцъ начииии тоз Нептун бееее и на теб ли ти е трън в задника  :-\  

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Ако не съм аз, кой друг да го излъже?  :P Проработвам си ретроградния Нептун в първи дом.  ;D

:57: :86:  Ти да не видиш нещо ма, какооо.   :P

*

Santi

Не знам дали ще го налази, защото часът не е абсолютно точен, а по приказки на родителите ми, а в общината нищо не намериха .. Факта е че през последните 2-3 години на "любовна" тема и връзки нещата са катастрофални- само провали, много приятелства се разпаднаха- само истинските останаха .

*

Lillie

• 30532
Какво да видя? Моя Нептун се канеше да изгрее, но така и не успя, Уран го изпревари, инак щях да ходя перманентно заслепена и омаяна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Факта е че през последните 2-3 години на "любовна" тема и връзки нещата са катастрофални- само провали, много приятелства се разпаднаха- само истинските останаха .

Може би трябва да се замислиш защо се случва така... И може би неслучайно сега такива въпроси си задаваш, при последно преминаване на тр. Сатурн в квадрат към управителя на ДС (освен ако не си роден по-късно).
И при мен почти не останаха приятелства. Всички безплодни отношения бяха прекъснати, всички приятелки "за софра" си отидоха, още когато карах сатурнова квадратура на 22-23-годишна възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
Факта е че през последните 2-3 години на "любовна" тема и връзки нещата са катастрофални- само провали, много приятелства се разпаднаха- само истинските останаха .

Може би трябва да се замислиш защо се случва така... И може би неслучайно сега такива въпроси си задаваш, при последно преминаване на тр. Сатурн в квадрат към управителя на ДС (освен ако не си роден по-късно).
И при мен почти не останаха приятелства. Всички безплодни отношения бяха прекъснати, всички приятелки "за софра" си отидоха, още когато карах сатурнова квадратура на 22-23-годишна възраст.

тези неща с приятелствата по сатурнови кризи ли се случват...?
защото аз от много отдавна тази илюзия за прителки съм си я избила от главата....може би от 16-17 годишна

аз да не съм бавноразвиваща, че всичките квадратури ми се случват по-късно от на другите...за урановата знам. че към 20-21 години се случвала... :unsure: :-\ при мен чак сега ще се случва...

*

Santi

Не съм роден по-късно в никакъв случай(щях да съм с асц.Риби, който определено не съм) .Иначе тази квадратура и то в 7-ми определено имаше този ефект .

*

Lillie

• 30532
тези неща с приятелствата по сатурнови кризи ли се случват...?

Не смея да обобщавам, но при мен при сатурнови аспекти се случва.
Първото голямо "чистене" започна по време на сатурнова квадратура към наталната му позиция. Тогава започнах да се занимавам и с астрология...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Сега погледнах в ефемеридите...
Когато Сатурн минаваше в разходящ съвпад с Южния ми възел в Овен в 5 дом, бях изправена пред фактите на живота, така да се каже, поредица от предателства... Тогава разбрах какво е да останеш без приятели в тежък момент и колко са стрували моите "приятелства".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
на мен от малка не ми върви с приятелствата...даже имам болезнени спомени от съвсем малка, когато съм си играла с разни хора, които съм приемала за "приятели" и "приятелки"....все още не мога да забравя някакви неща, които са ми се случили или са ми причинили разни хора....
а иначе ако използвам равнодомна домова система....Сатурнчо ми е на върха на 11-ти дом освен, че е близо и до МЦ...някак съм си наясно и съм приела вече, че приятелки трудно бих намерила....

*

Lillie

• 30532
Имам Плутон в 11 дом, в Т-квадрат с двете светила.
От приятелки голямо л-но съм яла, а също и от съученички в училище.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
..и при мен Сатурна участва Т квадрат с Венера и Юпитер...Юпитер горкия опира пешкира....в 1 дом...ама по-принцип все още не съм много на ясно как точно ми действа тази Т-квадратура....ама ще разбера.... ;D
аз съученичките въобще знаех, че с тях пък съвсем нищо няма да излезе та и не съм насилвала нещата.....
предпочитам мъже за приятели....

*

Milkyway

• 3770
на мен от малка не ми върви с приятелствата...даже имам болезнени спомени от съвсем малка, когато съм си играла с разни хора, които съм приемала за "приятели" и "приятелки"....все още не мога да забравя някакви неща, които са ми се случили или са ми причинили разни хора....
а иначе ако използвам равнодомна домова система....Сатурнчо ми е на върха на 11-ти дом освен, че е близо и до МЦ...някак съм си наясно и съм приела вече, че приятелки трудно бих намерила....
И аз съм така,сатурн в 11дом.Предпочитам малко като бройка приятели,но да имаме силна емоционална връзка.
И аз помня неща от детството, които са ме наранили.

*

Divna

Значи, мили съфорумки вие си имате по една планетка в 11 дом и се оплаквате. А питате ли ни тия със съзвездията в 11, където ще си умрем от идеализъм и от идеята да направим света по-хубав. Та като ни запердаши някой тежък транзит през съзвездието стой и гледай какви чистки стават. В момента Сатурн ми тъпче светилата. Такава чистка прави, че не е истина. След него остава наистина най-качественото.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Значи, мили съфорумки вие си имате по една планетка в 11 дом и се оплаквате. А питате ли ни тия със съзвездията в 11, където ще си умрем от идеализъм и от идеята да направим света по-хубав.

нидей рива Марийке  ;D  аз може да имам само една кьорава Лилитка в 11 дом, ама съм толко уранясала, че то е все същото  ;D ;D ;D  идеали, идеализъм, идеалност... и все такива неща  :P

*

Divna

Значи, мили съфорумки вие си имате по една планетка в 11 дом и се оплаквате. А питате ли ни тия със съзвездията в 11, където ще си умрем от идеализъм и от идеята да направим света по-хубав.

нидей рива Марийке  ;D  аз може да имам само една кьорава Лилитка в 11 дом, ама съм толко уранясала, че то е все същото  ;D ;D ;D  идеали, идеализъм, идеалност... и все такива неща  :P

Че то и мойта лилитка е там, къде без нея  ;D ... на всичкото отгоре ми е в точен съвпад с Уран.